Ik ga speciaal naar een winkel om twee 2XL dames-polo's te kopen (issa navy en rainbow bright white), om de maten te testen, blijkt allebei prima, dus ik koop online bij Gaastra polo's voor dames: C... Toon meer
2 items bestelden betaald maar slechts één geleverd. Telefonisch is Star Collection h.o. Gaastra sportswaer geheel onbereikbaar en op mail berichten komt geen reactie. ADVIES: K O O P NIKS bij star... Toon meer
Bestelling gedaan en dadelijk betaald bij Bestelling. Artikel is te groot, dus wil ik retourneren. Lukte me niet, naar gaastra,com klanten support gedaan. Antwoord gekregen dat ze me vlug iets lieten... Toon meer
Ik bestel regelmatig, meestal gaat het goed. De levering is vaak op tijd en retourneren gemakkelijk zonder extra kosten. Maar nu wel een heel vervelende ervaring. Bij een bestelling met betaling ac... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Gaastra onlineshop - In the Gaastra Online Store you will find anything related to the nautical lifestyle brand Gaastra. Apparel, Footwear and accessories for women, men and kids. Casual sportswear and professional sailing gear.
Nederland
- www.gaastraproshop.com
Helemaal TOP
Overzichtelijke website, makkelijk online bestellen, geen bezorgkosten (!) en razendsnelle levering.
Voorbeeldig!!
Slechte klachtafhandeling
Nadat de rits van mijn jas na 5 dagen dragen gescheurd was, contact met de klachtenafdeling gezocht. "U kunt de jas terugsturen en wij kijken of u een nieuwe krijgt of dat uw aankoopbedrag teruggestort wordt" U kunt het etiket voor de retouren nogmaals gebruiken. Helaas werkte dit niet en stond ik voor Piet Snot bij de post. Van Gaastra een nieuw UPS label gekregen en de jas op 16 december (!) verzonden. na een week geen reactie. Later: we hebben de jas nog niet binnen. Vervolgens heb ik contact met UPS gezocht en bleek deze reeds op 21 december jl te zijn afgeleverd.....op 30 december nog eens contact gezocht om aan te geven dat de jas wel degelijk afgeleverd is....en ik mijn geld terug wil. Geen reactie. Op 3-1-2017 mail gestuurd....geen reactie. Vandaag kreeg ik reactie dat ze wel 1000 retouren hadden en mijn klacht nog niet behandeld hebben..
Sorry Gaastra, maar tijdens de feestdagen schaal je op! Geen Gaastra meer voor mij (en ik was een regelmatige besteller)
Beste Gaastra,
Uw klantenservice is sinds afgelopen donderdag niet telefonisch bereikbaar...en reageert gewoon niet op mails. ik heb ten langen leste een klacht bij Consuwijzer ingediend (ACM) en nog diverse instanties een mail gestuurd. Dit is heb ik uit noodzaak gedaan, aangezien uw klantenservice gewoon niet met een passende reactie komt. ik zit nu zonder antwoord, jas en ben mijn geld (ik hoop voorlopig) kwijt...

Antwoord van Gaastra
pantoffels
eerst was ik er een beetje huiverig voor om via internet te bestellen,maar de pantoffels zijn goed van maat en erg warm!!!
Super klanten service!
1,5 jaar geleden in solden winter jas gekocht en de rits was kapot... zonder problemen , na opsturen van de kapotte jas (kostenloos) werd deze terugbetaald! nieuwe jas is ondertussen al besteld!
Uitstekend
Alles prima en snel en makkelijk geregeld. Zeker een aanrader.
Prettige informatievoorziening
directe feedback na bestellen en daarbij ook onfo over stand van zaken. Nog niet teleurgesteld
Supersnel en super service
Groot fan van Gaastra. Mooie kleding, snelle levering en service.
Top!
Webshop naar m'n zin
Prima webshop, altijd alles goed kunnen vinden. Producten altijd netjes optijd in huis. Paar keer contact moeten opnemen met we klantenservice, o.a. omdat er een fout op de website was opgetreden. Met behulp van mijn medewerking en wat heen-en-weer-gemail kunnen achterhalen waar het fout ging, ik heb daar toen een kleine vergoeding voor gekregen in de vorm van een voucher-code.
Inmiddels doet de website gewoon weer goed z'n werk en bestel ik hier nog steeds elke keer weer met plezier mijn favoriete Gaastra producten :)
Uitstekende webshop
Weinig zo duidelijke, heldere en uitgebreide webshops gezien. Erg goed geregeld. En ze hebben ook zoooo veel. En m'n bestelling kreeg ik ook nog heel snel. :-)