Aldrig har jeg fået så hurtig og personlig service. Jeg havde dårligt nok nået at lave min bestilling færdig, før jeg havde Steffen fra fitnessgruppen.dk i røret for at aftale nærmere om levering. Jeg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hurtig levering af produkt. Desværre manglede der en enkelt del i den ene pakke. Jeg kontaktede kundeservice med billede. Der var meget hurtigt svar og kort tid efter modtog jeg den manglende del.
Bedrijf heeft geantwoord
Har lige modtaget skråbænk, håndvægte fra fitnessgruppen.dk. Super god handel og venlig dialog med Jakob. Kan 100 % anbefale shoppen. Gode priser hurtig levering. Vil helt klart handle her igen.
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte Powertec Levergym med 77.5 kg vægtpakke, modtog to dage efter det hele, super nemt at samle alt passer 100% i huller og antal bolte passer også! ville så gerne ha byttet to 20kg til noget and... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fitnessgruppen A/S Salg af Fitnessudstyr til Private og Virksomheder og Fitnesscentre. Vi har næsten alt i motionsudstyr, motionscykler, romaskiner, løbebånd og massere af crossfit- og styrketræning og vægtudstyr. Butikken i Skanderborg har stor udstilling, hvor I kan prøve mange af træningsmaskinerne f.eks: squat rack, træningsbænke, håndvægte, vægtskiver mv. Vi sammensætter gerne tilbud til jeres nye fitnesscenter, privat, som professionelt. Altid efter jeres ønsker og behov. Vi har de bedste mærker; Peak Fitness, Concept 2, Powertec, Kettler, Circle Fitness, Relax Fitness, TRX mv. Se udvalget på Fitnessgruppen.dk Gratis råd og vejledning - Hurtig levering.
Grønlandsvej 8, 8660, Skanderborg, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Der var en en synlig fejl på håndtaget på den ene kettlebell, som jeg købte. Jeg fik tilbud om at sende den retur, eller at en form for kompensation. Vi aftalte en kettlebell i en anden vægt på Fitnessgruppens regning, som er på vej til mig.
Det er god service, synes jeg.

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Rigtig god vejledning og godt tilbud på udstyr - men skal jeg købe noget igen, så vil jeg gerne betale for at få en palle som ikke er totalt smadret, den levering ødelagde lidt af den gode oplevelse.

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Jeg ville give denne virksomhed minus 1 specifikt for servicen. Jeg bestilte boksehandsker til sandsækken derfra. Jeg bestilte størrelse L, men de var for små, så jeg bestilte XL. Jeg ventede en uge på, at de skulle komme. Efter en uge kom handskerne, men det var ikke boksehandsker til sandsækken, det var handsker til sparring, selvom jeg ikke havde bestilt dem. Da jeg ringede til butikken for at finde ud af, hvorfor jeg havde fået de forkerte handsker, brugte jeg de første 10 minutter på at forklare konsulenten forskellen mellem sparringshandsker og sandsækkehandsker, fordi han ikke forstod, hvorfor jeg ringede. Han sagde, at han ville sende mig nye handsker i størrelse XL, og at de ville være til sandsækken. Endnu en uge gik, og da handskerne ankom, var de endnu mindre end de første 😂😂😂🤦🏼♂️. Jeg besluttede at sende alle handskerne tilbage og købe dem et andet sted.
Det er nu to uger siden, jeg sendte alle handskerne tilbage, men jeg har hverken modtaget pengene eller nogen meddelelse om, at de har modtaget returvarerne.
I går ringede jeg til butikken og spurgte, hvor mine penge var. Jeg fik at vide, at en anden person tager sig af det, og at han ville komme i morgen og kontakte mig. Nu er det i morgen, men jeg har hverken fået penge, opkald eller e-mail.
Jeg anbefaler ikke at handle hos denne virksomhed, da deres kundeservice er helt utilfredsstillende.
Og konsulenterne er ikke kvalificerede. De ved ikke engang grundlæggende ting om deres produkter.🤦🏼♂️

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Hurtig og god service. Blev ringet op, hvor han spurgte hvor fragtmanden måtte stille varen.

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
God service og levering som aftalt. Produkterne er bedre end forventet.

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Gode produkter, ærlig rådgivning, fremragende service, har handlet hos fitnessgruppen gennem 22 år

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Hurtig levering af concept 2 bike erg.
Dog uden alle skruer til samling, som forventes modtaget en uge senere.
Kontaktede jeres salgsafdeling som ville få dem sendt. Holdte dog fri dagen efter, hvorfor skruerne først blev sendt torsdags, og nu modtager vi dem først mandag. Ca en uge hvor en usamlet cykel har fyldt stuen uden at kunne bruges. Ret ærgerligt - men levering af selve cyklen gik super

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
I foråret 2020 købte jeg en romaskine hos FitnessgruppeComputeren til romaskinen begyndte af drille efter et halvt år, hvor jeg fik tilsendt en ny strømforsyning. Som hjalp i en periode, og da den var ca 1,5 år, tog jeg fat i Fitnessgruppen igen, for jeg kunne ikke regne med computeren virkede når jeg brugte romaskinen.
Uden problemer fik jeg denne gang en ny computer, og den har kørt helt uden problemer siden.
Jeg undskylder for det først er nu, jeg kommer med denne anmeldelse. I skulle have haft den for 2-2,5 år siden.
(Dato passer slet ikke, men Trustpilot har et dårligt system, så den rigtige dato kan ikke vælges.)