Een deel van de bestelling bleek stuk bij ontvangst. Ik heb daar meteen melding van gemaakt. Na enkele dagen reeds mochten we een 2e zending ontvangen en is de levering compleet. Een leverancier ka... Toon meer
Er miste een onderdeel van hetgeen ik besteld had en ik had van het zelfde merk een ouder product staan waarvan sinds enige tijd een beschermrand ontbrak. Ik vroeg of ze dat misschien ook hadden ligge... Toon meer
Ik hoop mijn bestelling vandaag te kunnen afhalen, maar tref bij de buren waar is afgeleverd volgens opgave (gisteren) niemand thuis! dit vind ik wel vervelend! bij aflevering op ander adres moet... Toon meer
Uiteindelijk hebben wij pas een maand na onze bestelling onze Sigg flessen ontvangen (terwijl deze volgens de site direct leverbaar waren). Een van de flessen bleek uiteindelijk toch niet leverbaa... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Klantenservice op werkdagen geopend van 9:00 tot 18:00 uur.
Keurweg 8, 5145NX, Waalwijk
- 0416 743101
- info@fokkido.com
- www.fokkido.com
goedkoopste aanbieder star wars lego en binnen 24 uur bezorgd.
Prima afgehandeld.
Prima
Na betaling van bestelling ontvangstbevestiging ontvangen. Weer mail dat bestelling is verzonden en met verwijzing naar traceren pakket. Lekker vlot en makkelijk.
Prima service, lage prijzen en snelle levering
Kind blij, ik blij
Bestellen was makkelijk en vanaf dat punt werd er over alles goed gecommuniceerd. Het pakket is netjes op tijd geleverd en het kind dat het cadeau kreeg was super enthousiast; dus dan ben ik ook blij.
Dank je wel voor de goede service
Goed en snel.
Grote keuze en snelle levering voor een goede prijs.
prima legosite
De actie vd verlaagde verzendkosten was erg aantrekkelijk en jullie prijzen zijn ook altijd erg scherp. Zeer tevreden dus over jullie! Jammer dat DHL het proces vertraagde, maar het is goed gekomen!
goede en snelle levering
Wij zijn zeer tevreden over de levering van het lego starwars produkt. Ook de prijs kwaliteit verhouding zijn wij heel tevreden over.
Zeer snelle levering van het juiste product
Goede duidelijke overzichtelijke website. Goede terugkoppeling en nette service m.b.t. de verzending van het geen besteld.
Super Snelle Service
Ik had 's middags om 16.30 uur Playmobil besteld voor mijn zoontje, en binnen een uur de bevestiging dat de betaling binnen was en de Playmobil verzonden. Volgende dag inderdaad het pakket ontvangen, super snelle service dus!
Prima
Einde van de dag besteld, volgende dag al binnen. Super
goed
Alles goed gegaan en hele snelle verzending en ook goed verpakt. Ben zeer tevrede.
bestelling is zoek
waarschijnlijk ligt de fout bij DHL maar ik heb tot nog toe mijn bestelling niet ontvangen.
Snelle levering!
Mijn dochter is heel blij met haar Sigg drinkfles die heel snel geleverd werd.
Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen
De bestelling werd keurig op tijd afgeleverd.
Ook wil ik wijzen op de gunstige prijzen.
Alles Top
Makkelijk bestellen. Goede prijzen + gratis artikel.
En het gratis artikel was zeer welkom! Konden we goed gebruiken.
Snel geleverd.
Tot de volgende keer!
Makkelijk besteld, snel geleverd!
Simpel via de website een bestelling gedaan en de volgende dag was het pakketje verstuurd. Het pakketje netjes ontvangen en via Dhl track en tracé makkelijk te volgen.