service nr. 20013493, van 14-6-2025. Ik was blij en sprong een gat in de lucht. Mijn MacBook was gerepareerd en niets meer van waterschade vernomen !. Dank, Fixers Nieuw-Vennep en Amsterdam. Groeten... Toon meer

Hele slechte ervaring… kwam met mijn laptop die waterschade had. Ze konden me helpen zouden we na 2 dagen bellen er zat spoed achter! Niks meer gehoord en steeds als ik belde beloofde ze dingen maar k... Toon meer

On-waar-schijn-lijk slecht. Gaming-laptopreparatie na maanden nog niet uitgevoerd, (bel)afspraken nooit nakomen, onderdelen kwijtraken (de behuizing - hoe dan?!) zodat je hem ook niet meer terug kunt... Toon meer

Top service, goede prijs en om (in mijn geval) achterkant van mobiel te laten vervangen, geen gezeur over (nodeloze) back-up maken, of je hele doopceel gelicht te krijgen > gewoon in 10min klaar! en m... Toon meer

1. Mobiele telefoon reparatiewinkel

Bij Corefix repareren wij dagelijks tientallen apparaten, van Smartphones & Tablets tot aan Macbooks & Smartwatches. Met meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van alle merken, waaronder Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Nintendo en Microsoft garanderen wij dat uw apparaat in goede handen is.

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

2K reviews

Heeft 10% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Snelle en duidelijke service

Snelle en duidelijke service. Als het nodig is ga ik hier nog eens terug.

3 maart 2022

Beste Daan,

Prima winkel!

Ging erheen met een hoogstwaarschijnlijk kapotte GPU. Helaas kon deze hier niet meer gerepareerd worden, maar heb in ieder geval wel de bevestiging gekregen.
Behulpzaam, open, vriendelijk en kundig! Wat betreft mijn ervaring kan ik Fixers aanraden!

2 maart 2022

Beste Vergaerd,

Bedankt voor je review! Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen!
Team Fixers

Maandag 28 feb ben ik daar super goed…

Maandag 28 feb ben ik daar super goed geholpen bij het fixen van mijn telefoon en die van mijn vrouw.
De jongeman die mij hielp was deskundig, service gericht en gaf eerlijk advies.
Ik zal bij een volgende reparatie hier zeker weer naar toe gaan :)

2 maart 2022

Beste bozzy,

Top service

Top service, vriendelijk en snel 👍🏻

28 februari 2022

Beste DdK,

Team Fixers

Ik ben heel vriendelijk geholpen

Ik ben heel vriendelijk geholpen. Mijn telefoon zag er top uit!! Zeer tevreden met fixers!!

26 februari 2022

Beste Mevr.,

Vaste reparatie shop!

Derde keer dat ik mn spullen heb laten repareren bij Fixers. Altijd netjes te woord gestaan en snelle en goede reparatie!

25 februari 2022

Beste Willem,

Team Fixers

Laptop snel gerepareerd, hierdoor scriptie deadline gehaald!

Scherm was donderdagmiddag gebroken en kon meteen 2 uur later terecht. Na het weekend weer gebeld over de voortgang toen was er nog niks duidelijk. Ze gaven aan dat ze me later nog zouden bellen en dit gebeurde. Nog geen paar uur later werd ik gebeld dat ik hem kon ophalen. Erg snel gegaan wat ook nodig was aangezien ik mijn scriptie 2 weken later moest inleveren. Al met al dus een top ervaring gehad. Ik zou het zeker aanraden bij mijn vrienden!

24 februari 2022

Beste Celesta,

Slechte communicatie aan telefoon

Eerst aan de telefoon mijn probleem aangegeven over een laptop. Meneer aan de telefoon zei dat zij geen kosten hanteren wanneer de laptop niet kan worden gerepareerd als er bijv onderdelen besteld moeten worden die zij niet kunnen verkrijgen. Ik heb uiteindelijk toch wel de helft van de kosten van de diagnose moeten betalen.

Beste Fit,

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer dat deze informatie zo op je over is gekomen, op basis van het telefoongesprek waar je naar verwijst blijkt dat er wel correct is aangegeven dat wij onderzoekskosten in rekening brengen indien je niet akkoord gaat met een offerte of wanneer wij geen reparatie uit kunnen voeren nadat wij een onderzoek hebben gedaan. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je uiteraard van harte welkom om bij ons langs te komen!

Top geholpen

Top geholpen.

Snel, vakkundig en professioneel

Beste Frank,
Team Fixers

Vriendelijke personeel geven ook nog…

Vriendelijke personeel geven ook nog advies en ga zeker weer terug als ik problemen heb met mijn telefoon.

Beste Tevrede,

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, batterij snel vervangen, telefoon weet als nieuw

Antwoord van Corefix

Beste Piet, Bedankt voor je review! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service die wij je hebben mogen bieden. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen! Met vriendelijke groet, Team Fixers.

Makkelijk en duidelijk afspraak maken online en daarna goed en kundig geholpen in de winkel

22 februari 2022

Antwoord van Corefix

Beste Luigi, Bedankt voor je review! We hopen dat je nog lange tijd vooruit kunt met je gerepareerde apparaat. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen! Met vriendelijke groet, Team Fixers.

Nieuwe ipad met single hair crack heel…

Nieuwe ipad met single hair crack heel snel vervangen door een nieuwe. Goed op de hoogte gehouden van alle stappen.

21 februari 2022

Beste Zeist,

behulpzaam en inzichtelijk

Behulpzame medewerker op een drukke zaterdag. Duidelijk inzicht in de status van mijn reparatie van MacBook 2021.

Antwoord van Corefix

Beste Jeroen, Bedankt voor je review! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service die wij je hebben mogen bieden. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen! Met vriendelijke groet, Team Fixers.

Snel en zorgvuldig afgehandeld

Snel en zorgvuldig afgehandeld, vriendelijke service.

Beste Lara,
Team Fixers

Snelle en hele goede service!

Beste Bennie,
Team Fixers

Zo vriendelijk snel en betrouwbaar…

Zo vriendelijk snel en betrouwbaar geholpen! Geven gevraagd en ongevraagd advies en dat is super prettig. Probleem opgelost, super professioneel! Top dus

18 februari 2022

Beste Linda,

Professioneel en vakkundig!

Perfect geholpen! Scherm MacBook Pro was beschadigd. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden, tijdsduur en de kosten. Dus geen verrassingen achteraf. Zeer professioneel en vriendelijke geholpen door Paul.

17 februari 2022

Antwoord van Corefix

Beste R, Bedankt voor je review! We hopen dat je nog lange tijd vooruit kunt met je gerepareerde apparaat. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen! Met vriendelijke groet, Team Fixers.

Super service

Super service! Ik kon direct terecht , werd direct geholpen en stond na 10 minuten weer buiten mét mijn computer. Als er écht iets kapot gaat, kom ik zeker terug.

16 februari 2022

Beste MB,