FTZ Autodele & Værktøj A/S Reviews 59

TrustScore 2.5 uit 5

2,7

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

FTZ bør stå ved deres ansvar for de produkter de sælger. Har fået skiftet komplet tandremssæt- købt ved FTZ i Kolding- på min Seat Leon ved et Autoværksted i Kolding i juni måned 2025 og bilen ha... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter Odense afdelingen er flyttet til nyere fine lokaler kan de slet ikke finde ens varer, de forsvinder bare ud i den blå luft, så søg endelig andre leverandører.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Deres motto om at de kun handler med proffesionelle gælder ihvertfald ikke i Glostrup . Har så sent som i dag ventet mere end 15 minutter fordi en privat kunde , der ikke talte ret godt dansk, skul... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autobedrijf/Garage

Geschreven door het bedrijf

FTZ er en del af MEKO, og med service i blodet udvikler vi fremtidens bedste værksteder. Vi kører forrest, fordi vi har garvede kolleger og unge ildsjæle bag rattet. Det er nemlig summen af alt, vi gør, der gør os til dem, vi er. Det betyder flere fordele. For dig. For fremtiden.

2,7

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

FTZ bør stå ved deres ansvar/ garanti for de…

FTZ bør stå ved deres ansvar for de produkter de sælger.
Har fået skiftet komplet tandremssæt- købt ved FTZ i Kolding- på min Seat Leon ved et Autoværksted i Kolding i juni måned 2025 og bilen har kørt i 9 måneder ganske udmærket siden lige ind til motoren lige pludeselig gik i stå og ikke kunne startes igen.
Værkstedet fandt så ud af at tandremmen var sprunget og det havde forårsaget en ødelagt motor.
Værkstedet klagede til FTZ´s reklamationsafdeling, men de afviste den, fordi som de sagde-Citat= Vores tandremme går ikke i stykker= Citat slut, så ingen erstatning fra FTZ.
Så nu står jeg med en bil, jeg ikke kan bruge og en ny motor koster ca. 35.000kr.
Så jeg kan på det KRAFTIGSTE ADVARE IMOD AT HANDLE VED FTZ.

9 april 2026

Værste arbejdsplads

Værste arbejdsplads, folk render rundt i frygt for ledelsen og er bange. Mange sygedage for de fastansatte.

3 december 2025

Farlig kørsel i snevejr

For en time siden på Ring 3 ved Rødovre - i tungt snevejr - havde jeg den meget ubehagelige oplevelse af, at en af jeres chauffører syntes, at det var sjovt at køre meget stærkt og meget tæt på mig og min familie for bagefter at gestikulere ad os, selv om jeg kørte 60 km/t. Det var ikke muligt at køre hurtigere uden at udsætte os alle for fare.

6 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlet hos FTZ gennem mange år og det vil jeg fortsætte med

Har handlet hos FTZ gennem mange år. Har kun gode erfaringer. Deres e-handels platform kunne absolut forbedres, så varer er nemmere at finde, gennem avanceret søgning mm. Deres Service og kvalitet stemmer godt overens og jeg vil fortsætte med at handle hos dem fordi, der normalt er minimale problemer og jeg hurtigt kan komme videre med mine projekter.

1 september 2025

Kan det virkelig passe

Kan det virkelig passe, at FTZ tager så meget for ineo fde 0 30 at min mekaniker, at nødt til at tage over 250 kr pr liter, plus moms???
Jeg kan jo se at det kan købes på nettet til alm olie priser... 🤔🤔

14 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Verdens bedste service altid !!

Verdens bedste service altid !!!
Og gode medarbejder. 👌🏽👍🏽👍🏽
Alle Ftz afdelinger.
Bruger især Ftz Vejle.
De er gode.

15 maart 2025

Hej Randel
Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi meget pris på.

Sara, Marketing

Snød med prisen!

Var til CHGP, hvor FTZ havde en stand, hvor de solgte Airtox Sikkerhedssko. Snakker med dem og prøver et par sko. Jeg og min kone får at vide at de normal koster 1790 kr, men at jeg kan købe dem på tilbud til 1299 kr. Det lyder godt, og jeg takker ja. Får at vide at jeg kan betale dem ved afhentning i Glostup et par dage efter. Jeg cykler til Glostrup fra Søborg i regn og slud for at betale og afhente mine nye Airtox for så at møde en ekspedient der vil have 1790 kr for dem. Jeg forklarer ham, at jeg blev lovet dem til 1299 kr. af sælgeren ved CHGP, men han ville ikke sælge dem til den pris, og jeg gik afsted derfra uden sikkerhedssko. Indgår ikke handler med dem igen, da de ikke holder hvad de lover i forhold til den aftale jeg først indgik. Dårlig købmandskab fra FTZ!

9 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget lidt imponeret over ca 96492 s…

Meget lidt imponeret over ca 96492 s kørsel. Presser samtlige andre blister I trafikken.top provokerne kørsel. Syntes I skal tjekke om jeres rat og pedal arbejdere overhovet har kørekort for jeg tvivler meget.

3 april 2024

Kære Teddi.

Vi er utroligt kede af din oplevelse med en af vores varebiler. Vi har påtalt sagen til den pågældende chauffør, så det ikke sker fremadrettet.

Vi gør os desuden umage for at uddanne vores chauffører med bl.a. chaufførbevis og løbende sikre et højt niveau ift. kørselssikkerhed - derfor tager vi det selvfølgelig alvorligt, når sådanne situationer opstår.

Du ønskes en rigtig god weekend.

De bedste hilsner
Camilla
FTZ

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Respektløs ansatte og politik mv.

1 stjerne og det er kun fordi jeg ikke kan give -5 stjerner.

Min mekaniker bruger FTZ og har bestilt reservedele som skulle være hos ham fredag den 14. Juli. Sidst på dagen må han så meddele mig, at de ikke er kommet og han må udskyde det der skal laves i en uge, for før kan FTZ pludselig ikke levere.
I dag, mandag morgen, får jeg så en sms fra min mekaniker om at de stadig ikke var kommet, til trods for at de skulle have været der i fredags.

Der var ingen besked om, hvad der var sket første gang, men anden gang var det fordi man havde glemt at pakke det.

Ok, når man glemmer at pakke det, så må man jo sende en anden bil ud med det. Hvor svært kan det lige være.

Min ferie afhænger af om jeg får min bil lavet. Når jeg ikke at få lavet min bil, ryger regning på ferien, direkte til jer.

Jeg ringede til jer i dag, fordi jeg ville høre om jeg så selv kunne hente reservedelene så min mekaniker kunne få bilen lavet.

Men beskeden var “Vi må ikke tale med private, vi må kun tale med erhverv” Jamen fint…. Endnu en dårlig service. Min mekaniker kan jo ikke bruge tid på at hente reservedele, da han har et firma der skal passes.

Nu har vi fået lovning på, at de skulle være der i morgen kl 8.30-8.45….. og det håber jeg for jer at de er.

Ydermere er jeres priser jo helt horrible. Når I ikke engang kan levere til tiden, så kan I sgu heller ikke tillade jer at tage næsten det dobbelte.

Frem ad rettet køber jeg selv mine reservedele.

Tænk dog på, det er jo ikke kun jer der får et dårligt ry, men også alle de mekanikere, som ikke kan overholde deres aftale med kunderne, grundet jeres sjusk

Tag jer sammen.

24 juli 2023

Latterlig service

kan man forvente at man kan få en vare vurderet, når man træder ind af døren i deres Aalborg afd. NEJ den skal sku sendes til Århus, for der er INGEN på Aalborg kontoret der har forstand på dæk, trods de sælger det hverdag.

18 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har aldrig rigtig brudt mig om dem

Har aldrig rigtig brudt mig om dem, vi brugte dem engang i Frederikssund afd da kunden bare fik lov at betale men set i bakspejlet så var det sgu et rip off vi gav kunderne ved at handle hos ftz priserne var ganske enkel horrible.. Ftz er ikke særlig prisvenlige

24 december 2021

Vinterdæk

Købte et sæt vinterdæk uden problemer, fornuftig pris og hurtig levering.

10 november 2021

Hej Mick.

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med FTZ.

Hav en rigtig dejlig dag.

Camilla
FTZ Autodele og Værktøj A/S

Lees meer over geverifieerde reviews.