service nr. 20013493, van 14-6-2025. Ik was blij en sprong een gat in de lucht. Mijn MacBook was gerepareerd en niets meer van waterschade vernomen !. Dank, Fixers Nieuw-Vennep en Amsterdam. Groeten... Toon meer
Hele slechte ervaring… kwam met mijn laptop die waterschade had. Ze konden me helpen zouden we na 2 dagen bellen er zat spoed achter! Niks meer gehoord en steeds als ik belde beloofde ze dingen maar k... Toon meer
On-waar-schijn-lijk slecht. Gaming-laptopreparatie na maanden nog niet uitgevoerd, (bel)afspraken nooit nakomen, onderdelen kwijtraken (de behuizing - hoe dan?!) zodat je hem ook niet meer terug kunt... Toon meer
Top service, goede prijs en om (in mijn geval) achterkant van mobiel te laten vervangen, geen gezeur over (nodeloze) back-up maken, of je hele doopceel gelicht te krijgen > gewoon in 10min klaar! en m... Toon meer
Bij Corefix repareren wij dagelijks tientallen apparaten, van Smartphones & Tablets tot aan Macbooks & Smartwatches. Met meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van alle merken, waaronder Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Nintendo en Microsoft garanderen wij dat uw apparaat in goede handen is.
Industrieweg 126, 3044AT, Rotterdam, Nederland
- 085 2500 767
- info@corefix.nl
- www.fixers.nl
Heeft 10% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Moederbord MacBook Pro geheel laten…
Moederbord MacBook Pro geheel laten vervangen. Werd netjes geholpen en op de hoogte gehouden!

Reparatie appel watch
Ik kwam met een appel watch waar een vlek in het scherm zat
Ik werd goed geholpen
Ze gaven eerlijk hun mening over de reparatie.
Top service

Uitstekend geholpen bij reparatie
Voor AirPods met een bekend noise cancelling probleem langs geweest bij Fixers Amstelveen. Kundig en vriendelijk geholpen door Volkan.

Afspraak niet nagekomen
Helaas niet aan de afspraak gehouden. Mijn laptop zou vandaag opgehaald worden, niemand gezien of gehoord. Fijn, als de nood hoog is. Not.

Aanrader in Rotterdam!
Heel fijn geholpen door Carlo! Batterij vervanging naar behoren uitgevoerd, telefoon gaat weer de hele dag mee. Super klantvriendelijk en echt een aanrader.

Zeer goed geholpen
Zeer goed geholpen. De diagnose was snel gemaakt. Via de link die ze sturen kan je zien wat de status is van reparatie. De reparatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd. De medewerkers helpen goed.

Antwoord van Corefix
vanochtend Fixers in Breda bezocht.
vanochtend Fixers in Breda bezocht.
Ik had wat problemen met mijn iphone, die ik niet opgelost kreeg.
Geholpen door een aardige man. Hij had het probleem zo opgelost. En wilde niets in rekening brengen.
Super klantvriendelijk

goed maar let op
Ik heb de beeldscherm van mijn laptop laten vervangen. Dit is gelukt, maar het duurde 7 dagen in plaats van de 1 tot 5 dagen die op de site staat. Verder merkte ik dat tijdens het ophalen de behuizing nog open stond. Dit is ter plekke gefixd, maar als ik er niet op had gelet zou dit nog steeds zo zijn.

Top service voor MacBook Pro
Hartelijk bedankt voor de goede service bij Fixers in Nieuw-Vennep. Ze waren erg behulpzaam en binnen niet al te lange tijd hadden ze het probleem gevonden en mijn MacBook Pro gemaakt. Ben hier zeer blij mee, kortom top service!

Snel en goed
Fixers werkt goed en snel. Zoeken naar een oplossing en denken mee.

Wat een helden bij Fixers Blaricum
Wat een helden bij Fixers Blaricum! En vooral Paul, want wat Amac en een andere reparateur niet konden oplossen, is hem wél gelukt! Supersonische service. Absolute aanrader!

Antwoord van Corefix
Prettig en snelle, goede service
Heel prettig contact en snelle, goede service. Laptop binnen 3 dagen gerepareerd retour.
FLABBERGASTED!
Wát een goed bedrijf. Binnen amper twee dagen m'n laptop gereviseerd terug. En dat in deze tijd van 'Doorzetten en afschuiven". Fantastische service die ik absoluut zal rond bazuinen! Hartelijk dank voor de snelle reparatie!

Antwoord van Corefix
Kapot toetsenbord, binnen 12 uur gerepareerd en ook nog onder de garantie laten vallen!
Super! Wisten binnen korte periode aan te geven waar het probleem in mijn Mac lag en hebben daarbij de kosten van de reparatie van het toetsenbord ook onder de garantie weten laten vallen! Alles binnen 12 uur weten te doen. Goeie aanrader! Helemaal top, zeker waard om nog eens terug te gaan.

Antwoord van Corefix
Vandaag bij Fixers Breda geweest omdat…
Vandaag bij Fixers Breda geweest omdat het geluid van mijn iPhone super zacht was. Geholpen door erg aardige verkoper die binnen 2 minuten mijn microfoon heeft schoon gemaakt. Waar ik graag voor wilde betalen, maar dat was niet nodig! Top service. En mooie winkel!

Fixers in Blaricum
Fixers in Blaricum. Nieuwe accu’s voor een paar iphones. Casper is aardige professional daar. Duidelijke uitleg. Meedenkend.

Fijne service
Fijne service, goede vervanging, deskundig, snel, goeie tips, schoon gemaakt, goeie informatie, goeie communicatie

Ik baal me echt..
Hierbij vorige review antwoord van Fixers:
Beste Chemie,
Bedankt voor je review! Zoals telefonisch besproken betreuren wij deze miscommunicatie van onze kant en hebben wij de MacBook zonder bijkomende kosten naar je opgestuurd. We vinden het vervelend om te lezen dat de MacBook het nog niet naar behoren doet, nadat wij de reparatie hebben afgerond werkte deze namelijk volledig naar behoren en is deze succesvol door alle testen heen gekomen. Uiteraard willen we je vragen om de MacBook nogmaals bij ons in te leveren zodat wij kunnen vaststellen of deze problemen onder garantie opgelost kunnen worden.
Team Fixers
Na lezen van dit mail, heb Ik mijn MacBook gebracht naar fixers weer.
Nu krijgt ik een factuur van euro 279-50 (korting). Ik baal me echt. Apple store diagnosed alleen batterij moet binnenkort vervangen worden en fixers eerste diagnose was het zelfde. Toetsenbord was niet stuk toen ik mijn MacBook naar hun gebracht. Dit gebeurde echt tijdens vervanging van de batterij. Nu wil ik graag mijn laptop terug met de kosten van vervanging van de batterij. Batterij hoefde dus niet vervangen te worden.
Ik vertrouw het echt niet meer.
Ik heb al een mail gestuurd en gebeld gisteren . Ze nemen geen contact meer met me. Daarom deze review.
Met vriendelijke groeten,
Chemie

Antwoord van Corefix
Aardig ontvangen en goede afhandrling
Aardig ontvangen, eerlijke offerte. Tussentijdse updates en resultaat naar wens.