service nr. 20013493, van 14-6-2025. Ik was blij en sprong een gat in de lucht. Mijn MacBook was gerepareerd en niets meer van waterschade vernomen !. Dank, Fixers Nieuw-Vennep en Amsterdam. Groeten... Toon meer
Hele slechte ervaring… kwam met mijn laptop die waterschade had. Ze konden me helpen zouden we na 2 dagen bellen er zat spoed achter! Niks meer gehoord en steeds als ik belde beloofde ze dingen maar k... Toon meer
On-waar-schijn-lijk slecht. Gaming-laptopreparatie na maanden nog niet uitgevoerd, (bel)afspraken nooit nakomen, onderdelen kwijtraken (de behuizing - hoe dan?!) zodat je hem ook niet meer terug kunt... Toon meer
Top service, goede prijs en om (in mijn geval) achterkant van mobiel te laten vervangen, geen gezeur over (nodeloze) back-up maken, of je hele doopceel gelicht te krijgen > gewoon in 10min klaar! en m... Toon meer
Bij Corefix repareren wij dagelijks tientallen apparaten, van Smartphones & Tablets tot aan Macbooks & Smartwatches. Met meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van alle merken, waaronder Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Nintendo en Microsoft garanderen wij dat uw apparaat in goede handen is.
Industrieweg 126, 3044AT, Rotterdam, Nederland
- 085 2500 767
- info@corefix.nl
- www.fixers.nl
Heeft 10% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Personeel is heel vriendelijk
Personeel is heel vriendelijk. Heel fijn geholpen 2 airpods gebracht en netjes en snel Opgelost.

Wat een goede service
Wat een goede service. Rustige uitleg, goed gerepareerd en ook nog snel klaar! Helemaal blij.

Antwoord van Corefix
Professionele snelle analyse en…
Professionele snelle analyse en deskundig opgelost

Geweldige service
Geweldige service! Kwam even in amstelveen voor wat shoppen en dacht even kijken of hun weten waarom me oplader zo makkelijk er uit ging! Na 5 minuten was me poort weer als nieuw en met wat advies kon ik weer op pad!

Scherm van iPhone 12 laten vervangen
Scherm van iPhone 12 laten vervangen. Gewacht in de winkel en na een uur klaar, met garantie omdat ze een Apple service center zijn. Helemaal blij mee!

Antwoord van Corefix
Zeer snelle en professionele service
Zeer snelle en professionele service. Goede info over wat er gedaan is. Prettig contact.

Gemaakt door timo
Het was een hele aardige man en heeft het heel goed gedaan hij hielp ook goed

Goed geholpen
Goed geholpen! Aardig personeel :)
Waren enorm begripvol over het snel terug willen vd laptop ivm verveling in quarantaine.

Antwoord van Corefix
Laptop weggebracht ivm niet werkend…
Laptop weggebracht ivm niet werkend scherm met het nadrukkelijke verzoek terug te bellen voor nadere uitleg en informatie gezien ik had verwacht dat het een makkelijk te verhelpen probleem was. Vervolgens ontving ik een rekening van 850 euro(!!), zonder enige uitleg. Na zelf nagebeld te hebben kreeg ik de informatie dat er een nieuw scherm op moest worden gezet na ze beweerden de hele laptop nagekeken te hebben. Niet ingestemd met de kosten en laptop opgehaald, waarbij ik alsnog 50 euro 'onderzoekskosten' heb moeten betalen. Vervolgens met een simpele handeling uiteindelijk zelf de laptop weer weten te fixen. Kortom: ik geloof absoluut niet dat ze ook maar een enkel onderzoek hebben gedaan naar de laptop, anders had ik zeker deze rekening niet ontvangen. Slechte en onbetrouwbare service.

Negatieve verrassing bij accuwissel
Via apple.nl een afspraak gemaakt bij Fixers voor een accuwissel van een iPad. Kost €109 volgens Apple. Maar helaas, Fixers wilde €160 hebben want "de iPad zou vervangen worden en het kon niet als accuwissel". Dan maar Apple gebeld en daar kan het wél voor de geadverteerde prijs.

Antwoord van Corefix
Super snel en goed geholpen
Super snel en goed geholpen. Vriendelijk en goede uitleg gekregen van het probleem. Hoe het in het vervolg te voorkomen. 👍🏽

Schakelen van Fixers op terugroep actie vanuit Apple
Mijn iPhone 12 pro gebracht omdat er een terugroep actie vanuit Apple op van kracht was, na diagnose toestel daar achter gelaten en 3 uurtjes later voorzien van nieuw scherm e.d. weer opgehaald. Uitermate klantvriendelijke en prettig geholpen.

Super service en advies!
Erg snel, ontzettend behulpzaam en vriendelijk geholpen. Zelfs met advies voor een hobby reparatie van een oude iMac.

Reparatie camera Iphone Xs Max
Vandaag kreeg mijn dochter haar Iphone xs max retour. Na een val was de achtercamera defect. Ik moet zeggen dat de service en communicatie perfect verliep. De reparatie is voor zover wij kunnen beoordelen perfect uitgevoerd.
Een erg blije dochter die haar Iphone weer als nieuw retour hebt gekregen.
Ook de haal en brengservice verliep perfect.
Hartelijk dank.

Top service
Deskundig, juiste vragen stellend, klantvriendelijk, oplossingsgericht en product weer snel retour.
Gratis advies voor problemen met andere devices.

Super !
Aardige en meedenkende mensen. Reparatie keurig en met een half uur gefixt door Rayen. Niet verwacht dat het zo snel ging. Absolute aanrader!

Superservice
Tot tweemaal toe uitstekend geholpen door Rafik van Fixers Utrecht. Problemen met opstarten verholpen, update naar laatste IOS-versie en daarna op service nogmaals geholpen. Alles binnen 2 uurtjes, mailtje én telefoontje dat de reparatie klaar is: enorm klantvriendelijk! Hopelijk geen volgende keer, maar anders weet naar Fixers!