Langsommelig refundering af for meget betalt leje af udstyr. Lover at ringe tilbage, men hører ingenting. Fik besked om at pengene ville blive tilbageført inden for 2-4 hverdage. Det er nu snart 3 uge... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Superflot behandling. Jeg ville bestille to ens vare på click og collect, men kun den ene ville gå igennem. Da jeg ringede til forretningen på Søborg Hovedgade, tilbød de at hente den anden vare i en... Toon meer
Man køber et headset.. Et dejligt dyrt 1300 kroners headset, dog i den lokale Expert Grenå butik, man får at vide at man skal støtte lokalt i denne corona tid. Headsettet virker ikke første gang man... Toon meer
I løbet af de senest 4 år har vi købt iPhone, iPad, Pc og TV ved Expert i Ringe og hver gang har vi mødt fremragende service, ekspertise og venligt personale. Ved seneste køb af TV, valgte vi sel... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Experts vision er "Making life easier and more exciting!" Vi ønsker at inspirere og motivere vores kunder til at forstå, og se fordelene ved, vores produkter.
Contactgegevens
Denemarken
- kundeservice@expert.dk
- www.expert.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg bestiller 2 iPhones 11 til mine…
Jeg bestiller 2 iPhones 11 til mine piger på 11år i julegave.
Jeg har søgt længe mange steder og finder så på Expert to i gul. Der står at de kommer på lager den 17.12, hvor de andre de har og andre steder først kommer mellem jul og nytår, eller først i det nye år.
Jeg glædes over at mine piger får en julegave, som de ville blive ellevilde over….
Den 18.12 modtager jeg en besked fra Expert om at de et meget kede af det, men at vi først kan få telefonerne den 2.1.
Så nu er der ingen kæmpe overraskelse til mine piger i julegave og de må vente med deres julegave til efter nytår..
Hvordan forklarer man lige 2 piger på 11år det..?!?
Hurtig og nemt
Nemt at bestille varen var hurtig til afhentning i butik
Ok vare men lidt lang levering
🖕🖕
Bestilte en controller på hjemmesiden den 30/11 med leveringsdato den 5/12.
8/12 modtager jeg en mail om, at leveringen er forsinket med ny dato den 9/12.
Den 11/12 modtager jeg endnu en mail med ny leveringsdato den 17/12.
Den 10/12 ringer jeg til kundeservice for at sikre mig, at den når frem inden jul. Dette garanterer gutten, jeg taler med.
Den 15/12 vælger jeg igen at ringe til kundeservice for at være sikker på, ordren er undervejs, da jeg ikke kan spore min ordre på hjemmesiden.
Den unge dame forsikre mig, at den kommer den 17/12 som lovet.
I dag den 17/12 kl 21.20 er den stadig ikke kommet!
Virkelig dårlig oplevelse.
No delivery , money returned to your account 30 days
Ordered a laptop from them on the 6th december. Unfortunately it still hasn't appeared (december 17th). The laptop went missing in the Expert Warehouse.They've said it will take up to 10 days to review the case. And the payment will take up to 30 days to appear back in my account if I decide to cancel. I'm disappointed on how they resolve cases like this. Why couldn't they simply resend out a laptop.
Til dato den dårligst service i Expert…
Til dato den dårligst service i Expert Tønder MAN skal ikke købe appel Pro. Hos dem for der er ingen hjælp og hente hvis der er fejl eller det er går i stykker 0 stjerne til dem
No reply, No Service, No product
No reply, no service, no product! Ordered an iPad on Experts website on 26/11-21. It said +50 in stock and 1-3 days delivery. On 30th I still have not received a confirmation that they will send my item. I write to customer service. No reply. On 02/12-21they write an automatic mail that the iPad is out of stock and they can deliver in January! I write again to customer service that they can cancel my order as a Christmas present in January is no good. No reply. I call customer service and after waiting 20 min no reply. I write again to customer service on 03/12 that they should confirm they have cancelled my order. Today is 09/12-21... Surprise still no reply!!!! What is this joke of a company and customer support??? In the mean time I have bought the iPad elsewhere so Expert better not send me that iPad and take money from my account!!!
Update 13.12.21: and Expert sent the iPad?!?!? Seriously! Still no reply from customer service!!!! STAY AWAY!
Update 20.12.21: refused to receive the parcel. Wrote to expert an additional 4 times. Still no answer or any contact!!! Soon 1 month anniversary! Still didn't get my money back. What a scam.
Meget fin og hurtig service
Meget fin og hurtig service. Kan ikke fortælle om produktet endnu, da det er en Julegave.
Super👏👏
Super👏👏
Fantastisk service hos Expert i Tønder.
Tusind tak for en super god oplevelse.
God Jul til jer🎄
Nægtet prismatch
Besøgte Expert i Asnæs for at købe et produkt, da de skriver de har prismatch.
Bliver dog nægtet prismatch, da varen ikke var på lager på konkurrenternes webshop, men kun i visse fysiske butikker.
Har nu bestilt varen på nettet og handler aldrig i den butik igen.
Falsk markedføring og dårlig service er hvad de kan tilbyde deres kunder
Min kone og jeg handlede nye OnePlus…
Min kone og jeg handlede nye OnePlus mobiltelefoner hos Expert i Ebeltoft. Vi fik en enestående hjælp og betjening af Jonas. Vi kan varmt anbefale butikken til andre. Vi er fremtidige faste kunder.
Garmin Vivofit 4 aktivitetsur
Garmin Vivofit 4 aktivitetsur
Jeg oplevede ingen problemer mht. handlen, det var super nemt og fungerede perfekt.
Jeg er bare lidt træt af, at Garmin har skiftet den bløde silikone urrem ud med en med stiv rem. Så jeg må på udkig efter en anden rem
Hurtig og god betjening 😊👍
Ikke køb fra denne side man kan finde…
Ikke køb fra denne side man kan finde det billigere mange steder. Fx så koster en jbl højtaler 799. Kr når i elgiganren og power koster den 457. Kr
God pris og hurtig levering
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Godt pris, godt produkt og kæmpe hurtig levering.
Anbefales.
Utrolig dårlig kundeservice i Expert…
Utrolig dårlig kundeservice i Expert Assens. Denne forretning er nu gået neden om og hjem, men da jeg boede i Assens fik jeg utrolig arrogant betjening af medarbejderne og blev bundet af forsikninger til min computer til tårnhøje priser.
Er så glad for at jeg er Expert-fri nu.
Ingen svar fra kundeservice
Den 6. september bestiller jeg en vare til afhentning.
Den 13. september skriver jeg til 'kundeservice', at deres levering tager for lang tid ift. det jeg blev sat i udsigt ved bestilling, og at de derfor gerne måtte annullere ordren.
- intet svar...
Den 14. september fik jeg e-mail om at de nu havde afsendt den.
Den 14. september skriver jeg (igen), at jeg ikke skal bruge varen og at de blot kan annullere den
Den 15. september skriver de, at varen er klar til afhentning
Den 15. september skriver jeg (igen, igen), at jeg ikke skal bruge varen.
- intet svar...
Her den 21. september forsøger jeg endnu engang at skrive Expert en e-mail & ringe til dem. Jeg hænger 'nu' i køb på 19. minut og har derfor fint med tid til at skrive en anmeldelse af Expert her på Trustpilot.
Mon ikke jeg finder en anden netbutik til næste køb af elektronik.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.