Lige kommet hjem fra et skønt ophold på Frøslev Kro. Maden, servicen og personalet var i top, vi følte os meget velkommen og selv vores hund oplevede den gode service :-). Vi havde to aftener med 4 re... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har lige haft en enkelt overnatning på Kroen. fik anvist værelse 15 i sidefløjen. Et dejligt stort værelse, som desværre fremstod meget slidt, - slidt ned, og derudover var der var faktisk grænsende t... Toon meer
Endnu en dejlig oplevelse på Hotel Frøslev Kro. Vi har netop haft et par dejlige dage på Hotel Frøslev Kro, hvor vi fik skøn mad og drikke samt en fantastisk fin service. Alle man er i kontakt med... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Frøslev Kro er en meget idyllisk Kro. Vi have et værelse med en lille terrasse hvor man har udsigt udover deres smukke haven. Vi fik en 3 rettes menu som var virkelig lækkert hvor jeg vil give... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hotel Frøslev Kro er et hotel med 25 værelser som ligger tæt på Padborg grænse og E45. Vi har en del værelser på stueplan og har nogle værelser der er handikap venlige men vi har ingen handicap værelser. Kroens daglige drift med ny køkkenledelse har skiftet i 2024. Med over 14.000 overnattende gæster om året, er det desværre ikke altid vi kan få en 4 eller 5 stjernet anmeldelse.
Vestergade 3, 6330, Pdborg, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
En stjerne .. dette for et rent værelse med udsigt til en smuk solnedgang. Men værelset var utrolig nedslidt med skimmel på bl.andet badeværelse og i vindueskarme.
Uhøflig betjening .. heldigvis noget vi kunne få et godt grin over.
Maden var spiselig .. men desværre ikke noget at skrive hjem om.
1 stjerne for et rent værelse. Men hvad man får har INTET at gøre med de billeder man ser på fx hjemmesiden. Mousuppe med en skive flute fra nederste hylde i supermarkedet til forret. Ok Flæskesteg med bløde svær med meget saltet sovs til hovedret. Til dessert én gummi-pandekage med én iskugle med iskrystaller i, som om den havde været tøet op. “Vinmenuen” var max 10 kr værd flasken.
Morgen buffeten var nogenlunde. Rullepølsen smagte da godt.
Vi kommer i hvert fald ikke igen. Selv om det var et nogenlunde billigt ophold, er det slet ikke pengene værd. Vi har aldrig oplevet noget lignende.
Har været på mange ophold på Frøslev Kro og altid været tilfreds. Denne gang var en stor skuffelse. Maden var utrolig ringe. Til aften skamstegt kalvekød med kartofler og grønt INGEN sovs. Vi spurgte efter sovs og fik at vide der ikke hørte sovs med. Vi kunne høre, at alle på kroen manglede sovs. Da vi tjekkede ud fik vi besked på, at der skulle tages en snak med kokken da sovsen manglede.
Det var bare et godt valg med et ophold på Frøslev Kro!
Jeg fik to gavekort til min fødselsdag af min kone, og vi havde et dejligt ophold hos jer, sidste torsdag/fredag sammen med et par venner.
Da vi ankom var der kaffe med fri kagebord, ja, endog med syv forskellige store hjemme bagte frugttærter.
Vi fik en dejlig veltilberedt Kromiddag, og tjeneren sørgede for til forretten, at skænke hvidvin i glassene, og satte 2 hele flasker god rødvin til os fire, på vores bord.
Hvor er det skønt, når man ved bordet får serveret af et par gemytlige tjenere, og det gjorde vi.
Serveringen var person anretning, som er at foretrække i en Corone tid.
Der var nydelige store rene værelser.
Om morgenen var der stort morgen Buffet, men der glemte gæsterne, at holde afstand, og “Kromutter” kom ud af køkkenet og udbrød højt: “ Er det det man kalder afstand “, og det hjalp, hvor var det flot, at man i denne tid også var opmærksom på dette.
Vi forstår ikke at nogen tidligere har tilladt sig, at skrive negative anmeldelser.
Lillian og Harry Risbjerg
Vi fik en venlig modtagelse med kaffebord og lækker tærte. Værelset var rent og pænt. Aftensmaden var vel tillavet og med OK vin. Hyggelig humoristisk betjening. Flot morgenbuffet.
Vi glæder os allerede til næste gang🤪

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Vi havde købt en weekend deal, og ankom til tiden, og blev mødt af en hyggelig receptionist, indtjekning på dejlige, rene værelser. Derefter kaffe bord med lækker kage.
Middagen om aftenen var også lækker med 3 veltillavede retter mad og vin ad libitum. Morgenmaden var også god, så alt i alt et dejligt ophold, og vi kommer gerne igen.
Lars Hansen
Mo
Klager ved ankomst over højt musik omkring vores værelse - reaktion: Det kommer udefra, får vi at vide. Kaffebord ok - efter en times afstikker fra kroen vender vi tilbage - stadig højt musik - kontakter igen receptionen - en anden person kommer op, og konstaterer at musikken kommer fra værelse/lejlighed nedenunder. Musikken stopper. Middagen elendig - aspargessuppe med et lille stk flutes - vin i små ikea glas - hovedret: kalvefilet m/brasede kartofler og champignon - meget lidt tilbehør og kødet var fuld af sener - dessertis med 3 kugler (halvvejs smeltet) pyntet med en stribe flødeskum fra sprøjte samt lidt krymmel. Morgenkomplet ok. Positivt: sengene er gode - værelset ok.
Kan ikke anbefale stedet.
Ikke et sted jeg kommer igen!
Værelset lugtede kraftigt af kloak.
Den tre retters menu var middel, men tænker ikke en mou hønsekødssuppe har en dyt med hjemmelavet grøntsagssuppe at gøre. Hovedretten var helt almindelig, men hvordan skal en voksen person blive mæt af 2 1/2 kartoffel på størrelse med en lille blomme?
Desserten var ok, men dog lavet et par dage i forvejen.
Billigere vin til maden skal man nok lede længe efter - ufatteligt at man vil servere det...
Morgenmaden var ligeledes middel, men absolut ikke noget at råbe hurra for. Med kolde ovnopvarmede cocktailpølser til scramble eggs, så har man ikke lyst til at spise yderligere...
Hej. Lige hjemkommet fra et deal ophold på Frøstrup kro. Maden var af meget lav standart og vinmenuen eksisterede faktisk ikke. Et meget lille glas hvidvin samt et lille glas rødvin til maden. Vinen af ringe kvalitet. Dette kan man sku da ikke kalde en vinmenu. Kaffe og kage ved ankomst ok. Det skal dog siges at forret samt morgenmad såmænd også var ok. Hovedret og dessert var utrolig ringe. Værelset vi fik med terrasse var ok.
Hold da op for en skuffelse... Vi havde købt en deal med overnatning og 3 retters menu.
Værelset var fint nok. Men den 3 retters menu var godt nok elendig.
Det er både første og sidste gang at vi besøger kroen...

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Vi har igen besøgt kroen, men denne gang var en skuffelse. Eftermiddagskaffe og morgenmad var upåklageligt, men middagen med 3 retters menu var en skuffelse. Maden var meget “almindelig” og vinen var den billigste italienske vin som kan opdrives. Værelset var fint og betjeningen ok.
Opholdet var en gave. Så vi håbede på et godt ophold. Vi var meget skuffede, især over maden. Det var en meget enkelt og sparsom menu. Jeg kunne skrive meget om tilberedningen, den korte er dårligt tilberedt mad, som vi sent vil glemme
Værelserne var helt ok og personalet venlige
Det var bestemt ikke pengene værd 😏
I går fik vi Osso Bucco med en masse ny moderne ting og sager til. Jeg forventede egentlig, at en gammel dansk kro serverer traditionel dansk mad. Dvs. kartoffler, en god sovs med noget lækker og traditionel tilbehør.
Jeg blev skuffet, da jeg så menuen.
Hyggelig og venlig modtagelse. Dejligt værelse super lækker madmenu. Alle ingredienserne smagte hver for sig super dejligt. En meget god helhedsoplevelse til en meget fornuftig pris.

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Tja - bare jeg havde læst anmeldelser, inden jeg bestilte en overnatning nær grænsen, så havde jeg nok valgt et andet sted. Værelset var elendigt, håndklæderne hullede, lyset over spejlet og håndvask virkede ikke, meget slidt og dårligt vedligeholdt værelse. Vil bestemt mene, vi må have fået stedets dårligste værelse (håber jeg for andre gæster). Morgenmaden blev først serveret kl. 8.00. Tjener og kok var høflige, venlige og hjælpsomme. Fik et enkelt måltid om aftenen ved ankomst. Men en tredje person tog også i mod os ved ankomst. Ved ikke hvem denne person (mand) var, men havde en underlig humor - bestemt ikke imødekommende eller venlig. Blandede sig også i serveringen af drikkevarer til maden på trods af, at han ikke kendte til sortimentet i drikkevaremenuen - men det gjorde tjeneren heldigvis. Næste gang jeg skal bruge en overnatning i Sønderjylland, læser jeg anmeldelserne inden bestilling samt sikre mig, at den service, jeg forventer, også er til stede. Det bliver i hvert fald ikke Frøslev Kro næste gang - den skuffede meget.
Vi havde købt deals til 3 overnatninger med 3 retters menu og vin hver aften. Vi havde en god mini-ferie.
Værelset var et standart værelse og rigtig fint. Der manglede lidt skabsplads og rengøringen kunne være lidt bedre, men okay.
Der blev serveret en rigtig velsmagende 3 retters menu hver aften, med vin i rigelige mængder.
Eftermiddagskaffen er fin med 1-2 gode tærter.
Morgenmaden var lidt småt, der var 3 forskellige slags pålæg, 3 forskellige slags ost og lidt lunt, men vi var også kun få gæster på kroen.
Den manglende stjerne skyldes rengøringen og mangel på A la carte menukort.
MEN vi kommer igen til sommer.
Vi havde et rigtigt hyggeligt ophold fra først til sidst, god kommunikation ved bestilling, nydeligt værelse og fred og ro. Den bedste oplevelse var kokken, som tryllede lækre og inspirerende retter frem uden brug af dyre råvarer. Alt i alt en god oplevelse og super til prisen. Vi kommer igen.
Vores første ophold på kroen. Eftermiddagskaffen var ok. Men sådan noget maskinkaffe er nu aldrig godt. Aftensmaden - stegt andelår - det var så sejt at vi ikke kunne tygge det, så det var ikke meget aftensmad vi fik.
Morgenmaden var ok, blot manglede der opfyldning.
Værelset meget slidt, ingen lænestole, måtte ligge på sengen, som var en ubåd. Badeværelset trængte virkeligt til en ordentlig rengørring, grimme mugne fliser og skide koldt i rummet.
Men selvfølge er det begrænset hvad man kan forvente at få for de penge.
Et rigtig hyggeligt sted med god stemning, søde mennesker, fine værelser og lækker mad. Vi har haft et par gode dage - trods regn og blæst.
jeg forstår simpelt ikke de dårlige anmeldelser her til Frøslev kro
Lige fra vi bestilte overnatningen og til vi tog afsted blev vi mødt af søde og flinke medarbejdere , vi fik et skønt værelse med et dejligt stort badeværelse , aftensmaden var også dejlig vinen var super ( til de penge 😀) morgenmaden var fin og kroen var fint pyntet her til jul,
Vi følte os meget velkommen og vil meget gerne komme igen.

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Lees meer over geverifieerde reviews.