Garantie Privée Reviews

9.643
TrustScore 4 uit 5

4,1

Op zich goed geholpen toen mijn gsm stuk was. Maar nu is mijn gsm onherstelbaar stuk en krijg ik hem ook niet terug. Ik wil mijn contract opzeggen, kan enkel in het Frans en moet telefonisch. Ik moet... Toon meer

1. Verzekeringsmakelaar

Garantie-Privée, spécialiste des assurances affinitaires, protège et facilite votre quotidien. Garantie contre la panne, assurance contre la casse, l'oxydation et le vol, GP couvre les appareils des particuliers et des professionnels.

Goed

TrustScore 4 uit 5

10K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(9.643)

712 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Verschrikkelijk contract van minimum 1…

Verschrikkelijk contract van minimum 1 jaar met alles in Frankrijk. Bende verzekeringsscammers!

7 juni 2022

Hallo,
Er is geen verplichting om bij de aankoop een verzekering af te sluiten en de verkoper moet u bij de aankoop alle informatie geven. Na de elektronische handtekening ontvangt u ook een e-mail ter bevestiging, waarin u wordt meegedeeld hoe u verder kunt gaan en binnen welke termijn u kunt opzeggen (30 dagen). Meer informatie vindt u ook hier: https://garantie-privee.zendesk.com/hc/fr/articles/360017469420-R%C3%A9siliation-de-contrat
Ik stuur u een bericht via Trustpilot voor meer informatie.

MANIPULATIE

Ik ben online via deze revieuws veel meer informatie te weten gekomen over de verzekering die ik heb moeten aansluiten bij fnac (Leuven) bij de aankoop van een gsm, dan ik ter plekke bij de aankoop heb meegekregen. Bij deze zou ik per direct mijn contract willen stopzetten en hier GEEN gebruik van maken. Ik wil geen jaar contract, heb deze zogezegde 'contract' vandaag bij mijn aankoop gekregen en wil dit NIET. Deze informatie werd mij dan ook niet meegedeeld. Ik heb ook al een mail gestuurd naar jullie klantendienst en wil direct mijn contract stopzetten en hier GEEN gebruik van maken en hier NIET voor betalen! Dus ook per direct wil ik dat de SEPA mandaat/domiciliering stop gezet wordt!
Kunt u het nodige doen om dit te laten gebeuren alstublieft?

30 mei 2022

Hallo,
Na het afsluiten van de polis hebt u 30 dagen de tijd om te beslissen of u de polis al dan niet wilt behouden. Indien u het contract niet wenst te behouden, kunt u de klantendienst hiervan rechtstreeks op de hoogte brengen. U kunt de procedure hier vinden: https://garantie-privee.zendesk.com/hc/fr/categories/360003033280-Assurance-Multim%C3%A9dia-T%C3%A9l%C3%A9phonie-ou-mobilit%C3%A9-urbaine-
Ik zal u ook een verzoek om informatie sturen via Trustpilot: vermeldt u alstublieft de contractreferentie en uw contactgegevens, zodat de klantenservice de nodige stappen kan ondernemen.

Beste Maxime van Garantie-privee

Beste Maxime van Garantie-privee,

Ik heb geen bericht van jou gekregen om de procedure stop te zetten zoals je mij had gezegd. Ondertussen krijg ik terug Franse e-mails van jullie die zeggen dat ze het geld van mijn rekening zullen halen volgende maand terwijl ik de domicilie heb geblokkeerd. Ik kan ook niet antwoorden op de e-mail, vandaar zoek ik via deze weg terug contact op met jou. Ik wil dat je mijn abonnement onmiddellijk stopzet aangezien ik al van in het begin heb gemaild naar jullie firma dat ik geen verzekering wil. Jullie verplichten klanten via de Fnac contracten aan te gaan en erna zijn jullie niet meer te bereiken (of het zijn de werknemers van de Fnac zelf, maar dan moeten jullie dit intern bekijken met hen), ik vind nergens een deftig e-mail adres of telefoonnummer van jullie klantendienst. Ik vind dit allemaal heel louche en door al deze reviews en berichten te lezen wordt mijn beeld van jullie alleen maar bevestigd. Ik wil geen e-mails meer van jullie ontvangen en jullie krijgen ook geen euro meer van mij, ik heb van in het begin juist gehandeld, het is niet mijn probleem dat jullie klantendienst de mails voor annulering niet kan bijhouden en correct afwerken. Dank bij voorbaat om dit ongewilde abonnement te annuleren, ik vertrouw erop dat jij dit in orde maakt!

10 mei 2022

Hallo,
Onze diensten zijn bereikbaar via e-mail en telefoon voor informatie, en er is een specifiek telefoonnummer voor België. Meer informatie vindt u op deze link :
Ik zal contact opnemen met de klantendienst, zodat zij de nodige stappen kunnen ondernemen.
[Update
Ik bevestig dat het contract door de klantendienst werd opgezegd.
Nog een prettige dag,
Maxime]

heb enkele maanden geleden AirPods…

heb enkele maanden geleden AirPods gekocht en deze verloren. Ik ben verzekerd tegen verlies dus heb een mail gestuurd maar geen antwoord gekregen.

20 april 2022

Hallo,
U kunt de claim rechtstreeks vanuit uw online klantenzone melden, zoals hier aangegeven : https://garantie-privee.zendesk.com/hc/fr/articles/360017520179-D%C3%A9clarer-son-sinistre
Er is ook een telefoonnummer voor België : 07 805 00 76. De adviseurs zullen u kunnen helpen!
Nog een prettige dag,
Maxime

Procedure om van die GP verzekering af te geraken werkt niet.

Net zoals zovelen hier, een zogenaamd "gratis" verzekeringscontract op een smartphone die ik kocht bij Fnac (een "kadootje" noemde de verkoper dat!!). Een "gratis" verzekering die je binnen de maand moet annuleren want daarna moet je betalen. Niet de 8 euro/maand die de verkoper zei, maar liefst 18,99 Euro/maand. Wel: het telefoonnummer waarnaar ik moest bellen, werkt niet meer, je wordt naar een ander nummer gestuurd en via die weg kom je terecht bij een privé-persoon die zegt niets met verzekeringen te maken te hebben. Via mail krijg je uiteraard geen bevestiging, en via het klantenportaal kan je enkel een klacht of claim indienen. Niet je contract aanpassen, zoals verkeerdelijk wordt beweerd.
Dit is oplichterij en ik laat het hier niet bij.

25 februari 2022

Hallo,
Het spijt me van deze indruk... De verkoper moet u alle informatie geven op het moment van de inschrijving en het is voor ons belangrijk dat hij dat doet. Ze worden ook per e-mail verzonden na het abonnement, zodat u de tijd kunt nemen om te beslissen of u de verzekering wilt behouden. U kunt hier meer te weten komen over het proces:
Ik stuur u een bericht op Trustpilot voor opheldering en zodat de klantenservice u kan helpen.
Maxime

Ik wil mijn contract opzeggen

Ik wil mijn contract opzeggen. Heb dit via mail gedaan maar geen reactie! Graag eens een duidelijk antwoord,a.u.b.!
Zo te zien geen goede recencies. We zullen es Testaankoop moeten inschakelen zeker?

20 februari 2022

Hallo,
U kunt het contract direct met onze diensten opzeggen, zoals hier aangegeven:
Ik zal u ook een verzoek sturen via Trustpilot om de contractreferentie te krijgen. Zo kunnen onze adviseurs snel actie ondernemen.

Helemaal niet transparant!!

Zoals de vele hier was ik door een verkoper in Fnac overwonnen om deze smartphone verzekering af te sluiten. Dat was in December 2020. Ten eerste was het helemaal niet duidelijk dat ze me de ‘premium’ verzekering (26 euro/maand) hebben verkocht en toen ik dat besefte, was ik al gebonden voor één jaar. Ik belde onmiddellijk om het contract op te zeggen en de mevrouw zei dat het contract zou verlopen in januari 2022. Ik kreeg daar geen schriftelijke bevestiging van, maar oké, ik geloofde haar dat ze eerlijk waren en dat ik na 12 maanden (en meer dan 300 euro intussen!) vrij zal zijn. Blijkbaar niet - er was deze maand (februari 2022) weer 26 euro van mijn rekening genomen. Ik probeerde contact met GP op te nemen door de e-mail dat ik van Fnac kreeg, maar dat adres werkt niet meer. Ik zal het nu blijkbaar met mijn bank moeten bespreken om de verdere transacties te blokkeren.
Dit is schandalig gedrag! Sluit geen akkoorden met dit bedrijf!

8 februari 2022

Hallo,
U hebt 30 dagen de tijd om te beslissen of u de verzekering al dan niet wilt behouden, en de procedure wordt aangegeven in de bevestigingsmail. U kunt dan het contract opzeggen wanneer u maar wilt na het eerste jaar, en u hoeft alleen maar onze adviseurs te informeren. Ik zal u een bericht sturen op Trustpilot om de contractreferentie te krijgen en deze door te sturen naar onze diensten.
Maxime
Update: De klantenservice bevestigt dat uw annuleringsverzoek is verwerkt.

Geen uitleg en onduidelijk 🤨

Ik kocht mijn gsm in Januari, de verkoper stel mij een verzekering, Ik wou het eerst niet want ik vond het niet nodig hij zei dan dat de eerste maand gratis was maar hij heeft vergeten te zeggen dat daarna gaat ze automatisch geld van mijn bank afpakken. Ik heb niet eens kunnen kiezen welke optie ik wou. Automatisch gaat 13,99 van mijn account af en ik wou die verzekering helemaal niet. Trouwens is de eerste maand niet gratis want het is nu maar 8 Februari en ze hebben al twee keer 13,99 afgehaald. Dit is schandalig!
De verkoper had geen uitleg gegeven dat ik een contract heeft op mijn email staan en dat ik binnen een maand antwoord moet geven.
Ik heb al extra informatie gegeven zoals u op email hebt gevraagd ik wacht nog altijd op jullie antwoord, binnen een week gaan ze opnieuw €13,99 uit mijn rekening geld afpakken. Ik wil die verzekering niet ik wil het niet!! Jullie moeten de nodige uitleg en informatie een de klanten geven en herhalen of ze dat wou! Anders is het gewoon een grote scam!

8 februari 2022

Hallo,
Alle informatie moet u bij de inschrijving worden meegedeeld, en u zult ze ook per e-mail ontvangen na de elektronische handtekening. U hebt dan 30 dagen de tijd om te beslissen of u de verzekering wilt behouden of niet, en de procedure wordt ook aangegeven in de e-mail die u hebt ontvangen.
Ik stuur u een bericht via Trustpilot om de contractreferentie te krijgen. Dit zal onze adviseurs in staat stellen om met u te controleren.
Goedendag,

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk.

Contract werd afgesloten onder mijn bankrekening, op mijn naam maar de rest van de gegevens kloppen niet. M.a.w. ik heb het zelf niet afgesloten en was er niet bij.
Toch betaal ik een maandelijks bedrag dat ik wou stopzetten eens dat ik het door had, na veel gedoe toch binnengeraakt en hebben zij gezegd dat ik nog 3 maanden moet betalen voor het gestopt kan worden. Zelfs toen ik hiermee akkoord wou gaan kreeg ik enkel een link om met visa te betalen en die werkte zelfs niet, toen ik wanhopig fnac contacteerde zeiden ze dat het phishing is en daar niet op mag ingaan.
Ik zit vast aan deze verzekering waar ik nooit voor gekozen heb.

11 januari 2022

Hallo,
Het spijt me echt van deze slechte ervaring. Ik stuur u een informatieverzoek om een oplossing te vinden met de klantendienst.
Met vriendelijke groet
Maxime

Vorige maand kocht ik een GSM bij Fnac…

Vorige maand kocht ik een GSM bij Fnac Antwerpen. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en aan het eind van de verkoop stelde de verkoper mij een verzekering voor. De eerste maand was gratis en daarna kon ik eventueel binnen de 30 dagen na aankoop het contract verbreken. Ik ging daarop in, vermits de eerste maand gratis was, kon ik thuis rustig nadenken of ik de verzekering zou blijven aanhouden. Thuis maakte ik de berekening en vond de premie toch te veel geld. Ik reageerde binnen de 30 dagen om het contract te annuleren. Vermits er al een bedrag van mijn bankrekening was gegaan, stelde ik dat mij dit wel teruggestort zou worden, vermits ik tijdig had opgezegd. Niets was minder waar, dat bedrag was voor de eerste maand. Deze was helemaal niet gratis, enkel bij de ‘premium’ verzekering. Er bestaan nl. 5 varianten van de verzekering en men had ons -zonder toelichting of keuze - de ‘medium’variant gegeven.
Ik ben zeer teleurgesteld in deze praktijken. Ik voel me bedrogen en opgelicht. Schandelijk vind ik het. Mijn vertrouwen zijn jullie kwijt.

10 december 2021

Hallo,
Ik begrijp dat u teleurgesteld bent als u niet alle informatie kreeg die u nodig had. Het spijt me voor deze situatie en ik stuur u een verzoek om informatie, zodat ik uw mening kan doorgeven aan de klantendienst.
Dank u voor uw antwoord.

Snelle afhandeling

Eerst onduidelijk
Daarna iets beter

8 oktober 2021

Hallo,
Deze termen passen niet bij ons en het spijt me dat je die indruk hebt. Als u informatie nodig hebt of als iets niet naar uw zin is, staat de klantenservice klaar om u te helpen en te adviseren. Ik zal u hier een verzoek om opheldering sturen.
Update:
De klantendienst heeft gezorgd voor de terugtrekking uit uw contract.

Louche franse oplichters

Ik wil mijn contract nu direct stopzetten!!!
Heel onduidelijke website, alles in het frans, je kan uw contract niet aanpassen of opzeggen, oplichters!!!

5 oktober 2021

Hallo,
U kunt het contract rechtstreeks opzeggen bij onze diensten, en de procedure is aangegeven in de e-mail die u na inschrijving hebt ontvangen.
Ik stuur u hier een bericht via Trustpilot, gelieve de contractreferentie in uw antwoord te vermelden. De klantendienst zal het kunnen controleren.
Maxime

Ik heb mijn GSM in april opgestuurd om…

Ik heb mijn GSM in april opgestuurd om hem te laten maken en ik heb hem nog altijd niet terug! Ik bel al 5 MAANDEN bijna elke week om mijn contract op te volgen en ze komen altijd met een nieuw excuus. Dit is gewoon pure oplichting!

22 september 2021

Hallo,
Dit is inderdaad geen normale vertraging, en u had al een oplossing en een antwoord moeten hebben. Ik stuur u een informatieverzoek hier op Trustpilot om meer details te krijgen: noteer alstublieft uw contactgegevens in privé en de contractreferentie.

Schandalig!

Ik heb zoals veel mensen hier heel schelchte ervaring met verzekering die was nooit ongevraagd! Ik betaal al 1,5 jaar!... nu is de datum wanneer ik een recht heb om stopzetten.
Ik probeer al 2 weken antwoord te krijgen van contractfnacb garantie-privee.com geen succes! Aub iemand help! :(

9 september 2021

Hallo,
je vroeg om hulp, ik ben er voor je! Ik stuur u een informatieverzoek via deze site: vermeld uw contractnummer zodat ik uw annuleringsverzoek kan verzenden.
Vriendelijke groeten

Vreselijk verzekering

Vreselijk verzekering. De verkoper van Fnac gaf deze er gratis bij voor de eerste maand te dekken. En nadien kan je niet meer opzeggen. Dat was hij er wel vergeten bij te zeggen.
Inmiddels is het contract geannuleerd maar ik blijf overschrijvingen ontvangen.

29 juni 2021

Hallo,
U kunt de verzekering na het abonnement opzeggen: u hebt 30 dagen de tijd om van gedachten te veranderen en onze diensten op de hoogte te brengen. Dit is een eenvoudige en gemakkelijke procedure, maar als uw verzoek niet in aanmerking is genomen, spijt mij dat en de klantendienst zal dit zeker met u kunnen nagaan. Ik stuur u hier een verzoek om informatie via Trustpilot.
Ik dank u bij voorbaat voor uw feedback,

Eveneens slechte ervaring met Fnac en Garantie-privee

Ik heb net als vele andere consumenten een negatieve ervaring met Fnac en deze verzekeringsmaatschappij.
Ik belde naar de verzekeringsmaatschappij om het verzekeringscontract stop te zetten. De telefonist zei mij dat ik dit had moeten doen na 1 maand en nu een contract had van een jaar. Toen ik vertelde dat dit mij niet was gezegd bij het aangaan van het contract zei hij mij dat ik een mail moest sturen. Op de mail krijg ik echter het antwoord dat ze het druk hebben en niet meteen kunnen antwoorden. Bij Fnac beweert men dat ik een mail heb gekregen met het contract, maar ik heb geen weet van die mail.
Wel krijg ik een site om het contract op te zoeken. Maar aangezien ik geen contractnummer heb, lukt dit niet ....
Fnac beweert dat Garantie-privee een externe partij is en zij er niets mee te maken hebben. Ik vermoed echter dat de medewerkers van Fnac een vergoeding krijgen voor het aansluiten van de contracten en daarvoor onvolledige info geven.

Op 27/06 nog steeds geen mail ontvangen van Garantie-privee.com!

18 juni 2021

Hallo,
U beschikt over een termijn van 30 dagen na het afsluiten van de verzekering om te beslissen of u deze al dan niet wenst te behouden. Zolang u binnen de termijn blijft, is er geen reden waarom uw verzoek niet in aanmerking zou worden genomen. Om misverstanden over de data te voorkomen, zal ik uw bericht doorsturen naar onze adviseurs, zodat zij het nogmaals met u kunnen checken. En ik zal u een bericht sturen via Trustpilot om de contract referentie te krijgen. Bij voorbaat dank voor uw feedback!
Maxime
Edit : De klantendienst heeft u een e-mail gestuurd om de annulering van het contract te bevestigen.

Bedrog!!! Niet op ingaan!!

Blijkbaar ben ik niet de enige die opgelicht werd door Fnac / Garantie Privée.

Ik kocht in december 2020 een laptop bij Fnac en er werd mij toen een maand "gratis" verzekering aangeboden.

Nu stel ik vast dat er sedert 23 januari 2021 maandelijks een bedrag van 17,99 EUR wordt aangerekend voor deze verzekering, waarop ik nochtans nooit heb toegezegd!

Tijdens de aankoop van mijn laptop werd mij nooit meegedeeld dat de verzekering na het verstrijken van de eerste ‘gratis’ maand, een betalende verzekering werd. Daarnaast werden de algemene voorwaarden van deze verzekering nooit aan mij meegedeeld.

Nochtans moet een consument volledig ingelicht worden van de voorwaarden die van toepassing zijn op een bepaald product, vooraleer men tot de aankoop ervan overgaat.

Ik werd nooit op de hoogte gebracht van deze voorwaarden, die bewust werden achtergehouden door Fnac.

Ik heb hiervoor reeds contact opgenomen met Garantie privée maar zonder succes.

Dit is bedrog en oplichting, en ik zal dit niet aanvaarden.

1 juni 2021

Hallo,
Het spijt me van deze indruk, vooral omdat er geen verplichting is om de verzekering af te sluiten bij aankoop. U hebt dan 30 dagen om van gedachten te veranderen, en deze termijn en de procedure worden vermeld in de bevestigingsmail die na de elektronische handtekening wordt verstuurd. Ik zal u hier via Trustpilot een bericht sturen zodat onze adviseurs het met u kunnen controleren: aarzel niet om de contractreferentie terug te geven.

OPLICHTERS FNAC + GARANTIE PRIVEE

Ik kan niet begrijpen dat FNAC "samenwerkt" met garantie privee. Ik weet niet wie de grootste oplichters zijn. Fnac Hasselt of Garantie Prive.
Schandelijk!

Er is mij totaal foutieve informatie gegeven! Ik moest ondertekenen voor een maand gratis verzekering. Indien ik wou kon ik mij nadien wel aansluiten voor 4.99eur maar ik had toen al duidelijk gezegd dat ik dit niet wou!
Snelsnel nemen ze je naam en gegevens over, zogezegd voor dat maandje gratis.. je zou immers stom zijn als je een iphone van 1000 eur koopt en die maand gratis niet accepteert werd er nog tussendoor gemoppeld.
Je krijg een flauw foldertje toegestopt in je handen met een code.. en verder krijg je amper informatie.
Echt F* YOU FNAC ! Hoe kunnen jullie dit doen?

Na een maand krijg je plots een domiciliëring van 18.99eur... !!!! Voor een verzekering die je niet wou?!?!
Je verzekering opzeggen is dan ook nog niet zo simpel, want de site is onduidelijk en bevat amper informatie.
Na een telefoontje met FNAC zelf, die dan nog eens wisten te vertellen dat ze er niks mee te maken hebben en er niks aan kunnen doen, heb ik tenminste iets meer informatie kunnen krijgen waar ik mij juist moest inloggen.
Gelukkig kon ik dit nog aanpassen naar 4.99eur ipv 18.99eur. Dat is toch al dat.. toch IETS goedkoper voor een flutverzekering.
Ik zou mijn Iphone toch niet opsturen naar zo een bedrijf hoor.

Maar hier stopt het niet, na een telefoontje gisteren over de situatie, kreeg ik nog eens een zeer onbeschofte vrouw aan de lijn die niet gewoon over mij heen praat en geen oplossing kan bieden.Als ik vraag wanneer ik het dan kan opzeggen zegt ze dat ze het nu al zal doen voor volgend jaar... maar dat ik hier geen bevestiging op mail van kan krijgen. Enkel mondeling. Ha ja heel erg betrouwbaar hoor. Ik geloof je heeeeelemaal.
Heb inmiddels een jaar vooruit al wat herinneringen in mijn gsm gezet zodat ik ZEKER van deze oplichters vanaf geraak.

Ik krijg een factuur via mail ... toch weer van 18.99eur, en kan dit enkel via VISA betalen...?!
Als ik niet via die link betaal dan moet ik dubbel betalen?
Dat kan toch niet !!

BLIJF WEG UIT FNAC EN VOORAL VAN GARANTIE PRIVEE.

Ondertussen ga ik het hier NIET bij laten en onderneem ik verdere stappen. Dit is schandalig !

13 mei 2021

Hallo,
Het spijt me voor deze indruk die niet overeenkomt met ons... Alle informatie in verband met de verzekering moet u inderdaad op het ogenblik van de inschrijving worden meegedeeld, met een herinnering per e-mail. Het is voor ons belangrijk dat u over alle informatie beschikt, juist om te kunnen beslissen of u de verzekering en het servicepakket houdt of niet. In ieder geval zal ik u hier via Trustpilot een informatieverzoek sturen. Aarzel niet om te antwoorden, met vermelding van uw contactgegevens en de contractreferentie, zodat onze klantendienst de situatie snel kan controleren.
Ik dank u bij voorbaat voor uw feedback,

OPLICHTING

OPLICHTING

Voor een computer die ik bestelde bij de fnaq maar uiteindelijk niet aankwam heb ik deze geannuleerd.
Toch ging er een domiciliëring van start met een assurantie verzekering waar ik nooit mee heb ingestemd.

Wat kan je doen : bel secure4u 080065650
zij helpen jouw en vertellen je hoe je zelf de domiciliëring kunt stopzetten via je bankapp.

24 maart 2021

Bonjour,
je vais vous envoyer un mail depuis ce site pour que l'on fasse le point sur votre dossier.
A tout de suite,

pure oplichting

pure oplichting

In november kocht ik bij fnac een gsm , ik WEIGERDE de garantie daar ik mijn gsm’s niet lang genoeg houd dat ik ze zou willen verzekeren.

De verzekering was verplicht zeiden ze tegen mij maar indien ik na 1 maand niet uitdrukkelijk het bedrijf zelf zou contacteren om mijn garantie te verlengen dan zou dit abbonement automatisch stopgezet worden.

Ik dacht oké dan heb ik geen risico en stemde in.

Ik zag maandelijks 18.99 euro van mijn rekening gaan maar wist niet van wat dit was dus zocht heb op en wat blijkt nu de verkopers bij FNAC. Liegen tegen mij.
Ik moest binnen de 30 dagen stopzetten anders zit ik er een jaar aan vast.

Pure oplichting!
Blijf weg bij fnac en bij garantie privee !!!

16 maart 2021

Hallo Andries,
Het spijt me als je niet alle informatie hebt gekregen over deze verzekering en vooral over hoe je hem kunt opzeggen.
Ik zal u vanaf deze site een privébericht sturen, zodat u mij uw contractnummer kunt geven. We zullen een inventaris van uw dossier opmaken,
Maxime

Reviews in alle talen tonen. (9.643 reviews)