Falkoner Tandlægerne Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bjørn er bare verdens bedste! Hvilken ro, grundighed, omsorg og kommunikation. Jeg er helt rolig hver gang jeg sidder i stolen. Om det er lapning af hul eller rodbehandling. Man mærker det ikke. 10000... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter en tandtjek og tandrens hos tandplejeren Nasira, som altid går grundigt til værks, opdagede hun en gammel fyldning, der skulle udskiftes. Nasira inddrog mig i processen og forklarede, hvor sli... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tandplejning hos ANE. Jeg har igennem et langt liv ( 80 år) haft utallige tandplejere til at pleje og forebygge min paradentose. Den udførelse og behandling som jeg modtager hos Ane, som jeg har vær... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service ,rent og nydelige klinikker har været tilknyttet i mange år v Mads som sidst har lavet et implantat .Nassira som er min tandplejer igennem mange år kan jeg slet ikke undvære. Derudover el... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tandarts
  2. Tandartspraktijk

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Her på klinikken tilbyder vi dig tandpleje med udgangspunkt i dit behov, hvor vi tilstræber, at du får optimal og smertefri behandling til gode priser. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten i hverken den tekniske udførelse eller den menneskelige omsorg, så du føler dig tryg i vores hænder. Vi har gjort vores bedste for at skabe et trygt arbejdsmiljø for både patienter såvel som vores dygtige medarbejdere.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super tilfreds med behandling og…

Super tilfreds med behandling og service
Af min tandlæge behandler Christina Petersen
Rigtig god oplevelse også i receptionen
Georg

15 februari 2024

Antwoord van Falkoner Tandlægerne

Kære Georg, mange tak for en god anmeldelse af Tandlæge Christina og klinikken:-)

God dag til dig!

Bedre end de bedste

Havde ikke været hos tandlægen i alt for lang tid. Så når tandlægeskrækken at indfinde sig.
Tandplejeren Ane tog godt imod mig og var superflink til at forklare mig om procedurer og svare på mine spørgsmål.
Jeg oplever, endnu engang, at Falkoner Tandlægens personale er dygtige og strækker sig langt for at yde en service, der er bedre end den bedste. Tak!

7 februari 2024

Kære Lucitex

Mange tak for en flot anmeldelse. Vi er stolte af at netop dette er dit syn på os som klinik.

Rigtig god weekend :-)

Professionel behandling

Tandlæge Hojka forklarede hele behandling, og hvad man kunne forvente i dagene efter. Udførte behandlingen på en professionel måde. Jeg anbefaler Falkoner Tandlægerne til mine venner og familie. Imødekommende personale.

26 januari 2024

Kære Marko

Mange tak for en god anmeldelse, rosende ord til vores dygtige tandlæge Hojka samt anbefalingen. Vi sætter stor pris på den!

Rigtig god dag :-)

Kan stærkt anbefales

Fremragende service. Folk er dygtig, kompetent, rolig og troværdig, både på dansk og engelsk. Men får også gratis kaffe (hvilket virker lidt underligt, men ok).

25 januari 2024

Hej Remy

Mange tak for din anmeldelse, den blev vi glade for at læse! Kaffen er tiltænkt at kunne bidrage til en hyggestund når man venter i venteværelset :-)

Rigtig god dag !
Venlig hilsen Amalie - Falkoner Tandlægeren

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig behandling, smerter og mersalg

På grund af dårlig behandling fik jeg meget, meget svære smerter. Desuden var der et stort forsøg på at overbehandle. Mange tusind kroner!

Dette er en fabrik, hvor patienterne er pengekøer, der kan malkes.

Kan IKKE anbefales. Find en lille tandlægeklinik !!

EDIT:
- Du refererer fra journalen uden tilladelse. Mine tandproblemer kommer da ikke andre ved? Ingen tavshedspligt for tandlæger?

- Smerterne forsvandt et par timer efter at jeg var begyndt på en antibiotika kur og har ikke været der siden (det er nu 114 dage/3.5 måned siden).

- "potentielt forårsage infektion på hjerteklapperne mm." - alt er jo potentielt farligt her i verden, Hans.

Nu hører jeg lige hvad min nye tandlæge (ikke fabriks tilknyttet) siger.

Over and out.

4 oktober 2023
Review zonder uitnodiging

Hej Søren.
Jeg er ked af at du opfatter min diagnostik samt forslag til behandling af din infektion i din rodbehandlede kindtand som overbehandling.
Vi behandler efter højeste standard hvorfor du i oktober 2023 blev tilset af vores fagligt dygtige tandplejer der udførte grundig diagnostik og efterfølgende anbefalede dig behandling af nogle af tænderne.
I samråd med vores rodbehandlingsspecialist, der modtager henvisninger fra andre tandlæger, blev vi enige om at den korrekte behandling for en kindtand med smerter er en revision af rodfyldningen, dvs. en udskiftning af nuværende rodfyldning.
Dette foregår igennem et mikroskop som forstørrer tandens rodkanaler i en så høj opløsning så tandlægen tydeligt kan se forløbet af rodkanalerne samt fjerne årsagen til den persisterende infektion med nye rodfyldninger.
Derved bevares tanden og infektionen forsvinder.

Det er vigtigt at tage en infektion ved rodspidsen alvorligt da disse bakterier kan vandre rundt i blodbanen og potentielt forårsage infektion på hjerteklapperne mm.

Du har fået udleveret skriftlige overslag, i form af behandlingsforslag, inden tiden er blevet booket

Du afviste den foreslåede behandling hvilket er årsag smerter.

Håber du finder en tandlæge, der kan hjælpe dig.

Venlig hilsen Hans Alfred Beck Juel Jensen,
Tandlæge og medejer

Houda Harafa, 5 stjerner

Houda Harafa er fantastisk kompetent og omhyggelig. Jeg føler mig i rigtig gode hænder hos hende. Hun har lært mig at børste mine tænder korrekt, så både tænder og tandkød stortrives, det er aldrig for sent at lære. Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

23 januari 2024

Hej Mikala

Mange tak for en flot anmeldelse. Vi er meget glade for at læse at du har haft gode og brugbare besøg hos Houda!

Du ønskes en rigtig god dag :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt fungerer bare og personalet er…

Alt fungerer bare og personalet er fantastisk

22 januari 2024

Hej Gitte

Mange tak for en god anmeldelse, den blev vi glad for!
God dag :-)

Virkelig dygtig personale

Virkelig dygtig personale, og den bedste tandrensning.
Har også været igennem et Invisalign tandretnings forløb, som var virkelig professionelt med efterretning og opfølgning og et virkelig flot resultat :-)
Varm anbefaling.

18 januari 2024

Kære Lei

Mange tak for anmeldelsen og de rosende ord. Vi er glade for at du er kommet godt igennem dit behandlingsforløb, at du er tilfreds og at du bliver ved med at gå ved os!

Rigtig god dag :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget grundig og kompetent behandling

Meget grundig og kompetent tandbehandling, samt god kundebehandling hos Ane

15 januari 2024

Antwoord van Falkoner Tandlægerne

Kære Ane, mange tak for en flot anmeldelse og rosende ord, dem blev vi glade for at læse!

God dag

Altid venlig

Altid sød, venlig og er til tiden og godt stykke arbejde..

18 januari 2024

Hej Vedran
Mange tak for en god anmeldelse!

Bedste tandlægebesøg

Uden tvivl mit bedste tandlægebesøg nogensinde. Følte mig i trygge hænder fra start til slut.

10 januari 2024

Kære Camilla

Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at du følte dig tryg hos os!

Rigtig god dag:-)

Bedste tandlæger …

De er de bedste tandlæger jeg nogensinde har haft. Alt det der er lavet på mine tænder fungerer perfekt!
Dem kan jeg varmt anbefale.

16 december 2023

Hej Mireille

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at alt fungerer som det skal !

alt er godt derinde

3 januari 2024

Hej Rene

Tak for en god anmeldelse, den sætter vi stor pris på!
Rigtig god dag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig et skønt personale og rigtig…

Virkelig et skønt personale og rigtig gode faciliteter og placering!

28 december 2023

Kære Line

Mange tak for denne anmeldelse og de komplimenterende ord! Dem blev vi glade for at læse.

Rigtig god dag til dig :-)

Tandrensning af Huda

Service og de tar tid til en.

21 december 2023

Hej Radomir

Mange tak for anmeldelsen, den sætter vi pris på!
God dag :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Apologies for writing in English..

Apologies for writing in English... however, I have nothing but positive experience with this structure. Doctor Hood Harafa has and is taking care of my dental needs to the outmost care and superlative quality.

21 december 2023

Dear Davide

No need for apologies! Thank you so much for this review, we appriciate it :-)

Have a great day
Regrads for Amalie - Falkoner Tandlægerne