Falkoner Tandlægerne Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bjørn er bare verdens bedste! Hvilken ro, grundighed, omsorg og kommunikation. Jeg er helt rolig hver gang jeg sidder i stolen. Om det er lapning af hul eller rodbehandling. Man mærker det ikke. 10000... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter en tandtjek og tandrens hos tandplejeren Nasira, som altid går grundigt til værks, opdagede hun en gammel fyldning, der skulle udskiftes. Nasira inddrog mig i processen og forklarede, hvor sli... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tandplejning hos ANE. Jeg har igennem et langt liv ( 80 år) haft utallige tandplejere til at pleje og forebygge min paradentose. Den udførelse og behandling som jeg modtager hos Ane, som jeg har vær... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service ,rent og nydelige klinikker har været tilknyttet i mange år v Mads som sidst har lavet et implantat .Nassira som er min tandplejer igennem mange år kan jeg slet ikke undvære. Derudover el... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tandarts
  2. Tandartspraktijk

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Her på klinikken tilbyder vi dig tandpleje med udgangspunkt i dit behov, hvor vi tilstræber, at du får optimal og smertefri behandling til gode priser. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten i hverken den tekniske udførelse eller den menneskelige omsorg, så du føler dig tryg i vores hænder. Vi har gjort vores bedste for at skabe et trygt arbejdsmiljø for både patienter såvel som vores dygtige medarbejdere.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget dygtig tandlæger og personale

Meget dygtig tandlæger og personale. Maja er pragtfuld til at håndtere tandlæge frygt. Meget rolig og snakker hele tiden med en så man ikke bliver overrasket over noget der skal gøres.

30 juli 2024

Antwoord van Falkoner Tandlægerne

Kære Tinne. Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både tandlægerne og personalet. Maja er virkelig dygtig til at håndtere tandlægefrygt, og det er skønt at vide, at hendes rolige tilgang og kommunikation har gjort en forskel for dig. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at fortsætte med at give dig den bedste oplevelse! 🌟 Med venlig hilsen, Marice, Falkoner Tandlægerne

Tandplejning hos ANE.

Tandplejning hos ANE.
Jeg har igennem et langt liv ( 80 år) haft utallige tandplejere til at pleje og forebygge min paradentose. Den udførelse og behandling som jeg modtager hos Ane, som jeg har været så heldig at få som behandler er kvalitetsmæssigt bedre end hvad jeg har oplevet hos andre også dygtige og kompetente tandplejere. Behandlingen her er både særdeles kompetent også mere "human", hvilket naturligvis ikke er uden betydning. Tak for god behandling.:):)
Erik B.

23 mei 2024
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Falkoner Tandlægerne

Kære Erik. 1000 tak for din anmeldelse. Jeg vil straks give din flotte anmeldelse videre til Ane. God dag. Mvh. Marice, Falkoner Tandlægerne

Kvaliteten er i top

Kvaliteten er i top og stemingen er afslappet og behagelig

Kære Henrik
Mange tak for en fin anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Dejligt at du havde en behagelig oplevelse hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var hos Addis koch.hun er meget…

Jeg var hos Addis koch.hun er meget dygtig og sød ..kommer gerne igen og igen .
Jeg har ellers tandlægeskræk men det gik så nemt og alt gik hurtigt og godt. Tak

23 april 2024

Hej Zaza

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg har hele tiden skiftende…

Jeg har hele tiden skiftende tandplejer. Jeg har paradentose og jeg har tandlægeskræk og har derfor brug for en fast tandplejer. MEN det har da været helt umuligt at få. Jeg har flere gange bestilt tid hos en med speciale i paradentose,(ifgl jeres skærm, hvor I viser de forskellige personale), men den bliver lavet om til en anden. Øv Øv. Tandlægerne Hans og Mads er fantastiske. VH Linda August

20 april 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kompetent og tandbehandling til tiden

Kompetent og imødekommende tandbehandling lige til tiden.

26 maart 2024

Antwoord van Falkoner Tandlægerne

Kære Lars. 1000 tak for din anmeldelse. Den er vi glade for. Venlig hilsen Marice, Falkoner Tandlægerne

A great dentist experience

All the process was easy, and all the personal its very kind.

3 april 2024

Hi Pilar,
Thank you very much for the nice review, we really appreciate it!
Have a great day :-)
Best regards,
Marice - Falkoner Tandlægerne

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Topklasse tandpleje og forebyggende…

Topklasse tandpleje og forebyggende behandling mod paradentose

27 maart 2024

Hej Jeanette

Var hos tandplejer

Var hos tandplejer, hun var meget omhyggelig, sød og smilende 😃

11 maart 2024

Kære Susanne
Mange tak for en flot anmeldelse, den blev vi glade for at læse!
God dag :-)
Mvh Amalie - Falkoner Tandlægerne

I trygge hænder.

For det første er mange af tandlægerne specialister på hver deres område, og for det andet er det altid god og venlig behandling. Jeg er ofte kommet med store problemer, som er blevet løst hurtigt og effektivt, så meget, at jeg nu ikke ønsker nogen anden tandlæge. 😊

8 maart 2024

Hej Katjanna
Mange tak for denne anmeldelse, hvor er vi glade for at læse at du føler dig tryg og godt behandlet hos os!
God dag:-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Spam mail til mig.

Giver ingen ting.
Har aldrig været der men får en mail om jeg vil give anmeldelse. * for spam mail fra jer.
Ved ikke hvor i har min mail fra.

8 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kommet på samme klinik igennem mange år

Jeg har kommet på samme klinik igennem lidt over 62 år og har altid været tilfreds.
Igennem de seneste mange år hvor jeg er blevet behandlet af Maya og Amalie er jeg gået fra klinikken
er det med en dejlig følelse og en indstilling at børste
bedre til næste gang. Stor tak til alle på kliniken.
med venlig Bent

27 februari 2024

Antwoord van Falkoner Tandlægerne

Kære Bent. Mange tak for en flot anmeldelse den den blev Maja og jeg glade for at læse. Rigtig god dag, vi ses snart igen. Venlig hilsen Amalie :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse nu med nye medarbejder og…

God oplevelse nu med nye medarbejder og ejer . Fik en god behandling og der var tid til en , og en god dialog mellem mig og tandlægen

27 februari 2024

Hej Peter
God dag :-) Venlig hilsen Amalie - Falkoner Tandlægerne

Havde dunken i tænderne

Havde dunken i tænderne, fik en hurtig tid hos klinikken Kanalen 168 Albertslund.
Efter et røntgenbillede der ikke indikerede noget, at årsagen måske, var at jeg bider tænderne sammen hele tiden. Jeg gik lettet hjem.

Antwoord van Falkoner Tandlægerne

Hej Per. Tak for en god anmeldelse. Det er skønt at læse at du blev taget hånd om med det samme og at du fik afklaring på dit problem! God dag :-)
Venlig hilsen Amalie - Falkoner Tandlægeren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er en fornøjelse at gå til…

Det er en fornøjelse at gå til tandlægen når det er Bjørn der er tandlægen🙏🏻
Han er utrolig dygtig, rolig og forklarer alt på en god måde og så er der altid let og munter stemning.

Antwoord van Falkoner Tandlægerne

Kære Line. Tak for en super anmeldelse af Bjørn! den blev vi meget glade for at læse! God dag til dig:-)

God oplevelse

God oplevelse
Får hele tiden info om hvad der sker
20 og 21 feb 2024

Antwoord van Falkoner Tandlægerne

Hej Kirsten, tak for en god anmeldelse! God dag :-)