Lige kommet hjem fra et skønt ophold på Frøslev Kro. Maden, servicen og personalet var i top, vi følte os meget velkommen og selv vores hund oplevede den gode service :-). Vi havde to aftener med 4 re... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har lige haft en enkelt overnatning på Kroen. fik anvist værelse 15 i sidefløjen. Et dejligt stort værelse, som desværre fremstod meget slidt, - slidt ned, og derudover var der var faktisk grænsende t... Toon meer
Endnu en dejlig oplevelse på Hotel Frøslev Kro. Vi har netop haft et par dejlige dage på Hotel Frøslev Kro, hvor vi fik skøn mad og drikke samt en fantastisk fin service. Alle man er i kontakt med... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Frøslev Kro er en meget idyllisk Kro. Vi have et værelse med en lille terrasse hvor man har udsigt udover deres smukke haven. Vi fik en 3 rettes menu som var virkelig lækkert hvor jeg vil give... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hotel Frøslev Kro er et hotel med 25 værelser som ligger tæt på Padborg grænse og E45. Vi har en del værelser på stueplan og har nogle værelser der er handikap venlige men vi har ingen handicap værelser. Kroens daglige drift med ny køkkenledelse har skiftet i 2024. Med over 14.000 overnattende gæster om året, er det desværre ikke altid vi kan få en 4 eller 5 stjernet anmeldelse.
Vestergade 3, 6330, Pdborg, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Den 28-30.11.2021 var vi på et to dages ophold på Frøslev kro. Ved ankomst blev vi budt velkommen af Preben. En super dejlig start på vores ophold, med en dejlig velkomst. Vi havde aftensmad og morgenmad i opholdet. Aftensmaden begge dage var helt fantastisk. God vin til maden som endda var includeret. Morgenmaden var helt OK, der var alt og lidt mere til.
Vores værelse var super lækkert.
Et helt perfekt ophold med dejlig forkælelse.
Søren Nielsen/Solrød Strand

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Vi har haft en fantastisk weekend på Frøslev kro😃
Det er en rigtig hyggelig kro, lækkert morgenmad , som Finn havde total styr på. Vi spurgte indtil kroen og Finn viste os festsalen og fortalte om kroen😃
Aftensmaden var ligeledes lækker og de to unge mænd, som serverede for os, var så skønne og dygtige , de kunne tåle noget røg, god humor og grin😃
Vi kommer helt sikkert igen
Kh en del af slatte holdet 😂😂

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Hyggelig gammel kro, med et venligt og smilende personale. Vores værelse var stort og rent og med udsigt til skønne marker. Da vi kom var der kaffe og 4 slags hjemmebagte tærter. Menuen var lækker dansk mad, som vor mormor lavede den, men med et lille tvist. Kroen ligger midt i Frøslev by, hvor der er stille og hyggeligt. Kan varmt anbefales, hvis man har behov for hygge og afslapning fra den "måske" travle hverdag.

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Havde et dejligt ophold på Frøslev kro i sønderjyske historiske rammer. Rent og pænt overalt og et personale med glimt i øjet.
God dansk mad og en fin oplevelse...

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Hej ok ophold il prisen. Nå man tænker 900 kr for to personer, med alt så er det her godkent.

Super ophold,
Tak for 3 gode dage på Frøslev kro.
Tusind tak til Finn og co for god service.
Og ja Finn, maden kunne spises 😊
Maden var god og kødet mørt.
Tusind tak for denne gang.
Kirsten, Calle og May-Britt
Værelse 14 og 24

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Dejlige store værelser. Fin morgenmad. Ok aftensmad. Og Finn - hvilken herligt menneske. Ren ADHD, der bare gav 100. Prøv Finns kaffepunch. Ingen vin kort - men masser af vin, nogenlunde smagende. Tilpas forventningerne til hvad du betaler, vær positiv og du får den mest fantastiske oplevelse. Jeg kommer igen👍👍

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Har lige været på et 2-dages ophold her, sammen med en veninde; bestemt ikke et positivt indtryk.
Jo, værelset var helt iorden👍
Morgen og aftensmad er under al kritik, ikke værd at serverer for gæster. De har drinkskort, som de ikke kan opfylde, grundet manglende varer. Der kan ikke serveres koldt vand, da der ikke kommer koldt vand ud af deres haner, sagt af en af deres serveringsdamer, og det, kan der så åbenbart ikke findes ud af, at der så nok skal fyldes op med isterninger, før gæsterne selv må sige det🤔
Vores møde med Finn, den første aften,aner ikke hvem han er “ står han for kroen “ ingen præsenterer sig; men en mand, som er smart i en fart, så det er pinligt🤭
Vores sidste aften, var ligeledes under al kritik; nu var en anden mand kommet på banen, og et mere ubehageligt og surt menneske, tror vi ikke kan opdrives.
Han hældte vin op i vandglasset, hvor der i forvejen var vand, mente at det da nok osse smager meget godt, min veninde gør herefter opmærksom på, at hun selvfølgelig vil have et nyt glas, det fik hun, med en ligegyldig og sur mine.
Jeg vil på det kraftigste ikke anbefale Frøslev Kro, før at frontfigurerne på dette sted er udskiftet og der er kommet mere overblik over maden, servicen, hvordan man begår sig overfor sine gæster, og i det hele taget hvordan en kro skal drives.

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Modtaget af venlighed i receptionen, god information.
Dejlig kaffe og kage på terrassen.
Fint og rent værelse.
Maden veltilrettelagte, og serveret af smilende personale.
Intet at påklage. Valuta for pengene.

Antwoord van Hotel Froslev Kro
De orker ikke at yde service, maden er ikke noget man skal køre efter, selve kroen er slidt og trænger virkelig til en opfriskning.
Det er billigt, men det er det faktisk ikke, man får hvad man betaler for, det er som om det ikke gider gæster.

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Hvis jeg kunne give 0 stjerner var det det jeg ville give. Hvis du søger uhøflig betjening, dårlig/kedelig mad, slidte værelser, så er det her du skal holde ferie. Har aldrig som i aldrig oplevet noget lignende. Og sjovt at læse gamle anmeldelser om Mou super med tør brød, eller gummi pandekager, åbenbaret samme menu de køre år efter år. Damen i receptionen sidste dag, var direkte modbydelig, da jeg gjorde opmærksom på en fejl i min regning, smed med min telefon og sagde at hun ikke gad diskutere håndøre ( 300 kr), smed nærmest pengene efter mig. Kunne ikke få min kvittering på betaling igen, da jeg gik tilbage for at bede om at tage et billede af den, havde hun smidt den ud og tømte så skraldespanden på disken, og sagde “ den er her et sted”. Sætter ALDRIG mine ben der igen.

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Vi havde et døgns ophold på Frøslev kro. Heldigt at det kun var det ene døgn.
Eftermiddagskaffen bestod af en termokande og to flade, trist udseende kager. Der var ikke dækket op.
Skønt det var i december, var der ikke skygge af juleudsmykning.
Vi kom op på et iskoldt værelse, men så så frem til en god middag med vin.
Middagen skulle vist have været mørbradgryde. Hvis vi ledte godt nok, så vi en smule kød, men ingen cocktailpølser. Vi fik et lille glas vin og så var flasken væk igen.
Jeg havde udsigt til køkkenet.
Maden blev serveret af en surt udseende mand.
Aftenen tilbragte vi på værelset pakket ind i vores dyner, der var iskoldt.
Men så morgenmaden. Den måtte da i det mindste være god?
Da vi kom ned blev vi mødt af en låst dør.
Der var ingen til at lave morgenmad.
Jeg ringede på nattelefon nummeret. Endelig kom en sur kvinde. Da jeg påtalte, at det var lidt sent, overfusede hun mig voldsomt og spurgte meget vredt, om jeg aldrig havde sovet over mig. En undskyldning havde vel været på sin plads.
Vi og et andet par valgte at køre uden morgenmad. Kun et par blev tilbage.
Og det var ikke just et billigt ophold.
Hold jer langt væk herfra.

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Super hyggelig lille kro med hyggelige værelser til rimelige priser. Super lækkert kagebord og god kromad. Vil meget gerne komme igen.

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Vi havde en dejlig dag på kro Frøslev. Værelserne var rene med gode senge og flotte møbler. Maden var meget god, fik 3 retter og de alle smagte godt. Morgen mad var også meget god vi fik alle hvad hjertet begær. Især kaffen var fantastisk.
Kommer helt sikkert igen😊
Dejligt ophold på Frøslev kro. Et døgn på kroen var så udmærket. Rent og pænt. Dejligt lyst værelse. Eftermiddagskaffe med tre slags skønne tærter. Tre retters menu om aftenen, med mulighed for at indtage det sidste af vinen på terrassen. Dejlig varieret morgenmadsbuffet også på terrassen. Det var en spotdeal, der var hver en krone værd.
Vi er 2 pensionistpar, der i foråret bookede 2 værelser til en miniferie med 3 overnatninger på Frøslev kro. Der blev mailet og bekræftet, og aftalen blev skrevet i kalenderen. I dag er det den 12. juli, og vi skulle starte mod Frøslev i formiddags. Til alt held ringede vores bekendte, der havde ordnet aftalerne for begge par, i går søndag for at sikre, at alt var i orden. Han fik at vide, at hele kroen var optaget, så der var ingen værelser til os. Kromanden kunne godt se på vores mails, at vi havde bekræftet aftalen i foråret, men nu var der ikke noget at gøre, alt er optaget. Vi har forsøgt at booke andre hoteller i Sønderjylland, men danskerne holder sommerferie i Danmark i år, så det er ikke muligt. Vores naive tro på, at en skriftlig aftale med Frøslev kro er bindende blev skudt i sænk, men til gengæld kan vi læse på anmeldelserne her på TrustPilot, at vi måske alligevel er heldige. Vores ene stjerne er fordi vi ikke kom på ferie i år, og ikke fordi vi har haft en oplevelse som de andre 1-stjerner fortæller om. Vi ville gerne have givet 0 stjerner for denne totale skuffelse. Kroen har svaret, at de ikke forstår aftalen er bekræftet, fordi de ikke har trykket på en knap på deres computer. Vi ved ikke, hvordan deres interne system fungerer og kan kun referere til bekræftelsen pr. mail.

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Helt igennem et fint ophold på Frøslev kro. God service, fine værelse, god mad både aften og morgen.
Hvis du tænker at du ønsker et ophold med hygge, god mad og vin vil jeg ikke anbefale opholdet.
Dog får kroen 1 ⭐️for et stort og rent værelse med et nyere badeværelse.
Bærer præg af at være en gammel kro, det kunne have gjort lidt mere ud af med f.eks levende lys eller “rigtige” blomster på både borde/ vinduer.
Maden var meget jævn,nærmest hverdagsagtigt. Huset vin var ikke og det var ikke muligt at købe anden vin, da de kun havde denne ene rødvin.
Samlet set skuffende og ikke dealprisen værd.
Fik en velkomst, der gjorde at man virkelig følte sig velkommen
Værelset var rent og lækkert
Maden var helt perfekt, smagte vidunderligt
Skønt lille ophold på Frøslev kro.
Vi blev hjertelig modtaget ved ankomst og fik et dejligt stort værelse ovenpå.
Eftermiddagkaffen var med lækker kager.
Middagen, en skøn 3 retters menu og vin menu. Festlig tjener og god service.
Morgenbuffet også skøn, med alt hvad vi kunne ønske til morgenmad.
Vi kommer gerne igen.
Preben & Mette S. Maimburg.
Lees meer over geverifieerde reviews.