EuroPodróże.pl Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jestem zadowolona z podrozy, z obslugi oraz profesionalnosci. jedna sprawa mi sei nie podoba, pociagi powinny byc objete rezerwacja, a jezeli nie to wagon restauracyjny powinien byc wylacznie dla pa... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Doskonała, przyjazna strona, bezproblemowy szybki dostęp telefoniczny do konsultanta a nie do bota. Realna pomoc konsultanta przy wymianie biletu. Nareszcie 21 wiek a nie upudrowana siermiężna komun... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Treinticketbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Tanie bilety kolejowe online. Znajdź najlepsze oferty i zaplanuj swoją wymarzoną podróż bez wychodzenia z domu. Podróżuj koleją po Polsce i Europie z EuroPodróże.pl

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

53 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dosyć szybko można sie z tym uporać…

Dosyć szybko można sie z tym uporać ,jedyne co mnie zniechęca to możliwość sprawdzenia rozkładu tylko 30 dni wcześniej .

28 april 2026

Antwoord van EuroPodróże.pl

Dziękujemy za opinię i cieszymy się, że korzystanie z naszego serwisu przebiega sprawnie! Chcemy jednak wyjaśnić, że horyzont sprzedaży biletów — na ile dni naprzód można sprawdzać rozkład i kupować bilety — jest ustalany wyłącznie przez przewoźnika, PKP Intercity. My jako serwis sprzedaży nie mamy na to żadnego wpływu.

Wysoki standart mila obsluga

Wysoki standart mila obsluga

20 april 2026

Antwoord van EuroPodróże.pl

Zależy nam, aby każdy pasażer mógł liczyć na rzetelne wsparcie, dlatego nasi eksperci są do dyspozycji codziennie do godziny 23:00 – niezależnie od etapu zamówienia. ✨

Przydatna i bardzo wygodna

Jest bardzo potrzebna mozna kupić bilet w każdej potrzebnej chwili bez stania w kolejce na dworcu w kasie

19 april 2026

Antwoord van EuroPodróże.pl

Miło nam, że nasz serwis okazał się pomocny przy planowaniu wyjazdu. Życzymy punktualnych i udanych podróży! 🎫

Bilety

Jestem zadowolona. Bez problemów udało mi się kupić bilety w obie strony korzystając ze zniżki

12 april 2026

Antwoord van EuroPodróże.pl

Jesteśmy wdzięczni za tak pozytywną ocenę. Mamy nadzieję, że będziemy mogli pomóc w przyszłości!

Doskonała

Realna pomoc konsultanta przy wymianie biletu. Nareszcie 21 wiek a nie upudrowana siermiężna komuna.

7 april 2026

Antwoord van EuroPodróże.pl

Bardzo dziękujemy za tę opinię! Cieszymy się, że nasz zespół mógł skutecznie pomóc. Nasi eksperci są do dyspozycji codziennie do 23:00.

jakie to proste

czytelny i prosty sposób kupowania biletów

31 maart 2026

Antwoord van EuroPodróże.pl

Cieszymy się, że nasze usługi zostały tak wysoko ocenione. Życzymy samych udanych podróży!

sprawne załatwianie przebukowań…

sprawne załatwianie przebukowań biletów; tylko opłata 15-to procentowa za pośrednictwo, szczegółnie przy droższych biletach jest zbyt wysoka; swoją drogą uważam, że powinna być stała opłata niezależnie od ceny biletu.
Powodzienia

9 maart 2026

Antwoord van EuroPodróże.pl

Dziękujemy za opinię i cieszymy się, że przebukowanie biletu przebiegło sprawnie! Opłata serwisowa pozwala nam utrzymywać dostępność obsługi przez 7 dni w tygodniu oraz zapewniać wsparcie w 4 językach, również przy zmianach i anulacjach biletów. Dziękujemy za szczerość i życzymy komfortowych podróży! 🚆

szybki i prosty zakup

6 maart 2026

Antwoord van EuroPodróże.pl

Bardzo dziękujemy za tę opinię! 🚆 Niezmiernie nas cieszy, że cały proces rezerwacji przebiegł tak sprawnie i bez zbędnych komplikacji.

Dbamy o to, aby bilety kolejowe były dostępne dla każdego w prosty sposób, dlatego u nas zarezerwuje się miejsce bez konieczności zakładania konta, co maksymalnie skraca czas transakcji i pozwala skupić się na samej podróży. ✨

Dziękujemy za zaufanie i życzymy wyłącznie udanych oraz punktualnych wypraw! 🎫

Łatwość korzystania z aplikacji

6 maart 2026

Antwoord van EuroPodróże.pl

Bardzo dziękujemy za tę opinię! 🚆 To świetna wiadomość, że nasza aplikacja okazała się intuicyjna i prosta w obsłudze podczas planowania wyjazdów.

Naszym priorytetem jest, aby bilety kolejowe online były zawsze pod ręką, dlatego wszystkie szczegóły połączenia oraz sam bilet są natychmiast dostępne w telefonie. Dzięki temu można zapomnieć o drukowaniu dokumentów i cieszyć się spokojną podróżą. ✨

Przy okazji przypominamy, że w aplikacji można również błyskawicznie dokupić bilet dla psa lub na rower, aby cała ekipa mogła podróżować wspólnie!

Dziękujemy za zaufanie i życzymy wyłącznie udanych wypraw! 🎫

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ze względu na chorobę lokomocyjną…

Ze względu na chorobę lokomocyjną wybieram miejsce siedzące koło okna i zgodnie z kierunkiem jazdy, a jednak zawsze jest na odwrót.Starannie obserwuję ustawienie oparć foteli i zaznaczonego kierunku jazdy na rysunku na waszej stronie,lecz nie jest to zgodne z prawdą dlatego moja ocena jest dwie gwiazdki mniej.

4 maart 2026

Antwoord van EuroPodróże.pl

Bardzo dziękujemy za podzielenie się tą opinią. Rozumiemy, jak ważny jest dla Pani komfort jazdy przodem do kierunku jazdy, zwłaszcza przy chorobie lokomocyjnej, i przykro nam, że podróż nie spełniła tych oczekiwań.

Niestety nigdy nie ma pewności, że schemat będzie zgodny z mapą siedzeń, gdyż zależy to od bieżącego zestawienia wagonów przez przewoźnika, niezależnego od nas. W sytuacji, gdy miejsce okaże się odwrotne, najprostszym rozwiązaniem jest prośba o zamianę z innym pasażerem – podróżni zazwyczaj chętnie pomagają, gdy w grę wchodzi zdrowie i lepsze samopoczucie.

Mamy nadzieję, że kolejne bilety na pociąg zakupione u nas będą wiązały się już tylko z udanymi i spokojnymi przejazdami. ✨

Życzymy samych komfortowych podróży!

Bardzo miła i Profesjonalna obsługa

2 maart 2026

Antwoord van EuroPodróże.pl

Bardzo dziękujemy za tę opinię! 🚆 Niezmiernie cieszy nas, że kontakt z naszym zespołem był tak pozytywny, a sprawę udało się załatwić sprawnie i w miłej atmosferze.

To właśnie z myślą o takim wsparciu nasi eksperci są do dyspozycji codziennie od godziny 7:00 aż do 23:00, aby pomagać na każdym etapie rezerwacji biletów kolejowych online. ✨

Dziękujemy za zaufanie i życzymy wyłącznie udanych podróży! 🎫

Rezerwacja

Zamówiłam bilet powrotny ze Słupska na 30 dni przed terminem podróży.
Jest to niezmiernie wygodne.
Strona internetowa jest bardzo przejrzysta co ułatwia rezerwację.
Polecam bez zastrzeżeń!!!!

1 maart 2026

Antwoord van EuroPodróże.pl

Bardzo dziękujemy za tę opinię! 🚆 Miło jest nam przeczytać, że nasza strona ułatwiła rezerwację przejazdu.

Aby podróż była jeszcze spokojniejsza, o zbliżającym się odjeździe pociągu przypomnimy Pani SMS-em na 30 minut przed startem, dzięki czemu nie trzeba nerwowo zerkać na zegarek. ✨

Dziękujemy za polecenie i życzymy Pani wyłącznie udanych podróży! 🎫

Szybkość i cena

Szybkość i cena

26 februari 2026

Antwoord van EuroPodróże.pl

Bardzo dziękujemy za tę opinię! 🚆 Cieszy nas fakt, że sprawność działania systemu spełniła oczekiwania.

Z myślą o komforcie planowania budżetu, przypominamy o możliwości skorzystania z płatności odroczonych. Dzięki nim za bilety na pociąg można zapłacić nawet 30 dni później, co pozwala na jeszcze swobodniejsze rezerwowanie wymarzonych kierunków. ✨

Dziękujemy za zaufanie i życzymy wyłącznie udanych podróży! 🎫

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pełny profesjonalizm,tak dalej trzymać…

Pełny profesjonalizm,tak dalej trzymać a wyniki przyjdą same. Pozdrawiam

24 februari 2026

Antwoord van EuroPodróże.pl

Panie Sławomirze, pięknie dziękujemy za te słowa wsparcia i tak pozytywną prognozę na przyszłość! 🚆 To dla nas ogromna motywacja, by trzymać obrany kurs i stale podnosić poprzeczkę.

Dziękujemy za zaufanie i życzymy Panu wyłącznie udanych oraz inspirujących wypraw! 🎫

Wygoda

Wygoda, pewność działania.

14 februari 2026

Antwoord van EuroPodróże.pl

Bardzo dziękujemy za tę opinię! 🚆 Niezmiernie cieszy nas, że nasz serwis kojarzy się z wygodą i niezawodnością.

Przy okazji zachęcamy do przetestowania naszej aplikacji mobilnej, która sprawia, że planowanie podróży jest jeszcze prostsze! 📲

Dziękujemy za zaufanie i życzymy wyłącznie udanych wypraw! 🎫

Klient od dawna

od kilku lat kupuję bilety przez Waszą firmę i nigdy się nie zawiodłem. Gorąco polecam.
Andrzej Kopczyński

9 februari 2026

Antwoord van EuroPodróże.pl

Panie Andrzeju, bardzo dziękujemy za te słowa! 🚆 To dla nas ogromne wyróżnienie, że od lat wybiera Pan nasz serwis do planowania swoich podróży.

Taka lojalność motywuje nas do dalszego rozwoju. Dbamy o to, aby bilety kolejowe online były u nas dostępne szybko i bez zbędnych formalności. Mamy nadzieję, że kolejne lata wspólnych podróży będą równie udane! ✨

Dziękujemy za zaufanie i życzymy udanych podróży! 🎫

Dit is Trustpilot