FTZ bør stå ved deres ansvar for de produkter de sælger. Har fået skiftet komplet tandremssæt- købt ved FTZ i Kolding- på min Seat Leon ved et Autoværksted i Kolding i juni måned 2025 og bilen ha... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Efter Odense afdelingen er flyttet til nyere fine lokaler kan de slet ikke finde ens varer, de forsvinder bare ud i den blå luft, så søg endelig andre leverandører.
Har handlet hos FTZ gennem mange år. Har kun gode erfaringer. Deres e-handels platform kunne absolut forbedres, så varer er nemmere at finde, gennem avanceret søgning mm. Deres Service og kvalitet ste... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
FTZ er en del af MEKO, og med service i blodet udvikler vi fremtidens bedste værksteder. Vi kører forrest, fordi vi har garvede kolleger og unge ildsjæle bag rattet. Det er nemlig summen af alt, vi gør, der gør os til dem, vi er. Det betyder flere fordele. For dig. For fremtiden.
Contactgegevens
Hvidkærvej 21, 5250, Odense SV, Denemarken
- www.ftz.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Alt for høje reservedelspriser
Efter et servicebesøg på mit værksted, fik jeg en ret høj samlet pris. Derfor undersøgte jeg hvorfor stumperne er så dyre.
På hjemmesiderne autodele24.com og billigbilpleje.dk har jeg vha. min nummerplade slået de forskellige reservedele op:
Tekst Billigste pris Dyreste pris FTZ pris
Motorolie 5W/30 LL 31,82 57,40 129,00
BOSCH LUFTFILTER 81,74 81,74 297,90
BRÆNDSTOFFILTER 273,93 641,15 828,00
OLIEFILTER 27,14 90,78 126,00
POLLENFILTER 81,74 150,06 265,50
Helt generelt er FTZ servicen med at køre rundt med reservedele til værkstederne rigtig god, men prisen herfor virker meget overskruet, og det er trælst at være nød til at kontrollere regningerne for opskruede priser fra FTZ.

Antwoord van FTZ Autodele & Værktøj A/S
Er dobbelt så dyre som Refako med…
Er dobbelt så dyre som Refako med calipre
Klart en af de bedste leverandører for…
Klart en af de bedste leverandører for uoriginale reservedele, altid super behjælpelige og behagelige!
Bruger oftest Brønderslev afdelingen og den får en solid 10/10

Antwoord van FTZ Autodele & Værktøj A/S
Håbløs kørsel!
Få jeres chauffører til at køre efter færdselsloven, tak! En af jeres chauffør kørte helt oppe i r0ven på mig i længere tid på motorvejen. Jeg kørte efter reglerne, men følte mig presset til at køre for hurtigt pga. jeres chauffør. Kan se der er mange herinde, som kritiserer jeres chauffører. Måske i skulle tage det til efterretning.
bedste levrandør altid til tiden
bedste levrandør altid til tiden. servicen på maskiner er i top
dårlig over for privatkunder
Sæt farten ned.
Vil i ikke prøve at få jeres chauffører til at køre pænt, det går alt for stærkt.
Røveri ved højlys dag
Skulle bruge en reservedel til min bil. Fik oplyst en pris som var ca. 3 gange så høj som jeg kunne finde andre steder. Kan se at andre her på siden har samme oplevelse med overpriser på reservedel. En skam at man forsøger at snyde uvidende kunder med så høje priser.
Dårlige chauffører
En FTZ varevogn kørte i dag ud foran mig, så jeg var nødt til at bremse så hårdt op at ABS'en greb ind (nær Hobro). Vedkommende indikerede desuden ikke når han/hun skiftede spor på motorvejen.
Ikke eksisterende service!!!
Et lækkert sæt skrivebords-advokater, som elsker at lytte, og som sætter en ære i at du ikke får ret i reklamationer eller andet.
Fik skiftet 2 bagfjedre på min megane…
Fik skiftet 2 bagfjedre på min megane sporttourer fra 2012 hos et værksted. Stor var min overraskelse over prisen på de 2 fjedre. Værkstedet benytter ftz og selvom de havde givet mig 10% rabat lød prisen på 2470 kroner for de 2. Jeg tog kontakt til værkstedet , da jeg troede de havde lavet en fejl i min faktura. Det havde de bestemt ikke og man fortalte mig endda at deres pris hos ftz var tæt på 1000 pr fjeder. Jeg kan købe præcis de samme fjedre i samme fabrikat for 510 kroner hos autodoc vel at mærke for begge fjedre og med moms og levering. Tankevækkende og sidste gang jeg ikke har spurgt på priser på reservedele før en reparation.
Jeg modtog et opkald fra firmaet
Jeg modtog et opkald fra firmaet, jeg er privatmand og har ingen sammenhæng med firmaet, hvor en " tekniker " ( mekaniker som firmaet styrer med en fin titel ), begyndte at fortælle mig om en kobling jeg havde henvendt mig til en mekaniker med, som havde monteret den, at jeg skulle være klar over at deres leverandør ikke ville godkende en reklamation på den, det var sikkert. Koblingen var 2 år ( 20000 km ) og der var 3 års garanti og så vidt jeg kan se ingen km. begrænsning. Denne " tekniker " blev ved med at køre med samme historie, hvor jeg så afbrød ham og sagde vi hellere måtte gøre det på skrift, hvilket han accepterede der. Han ævlede så videre med sin historie om dækning og ikke mindst at jeg selv ville komme til at betale for kobling og udskiftning, Når koblingen var så gammel, havde jeg jo nok henvendt mig tidligere hvis der var problemer. Vi stoppede så der, og jeg ventede på det de var lovet på skrift. Der kom så ikke noget, selv om denne tekniker havde kunnet sidde på en stol og afgøre at koblingen intet fejlede og var monteret rigtigt, kunne han ikke finde ud af at skrive til mig.
Jeg rykkede så for svar, hvor en leder sagde han ville kigge på det og vende tilbage inden ugens udløb, hvilket han selvfølgelig ikke gjorde.- jeg rykkede igen, og fik så en hånlig besked om at han jo nok skulle svare når han havde lovet det, og ved kopi af hans svar hvor han skrev inden ugens udgang, holdt han op med at svare mere om det, for man indrømmer jo ikke at man ikke holder hvad man lover.
Så svarer han så i en mail at ingen af hans ansatte har lovet mig noget på skrift, hvilket jo så indikere at han mener jeg lyver. I den almindelige verden hedder det at en medarbejder, der har ringet til mig fra et telefonnummer som kun bruges til at ringe til mekanikere på, har fået mundkurv på.
Ydermere skriver han også at FTZ har fået adgang til mine mails til mekanikeren, hvilket jeg heller ikke har givet samtykke til, ligesom med mit telefonnummer. Jeg har bedt om en kopi at det papir, hvor jeg har givet FTZ lov til at tilgå mine oplysninger, som mekanikeren på ulovlig vis har videregivet, men det kommenterer man heller ikke på hos det store firma.
Jeg forsøger så at sende mails til den der kalder sig direktør for firmaet. Så svarer afdelingslederen bare på direktørens mails også. Det spørger jeg lidt ind til men selvfølgelig heller ingen svar her.
Så finder jeg selv ud af direktørens mail, og sender en besked til ham om han er stoppet siden en anden svare på hans mails, men der kommer bare en besked om at han skal vide noget mere om sagen, hvilket jeg så sender til ham. Efter en uge er der ikke kommet svar, så jeg rykker for det, hvor der så bare kommer et ligegyldigt svar, at han mener det samme som den anden der svarede. jeg stiller spørgsmål, i forbindelse med den mail jeg har sendt, men får ikke svar, da spørgsmålet gik på et navn i beskeden, men når man jo nok ikke har læst beskeden, er det jo svært at forholde sig til indholdet. Direktøren er jo heller voksen nok til at forholde sig til at hans ansatte uopfordret ringer ud til private folk, som firmaet jo ikke handler med officielt, og at firmaet indhenter oplysninger om andres mails uden at have lov til det.
Man mener at når man har en vis størrelse som firma, kan man bare p.... på folk og gøre som man vil, og være ligeglade med om der er regler.
Men at firmaet ringer rundt og chikanere folk, med ting, som de kun kender ud fra en telefonsamtale, og er så kloge at de kan garanti behandle der, men så ikke er stand til at sende de papirer der bedes om, er det ynkeligt, og viser jo bare at jo større man bliver, des dårligere bliver servicen, til nogen som ikke engang har kontaktet firmaet. Det ser jo så ud til den lille mekaniker kan gøre brug brug af det.
Nu er firmaet så blevet så dygtige at de ikke engang svarer på henvendelser, som de selv har startet op, og bare spilder vi andres tid, med at give oplysninger, som helt gavner dem selv, om de så er lidt fordreje ved jeg ikke.
Der er intet sket fra firmaets side. Der er kommet noget der ligner et spørgsmål, om at direktøren har svært ved at forstå min henvendelse. Han forstår åbenbart ikke at det er dem der har henvendt sig til mig. Så må det da være svært at drive et firma, hvis man ikke kan læse og forstå indhold af en tekst. Hjælpen kan så heller ikke fås hos undersåtterne, da de jo åbenbart får mundkurv på, så det " store " firma ikke skal få noget negativt ud om sig.
Man handler jo ikke med private, hedder det sig, men man kan godt ringe til private, med det der ligner trusler.
Vi må jo så ikke håbe de dele de sælger har samme kvalitet som de folk der håndterer dem til hverdag og leverer til den danske bilpark. Firmaet er jo dygtigt at de kan kan afgøre ting over biler de aldrig har set, men kun hørt om
Super 😀😀😀🇩🇰🇩🇰🇩🇰
Pas på når du søger job I denne…
Pas på når du søger job I denne virksomhed specielt som vareturschauffør.
Der er tunge løft OVER 60 kg.
Der er ingen pauser.
Det er overarbejde hver dag som ikke bliver udbetalt eller afspadsering.
Der er stress og jag.
Du bliver ikke respekteret.
Du skal have alt på skrift, mundtlige aftaler løber de fra.
For 5 år siden fik jeg skiftet…
For 5 år siden fik jeg skiftet støddæmpere på Opel Astra, reservedelspris pr. stk. 309. Nu forleden fik jeg skiftet støddæmpere på Opel Astra. Samme producent Monroe. Denne gang var prisen 849 kr. pr. stk. Brugte samme værksted dengang som nu og de køber reservedele hos FTZ. Mekonomen vil gerne have flere penge i kassen, men næste gang så bliver det ikke gennem FTZ jeg "handler" reservedele.
Overpriser ift hvad de tager alle bedre…
Overpriser ift hvad de tager alle bedre steder. Det gode de kan tilbyde er hurtig levering og tit har de varen hjemme.
Men man kommer til og betale det dobbelte også.
Nedladende tone - brug pengene et andet sted.
Prøvede forgæves at købe svejsegas hos FTZ. Herren der modtog mit opkald var udtalt misfornøjet over at jeg i det hele taget tillod at ringe når jeg nu ikke var registreret (Ikke muligt over deres hjemmeside), brokkede sig over at jeg ikke var bekendt med at "de udelukkende sælger til større autoværksteder" (det står ikke på deres hjemmeside", belærte mig, i nedladende tone, om hvad engros salg er og via af en vikelig mærkelig "ismands-analogi" belærte mig om at man "ikke bare kan vade indfra gade og købe ting" (jeg er CVR registret med et mindre værksted).
Specilet klientel må man sige så med mindre du er et større autoværksted og registret på forhånd ville jeg bruge pengene et andet sted - FTZ er fuldkommen ligeglade med din henvendelse.
Handler med privatkunder selvom det er imod deres officielle politik .
Deres motto om at de kun handler med proffesionelle gælder ihvertfald ikke i Glostrup . Har så sent som i dag ventet mere end 15 minutter fordi en privat kunde , der ikke talte ret godt dansk, skulle forsøge at finde ud af hvad hans bil fejlede og hvad de reservedele han skulle bruge hed, og ikke mindst hvad de kostede.
Mit råd: hold jer til jeres kernekunder- eller mist dem .
FTZ i Ringsted og Næstved
Handler meget hos FTZ i Ringsted og Næstved.
Der er en fantastisk service begge steder.
Selv de mindste ordrer bliver taget seriøst og man føler sig godt behandlet.
Lees meer over geverifieerde reviews.