Fitnessgruppen A/S Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Aldrig har jeg fået så hurtig og personlig service. Jeg havde dårligt nok nået at lave min bestilling færdig, før jeg havde Steffen fra fitnessgruppen.dk i røret for at aftale nærmere om levering. Jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering af produkt. Desværre manglede der en enkelt del i den ene pakke. Jeg kontaktede kundeservice med billede. Der var meget hurtigt svar og kort tid efter modtog jeg den manglende del.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige modtaget skråbænk, håndvægte fra fitnessgruppen.dk. Super god handel og venlig dialog med Jakob. Kan 100 % anbefale shoppen. Gode priser hurtig levering. Vil helt klart handle her igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte Powertec Levergym med 77.5 kg vægtpakke, modtog to dage efter det hele, super nemt at samle alt passer 100% i huller og antal bolte passer også! ville så gerne ha byttet to 20kg til noget and... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fitnesswinkel
  2. Fitness- en voedingsservice
  3. Fitnessapparatuur groothandelaar
  4. Fysiotherapiebenodigdheden leverancier

Geschreven door het bedrijf

Fitnessgruppen A/S Salg af Fitnessudstyr til Private og Virksomheder og Fitnesscentre. Vi har næsten alt i motionsudstyr, motionscykler, romaskiner, løbebånd og massere af crossfit- og styrketræning og vægtudstyr. Butikken i Skanderborg har stor udstilling, hvor I kan prøve mange af træningsmaskinerne f.eks: squat rack, træningsbænke, håndvægte, vægtskiver mv. Vi sammensætter gerne tilbud til jeres nye fitnesscenter, privat, som professionelt. Altid efter jeres ønsker og behov. Vi har de bedste mærker; Peak Fitness, Concept 2, Powertec, Kettler, Circle Fitness, Relax Fitness, TRX mv. Se udvalget på Fitnessgruppen.dk Gratis råd og vejledning - Hurtig levering.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

87 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super oplevelse

Hurtig levering, god indpakning af vare, gode priser. Ikke en finger at sætte på noget.

17 februari 2026

Hej Nikolaj
1000 tak for anmeldelsen.
Dejligt, når alting fungerer :)

Ros for handling

Den bestilte pakke kom med skade, både dårlig indpakning og fragt….
Da firmaet allerede før afsendelse havde sendt en meget venlig mail, svarede jeg med foto af skader.
Uden så meget snak, blev det aftalt at de firmaet sendte en ny…. Fantastisk service og ikke mindst kommunikation 🙏🏼

9 februari 2026

Hej Morten
Beklager pakken ikke kom hel frem.
Godt, vi fandt en tilfredsstillende løsning.

God kundeservice!

Vi ankom 25 min før lukke tid, alligevel tog medarbejder sig god tid til at svare på vores mange spørgsmål. Han forsøgte ikke at op sælge noget og havde en den nødvendige viden om brugen af udstyret!

12 februari 2026

Hej Casper
Tak for besøget i butikken.
Tak for din anmeldelse - Vi synes bare, at det fedt at hjælpe kunderne med at finde det rigtige udstyr :)

Klasse kundeservice

Klasse kundeservice, klasse produkter og generelt bare et godt sted og handle

16 februari 2026

Hej Michael
Jeg synes bare, at vi har de bedste kunder.
På vegne af hele teamet - Tak.
Fitnessgruppen

Fornem service igen igen

Fornem service igen igen. Mange tak til Jakob, for din tid og venlighed.

10 februari 2026

Hej Jonas
1000 tak for anmeldelsen.

Tilfreds med mit køb!

Tilfreds med mit køb!
Der er ikke noget at klage over og det hele fungerede så fint :)

2 februari 2026

Hej Malene
Mange tak for din anmeldelse. Vi elsker glade kunder.

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.

2 februari 2026

Hej
Tak for anmeldelsen. Vi forsøger at sender alle ordre med det samme. Så er det bare dejligt at vores fragtfirmaer også er hurtige.

Som det skal være

Som det skal være, fik det jeg havde bestilt og det blev afsendt hurtigt.

8 december 2025

Hej Adam
Tak.
Hurtig, præcist og effektivt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Everything is as good as it can be

Very smooth checkout and very fast delivery in 1 business day. Everything is as good as it can be.
I also liked that the invoice was sent from an actual employee's email, and not a generic no-reply machine :) Happy to give them 5 stars!

27 januari 2026

Hi Egor
Thank you for your feed back. We love it.
Enjoy your training.
Best regards

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte varen d 13/1

Jeg bestilte varen d 13/1, der står der er 1-2 leveringsdage, nu skriver vi d 20/1 og jeg har stadig ikke modtaget min pakke

14 januari 2026

Hej Peter
Det er en fejl at ordren ikke er sendt afsted til dig - det beklager vi mange gange!
Den kommer afsted i dag, og så håber vi at den kommer hurtigt frem.

Fortsat rigtig god dag :) Mvh Jacob fra Fitnessgruppen.

14 januari 2026

Hej Jan
Ja, vi sender ordre på samme eller næste hverdag :)

Hurtig fin levering

Hurtig fin levering

29 december 2025

Hej Søren
Vi har stort lager i Skanderborg og sender alle ordre med det samme. Så kommer de normalt næste hverdag :)

Trygt og godt

Nemt og hurtigt at bestille og varen blev leveret efter 3 dage. Købte en motionscykel og den er rigtig god

29 december 2025

Hej Tina
1000 tak for din anmeldelse.
Vi ønsker dig rigtig god træning.

Hurtig afsendelse!

Vi ringede op for at forhøre os en romaskine. Vi fik god og hurtig respons. Vi bestilte og der gik ikke 24 timer så stod maskinen inde hos os hele vejen fra Jylland (vi bor i Sjælland). Det kalder jeg en god service!

18 december 2025

Hej Helga
I ønskes god fornøjelse med romaskinen.
Vi sender varer på alle hverdag fra butikken/lageret i Skanderborg, så det går stærk :)

Aldrig bliver skuffet!

Jeg har brugt Fittnessgruppen et par gange nu og aldrig bliver skuffet! Altid fås en fremragende service og fitnessprodukter af høj kvalitet!
Tusind tak!!

23 december 2025

Hej
Det er os , der takker for trofaste kunder. Sammen kan vi gøre træningen til en leg med kvalitetsudstyr.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig betjening og gode priser

Super hurtig betjening og god pris. Hjemmesiden fungerede dog ikke optimalt, men det lykkedes til sidst:)

16 december 2025

Hej Rasmus
Tak for anmeldelsen.
Vi gør vores bedste for at alt skal fungerer nemt og hurtigt.
God fornøjelse med udstyret.

Lynhurtig levering

God og venlig vejledning af en vidende medarbejder, hurtig forsendelse og et perfekt pakket produkt. Tak for det, vi handler meget gerne hos Jer igen!

10 december 2025

Tak.
Vi er superglade for din anmeldelse. Vi glæder os til at hjælpe næste gang også.

8 december 2025

Hej Marianne
Tak anmeldelsen.
Alle ordre afsendes med det samme fra vores lager ved butikken i Skanderborg.
Så normal levering 1-2 dage efter bestilling.