Frøslev Kro er en meget idyllisk Kro. Vi have et værelse med en lille terrasse hvor man har udsigt udover deres smukke haven. Vi fik en 3 rettes menu som var virkelig lækkert hvor jeg vil give... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Dejlige store værelser. Fin morgenmad. Ok aftensmad. Og Finn - hvilken herligt menneske. Ren ADHD, der bare gav 100. Prøv Finns kaffepunch. Ingen vin kort - men masser af vin, nogenlunde smagende. Til... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde købt en Sweetdeal med 3-retters menu med vin + en overnatning. Forretten var tomatsuppe, som smagte af ingenting og blev ledsaget af eet stykke brød. Hovedretten var to stykker forloren hare,... Toon meer
Fantastisk hyggeligt hotel med en dejlig atmosfære. Vi fik kaffe og kage da vi ankom, lige noget man trænger til. Vi fik et dejligt lyst værelse og var forbavset over stilheden. Maden var utrolig læ... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hotel Frøslev Kro er et hotel med 25 værelser som ligger tæt på Padborg grænse og E45. Vi har en del værelser på stueplan og har nogle værelser der er handikap venlige men vi har ingen handicap værelser. Kroens daglige drift med ny køkkenledelse har skiftet i 2024. Med over 14.000 overnattende gæster om året, er det desværre ikke altid vi kan få en 4 eller 5 stjernet anmeldelse.
Contactgegevens
Vestergade 3, 6330, Pdborg, Denemarken
- +45 7467 3204
- info@froslev-kro.dk
- www.froslev-kro.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Frøslev Kro. Ophold med spisning
Min kone og jeg kom adskillige gange på - Kværs Kro og da man lukkede for normale ophold dér, så skiftede vi til Frøslev Kro, som oven i købet ligger bedre i forhold til Grænsen og Forretningerne dér (noteret i min Garmin). Min kone er Handicappet så vi får et fast værelse i stueplan, med en lille terrasse med udsigt. Vi har bestilt - endnu et ophold i foråret, da vi som pensionister kan køre når vi vil.
Maden, også morgenmaden er fin og rigelig og vi har - intet at beklage os over!
Kør videre
Kør videre, intet at opleve her.
Lugtsluger står på værelset, når de bare sku ha rengjort….
Du hør allt gennem døren, lige som den ikke var der 😱
Konen og jeg har været her til 1…
Konen og jeg har været her til 1 overnatninger med 4 retters menu med vin. og morgenbuffet hvor alt bare var iorden. Sødt og meget venligt personale og vi fik værelse nr 16 som var rent og pænt. De bedste anbefalinger herfra. Vi har været der før for nogle år tilbage og der var alt også iorden. Vi kommer helt sikkert igen.
Hyggeligt og lækker mad
Hyggeligt og lækker mad
Vi tog en enkelt overnatning med 4 retters menu og morgenmad.
Hyggelige pæne omgivelser.
Værelset nr 12 vi fik var pænt rent. Dejlig behagelig senge.
Badeværelset er fint. (Måske en knage til håndklædet ved bruseniche) Det var også det eneste vi snakkede om. Men det er jo en lille ting.
Restauranten er rummelig. Vi sidder med pæn afstand til de andre borde, så man kan snakke uforstyrret.
Maden var SÅ lækker. Vinen var ok. Passede fint der til.
Personalet var søde og hele tiden til stede. Vi manglede ikke noget.
Morgen buffeten var meget generelt. Som den jo er sådan stedet. Igen vi gik ikke sulten fra bordet.
Alt i alt var vi ikke skuffet. Og til prisen, så syntes, vi at det var rigtig godt. Vil helt klart anbefale det.
Et dejligt sted
Kære Frøslev Kro.
I har 11 glade og tilfredse kunder, som lige har besøgt Jer med 2 overnatninger. Værelserne var fine og rene med charmen af en gammel bygning. Den 4 retters aften menu var en rigtig god oplevelse. Vel tilberedt og smagsfuld begge dage. Morgenbuffet, hvor der var det som hører sig til morgenbordet. Et behageligt og smilende personale.
Vi havde en rigtig dejlig weekend. Tak for det!
Har været her 2 overnatninger med…
Har været her 2 overnatninger med morgenmad og 4 retters menu det var rigtigt godt. Sødt og meget venligt personale og vi fik et dejligt familieværelse som var rent og pænt. De bedste anbefalinger herfra. Vi kommer helt sikkert igen.
Har været her med 2 overnatninger…
Har været her med 2 overnatninger morgenmad og aftensmad det var rigtigt godt og nogle gode værelser kan kun anbefale det
Fik en noget kølig modtagelse
Fik en noget kølig modtagelse , måtte ringe på klokken flere gange. Fik værelse 15. Der lugtede grimt af vådt gulvtæppe som sejlede i vand. Det problem blev løst med en friskluft spray. Men lugten kom hurtigt tilbage.
Til middagen Fik vi pludselig serveret mad , uden først at være adspurgt hvad vi ville have ud fra den forud bestemte 4 retters menu. Desserten måtte vi bede om , da alle andre have fået deres. Fik et surt svar , at det havde vi fået. Der var kun 1 dessert tilbage , så vi fik 2 kugler is som den ene dessert.
Blev ikke på noget tidspunkt mødt med et " Velkommen " og et smil. Ved udtjekning nævnte vi den grimme lugten på værelse 15 igen og her så personalet helt uforstående ud.
Vi kommer ikke igen.
Dejligt ophold i 2 dage
Dejligt ophold i 2 dage. Skøn mad og rar betjening.
Det kan kun anbefales.
Elendig værelse
Elendig værelse , det stank af døde dyr og badeværelset sejlet i vand , maden var dårlig på alle punkter , dårlig fisk og betjeningen mindet om folk det ikke ville det her
Billigt ophold og man får i den grad noget for pengene.
Vi var en gruppe på 10 mennesker afsted og boede på Frøslev kro på deals. Vi havde værelser i sidebygningen på første sal. Der var rent og indbydende trods ældre lokaler.
Vi fik kaffe og kringle da vi kom og kunne sidde ude på den hyggelige terrasse.
Elsker spisesalen, som stadig har en tvist af en tid, der var engang.
Vi fik en 4 retters menu. Det smagte godt og var pænt anrettet. Der var 5 flasker vin inkluderet i dealen, så man får noget for pengene.
Morgenmaden var fin og det er sjældent, at de æg der står på bordet rent faktisk er blødkogte. Det var der her.
Betjeningen var venlig hele vejen igennem. Man følte sig velkommen.
Ja - kroen er af ældre dato, men når alt fungerer, så gør det ikke noget. Der var intet at sætte en finger på.
Virkelig dårlig lugt på værelset
Vi havde købt en sweetdeal.
Vi fik en pæn modtagelse og fik udleveret nøglen til vær. Nr 7.
Vi blev mødt af en forfærdelig lugt da vi åbnede døren - en blanding af “sure sokker, røg og våd hund”.
Jeg gik straks ned og klagede min nød og fik straks et nyt værelse nr 6, som absolut ikke lugtede spor bedre, og blot var i ringere stand end nr 7. Vi havde købt en opgradering til deluxe værelse og der var bestemt meget deluxe over de værelser.
Vi tog hjem dagen efter (før tid), da vi simpelthen ikke kunne holde lugten ud.
Maden var i og for sig ok, og personalet var flinke og servicemindede, men pga værelset kan vi kun give 2 stjerner, og vi kommer helt sikkert ikke igen.
Fire dages ophold med ful pension
Fire dages ophold med ful pension. Vi vandrede på Hærvejen og havde base på kroen. Super oplevelse god mad dejlig store værelser, så det kan jeg anbefale.
Kør langt udenom Hotel Frøslev Kro
Sidder der nogen og tænker at et ophold på Hotel Frøslev Kro I Padborg, lige ved grænsen, kunne være hyggeligt, så se lige her. HOLD JER LAAAANGT VÆK. Vi ankom lørdag eftermiddag og fik et værelse. Det var gammelt, men så ellers umiddelbart fint ud, bortset fra at der manglede knager til håndklæder på badeværelset. Vinduet på værelset stod åbent da vi kom. Da det var lidt køligt lukkede vi det, og så kørte vi en tur. Da vi kom tilbage var der en forfærdelig indelukket lugt af gammelt støv, røg og luftfrisker. Jeg gik ned i receptionen og klagede min nød, de unge mennesker virkede overtaskede 🙄 men var smilende, imødekommende og undskyldende - positiv oplevelse. Alt var optaget, men hvis vi kunne overleve natten, blev lovet andet værelse dagen efter, eftersom vi skulle have to overnatninger. Søndag eftermiddag får vi så værelse 6 med egen terrasse. Værelset var næsten til en udgave af "Nul stjerner". Det var så ringe. Lettere indelukket lugt, sådan lidt gammelt støv og luftfrisker, hvilket åbenbart er standard for at forsøge at dække over det dårlige indeklima. Det var meget trist, træt og slidt. Gardinet var gået op i syninger over 10 cm ved rynkebåndet, så det hang. Laminat på køkkenskabene var løsnet og bulede. En kontakt sad lige over vandhanen ved køkkenvasken så man næsten ikke kunne få et stik i. Der er to grå stole på værelset, den ene havde meget store plamager, den anden mindre plamager, samt den var vakkelvorn. Gulvet ved køkkenvasken var ret plettet. Fryserlågen i køleskabet var lappet med sort gaffatape. Orkede ikke at gøre noget ved det. Værelset var endda en opgradering i og med at der var egen terrasse. Der var intet hyggeligt. Selvom det er til fair pris, så skal sådan noget slet ikke lejes ud. Der kan desværre ikke vedhæftet billeder.
Stort pænt og rent værelse med gode…
Stort pænt og rent værelse med gode senge. Super service. Aftensmaden med fire retter smagte dejligt. Morgenmaden var OK, dog manglede der en del opfyldning af mad da vi kom kl 9.
Super godt ophold
Hej Frøslev kro
Vi har været på et ophold ved jer som en deal.
Vi laver altid vores vurdering, da vi er meget passioneret inden for mad.
Ankomst/afsked samt hygiejne: 100% okay, alt er pinligt rent, lysekroner skinner og stikkontakter mm er pinligt rent, super service, både sf serverings personalet og fra køkkenet…. Maxxx til fredshed.
Maden, mange skriver mormor mad på anbefalingerne, men det her er god og moderne mormormad…. Det kræver en vis standart at kunne levere så goe retter…hvis point skulle vare maxxxx, så skulle der bruges et et andet brød, det som i bruger duer over hovedet ikke. Øv😢
Morgen buffe…. Igen en overraskende lækker med alt hvad hjertet kan forestille sig, men brødet …. Lad nu vær med de lun selv rundstykker, bag lidt godt brød selv, et par lækre boller og i vil løfte niveauet det sidste stykke. Så næsten et 100% godt ophold, men få nu gang i noget godt brød, så sidder opholdet lige i skabet👍
Opholdet kan varmt anbefales og vi kommer igen.
Boede på værelse 19 i 2 dage
Boede på værelse 19 i 2 dage. Et rigtig dejligt værelse.
Den 3 retters menu var lækker - nærmest gourmet mad.
Dejligt ophold og god betjening

Træt kro
Vi havde fået et deal gavekort i gave og var godt klar over at der nok ville være nogle tillæg. Og vi var da også kun trådt en af døren da en regning på 500kr blev fremlagt. Det er så hvad det er. Hele indretningen på kroen er meget rodet. På værelset var der et smadret vindue og en ødelagt lampeskærm. Og ellers var der intet som kunne gøre værelset bare en smule hyggeligt. Det var Ikea møbler og badeværelset var udstyret med sæbedispenser osv som ligner noget fra et offentligt toilet. Sikkert praktisk men ikke noget man forbinder med en gammel kro. Maden var som resten af stedet mangelfuldt og kedeligt. Vi havde håber på god dansk kromad eller måske nogle egnsretter. Men vores menu var forudbestemt, kom på samlebånd, stak i alle mulige retninger og alt virkede til at være blevet opvarmet. Og morgenmaden skulle de bare lade være med at servere..
Stedet har potientiale, men man står altså noget slukøret efter et besøg her.

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Dejligt stort lyst værelse med udsigt…
Dejligt stort lyst værelse med udsigt til grønne marker. Gode senge og ikke mindst en fantastisk ro.
Morgenmaden er et kapitel for sig selv ( en halv frokost ) med lune retter ( næsten ).
Skulle jeg sige noget, ikke en egentlig klage, så kunne jeg ønske at søndags menuen havde et valg i retter. Men det der blev serveret var rent guf for Feinschmeckere.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.