Aldrig har jeg fået så hurtig og personlig service. Jeg havde dårligt nok nået at lave min bestilling færdig, før jeg havde Steffen fra fitnessgruppen.dk i røret for at aftale nærmere om levering. Jeg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har lige modtaget skråbænk, håndvægte fra fitnessgruppen.dk. Super god handel og venlig dialog med Jakob. Kan 100 % anbefale shoppen. Gode priser hurtig levering. Vil helt klart handle her igen.
Bedrijf heeft geantwoord
Hurtig levering af produkt. Desværre manglede der en enkelt del i den ene pakke. Jeg kontaktede kundeservice med billede. Der var meget hurtigt svar og kort tid efter modtog jeg den manglende del.
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte Powertec Levergym med 77.5 kg vægtpakke, modtog to dage efter det hele, super nemt at samle alt passer 100% i huller og antal bolte passer også! ville så gerne ha byttet to 20kg til noget and... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fitnessgruppen A/S Salg af Fitnessudstyr til Private og Virksomheder og Fitnesscentre. Vi har næsten alt i motionsudstyr, motionscykler, romaskiner, løbebånd og massere af crossfit- og styrketræning og vægtudstyr. Butikken i Skanderborg har stor udstilling, hvor I kan prøve mange af træningsmaskinerne f.eks: squat rack, træningsbænke, håndvægte, vægtskiver mv. Vi sammensætter gerne tilbud til jeres nye fitnesscenter, privat, som professionelt. Altid efter jeres ønsker og behov. Vi har de bedste mærker; Peak Fitness, Concept 2, Powertec, Kettler, Circle Fitness, Relax Fitness, TRX mv. Se udvalget på Fitnessgruppen.dk Gratis råd og vejledning - Hurtig levering.
Grønlandsvej 8, 8660, Skanderborg, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
I foråret 2020 købte jeg en romaskine hos FitnessgruppeComputeren til romaskinen begyndte af drille efter et halvt år, hvor jeg fik tilsendt en ny strømforsyning. Som hjalp i en periode, og da den var ca 1,5 år, tog jeg fat i Fitnessgruppen igen, for jeg kunne ikke regne med computeren virkede når jeg brugte romaskinen.
Uden problemer fik jeg denne gang en ny computer, og den har kørt helt uden problemer siden.
Jeg undskylder for det først er nu, jeg kommer med denne anmeldelse. I skulle have haft den for 2-2,5 år siden.
(Dato passer slet ikke, men Trustpilot har et dårligt system, så den rigtige dato kan ikke vælges.)

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Super service og hurtig levering. Alle varer lever op til forventningerne
Har lige købt nogen boksehandsker og der var en fejl på boksehandsken og skal bruge dem til et stævne og de vil have at jeg skal sende den tilbage i dag jeg skal til stævnet i dag og de er helt ligeglad hvor de kunne sende nogen penge tilbage men det gider de ik dårlig service

Vildledende markedsføring
I indkøbskurven oplyses et fragtestimat på 0 kr., men når man så skal betale, så kommer der pludselig fragt på 450 kr.
Nu med svar fra virksomheden: Flot service at tilbyde, at fragten er gratis, hvis man selv kommer og henter varen hos jer. Det er dog nok ikke det, de fleste forstår ved ordet “fragt”.

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Nemt at bestille og hurtigt levering.
Kan kun anbefale Fitness gruppen.

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
God information om produktet samt hurtig levering samt tracking af pakken

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
God service og hurtig levering. Produktet var fejlfrit og af høj kvalitet

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Kundeservice var meget behjælpelig med denne ordre.
den blev sendt afsted samme dag

Overordentlig tilfreds
Jeg har meget længe ønsket mig en tungere håndvægt og den fungerer bare upåklageligt.

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Hurtig levering, varerne var som aftalt. Købte håndvægte med 3 forskellige vægte.

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Blev af min fysioterapeut anbefalet en slyngetræner hos jer. Bestilte fredag og fik den lørdag. Så nu kan jeg få trænet i hjemmet. 😊

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Fitnessgruppen har gjort et stort arbejde ud af at give mig en god oplevelse. Jeg havde problemer med at lægge en ordre i tide og fik meget hurtigt hjælp til at lægge den ordre jeg ønskede!

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Hurtig levering og i den forventede kvalitet. Er også glad for hjemmeside designet.

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Super sted at handle, både i butikken og på nettet. Meget hurtig levering

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Fredag den 19.01.2024 bestilte jeg en Medicinbold. Mandag den 22.01.2024 blev den leveret: Det kan ikke gøres bedre. Talte også i telefon med en medarbejder, som var utrolig hjælpsom. Jeg kan varmt anbefale Fitnessgruppen til andre. Det er ikke sidste gang at jeg handler der. :-)
Hanne

Antwoord van Fitnessgruppen A/S
Fin service. God pris. Hurtig levering. Fin beskrivelse på hjemmesiden af den vare, jeg købte.