Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg handlede i går i fleggaard , da jeg kom hjem opdagede jeg at en kasse med 6 rødvin var gået ind til en kasse med 12 flasker, det var så 840 kr jeg havde betalt for meget. Jeg var fuld klar over... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service i click og collect. Ingen fejl, tværtimod lå der en gave. Jeg besøgte butikken en fredag formiddag, tidlig eftermiddag og der var god plads mellem kunderne.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt at finde de vare man ønsker på deres hjemmeside, hurtigt at få sine vare udleveret og venlig , smilende og altid hjælpsomt personale . Jeg kan kun anbefale det !

Bedrijfsgegevens

1. Supermarkt
  2. Snoepwinkel
  3. Slijterij
  4. Feestwinkel
  5. Wijnhandel

Geschreven door het bedrijf

Fleggaard Detail Vi er et team på over 900 medarbejdere, som sikrer at de 9 Fleggaard butikker, som ligger i grænseområdet drives professionelt. Vi er drevet af stærke værdier og står sammen for at yde god kundeservice til vores mange glade kunder hver dag. Fleggaards sans for købmandsskab går langt tilbage i historien. Peter J. Fleggaard startede den første Fleggaard butik i Padborg i Sønderjylland. Siden har familien Fleggaard i generationer drevet detailhandel i området – fra 1989 syd for den dansk/tyske grænse.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er dejlig nemt at benytte click og…

Det er dejlig nemt at benytte click og collect. Har benyttet det et par gange nu. Men sidst (som 4/5) blev jeg lidt skuffet da madprodukter og kasse med lakridspiber var trykket ind flere steder. Og revet op. Ville ha klaget, men havde i tiden til at gå ind. Ellers har de andre gange ikke været noget i vejen.

4 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god behandling ,langt mere end jeg kunne forvente

Jeg var fuld klar over at det var mit ansvar at tjekke bon, jeg valgte dog at kontakte butikken, her fik jeg simpelhen så fin behandling, de sagde at jeg skulle sende en reklamation, hvilket jeg gjorde kl 11.30, har lige fået svar at jeg bare skal sende konto nr, så tilbage fører de 840kr.
Det er service langt ud over det sædvanlige, tusind tak fleggard

5 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte click n’ collect og blev snydt

Jeg bestilte click n’ collect, luftede vovs, mens husbond ventede ved udlevering. På vej hjemad luftede vi vovs igen og jeg opdagede, at det var galt med udleveringen. Der manglede 4 flasker Campari og en fl olivenolie. Jeg ringede og sendte foto og der blev reageret straks og taget aktion. Desværre er refusionen aldrig sket som lovet. Beløbet jeg er snydt for beløber sig til ca 570,-

4 april 2026

Hej Gitte,

Vi har allerede kontaktet dig via din henvendelse og håber at du kan bekræfte det vi har sendt til dig.
Fleggaard.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I fortsættelse til tidligere…45 min. Ventetid.

I fortsættelse til tidligere anmeldelse, I skriver i gerne vil have en uddybelse .
Som jeg skrev var det i spisestedet i Harrislee , vi bestilte maden ca. 19.30, og der var ikke ret mange i restauranten, da vi havde ventet i ca. en 1/2 time, kom der 3 politibetjente ind og bestilte mad, som de fik i løbet at 10 min. (Burger) , der var også andre der klagede over ventetiden, vi gik op og spurgte til maden og fik at vide der var yderligere 15 min. før maden var færdig.
Det er ikke første gang , men vi troede det var pga. personalemangel sidste gang, men det er åbenbart ikke tilfældet.
Desuden gik der 2 unge rundt og snakkede, som måske kunne have hjulpet, og den ene grinede af mig da jeg forsøgte at få en i tale.
Så det er sidste gang vi kommer der.

25 april 2026

Hej Vibeke,

Vi må bed dig om at tage kontakt til os, via nedenstående kontaktformular: https://support.fleggaard.dk/da/support/tickets/new?ticket_form=rapport%C3%A9r_et_problem
På forhånd tak.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En kasse sukkerfri marcipanbrød stod…

En kasse sukkerfri marcipanbrød stod til en pris i forretningen, men kostede 10 kr mere ved kassen. Iflg deres system var der tilbud på 24 stk men i kassen var der 25 stk. Iflg dansk købelov skulle jeg have fået varen til pris i butikken da jeg var i god tro og ikke var bekendt med hvad der stod i deres system og ikke kunne vide at varen burde være dyrere fordi der var 1 stk mere i kassen. Jeg argumenterede med hende i kundeservice i 10 minutter, men næh nej, jeg måtte betale den højere pris.

24 april 2026

Kære Kirsten,

Tak for din anmeldelse og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi naturligvis kede af at høre, da det bestemt ikke er den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have hos os.
Vi forstår din frustration over prisforskellen mellem hyldeforkant og kasse, og især når der opstår uklarhed omkring antal og tilbudsvilkår, kan det give anledning til utilfredshed. Situationen, som du beskriver, lyder ikke tilfredsstillende, og vi vil meget gerne se nærmere på sagen for at få alle detaljer belyst.
For at kunne undersøge hændelsen nærmere og finde en mulig løsning, vil vi derfor bede dig om at kontakte os via vores kontaktformular her:
Hvis du har mulighed for at oplyse, hvornår og i hvilken butik episoden fandt sted, samt eventuelt vedhæfte kvittering eller billeder, vil det hjælpe os meget i den videre behandling.
Vi håber, du vil give os mulighed for at følge op på sagen, og vi ser frem til at høre fra dig.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg er udmærket tilfreds med click og…

Jeg er udmærket tilfreds med click og collect, det virker upåklageligt.
MEN! bestilte en pakke med 500g rullepølse i går, men med sidste anvendelse 29. April.
Andre butikker sætter det som datovarer! Købte tidligere en dåse flødeskum med 8 dage til udløb, men tænkte at det var en enkelt fejl og gjorde ikke noget. I går havde de sennep i butikken med sidste salgsdato juli 2025. Altså et helt år siden!
Ved ikke om der er andre regler i Tyskland, eller butikken bare har en sløset tilgang til det

22 april 2026

Antwoord van Fleggaard

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på dine oplevelser.
Vi er allerede i dialog med dig og vil gerne uddybe enkelte punkter kort her.
Den rullepølse, du afhentede den 22.04, havde holdbarhed til 29.04.2026, hvilket lever op til den minimumsholdbarhed på 7 dage, som vi oplyser om på vores hjemmeside for kølevarer ved onlinebestilling.
Hvad angår flødeskum og sennep, tager vi din feedback alvorligt og bruger den til at gennemgå vores rutiner, så vi undgår lignende situationer fremover.
Vi har allerede været vores sennep igennem og kunne ikke finde nogen der er i nærheden af at være udløbet i 2025.
Måske du kan være behjælpeligt med at oplyse om hvilken sennep du har haft i hånden og skrive til den korrespondance vi har sammen.
Vi sætter pris på, at kunder siger direkte til, hvis noget ikke stemmer, og vi finder som regel en god løsning.

Dejlig nemt og hurtigt

21 april 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.