Gévier Badkamer & Sanitair Reviews

1,6

Wat ging er goed zou een betere vraag zijn! Project Olympiade in Amstelveen mochten zij leveren mbt badkamers en sanitair. Helaas alleen maar slechte ervaring na oplevering. Het ligbad was een problee... Toon meer

Eerste contact kwam arrogant over, moeilijk te bereiken. Antwoordapparaat vermeld dat we spoedig te doorverbonden zouden worden. Echter op maandag is het hele dag gesloten ,waarvan wij niet wiste... Toon meer

Tijdens een afspraak bij de showroom konden er geen prijzen genoemd worden. Een week later komt de offerte waarop er vanuit ons direct vragen op de offerte gesteld zijn. Hier na een week nog geen... Toon meer

Waardeloze serviceverlening. Nieuwbouwwoning en 6 weken moeten wachten voor een afspraak. Eigenlijk moest ik nog een afspraak maken om de tegels te bekijken van badkamer, want dat kon niet in dezelfde... Toon meer

1. Sanitairwinkel
  2. Bouwadviseur
  3. Interieurinrichter

Gévier Sanitair B.V. is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de realisatie van badkamers en toiletruimtes in nieuwbouwwoningen. Wij zijn gewend om nauw samen te werken met aannemers, projectontwikkelaars en installateurs. Deze samenwerking zorgt voor korte lijnen en voorkomt eindeloos overleg. Met slechts één aanspreekpunt worden zaken probleemloos en snel geregeld. Je bent van harte welkom in één van onze showrooms. Onze adviseurs nemen alle tijd om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Zij helpen je jouw ideale badkamer en toiletruimte te creëren binnen het door jou bepaalde budget.

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Afspraak plannen duurt even

Afspraak plannen duurt even, maar als je de afspraak hebt dan is er ook alle tijd om te helpen en om mee te denken. En is iedereen vriendelijk en behulpzaam.

20 november 2019

De prijs/kwaliteit verhouding is…

De prijs/kwaliteit verhouding is slecht. In vergelijking met in de markt geldende prijzen zitten er vele honderden euro's tussen op vrijwel elk item in de offerte. De reactiesnelheid op vragen/opmerkingen per mail is enorm traag, er zitten weken tussen en het is noodzakelijk om reminders te sturen.

30 september 2019

Het maken van een afspraak was lastig…

Het maken van een afspraak was lastig maar begrijpelijk wegens vakantieperiode. Tijdens de afspraak goed en deskundig geholpen. Offerte viel duurder uit dan wij verwachten daarom hier en daar andere componenten gekozen. Om die offerte correct boven tafel te krijgen duurde een week en minstens 10 telefoontjes. Pas toen ik aangaf helemaal bij Gevier te stoppen werden ze wakker. Eerst nog de verkeerde offerte (niet helemaal hun schuld), toen nog weer 5 keer bellen voor de juiste offerte (zucht....). Daarna weer uitstekend geholpen en een goede offerte die wij in opdracht hebben gegeven. Bij de bevestiging zaten de totaal verkeerde tekeningen. Weer mailen en bellen. Nu is alles rond. We wachten wel met spanning de installatie af. Kortom: een zaak met verstand van sanitair maar een proces waar je niet vrolijk van wordt.

11 september 2019

We zijn slecht begeleid

We zijn slecht begeleid, er is geen tijd voor ons genomen en we werden om 5 uur gewoon de zaak uitgezet omdat ze dicht gingen. We waren nog niet klaar met uitzoeken en de rest van de offerte is erbij bedacht door de verkoper.

3 september 2019