Aldrig har jeg fået så hurtig og personlig service. Jeg havde dårligt nok nået at lave min bestilling færdig, før jeg havde Steffen fra fitnessgruppen.dk i røret for at aftale nærmere om levering. Jeg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hurtig levering af produkt. Desværre manglede der en enkelt del i den ene pakke. Jeg kontaktede kundeservice med billede. Der var meget hurtigt svar og kort tid efter modtog jeg den manglende del.
Bedrijf heeft geantwoord
Har lige modtaget skråbænk, håndvægte fra fitnessgruppen.dk. Super god handel og venlig dialog med Jakob. Kan 100 % anbefale shoppen. Gode priser hurtig levering. Vil helt klart handle her igen.
Bedrijf heeft geantwoord
Fitnessgruppen A/S Salg af Fitnessudstyr til Private og Virksomheder og Fitnesscentre. Vi har næsten alt i motionsudstyr, motionscykler, romaskiner, løbebånd og massere af crossfit- og styrketræning og vægtudstyr. Butikken i Skanderborg har stor udstilling, hvor I kan prøve mange af træningsmaskinerne f.eks: squat rack, træningsbænke, håndvægte, vægtskiver mv. Vi sammensætter gerne tilbud til jeres nye fitnesscenter, privat, som professionelt. Altid efter jeres ønsker og behov. Vi har de bedste mærker; Peak Fitness, Concept 2, Powertec, Kettler, Circle Fitness, Relax Fitness, TRX mv. Se udvalget på Fitnessgruppen.dk Gratis råd og vejledning - Hurtig levering.
Grønlandsvej 8, 8660, Skanderborg, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super hurtig levering. 👌 varer lever op til forventning.

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
God kundeservice. Godt trænings udstyr. Hurtig levering. Ikke sidste gang. 5 stjerne. Brian

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Kan kun give Fitnessgruppen 5 stjerner. Adspurgt fik jeg en fin vejledning i hvad jeg skulle købe. Den købte saddel passer så fint. Lynhurtig levering. Vil helt sikkert bruge dem også næste gang 👍👍.

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Super hurtig levering. :)
Har ikke set pakkerne endnu, men at dømme på vægten, er de fantastiske :)

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Bestilte Powertec Levergym med 77.5 kg vægtpakke, modtog to dage efter det hele, super nemt at samle alt passer 100% i huller og antal bolte passer også! ville så gerne ha byttet to 20kg til noget andet og kontaktede sælger som reagerede med det samme, hjalp med at returnere og sendte hurtig nogle nye skiver, det kunne andre firmaer lære noget af!

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Bestilt om mandagen havde pakken tirsdag, sådan !!
Yderligere var produktet billig og lige hvad jeg havde forventet

Super hurtig levering
Nu når der kommer moms på træningscentre, overvejer jeg at træne mere hjemme i stedet, og faldt over jeres side, da i har det jeg skal bruge til rimelige priser.
Jeg bestilte noget udstyr, bl.a. en træningsbænk. Ordren blev lagt torsdag middag og ca 26 timer senere modtog jeg bænken og nogle andre småting.
Forinden havde jeg spurgt ind til en af småtingene og fået lynhurtig hjælp og god uddybende svar på mail som hjalp mig til at bestille det rigtige for mig.
Jeg kommer helt sikkert igen, når jeg skal have lidt tungere udstyr :)

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Levering er kommet punktlig. Produktet lever op til mine forventninger.

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Mine PU vægstskiver er ligeså lækre som forventet.
God kommunikation og service.

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Jeg bestilte en træningscykel om søndagen og tirsdag over middag, blev den leveret. Cyklen var fejlfri og bedre ned beskrivelsen, alle tiders, super hurtig ekspedition af cyklen.

Problemfri ombytning af boksepude

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
God og overskuelig hjemmeside samt nemt at bestille den ønskede vare.

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Kan kun anbefale fitnessgruppen virkelig fin service og vejledning og behagelig samtale

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Rigtig fint udvalg til gode priser og dejligt med mulighed for hjemmelevering til en god pris når der bestilles tunge håndvægte ;-)
Køb af mave hjul Ab wheel - fejl på håndtag som blev reklameret og straks fik jeg tilsendt helt nyt produkt istedet for bare det håndtag der ikke duede👌
Virkelig hurtig og sød medarbejder
Jeg købte en spinningscykel mandag, tirsdag er der en medarbejder, der ringer og forespørger, hvornår jeg vil have den, fordi han ikke ville sende den af sted, hvis jeg ikke var hjemme. Vi aftalte onsdag, og den kom onsdag morgen.
Jeg synes det var en meget fin service, at der blev ringet. Vil helt klart anbefale fitnessgruppen.