service nr. 20013493, van 14-6-2025. Ik was blij en sprong een gat in de lucht. Mijn MacBook was gerepareerd en niets meer van waterschade vernomen !. Dank, Fixers Nieuw-Vennep en Amsterdam. Groeten... Toon meer
Hele slechte ervaring… kwam met mijn laptop die waterschade had. Ze konden me helpen zouden we na 2 dagen bellen er zat spoed achter! Niks meer gehoord en steeds als ik belde beloofde ze dingen maar k... Toon meer
On-waar-schijn-lijk slecht. Gaming-laptopreparatie na maanden nog niet uitgevoerd, (bel)afspraken nooit nakomen, onderdelen kwijtraken (de behuizing - hoe dan?!) zodat je hem ook niet meer terug kunt... Toon meer
Top service, goede prijs en om (in mijn geval) achterkant van mobiel te laten vervangen, geen gezeur over (nodeloze) back-up maken, of je hele doopceel gelicht te krijgen > gewoon in 10min klaar! en m... Toon meer
Bij Corefix repareren wij dagelijks tientallen apparaten, van Smartphones & Tablets tot aan Macbooks & Smartwatches. Met meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van alle merken, waaronder Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Nintendo en Microsoft garanderen wij dat uw apparaat in goede handen is.
Industrieweg 126, 3044AT, Rotterdam, Nederland
- 085 2500 767
- info@corefix.nl
- www.fixers.nl
Heeft 10% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Super service
Mijn Samsung telefoon kon niet meer opladen. Ik ben naar winkel gegaan. Direct werden de onderdelen besteld. Dag erna kreeg ik bericht dat onderdelen er waren. Heb m'n telefoon gebracht en 2 uur daarna was is weer in orde. Super service!!

Antwoord van Corefix
Heel snel en vriendelijk geholpen door…
Heel snel en vriendelijk geholpen door Hakan en Raymond fixeren Nieuw Vennep. Top service

Geweldige service en uitleg
Geweldige service en uitleg, erg aardig personeel! Ik zou iedereen aanraden naar Fixers te gaan.

Super service in Breda ontvangen
Super service in Breda ontvangen. Veel dank voor jouw hulp en deskundige advies Kadir.

Beter laat dan nooit
Beter laat dan nooit, maar ik heb in de maanden april en mei 2022 twee enorm goede ervaringen gehad bij Fixers Amsterdam Centrum. Ik ben afzonderlijk door twee medewerkers, Mike en Gavin, zeer goed en vriendelijk geholpen met geweldig resultaat. Erg aan te raden!!

Reparatie Iphone 11 geluid
Vandaag met een reperatievraag naar binnengelopen. Binnen 2 minuten was het probleem duidelijk. Speakertje van de iPhone was vuil waardoor je amper wat hoorde. Schoongemaakt en nogmaals getest via de softwaretool bij de kassa. Verholpen en kosteloos! Grote klasse dus!

Antwoord van Corefix
Ik ben zoogde geholpen en heel …
Ik ben zoogde geholpen en heel vriendelijk ik ben in Breda geweest

Wow top!!
Wow! Ik had het echt niet verwacht dat de geluidskwaliteit van mijn airpods weer zo goed zou zijn als vanouds. Echt super goeie service! 💪🏼

Antwoord van Corefix
Nieuwe batterij en goeie service
Review na ongeveer 2 weken. Had een batterij die vervangen moest worden, na het bellen met Fixers kon ik direct langskomen en is mijn batterij direct vervangen. Nu is mijn iPhone weer super snel en voelt hij als nieuw. Bedankt Kevin voor de super service!

Antwoord van Corefix
Wil je iets laten maken zonder genaaid te worden? Kom dan bij Fixers!
Bedrijfsnaam: Fixers Blaricum
Bereikbaarheid OV:
Rolstoeltoegankelijkheid: Nee
Klantvriendelijkheid 1/10: 10
Review:
Vandaag langs geweest bij Fixers Blaricum, en ik was erg goed geholpen!!!
Fijne medewerker genaamd Kevin die heel erg klantvriendelijk en enthousiast was om mij te helpen.
Het was daar hartstikke gezellig en snel GEFIXT!!!

Antwoord van Corefix
Ik had een vastloper met mijn laptop
Ik had een vastloper met mijn laptop, de slaapstand was een soort permanente geworden, in 30 seconden opgelost.
Ook vorige reparaties heel snel en vakkundig opgelost door Fixers Breda
Kadir!

Antwoord van Corefix
Samen met een vriendin langs de winkel…
Samen met een vriendin langs de winkel in Amsterdam bij de Albert Cuyp geweest. Er is rustig de tijd genomen voor ons en er werd ons duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was met het toestel en welke opties er waren voor reparatie. Mike heeft ons fijn geholpen!

Supervriendelijk geholpen in Breda
Supervriendelijk geholpen in Breda. Mijn bestanden gered. Goed advies en behulpzame tips.

Antwoord van Corefix
Ik had wat stof zitten in mijn…
Ik had wat stof zitten in mijn oplaadpoort. Opladen werd steeds onbroken terwijl de kabel nog goed was.
Medewerker van Fixers heeft de poort zonder kosten schoongemaakt. Kleine moeite maar erg belangrijk voor mij.
Bedankt!

Antwoord van Corefix
Lange review, zeer tevreden. Zeker het lezen waard!
Zeer tevreden met de service van Fixers! In eerste instantie naar Blaricum gereden voor het onderzoek, blijkt dat er ook een Fixers in Utrecht bij mij om de hoek zit. Ondanks dat de onderzoekskosten zijn gemaakt in Blaricum, werden deze ook verwerkt in de reparatiekosten na het daadwerkelijk laten maken in Utrecht. Heel netjes van ze!
Daarnaast is er wel de kleine fout gemaakt om de onderzoekskosten alsnog bij de reparatiekosten op te tellen, waardoor er teveel is betaald. De meedenkende medewerker Rafik, gaf dit keurig zelf aan toen hij hier achter kwam en maakte er gelijk werk van bij afdeling Crediteuren. Zelfde dag stond het teveel betaalde bedrag weer op mijn rekening. Kleine foutjes kunnen gebeuren, toch fijn dat ze zo snel door Fixers zelf worden opgelost.
Daarnaast zeer aardig personeel en telefoonscherm was gemaakt na +- 30 min. Ook het houden van de 2 jarige garantie bij Apple is mooi meegenomen aangezien Fixers een Authorized Service Provider is.
Normaal plaats ik niet snel reviews, maar deze uitgebreide is zeker verdiend na meerdere malen slechte ervaringen bij anderelokale reparatiezaken.

Snel gefixt
Batterij probleem:
Snel gefixt, kundig, persoonlijk en vriendelijk geholpen.,
Fixers een aanrader!!

Toppers
Snel, adequaat en vriendelijk uit de brand geholpen met een doorgebrande laptop. En voor een prikkie!