Een forum waarop extreem rechts vrijblijvend het extreem rechtse gedachtegoed mag uitdragen. Haat je geen buitenlanders en zie je moslims niet als grootste kwaad dat uitgeroeid moet worden, dan ben... Toon meer
Heel erg racistische en transfobe site, met veel stemmingmakerij. Titels als “transgender furry vermoord ouders”, terwijl beide niet waar zijn (iemand die denk hond te zijn is geen furry) en niets te... Toon meer
Vreemd forum, maakt niet uit welke vraag je stelt, de respons is zelden een antwoord op een vraag. Meestal word je ongevraagd geanalyseerd of krijg je ongevraagde adviezen die niet of slechts zijdelin... Toon meer
Zeer slechte ervaring en eigenlijk is 1 ster nog teveel voor deze site. Fok is een voornamelijk rechtse site waar het vol zit met figuren die niet vooraan stonden bij het uitdelen van hersencell... Toon meer
fok.nl | sinds 1999 | één van de grootste online community’s van Nederland
Nederland
- www.fok.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Kwam er tot een maandje geleden…
Kwam er tot een maandje geleden regelmatig ( vanaf 2007 ) op de bekende trollen reageerde ik niet meer.
Totdat ik een opmerking maakte over een moderator dat hij neutraal in een onderwerp moest staan anders zou hij het betreffende onderwerp niet moeten moderate. Ik vertelde hem ook dat bij een normale redactie hij eruit gedonderd zou worden.
Nou dat heeft mij een ban van een maand opgeleverd ik kom er nog maar sporadisch. Trouwens die website is ten dode opgeschreven geen innovatie en kopie paste nieuws.
Extreemlinks forum
Deze site zit vol met vermoeiende woke figuren, moslims met extreme denkbeelden en overige losers. Er heerst een giftig sfeertje, waarbij het erg bon-ton is om af te geven op oudere generaties die het land hebben opgebouwd. Mijns inziens gewoon frustraties, omdat ze zelf weinig hebben gepresteerd in de samenleving en daardoor geen huis kunnen vinden. Maar het ergste is nog het antisemitisme door verschillende niet-Westerse figuren. Misselijkmakend gewoon.
Jarenlang gediscussieerd op de…
Jarenlang gediscussieerd op de Frontpage. Helaas hebben de nieuwe moderators Jippie en Ouwesok het nogal verpest. Als het tegen hun bekrompen mening ingaat wordt het verwijderd. Discussie is daarmee onmogelijk gemaakt. Jippie verwijderd zelfs feitelijk nieuws als zij het niet begrijpt.
Bijzonder hypocriet is bv. Ouwesok ook nog eens. Vrolijk meedoen met de pesterijen maar vervolgens wel reacties verwijderen die hem niet bevallen vanwege 'persoonlijke aanval'
Pesten is heel normaal op deze site
Moderators doen er gewoon aan mee.
Ik heb in 2019 een zelfmoordpoging gedaan. Nadat ik na drie dagen uit coma ontwaakte wilde ik mijn verhaal vertellen op het FOK!forum. Als dank werd ik permanent verbannen want "over zelfmoord mag niet gepraat worden". Ik heb nooit uitleg gekregen van de beheerders van dit forum. Ze namen niet eens de moeite om mijn mails te beantwoorden. Ze gaan letterlijk over lijken.
Nu is de zoon van de eigenaar van dit forum overleden door zelfdoding, en plotseling wordt er veel aandacht aan besteed en zelfs is er een crowdfunding opgezet. Vind je het heeeeeeel raar dat ik hier geen enkele vorm van medelijden mee kan hebben?
Deze site is een giftige bende.
Ze hebben een mod en die is echt top
Ze hebben een mod en die is echt top. Daar zijn er niet veel van. Maar capuchon_jongen, Tjonge jonge zeg, die is echt goed! Ik krijg tranen in mijn ogen van blijdschap als ik hem aan het werk zie. Met zoveel passie als hij topics sluit, de gevatte manier waarop hij terzake informatie geeft, de verliefdheid bij alle users, nee deze mod, daar zouden er meer van moeten zijn. Capuchon_jongen, dat is net een Mona toetje, daar word je toch blij van!
Heeft een aanzuigende werking op…
Heeft een aanzuigende werking op extreem rechts wappie tuig.
Sowieso een zeer toxisch forum (ik ken het al 20 jaar).
Geen fijne plek
Fok is een forum dat beheerd word door…
Fok is een forum dat beheerd word door linkse activisten. Je mag het niet opnemen voor Rusland en je word gebanned wanneer je het beestje bij de naam noemt
FOK! draagt bij aan radicalisering
FOK frontpage en het FOK NWS-forum dragen bij aan radicalisering. Ik kan het weten want ik heb 22 jaar deze website bezocht. Er zijn dagelijks onophoudelijk racistische comments op FOK! en de moderators nemen de racisten in bescherming en verbannen anti-racisten. Heel soms worden een paar racisten verbannen, symbolisch voor drie dagen, daarna mogen ze terugkeren en verder gaan met haat spuwen, sommigen al meer dan 20 jaar lang. Terwijl anti-racisten gelijk een permanente ban te pakken krijgen, ze zijn dus wel in staat om hard op te treden als ze het willen, het anti-racistische geluid onderdrukken ze namelijk meteen, maar neonazi's mogen hun gang gaan.
De AIVD besteedt sinds kort aandacht aan dit soort extremisten en noemt hen "accelerationistische terroristen". Dit soort lui geloven in de omvolkingscomplottheorie, veel van de aanhangers van zulke racistische theorieën zitten op FOK! waar ze de jeugd radicaliseren. Mocht zo'n extreemrechtse racist ooit een aanslag plegen dan zou het mij niet verbazen als achteraf blijkt dat deze gek actief is geweest op FOK!
Al moet ik er bij zeggen dat FOK! door de jaren heen steeds verder aan het afsterven is. Ik herinner me nog 'de gouden tijden' toen FOK! meer dan 1000 comments kreeg onder 1 (racistisch) nieuwsbericht. 200 van die comments was van mij afkomstig, in mijn eentje probeerde ik nog een tegengeluid te geven aan die extreemrechtse racisten. Ik kan met recht zeggen dat decennia actief zijn op deze site mij heeft verziekt.
ik snap niet waarom de overheid deze site nog niet uit de lucht heeft gehaald
Ik zat in 2003 op een forum voor liefhebbers van blackmetal. Na klachten van anti-racisme organisaties is dat forum in 2004 uit de lucht gehaald. Stormfront Nederland/Vlaanderen is enkele jaren geleden ook uit de lucht gehaald op last van de overheid.
Op FOK! zal je heel veel gekken tegenkomen. Racisme wordt vaak niet verwijderd. De eigenaar van deze site is alleen nog eigenaar om zo veel mogelijk donaties te ontvangen. Dan heb je nog die gekke Forum Admins die niet modereren volgens de policy, maar gewoon als ze iemand onaardig vinden die persoon verbannen.
Trouwens over de Frontpage. Monique Verlind is geloof ik nog Eindredacteur daar. Ze heeft vroeger in bed gelegen met Jan Teijn van de Nationale Alliantie uit Rotterdam (die later opgeheven is vanwege vermeende pedofilie van Jan Teijn). Heel toevallig kwam eigenaar Danny ook uit Rotterdam. Toeval?
Zo is deze hele site gehuld in leugens en halve waarheden. Maar elk mens komt zichzelf tegen, in dit leven of het hiernamaals.
De waarheid kan ongemakkelijk zijn.
prima old skool forum
prima old skool forum
maar er lopen wel wat trollen rond, helaas
Waar moet ik beginnen
Ik heb na jarenlange afwezigheid een nieuw profiel aangemaakt op deze site, in het Feedbackforum gekeken en ben daar een topic tegengekomen over iemand die zich volledig terecht beklaagde over een user (troll) die doet alsof hij kank er heeft.
De mensen die hierover klagen worden massaal verbannen, alleen maar vanwege het feit dat Danny niet met kritiek kan omgaan.
Meerdere oude, trouwe users zijn al vertrokken of verbannen dankzij kritiek over deze zogenaamde kankrpatient, en toch blijft Danny volhouden dat dat in zijn belevingswereld terecht is, omdat Danny een narcistische gek is die volstrekt niet in staat is om zijn fouten toe te geven. In het Feedbacktopic (wat uiteraard weer gesloten is) was Danny weer het slachtoffer aan het uithangen. Iedereen is weer tegen Danny. Die man heeft geen enkele zelfreflectie.
O en hij vraagt nog steeds om donaties. De enige reden waarom deze site nog in de lucht is, is om via donaties de bankrekening van Danny te spekken.
De oprichter genaamd Danny Poep bant…
De oprichter genaamd Danny Poep bant momenteel trouwe leden die normaal doen en geliefd zijn om een trolletje te beschermen. Ik ben ook geband. Wat heb ik fout gedaan? De trol beweert een vreselijke ziekte te hebben. Dat is een leugen. De trol is gewoon een trol die ziektes faket. Dus maak ik een sarcastische opmerking en word ik geband. Forum is waardeloos en Danny moet zich schamen.
Pestgedrag
fok heeft mods, die erg hatelijk zijn tegen users,, en als je er iets van zegt, krijg je een ban,elke nieuwe user wordt gewoon weggepest door Dottie en haar mede zus.
kansloos
Wat een schijt site. Heb er een jaar gezeten omdat het makkelijk lid worden was. Na een jaar tegenstribbelen, en 100 kansloze notes (is je strafblad) verder, was ik er wel klaar mee.
Die notes kan je alleen inzien als je betaald lid bent. Als niet betaald lid weet je niet eens van die notes, totdat iemand je er op geattendeerd. Ben twee maanden betaald lid geweest. Toen ik zag wat een kolder er in de notes stond ben ik met fok gestopt.
Vaste 'experts' verpesten tal van NWS topics door complete onzin als waar te verkopen. Er tegenin gaan is kansloos, wie uit de toon val loopt te trollen of 'voegt niks toe'. Onzin uit verband trekken heet 'schijtlollig' zijn en wordt niet geaccepteerd.
En stevige discussie waarin je het niet eens bent met vaste users, zonder schelden of racisme, geeft steevast notes omdat je 'niets' toevoegd.
Veel users zijn zelf admin (in een ander subforum. Als je zo'n user tegenspreekt heb je al snel een note te pakken.
Racisme viert de boventoon. Iets er van zeggen is zinloos. Reacties hierop word als sfeer verpesten gezien. De report-knop lijkt kapot.
Het is een pagina waar je voor elk onderwerp terecht kan
Het is een pagina waar je voor elk onderwerp wel terecht kan in de diverse subforums, er zit inderdaad een harde kern aan gebruikers die elkaars ins en outs weten en de moderatie is niet altijd helder maar ik vind het een fijne site waar ik goed mijn draai heb gevonden
wat is de eigenaar van deze site toch een zielige kneus
Er was door iemand een topic geopend "moeten vrouwen wel gelijke rechten hebben?" De eigenaar van deze site heeft meerdere reacties geplaatst (ter grootte van een A4) onder deze topic. Ik zal op enkele van zijn reacties reageren. Zijn hele bericht onder deze topic is misselijkmakend maar ik haal er enkele uit. "Vrouwen mogen huilen wanneer ze er zin in hebben". Dat mogen mannen ook. Er is geen enkele wet die dat verbiedt en ik ken ook mannen die gehuild hebben. "Kunnen in opgewonden staat over straat (want valt niet te zien), maar als een man toevallig een stijfje heeft moet hij eigenlijk maar binnen blijven want smeerlap". Ah daar komt de aap uit de mouw. Danny voelt zich benadeelt omdat hij niet met zijn stijfje over straat zou mogen lopen. Alsof er ook maar 1 vrouw geinteresseerd is in Danny. Hoe weet jij trouwens of vrouwen opgewonden zijn? Juist ja dat maakt jou een smeerlap. "Overal verkopen ze seksspeeltjes voor vrouwen (zelfs bij de hema). Voor mannen is dat niet het geval. Sterker; als een man zoiets heeft is hij een viezerik". Erg zeg. Danny kan niet overal seksspeeltjes krijgen. Wat hebben mannen het toch moeilijk. "Vrouwen kunnen vrij eenvoudig heel veel geld verdienen met een onlyfans etc. Degenen die dat doen zijn 'dapper'. De mannen die ervoor betalen of mannen die hetzelfde doen zijn smeerlappen". Je hebt een heel verknipt beeld van Onlyfans. 99 procent van de vrouwen zit daar sowieso niet op, en het kleine gedeelte dat succes heeft en dat daar van kan leven is nihiel. Maar het geeft weer je verknipte wereldbeeld weer. Je vind het natuurlijk vooral jammer dat jij met je dikke kale kop geen geld meer kan verdienen met je site die steeds verder leegloopt. Met de donaties kan je ook niet meer rondkomen natuurlijk. En dan moet het weer de schuld van de vrouwen zijn. Want Danny is altijd zo verschrikkelijk zielig en slachtoffer van alles en iedereen. Het feit dat jij je eigen site de nek om heb gedraaid zie jij blijkbaar nog steeds niet. O en dat jij elke week veel foto's van jonge vrouwen op de frontpage plaatst is dan blijkbaar wel weer okay. Want dan krijg Danny meer views en clicks en daardoor meer inkomsten. Waar haal jij al die foto's van jonge vrouwen trouwens vandaan? Ik kan namelijk geen bron vinden. Staan die allemaal op jouw pc? Ik ben overigens 8 jaar geleden een foto van een vriendin van mij op het forum tegengekomen die destijds minderjarig was, ik heb daarover geklaagd bij de mods en mijn reactie werd verwijderd "want ik moest niet zo zeiken".
De eigenaar van deze site zal vast alles doen om deze review te verwijderen want kritiek is altijd ongewenst. Zelfs als je als eigenaar van een grote site regelrechte leugens zit te verkondigen over vrouwen. Ik roep alle vrouwen op om deze site links te laten liggen gezien de aard van deze beheerder. Ik zal deze review ook naar de eigenaar (Danny) zelf sturen want ik weet dat hij er alles aan zal doen om deze review te verwijderen van deze site. Ik zal echter niet op je reactie reageren, daar voor heb je al te veel kapot gemaakt. :)
Laatste stuiptrekkingen van een dood forum
Danny heeft deze week een nieuw subforum geopend, namelijk "De Vergaarbak". Daar zouden alle topics naar verplaatst moeten worden die in overige fora anders een slotje hadden gekregen. Een soort afvoerputje binnen het afvoerputje en Danny is moderator van dit afvoerputje.
Direct nadat dit forum werd geopend heeft Danny 2 topics geopend met mededelingen, namelijk dat er niet gebaggerd mag worden en niet op de persoon gespeeld mag worden terwijl dit al jaar en dag gebeurt op het Fok forum. Dus deze ommezwaai begrijp ik niet echt. Daarnaast heeft Danny users direct gedreigd met een tijdelijke of permanente ban als users deze "regels" (die sowieso nooit op een normale manier worden gehandhaafd) zouden overtreden. Danny wordt namelijk opgewonden van mensen verbannen. Je moet wat als je in het echte leven niets te vertellen hebt. Ook heeft Danny gezegd dat er geen Feedbacktopic in dat forum mag komen en dat elke kritiek naar het Feedbackforum zelf moet gaan. Maar in het Feedbackforum wordt alle kritiek direct verwijderd (al jaren) dus er is geen enkele kritiek mogelijk op dit subforum. Dat is ook een van de redenen dat ik deze review schrijf.
Ik moet Danny wel nageven dat hij goed zijn best heeft gedaan om een schare kring aan idioten om zich heen te verzamelen die zo mogelijk nog zwakzinniger zijn dan hem. De forum admins voeren netjes al zijn bevelen uit.
Ik heb recent nog geprobeerd contact te krijgen met de beheerders van dit forum. Dat is volstrekt kansloos. Er valt op geen enkele manier met deze mensen te praten.
Fok is geweldige .
Fok is geweldige .
Krijg vaak een ban (een time.out als ik weer eens te ver gaat )
Tja eigen schuld dus.
Gelukkige is fok een website waar geen censuur is .
Een plaats waar woke totaal geen invloed heeft.
Waar Rutte en Co lekker de spot gedreven kan worden.
Een side waar gewoon nog lol gemaakt kan worden.
En ja waar lol word gemaakt gaat het ook wel eens soms fout.
De nieuws op fok loopt achter en dat klopt ook.
Vaak komt de nieuws van tips van gebruikers af .
En die tips moeten wel gecontroleerd worden.
Tenslotte fake news willen we niet hebben.
Geweldige site waar niemand echt serieus is .
Het is net een stamcafe waar je bier zuipt en dan dom gaat praten.
Gelukkige fok is zo plaats op de internet .
Even weg uit de dagelijks leven waar iedereen gelijk op zijn tenen getrapt staan.
Plompzakker
Ze hebben een moderator die Plompzakker heet. Dit figuur is een zwaar gestoord misselijkmakend figuur die stinkt naar hondenpoep. Dit komt doordat Plompzakker zijn echte naam Wilbertus is, een 78-jarige man die niet meer zindelijk is en dagelijks verschoond wordt door zijn dochter Carlijn. Deze Plompzakker was in zijn jeugd lid van Children of God. Misselijkmakende opa dus
Holocaust wordt goedgepraat op dit forum
Holocaust wordt goedgepraat
Mijn maag draait hier van om. De mods moeten niet met excuses komen want in Klaagbaak zijn meerdere moderators aanwezig en een topic met Jodenhaat is al uren open. Blijkbaar vinden de admins en moderators dit allemaal oke aangezien ze reacties niet modereren en uberhaupt niet reageren.
Deze site is het afvoerputje van het Nederlandse internet.