Aldrig har jeg fået så hurtig og personlig service. Jeg havde dårligt nok nået at lave min bestilling færdig, før jeg havde Steffen fra fitnessgruppen.dk i røret for at aftale nærmere om levering. Jeg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hurtig levering af produkt. Desværre manglede der en enkelt del i den ene pakke. Jeg kontaktede kundeservice med billede. Der var meget hurtigt svar og kort tid efter modtog jeg den manglende del.
Bedrijf heeft geantwoord
Har lige modtaget skråbænk, håndvægte fra fitnessgruppen.dk. Super god handel og venlig dialog med Jakob. Kan 100 % anbefale shoppen. Gode priser hurtig levering. Vil helt klart handle her igen.
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte Powertec Levergym med 77.5 kg vægtpakke, modtog to dage efter det hele, super nemt at samle alt passer 100% i huller og antal bolte passer også! ville så gerne ha byttet to 20kg til noget and... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fitnessgruppen A/S Salg af Fitnessudstyr til Private og Virksomheder og Fitnesscentre. Vi har næsten alt i motionsudstyr, motionscykler, romaskiner, løbebånd og massere af crossfit- og styrketræning og vægtudstyr. Butikken i Skanderborg har stor udstilling, hvor I kan prøve mange af træningsmaskinerne f.eks: squat rack, træningsbænke, håndvægte, vægtskiver mv. Vi sammensætter gerne tilbud til jeres nye fitnesscenter, privat, som professionelt. Altid efter jeres ønsker og behov. Vi har de bedste mærker; Peak Fitness, Concept 2, Powertec, Kettler, Circle Fitness, Relax Fitness, TRX mv. Se udvalget på Fitnessgruppen.dk Gratis råd og vejledning - Hurtig levering.
Grønlandsvej 8, 8660, Skanderborg, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
God og individuel proaktiv kundeservice og hurtig levering

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Hurtig levering, god indpakning af vare, gode priser. Ikke en finger at sætte på noget.

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Den bestilte pakke kom med skade, både dårlig indpakning og fragt….
Da firmaet allerede før afsendelse havde sendt en meget venlig mail, svarede jeg med foto af skader.
Uden så meget snak, blev det aftalt at de firmaet sendte en ny…. Fantastisk service og ikke mindst kommunikation 🙏🏼

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Vi ankom 25 min før lukke tid, alligevel tog medarbejder sig god tid til at svare på vores mange spørgsmål. Han forsøgte ikke at op sælge noget og havde en den nødvendige viden om brugen af udstyret!

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Klasse kundeservice, klasse produkter og generelt bare et godt sted og handle

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Fornem service igen igen. Mange tak til Jakob, for din tid og venlighed.

Tilfreds med mit køb!
Der er ikke noget at klage over og det hele fungerede så fint :)

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Som det skal være, fik det jeg havde bestilt og det blev afsendt hurtigt.

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Very smooth checkout and very fast delivery in 1 business day. Everything is as good as it can be.
I also liked that the invoice was sent from an actual employee's email, and not a generic no-reply machine :) Happy to give them 5 stars!

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Jeg bestilte varen d 13/1, der står der er 1-2 leveringsdage, nu skriver vi d 20/1 og jeg har stadig ikke modtaget min pakke

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Nemt og hurtigt at bestille og varen blev leveret efter 3 dage. Købte en motionscykel og den er rigtig god

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Vi ringede op for at forhøre os en romaskine. Vi fik god og hurtig respons. Vi bestilte og der gik ikke 24 timer så stod maskinen inde hos os hele vejen fra Jylland (vi bor i Sjælland). Det kalder jeg en god service!

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Jeg har brugt Fittnessgruppen et par gange nu og aldrig bliver skuffet! Altid fås en fremragende service og fitnessprodukter af høj kvalitet!
Tusind tak!!

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Super hurtig betjening og god pris. Hjemmesiden fungerede dog ikke optimalt, men det lykkedes til sidst:)

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
God og venlig vejledning af en vidende medarbejder, hurtig forsendelse og et perfekt pakket produkt. Tak for det, vi handler meget gerne hos Jer igen!