Het lijkt heel wat...
Wij dachten, we gaan naar Fesh Today in het Centrum van Groningen, het zag er leuk en uitnodigend uit.
We hebben rustig een broodje en smoothie uit kunnen kiezen van een uitgebreide kaart.
Van te voren naar de wc geweest. Deze rook muf en schimmelig. Bij goed kijken begrijp ik waar het vandaan kwam, overal kieren, gaten, niet goed afgewerkt en een prullenbak die uitpuilde, vol met vrouwelijk afval. Het lag er zelfs naast. Het was er vies.
In de hele winkel was de afwerking afgeraffeld. Er lag zelfs een peuk op de grond bij de ingang. De vitrines binnen waren bijna leeg, her en der een gevuld bakje. Maar toch bleven we...
2 van de 4 broodjes waren echt karig en en proefden niet zoals beschreven stond op het menu (wat kruiden betreft). 1 smoothie was lauw. 1 broodje was ook verkeerd uitgeserveerd. Bestek werd niet geleverd na het aangeboden te hebben en de servetten moest na gezocht worden. Ook moesten we de bestelling wijzigen omdat de ingrediënten niet aanwezig waren.
We hebben lang moeten wachten voor het feit dat wij als enige binnen waren en er 2 man personeel stond.