Falkoner Tandlægerne Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bjørn er bare verdens bedste! Hvilken ro, grundighed, omsorg og kommunikation. Jeg er helt rolig hver gang jeg sidder i stolen. Om det er lapning af hul eller rodbehandling. Man mærker det ikke. 10000... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter en tandtjek og tandrens hos tandplejeren Nasira, som altid går grundigt til værks, opdagede hun en gammel fyldning, der skulle udskiftes. Nasira inddrog mig i processen og forklarede, hvor sli... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tandplejning hos ANE. Jeg har igennem et langt liv ( 80 år) haft utallige tandplejere til at pleje og forebygge min paradentose. Den udførelse og behandling som jeg modtager hos Ane, som jeg har vær... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service ,rent og nydelige klinikker har været tilknyttet i mange år v Mads som sidst har lavet et implantat .Nassira som er min tandplejer igennem mange år kan jeg slet ikke undvære. Derudover el... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tandarts
  2. Tandartspraktijk

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Her på klinikken tilbyder vi dig tandpleje med udgangspunkt i dit behov, hvor vi tilstræber, at du får optimal og smertefri behandling til gode priser. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten i hverken den tekniske udførelse eller den menneskelige omsorg, så du føler dig tryg i vores hænder. Vi har gjort vores bedste for at skabe et trygt arbejdsmiljø for både patienter såvel som vores dygtige medarbejdere.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Meget dygtige og serviceminded

Jeg føler mig meget tryg ved deres kompetance og så er de utrolige venlige og smilende, dem der er ansat der.

23 november 2023

Hej Fie

Mange tak for denne flotte anmeldelse, den blev vi meget glade for at læse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid top professionel service!

Altid top professionel service!
Har gået hos tandlæge Bjørn Bessermann i flere år nu og som hans navn indikerer så er han en af de bedste. Alle tandplejerne har også været gode. Kan helt klart anbefales!

1 december 2023

Kære Christina

Mange tak for din anmeldelse den sætter vi stor pris på!
Vi er glade for at du er tilfreds hos os :-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service ..

God service ... godt at vi har råd....

28 november 2023

Antwoord van Falkoner Tandlægerne

Hej Niels, tak for din anmeldelse!

God dag til dig :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lokal venlig og opmærksom service

Altid venlig og opmærksom service som er med til at gøre et tandlægebesøg lettere. Skærmen i loftet er med til at adsprede tankerne. Har aldrig fortrudt at jeg skiftede til jer.

9 november 2023

Kære Steen

Mange tak for anmeldelsen, den blev vi glad for at læse. Vi er stolte af et du er tilfreds med os :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nassira er en fantastisk tandplejer …

Nassira er en fantastisk tandplejer både fagligt, men også som person.
Støttende, forstående og hjertelig når patienter lider af tandlægeskræk.

Man er i trygge hænder fra start til slut!
Det eneste minus er prisen, dyrere end andre.

8 november 2023

Hej Bettina

Tak for en god anmeldelse, den blev vi glade for. Vi er stolte af at netop dette er din opfattelse af vores kollega Nassira !

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Beste tandlæger i Danmark 👌

25 oktober 2023

Hej Bato

Tak for anmeldelsen, vi er stolte af at netop det er din opfattelse af os !

Venlig hilsen Amalie - Falkoner Tandlægeren

God tandlæge oplevelse

Trygge, hyggelige og professionelle rammer for et tandlægebesøg. Tandlæge, Judith Tang, sørgede for en god og rar oplevelse.

23 oktober 2023

Kære Simon

Mange tak for denne fine anmeldelse, jeg vil sørge for at Judit får dit kompliment!

Rigtig god dag :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Houda er god til at rådgive og give…

Houda er god til at rådgive og give gode anbefalinger ift. tænder og tandhygiejne.
Hun er sød og god i kontakten.
Tid overholdes.
God stemning i venteværelset. Pænt lokale og afslappet personalet.

10 oktober 2023

Kære Jette

Mange tak for denne flotte anmeldelse. Vi stræber os altid på et give den bedste service og tandbehandling! Det er vi meget glade for at du ligger mærke til!

Med venlig hilsen Amalie, Falkoner Tandlægerne

Hej Camilla
tak for en flot anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Rigtig fod dag til dig :-)

Tandeftersyn

Efter 50 år hos tandlægerne er jeg stadig ovenud tilfreds.
Alle passer godt på mine tænder, og giver en god og behagelig oplevelse.

10 oktober 2023

Kære Lis

Mange tak for den flotte anmeldelse, den blev vi glade for at læse. Vi er stolte over at du i så mange år har været tilfreds og følt dig passet godt på hos os!

Du ønskes en dejlig dag :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og behagelig…

Super service og behagelig tandrensning. Ja sådan en findes faktisk..

9 oktober 2023

Hej Hans-Jørgen

Tak for anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds hos os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jeg føler mig så fantastisk glad fordi…

jeg føler mig så fantastisk glad fordi jeg over flere år har fået lavet implantater af en meget kærlig og dygtig tandkirurg som tilmed er musiker og det er jeg også- desuden er alle klinikassistenter så dygtige at de burde have en ekstra "titel"- og så er noget af det bedste, at det er en international forsamling- mennesker af mange nationaliteter: et eksempel til efterfølgelse ,så Danmark ikke bliver "fordømmende" land over for andre fra hele verden

2 oktober 2023

Kære Aisha

Mange tak for din anmeldelse, den blev vi glad for at læse.

Endelig en god tandlæge.

21 september 2023
Review zonder uitnodiging

Hej Jacqueline
Mange tak for anmeldelsen, vi er glade for at du er tilfreds hos os!

Rigtig god dag :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hele vejen igennem mit 1,5 årige lange…

Hele vejen igennem mit 1,5 årige lange forløb med et vanskeligt tandimplantat, har jeg følt mig i gode hænder.
Mads, har lavet et flot resultat af min virkelig skæve fortand!
I det hele taget er I et godt sted at være patient i.

14 september 2023

Kære Johanna

Mange tak for din anmeldelse, den blev vi glade for! Vi er glade for at høre at du er tilfreds på trods af et længere behandlingsforløb.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super godt første gangs indtryk

Det var mit første besøg hos denne tandlæge. Jeg fik en særdeles god behandling af Houda. Hun er utrolig åbenhjertig og meget grundig i sin forklaringer omkring min behandling og mit behov.
Jeg ser frem til godt samarbejde omkring mine bisser

13 september 2023

Hej Louise

Tak for den meget fine anmeldelse. Det er dejligt at høre at du har haft et godt besøg hos Houda!

Fortsat god dag til dig :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin og venlig behandling i rare…

Fin og venlig behandling i rare omgivelser

13 september 2023

Kære Jesper

Tak for anmeldelsen, vi er glade for at at du føler dig tilpas hos os!

Med ønsket om en god dag