Meget dårlig oplevelse.
Meget dårlig oplevelse.
Jeg tog kontakt til Fodklinikken i Herning sidst i september, da min daværende fodterapeut stoppede.
Jeg fik den besked, at de ikke havde plads med tilskud, men gerne med selvbetaling. Så det gjorde jeg så denne gang. (okt) En tid med tilskud kunne forventes i december. MEN nu hedder det så måske i februar. Utroligt, men sandt. Man kan kun blive behandlet ved selvbetaling.
Oveni så giver de vildledende rådgivning. Ved besøget i okt. blev der konstateret en lille fodvorte og min kommentar var, at jeg jo så lige måtte en tur forbi min læge og have den frosset. Fodterapeut informerede mig så om, at det gjorde læger skam ikke mere. De sendte disse patienter ind til en fodterapeut, for at få den fjernet der. Det kunne jeg da ikke forstå, men sådan er det, blev der sagt. Altså 3 små behandlinger med 14 dages mellemrum af 299,- kr. pr. gang. Altså 896,- kr. for at få en lille fodvorte fjernet. Vel nok ikke helt rimeligt.
MEN det værste var dog, da jeg besøgte lægen i går, viste det sig at der IKKE var hold i Fodklinikkens påstand om, – at lægerne ikke fjerner fodvorter mere. Det er fejl information af patienter og bestemt IKKE OK.
Så mit råd er – PAS PÅ med hvor I vælger fodterapeut.
Hilsen Troels.
27 november 2024