service nr. 20013493, van 14-6-2025. Ik was blij en sprong een gat in de lucht. Mijn MacBook was gerepareerd en niets meer van waterschade vernomen !. Dank, Fixers Nieuw-Vennep en Amsterdam. Groeten... Toon meer

Hele slechte ervaring… kwam met mijn laptop die waterschade had. Ze konden me helpen zouden we na 2 dagen bellen er zat spoed achter! Niks meer gehoord en steeds als ik belde beloofde ze dingen maar k... Toon meer

On-waar-schijn-lijk slecht. Gaming-laptopreparatie na maanden nog niet uitgevoerd, (bel)afspraken nooit nakomen, onderdelen kwijtraken (de behuizing - hoe dan?!) zodat je hem ook niet meer terug kunt... Toon meer

Top service, goede prijs en om (in mijn geval) achterkant van mobiel te laten vervangen, geen gezeur over (nodeloze) back-up maken, of je hele doopceel gelicht te krijgen > gewoon in 10min klaar! en m... Toon meer

1. Mobiele telefoon reparatiewinkel

Bij Corefix repareren wij dagelijks tientallen apparaten, van Smartphones & Tablets tot aan Macbooks & Smartwatches. Met meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van alle merken, waaronder Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Nintendo en Microsoft garanderen wij dat uw apparaat in goede handen is.

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

2K reviews

Heeft 10% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Vriendelijk, netjes & professioneel

Vriendelijk personeel dat netjes omgaat met je kostbare electronica en je professioneel helpt. Laptop reparatie met orginele onderdelen direct van de fabrikant en interne reiniging viel minder duur uit dan verwacht en elders begroot.
Fixers.nl heeft een webapplicatie waarop je de voortgang van je reparatie kunt volgen. Sowieso hebben ze een fijne website waarmee je een afspraak kunt maken en een realistisch indicatie krijgt van de reparatie duur. Ze vragen netjes nadrukkelijk om toestemming voordat er kosten gemaakt worden. Mailtjes worden professioneel en zeer snel beantwoord!
Al met al zeer tevreden!

15 augustus 2022

Beste,

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze Service. Mocht je ons in de toekomst nog nodig hebben staan onze deuren altijd voor je open!

super fixers

ik was bij smartphone&zo en daar had ik mijn scherm laten maken maar dat is het niet goed gegaan en nu ben ik bij fixers in de stad breda geweest en ze hebben super gehandeld en de telefoon werkt weer als nieuw! super blij mee voor 14,95

13 augustus 2022

Beste Anouck,

Bedankt voor je review! Super fijn dat je blij bent dat je telefoon weer gemaakt is. Wij hopen dat die nog een lange tijd mee kan. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen!

Fantastisch snel geholpen

Fantastisch snel geholpen! Kadir had m’n telefoon binnen 5min weer werkend gekregen wat mij niet lukte. Top!

12 augustus 2022

Beste,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service die wij je hebben mogen bieden.

Zojuist bij Fixers Amstelveen geweest.

Zojuist bij Fixers Amstelveen geweest.
Onmiddellijk geholpen zonder afspraak.
Mijn geheugen weer op de juiste manier ingedeeld.
Heerlijk!

10 augustus 2022

Beste Marian,

Bedankt voor je review! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service die wij je hebben mogen bieden. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen!
Team Fixers

Bij Fixers vriendelijk en uitstekend…

Bij Fixers vriendelijk en uitstekend geholpen door Kadir.

10 augustus 2022

Beste,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Kadir.

Bij fixers Rosmalen

Bij fixers Rosmalen
Zeer vriendelijk , en deskundig geholpen . Door Kadir

9 augustus 2022

Beste,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en hulp van onze collega Kadir.

Uitstekend geholpen door Casper in…

Uitstekend geholpen door Casper in Blaricum. Mijn camera deed het niet meer en dit werd direct gemaakt. Vanaf nu ons vaste adres indien er iets gefixt moet worden!

8 augustus 2022

Beste,

Wat fin om te horen dat onze collega Casper u zo goed geholpen heeft. Wij hopen dat u nog een lange tijd vooruit kunt met uw gerepareerde camera!

Speaker reparatie door Kadir Breda

Uitstekend geholpen door Kadir in Breda. Speaker iPhone XS schoongemaakt; was snel gefixt en ben weer helemaal blij met een goed werkend toestel.

6 augustus 2022

Beste,

Wat fijn dat na het schoonmaken van de iPhone XS Speaker uw iPhone weer naar behoren werkt.

Laadpoort van mijn Iphone functioneerde…

Laadpoort van mijn Iphone functioneerde niet naar behoren. Vriendelijk geholpen door Kadir bij Fixers, Breda. Bleek dat de laadpoort vuil was (draag de telefoon altijd in m’n broekzak) en daardoor slecht contact maakte. Netjes schoon gemaakt door Kadir en functioneert weer naar behoren.

6 augustus 2022

Beste,

Wat goed om te horen dat wij uw oplaadpoort van de iPhone weer werkende hebben gekregen. Wij hoen dat u nog een lange tijd vooruit kunt met uw iPhone.

Mijn laptop wilde niet meer starten

Mijn laptop wilde niet meer starten, dacht ik. Kadir had het probleem binnen een minuut verholpen. En nog gratis ook! Ben heel erg blij.

5 augustus 2022

Beste,

Wat fijn om te horen dat onze collega Kadir u zo snel geholpen heeft met uw laptop. Mocht er in de toekomst nog iets zijn staan onze deuren altijd voor u open!

Team Fixers.

Fixers is een mooie winkel met zeer…

Fixers in Leiden is een mooie winkel met zeer vriendelijk personeel.
De PC van mijn zoon zat vol met stof. Het probleem werd direct opgelost. Ik kon in de winkel wachten en de koffie stond zelfs klaar. Er werd niets in rekening gebracht! De zware PC werd ook nog in mijn fietstas gezet. Geweldige service! Ik raad iedereen dit bedrijf aan.

4 augustus 2022

Beste,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Wij hopen dat de PC nu weer goed zal lopen nu die stofvrij is!

Team Fixers.

Perfect geholpen door Kadir in…

Perfect geholpen door Kadir in Rosmalen. Service gericht, denk mee en is heel vlot. Top! Fijne locatie ook :)

4 augustus 2022

Beste A.,

Bedankt voor je review! Super fijn dat je goed geholpen bent door Kadir. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen!
Team Fixers

Zeer vriendelijke behandeling en zeer…

Zeer vriendelijke behandeling en zeer terzake kundig, zowel Kadir en zijn collega. Kan iedereen Fixers aanbevelen!

3 augustus 2022

Beste Ad,

Bedankt voor je review! We hopen dat je nog lange tijd vooruit kunt met je gerepareerde apparaat. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen!

Snelle service

Snelle service, goed geholpen door Kadir. Heeft u problemen dan gaat u naar Fixers!

28 juli 2022

Goedendag De Groot,

Bedankt voor jou review. Fijn om te horen dat Kadir jou goed geholpen heeft, wij zijn erg dankbaar voor de positieve review van je. Wij zullen in de toekomst net zo klaar staan als nu voor je. Hopelijk zien wij jou ook in de toekomst.

Team Fixers

Mijn macbook batterij werd snel…

Mijn macbook batterij werd snel vervangen en ongevraagd hebben zij mijn laptop weer helemaal schoon gemaakt.
Geweldige service.

27 juli 2022

Beste Trian,

Team Fixers

Mijn oplaadpoort zat vol stof

Mijn oplaadpoort zat vol stof, waardoor de kabel niet meer goed bleef zitten. Dit hebben ze heel snel en vakkundig opgelost zonder iets in rekening te brengen. Goede service.

24 juli 2022

Beste Lucas,

Vervanging toetsenbord Macbook pro

Snelle reparatie en uitermate klantvriendelijke medewerkers bij Fixers, top!!

21 juli 2022

Beste WBM,

Defecte Dell XPS 13 laptop

Helaas startte mijn nog nieuwe Dell XPS 13 laptop niet meer op. Na bezoek aan de vestiging in Amsterdam - IJburg de conclusie: defect RAM. Door de medewerker uiterst vriendelijk geholpen, geadviseerd om met Dell contact op te nemen. De harde schijf is keurig verwijderd en aangegeven wat de mogelijkheden zijn om de data veilig te stellen. Duidelijke analyse en efficiënte terugkoppeling van de medewerker en geen kosten gerekend! TOP!

16 juli 2022

Beste Marcel,

Team Fixers

Uiterst vriendelijk en professionele geholpen!

Zeer tevreden over het advies ivm het vastgelopen van het mail programma op mijn Apple laptop. De man die mij hielp gaf mij veel vertrouwen omdat er echt geluisterd werd naar mijn vraag en er meteen naar gekeken kon worden.

14 juli 2022

Beste Roland,

Perfect

Perfect! Ik werd als klant gratis geholpen en de behandeling was zeer snel. Mijn telefoon doet het weer zoals vanouds. Ik ben echt nog nooit zo fijn geholpen.

6 juli 2022

Beste Cris,