service nr. 20013493, van 14-6-2025. Ik was blij en sprong een gat in de lucht. Mijn MacBook was gerepareerd en niets meer van waterschade vernomen !. Dank, Fixers Nieuw-Vennep en Amsterdam. Groeten... Toon meer
Hele slechte ervaring… kwam met mijn laptop die waterschade had. Ze konden me helpen zouden we na 2 dagen bellen er zat spoed achter! Niks meer gehoord en steeds als ik belde beloofde ze dingen maar k... Toon meer
On-waar-schijn-lijk slecht. Gaming-laptopreparatie na maanden nog niet uitgevoerd, (bel)afspraken nooit nakomen, onderdelen kwijtraken (de behuizing - hoe dan?!) zodat je hem ook niet meer terug kunt... Toon meer
Bij Corefix repareren wij dagelijks tientallen apparaten, van Smartphones & Tablets tot aan Macbooks & Smartwatches. Met meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van alle merken, waaronder Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Nintendo en Microsoft garanderen wij dat uw apparaat in goede handen is.
Industrieweg 126, 3044AT, Rotterdam, Nederland
- 085 2500 767
- info@corefix.nl
- www.fixers.nl
Heeft 10% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Ontzettend snel en goed geholpen!
In breda geweest
In breda geweest. Super service, goede uitleg, wordt snel geholpen. Zelfs voor wat kleins en simpels kun je er terecht. Kom zeker terug!
Fijne no-nonsens service in Rotterdam…
Fijne no-nonsens service in Rotterdam voor mijn laptop.

Antwoord van Corefix
Perfect geholpen door Fixers Breda!!
Perfect geholpen door Kadir van Fixers Breda!! Ik was bang dat ik een nieuwe laptop zou moeten kopen, maar er bleek iets tegen de binnenkant van mijn toetsenbord te drukken. Kadir wist het ter plekke voor mijn neus te fixen. Heel blij mee. Dit is de tweede keer dat ik super fijn geholpen ben bij Fixers Breda🤩

Top Service en...
Top service, goede prijs en om (in mijn geval) achterkant van mobiel te laten vervangen, geen gezeur over (nodeloze) back-up maken, of je hele doopceel gelicht te krijgen > gewoon in 10min klaar! en misschien wel even belangrijk: super goed gratis voir de deur parkeren (vestiging Nieuw Vennep) ipv 10€ p.uur aan de Zuid-as...

Deskundig
Deskundig, vakkundig en goede service, aanwinst voor de buurt !
Je hoeft nooit meer naar de Applestore.

Betrouwbare leverancier
Ik heb bij Fixers mijn oude iPhone ingeleverd. Ik werd heel goed geholpen, uiterst vriendelijk en snelle reactie. Ervaren personeel. Een hele goede en betrouwbare en professionele leverancier. Absoluut een aanrader!

Super fijn!
Super fijn!
Ik ben vandaag heel fijn geholpen bij Fixers Rotterdam. Ze namen rustig de tijd om mij advies te geven (gratis) en mijn laptop doet het weer!

Correcte en snelle afhandeling
Zeer correcte en snelle afhandeling. Houden je gedurende het hele proces van iedere stap op de hoogte. Klasse!

Top reparatie
Super fijne hulp en heel snel geholpen!! Echt een aanrader om hier je telefoon te laten repareren!!!

Service!
Liep vanmiddag binnen met mijn laptop bij Fixers Amsterdam centrum. De laptop wilde niet opstarten en het scherm bleef zwart. De man die me hielp had meteen in de gaten dat ik per ongeluk een oplaadsnoer van een ander merk gebruikte, pakte er een goed snoer bij en de laptop gaf direct beeld. Hij wilde er niets voor hebben. Goed dat hij eerst even rustig naar het apparaat keek voor hij het innam. Bravo.

Antwoord van Corefix
Goede winkel ik zou er heen gaan
Mijn telefoon was snel gemaakt en de medewerkers zijn ook heel aardig.

Gisteren bij Fixers IJburg binnen gelopen
Gisteren bij Fixers IJburg binnengelopen omdt mijn MacBook nare en voor mij onbekende krakende geluiden maakte. Ik vreesde het ergste. Ik werd (zoals altijd) weer heel vriendelijk te woord gestaan. De oorzaak werd snel vermoed. De MacBook werd open gemaakt en er bleek stof in een van de ventilatoren te zitten. Toetsenboord en scherm werden schoongemaakt en de Macbook loopt weer geruisloos. Kosten.... niets!!
Wat een service!! 5 sterren!

Antwoord van Corefix
Mijn telefoon was stuk vanwege…
Mijn telefoon was stuk vanwege waterschade, en dus ben ik langsgekomen (zonder afspraak). Ik werd meteen geholpen en ook al kon de schade niet meer hersteld worden, kan ik voorlopig mijn telefoon weer gebruiken omdat hij netjes schoon gemaakt is. Dit werd gratis gedaan!
Goede service dus.

Aanrader !
Vanochtend de vestiging in de Van Woustraat in Amsterdam bezocht. Probleem met mijn Asus laptop snel opgelost.
Vriendelijk en deskundig personeel. Prima service.
Kortom: Aanrader !

Antwoord van Corefix
Super service, klantvriendelijkheid en snelle afhandeling!
Mijn Macbook Pro uit 2017 gaf al enig tijd accuproblemen aan, en had het nu dan eindelijk begeven. Het is ook al een oude mac waar ik al wel rekening mee hield. De Applestore kon me niet helpen en zo kwam ik bij Fixers in Breda aan voor de eerste keer. Ik moet zeggen dat ik echt uitermate verrast was door de service, snelheid en klantvriendelijkheid. Bij inname van mijn mac te woord gestaan door Semmie, super klantvriendelijk en behulpzaam. Ik had ze graag meer sterren willen geven maar dat gaat helaas niet haha. En ten slotte afgesloten door Gabriel. Super service, betaalbaar en ik kom zeker nog eens terug als er wat met een apparaat is. Ik raad het iedereen aan! Toppers!

Antwoord van Corefix
Super goede service gehad bij het…
Super goede service gehad bij het filiaal in Almere.
Meneer dacht mee wat de beste oplossing en het goedkoopst zou zijn voor het probleem van mijn laptop.