Wi hebben nog 3 service beurten tegoed die wij vooruit tijdens de aanschaf hebben betaalt, op een scootmobiel.
Oplichters zijn het. Houden zich niet aan de levertijd en wettelijk gezien heb je als consument 14 dagen bedenktijd. Ondertussen moet je wel vooraf betalen en bij annuleren houden ze ineens €500,- ach... Toon meer
De killerbee fatbike ter plaatse besteld op 29 maart 2025. Extra batterij erbij + 500€. 200€ extra voor de groene banden die op de foto stonden. Transportkosten richting België. Samen 1820€ volledig b... Toon meer
december 2023 scooter geleverd gekregen maar 3 maanden later.Nu inmiddels sinds januari 2024 bezig om de scooter gemaakt te krijgen.diversen keren in reparatie geweest en steeds kapot terug gehad.Er z... Toon meer
Scootershop | El Caballo bv. ✅10 jaar ervaring ✅RDW erkend ✅Haal en breng serivce door heel NL ✅Schepere prijzen ✅Scooter online samenstellen
koperweg 21, 2401 LH, Alphen aan den Rijn, Nederland
- 0900-3278387
- info@fastfuriousscooters.nl
- www.fastfuriousscooters.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Kwalitatief goed
Kwalitatief goed
Levering duurde wat langer
Bezorging was goed en goede uitleg
Mijn ervaring is gewoon top
Mijn ervaring is gewoon top, mijn auto werd al na twee weken geleverd afspraken werden netjes nagekomen ik ben gewoon heel tevreden en mijn auto rijd ook geweldig.
Prima geholpen en blij met mijn scootmobiel
Al enige tijd was ik op zoek naar een driewieler scootmobiel, maar dan het liefst wel een beetje een leuke en niet zo'n 'ouwe-l#llen ding'. Nadat ik op internet de nodige informatie had opgezocht, ben ik op een regenachtige zaterdagmorgen naar Alphen gereden. Daar werd ik vriendelijk ontvangen met heerlijke koffie en de verkoper nam alle tijd voor me. Er werd goed naar mijn vragen geluisterd en er werden relevante adviezen gegeven. Duidelijk kennis van zaken. Na een (natte) proefrit heb ik de scootmobiel besteld en na drie weken werd deze keurig thuisbezorgd. Ook de bezorger was zeer vriendelijk en heeft de tijd genomen om een en ander uit te leggen. Al bij al ben ik zeer tevreden en kan ik Fast Furious zeker aanraden!
Uitstekend bedrijf
Hoewel de verwachte levertijd iets langer duurde dan ik zelf verwachte (10 weken) ben ik zeer tevreden over mijn geleverde scootmobiel. Keurig geleverd met uitleg van de persoon die hem kwam brengen. Bovendien, bij vragen wordt je altijd netjes te woord gestaan. Kortom zeer tevreden over de kwaliteit en de service van Fast & Furious.
Goede ervaring met fast&furious scooter
Goede ervaring met fast&furious scooter
Geen problemen gehad met levering. Werd telkens keurig op de hoogte gehouden bij ontwikkelingen telefonisch of via de mail. Enigste nadeel is de lange levertijd maar dat wisten we van te voren
Bij vragen snel antwoord en ze waren nooit te beroerd om me te helpen als dat nodig was.
Hallo met Henry Wilkes het bedrijf is…
Hallo met Henry Wilkes het bedrijf is super gemotiveerd in één voor een geintje dat moet ook heel goed kunnen vind waren ze wel voor ik kan niet anders zeggen gaat zo door top bedrijf zeker Henk Jan . Een Dave collega in natuurlijk bij de fast Furious hun samenwerken ik communiceren top top top gaat door trouwens wat door met jullie bedrijven groetjes Henry en mijn hond Heli die zit er ook op natuurlijk perfecte scooter scootmobiel sorry ik heb de Furious 5
Super goede scooter
Super goede scooter. Erg goed bedrijf altijd vriendelijk behandeld aan de tel goed geholpen.
Wel thuis, niet geleverd s
Ik vind het jammer, dat ik wel thuis bent en niet geleverd word
Lang moeten wachten, maar toen ging de banaan
Lang moeten wachten, maar toen was het gaan met de banaan. Harlingen ligt niet naast Alphen, dus ik kan me voorstellen dat ophalen en terugbrengen een beetje planning vereiste.
3000 km servicebeurt is goed uitgevoerd, denk ik.
Ik had 5 sterren gegeven als ik niet zo…
Misschien niet hun schuld maar het duurde 2 maanden, dus heb ik gebeld. Bleek dat een zelfde soort scooter in het magazijn stond. Uiteindelijk die gekregen. Niet de kleur die ik had besteld maar beter dan nóg een maand of langer wachten. Wel hele aardige en behulpzame mensen. Klantgericht en vriendelijk dus alsnog 5 sterren.
geld vangen ja maar teveel gevraagd terug storten nee dat doen we niet nee
Op mijn mail waar in ik aangaf dat de extra betaalde USB aansluiting een standaard voorziening is en ik de 49,= euro graag terug wil nimmer wat gehoord, wel dat men bij trustpilot aangaf dat ik mogelijk geen klant was, facturen ingestuurd en je ik was toch echt klant maar nooit meer.
✌️Bedankt voor de Goeie service en…
✌️Bedankt voor de Goeie service en advies en ik zal iedereen Fast Furious Scooters aan raden 👍
Echt hele goede service
Echt hele goede service, heel goed contact gehad met Ryan.
Er waren wat issues, maar die hebben ze echt boven verwachting opgelost. Kan niet anders zeggen.
Bezorging was ook boven verwachting. Goede uitleg en hele fijne omgang.
Het betreft hier een Iva-Ego S8.
Als het aan mij ligt raad ik iedereen dit adres aan.
Tnx Ryan, Tnx bezorger, Tnx Fast & Furious Scooters
De scooter zou pas na 3 weken leverbaar zijn maar hij werd al na 3 dagen bezorgd. Het was ook heen probleem om deze na werktijd te leveren. Aardige bezorger, die de tijd nam om alles uit te leggen.
Fijne mooie sçootmobiel
Fijne mooie sçootmobiel, Ik voel me veilig erop.
Hij rijdt lekker, en is mooi sportief.
Iedereen kijkt ernaar en vindt het een prachtig sçootmobiel.
Heb meteen reclame gemaakt waar ik mijn prachtig sçootmobiel gekocht heb.
Ik ben er zo trots op dat deze pracht scootmobiel van mij is.
Ik kan deze sçootmobiel aan iedereen aanbevelen, je voelt je zo veilig met de 4 wielen.
Je hebt een fijne weg ligging.
En ik kom weer overal..
Uitermate teleurstellende service
Een scooter besteld bij ze, na bestelling zag ik op de site dat de gewenste kleur in back order staat en de andere kleuren wel gewoon leverbaar zijn. Aangezien ik snel een scooter wilde heb ik gevraagd of ik nog van kleur kon wisselen. Dit was niet nodig zeiden ze, levertijd zou meevallen. Na ongeveer 10 weken toch maar gemaild of de scooter er al was, deze zou binnen 2 weken komen. Na 2 weken gebeld, maar bleek de scooter toch niet leverbaar in de kleur. Toch maar een andere kleur genomen die met 3 weken leverbaar zou zijn. Uiteindelijk nog eens 6 weken moeten wachten op een scooter in een kleur die ik niet per se wilde. Ik heb uiteindelijk 20(!) weken moeten wachten, slechte communicatie ook, terwijl ze 2 tot 6 weken zeggen op de website. Enige tegemoetkoming was ook niet over te praten, dat kon alleen iemand van hogeraf beslissen..
Ik ben goed ontvangen met een kop koffie.
Ik ben goed ontvangen met een kop koffie ,toen heb ik
proef rit gemaakt en toen ik terug kwam hebben we
onder een kop koffie ,hebben we besproken wat de
mogelijkheid waren.
Ik heb de scootmobiel besteld ,toen ik onder weg was
ben ik gebeld dat rijbewijs daar nog lag ,ben om gekeerd en heb hem opgehaald het was een prettige
ervaring .