GGM Gastro International GmbH Reviews

6.578
TrustScore 4 uit 5

4,2

Nieuwe koeltoog besteld bij dit bedrijf, thermostaat is kapot, moest 3 weken wachten op een antwoord. Ze gaan een nieuwe thermostaat opsturen en je moet het dan zelf vervangen 🤔 dan sturen ze een ema... Toon meer

Perfect geholpen in Ochtrup. Ging voor nieuwe deur van een hete lucht verwarming thermo 75 gn1/1. Uiteindelijk 2 nieuwe deuren gekregen onder garantie ( had 2 ovens met zelfde probleem ) Heb ze... Toon meer

We reden langs onderweg naar Munster. We zijn zeer vriendelijk ontvangen. Het proces werd duidelijk uitgelegd. Een mooi systeem met een pieper, zodat je rond kunt lopen terwijl je wacht op een vr... Toon meer

Nadat ik al meerdere losse artikelen bij GGM gastro heb gekocht in het verleden en er tevreden over ben hebben we nu onze volledige keuken gerenoveerd. Ik schrik van de recensies hier. Ik ben altijd e... Toon meer

1. Kookwinkel

Wir sind ein deutsches Unternehmen, welches sich zur Aufgabe gemacht hat, Großgastronomie jeden Tag neu zu erfinden. Daher sind wir ununterbrochen weltweit auf der Suche nach den neuesten und besten Produkten für die Gastronomie. Wir bieten seit über 20 Jahren alles von Geschirr über Spülmaschinen bis hin zu Kombidämpfern! Gemeinsam mit unseren Partnern, Kunden und unserem Team konnten wir so unseren Erfolg jährlich vergrößern. Mit über 1000 Mitarbeitern verteilt auf 20 Standorte sind wir nicht nur international, sondern auch regional für unsere Kunden vor Ort. Mit unserem Netzwerk und direkten Kontakten zu Herstellern aus unter anderem Deutschland, Italien und Übersee ist es uns möglich unser Sortiment mit Tiefstpreisgarantie anzubieten.

Goed

TrustScore 4 uit 5

7K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(6.578)

3.792 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nieuwe afzuigkap defect, geen service

Nieuwe afzuigkap aangeschaft.
Na een paardagen in gebruik ging deze defect.
Contact opgenomen met klantenservice, we moesten een video sturen van het defect, vreemd, maar hebben we gedaan.
Toen het advies om de printplaat na te laten kijken en zekering kontroleren (deze is goed) door een technicus, vreemd, maar gedaan.
Deze kan de fout niet vinden...
Nu maanden later nog steeds een defecte afzuigkap en dat in een horeca bedrijf!

Ga nu mijn rechtsbijstandverzekering aanspreken, dit is absoluut geen servic!

14 maart 2025

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Allereerst willen wij ons medeleven uitspreken over het feit dat u problemen ondervindt met de onlangs aangeschafte afzuigkap en dat u ontevreden bent over het verloop tot nu toe.

Wij nemen uw klacht zeer serieus. Wij willen u er echter op wijzen dat wij u reeds in een vroeg stadium hebben verzocht om een installatierapport aan te leveren. Zeker bij gebruik in een professionele horecaomgeving is dit van essentieel belang om installatie- of aansluitfouten uit te sluiten. Helaas hebben wij dit rapport ondanks herhaalde verzoeken niet van u ontvangen, waardoor een snelle behandeling aanzienlijk werd bemoeilijkt.

Niettemin hebben wij – geheel uit coulance en zonder erkenning van enige juridische verplichting – besloten om een vervangend apparaat voor u te bestellen. Deze omruiling is inmiddels reeds in gang gezet. Ter transparantie hebben wij u bovendien een video toegezonden waarin het vervangingsproces duidelijk wordt uitgelegd.

Wij hopen dat u tevreden zult zijn met het vervangende apparaat. Mocht u verdere vragen hebben, staan wij uiteraard graag tot uw beschikking.

GGM Gastro

Echt waardeloos!

Echt waardeloos!
2 klimaatkasten besteld.
1 geleverd de andere niet
Blijven bellen , en met als antwoord: we zijn er mee bezig rustig maar.
4 weken verder en nog niets.

12 maart 2025

Bestelling nooit geleverd

Bestelling nooit geleverd, bij annulering willen ze eerst de bestelling terug van de bezorger. Deze is alleen al 2 maanden onderweg....
Probleem van niet bezorgen wordt bij de klant neergelegd.

Update: GGM probeert ook nog eens de review ongeldig te verklaren door aan te geven dat ik geen klant ben.

28 februari 2025

Zo slecht!!… koeling vanaf 4 december…

Zo slecht!!… koeling vanaf 4 december stuk..
geen monteur dan weer andere fotos weer een heel stuk verder. Monteur geweest vanuit onszelf 250 euro voor rapport. Weer bericht terug dit is niet voldoende moeten weer dit hebben.. ondertussen nieuwe koelbank al ergens anders gehaald maar wat een waardeloos bedrijf zijn jullie zeg.. op de horecava nog gesproken ja gaan zo snel mogelijk regelen want dit is inderdaad wel slecht nou.. alleen maar mooi weer praatjes. Ik koop er nooit meer wat.

17 januari 2025

Geachte klant,

hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven. Wij willen u oprecht onze excuses aanbieden voor het ongemak dat deze situatie heeft veroorzaakt. Het spijt ons zeer dat onze service in dit geval niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij betreuren het ten zeerste dat er zulke problemen zijn ontstaan en dat de communicatie niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw feedback is voor ons zeer waardevol, omdat het ons helpt onze processen te verbeteren en onze service beter af te stemmen op de behoeften van onze klanten.

Nogmaals willen wij onze excuses aanbieden voor uw negatieve ervaring.

Het GGM Gastro-team

koelkast besteld werkt niet geen gas…

koelkast besteld werkt niet geen gas erop nu 2 maanden verder nog niks geregeld zeer slechte service prijs is goedkoop maar kwaliteit slecht

14 januari 2025

Geachte klant,

hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons zeer te horen dat u niet tevreden bent met ons product en onze service. Wij betreuren het dat de door u beschreven situatie is ontstaan en willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak.

Uw feedback is erg belangrijk voor ons, en wij nemen uw kritiek serieus om onze service te verbeteren. Wij werken er voortdurend aan om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen en onze klanten een betere service te bieden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak!

Perfecte service ggm gastro

Perfect geholpen in Ochtrup.
Ging voor nieuwe deur van een hete lucht verwarming thermo 75 gn1/1.
Heb zelfs aangegeven dat ze al 3 jaar oud zijn.
Medewerkers waren vriendelijk. Omdat het een extreem groot bedrijf is met een groot magazijn, duurt het wel iets langer alvorens de facturen gemaakt worden en de order opgepikt kan worden.
Burger company bv

20 december 2024

Geachte klant,

hartelijk dank voor uw geweldige feedback en de 5-sterren beoordeling! We zijn erg blij te horen dat we u goed hebben kunnen helpen. Het doet ons goed te weten dat u tevreden bent met onze service en de oplossing die we hebben kunnen bieden, ondanks de lange wachttijd door onze grootte.

Uw opmerkingen over onze vriendelijke medewerkers en de afhandeling van de garantie nemen we ter harte. We zijn altijd bezig met het verbeteren van onze processen om de wachttijden te verkorten.

We waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft en kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking. Als u in de toekomst nog vragen of wensen heeft, kunt u altijd bij ons terecht.

Superslechte service

Superslechte service, niet leveren op afgesproken tijden, wacht nog op levering. Vele malen bellen met belofte teruggebeld te worden waar zending blijft. Helaas nog niet teruggebeld. Om moedeloos van te worden. Sterke afrader dit bedrijf

2 december 2024

Geachte klant,

hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons oprecht te horen dat uw levering niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u problemen had met de communicatie. Wij begrijpen hoe frustrerend deze ervaring voor u moet zijn.

Uw feedback is erg belangrijk voor ons, en we doen er alles aan om onze service te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Waardeloze klantenservice

Eerlijk is eerlijk. De wijnkoelkast ziet er van de buitenkant mooi uit. Oke ...je kunt iets vinden van het blauwe interieurlicht maar dat is persoonlijk. De binnenkant geeft een ander beeld. De planken zijn van licht materiaal waardoor ze bij belasting doorbuigen. Hierdoor wordt het verschuiven van de lade eronder lastig en wordt het opbergen van 160 flessen een uitdaging. De lades hebben aan de zijkant geen opstaande rand waardoor het gevaar bestaat dat een fles uit de kast valt. Mij is dat helaas gebeurt met alle gevolgen van dien. Verder maakt de kast herrie. Om het half uur slaat de compressor aan en zorgt voor irritant brommend lawaai op de achtergrond. Last but not least laat na verloop van tijd het handvat los. Het lijkt erop alsof de meegeleverde schroeven te klein zijn voor het boorgat. Ondertussen ben ik met de klantenservice in een enorme mailstring verzeild geraakt en heb ik het gevoel aan het lijntje te worden gehouden. Ik moet foto's van de beschadiging maken, een filmpje van het geluid opsturen, een foto van het typenummer appen en ga zo maar door. Super jammer omdat de kast an sich de moeite waard leek maar horecawaardig? Ik ben niet overtuigd. Afhankelijk van de wijze waarop de klacht wordt opgelost pas ik mijn review aan.

Gaan we weer. Weer aan het lijntje gehouden. Maak foto's, stuur een film op die ze al hebben en ga zo maar door. Heel langzaam raakt mijn geduld op en krijg het gevoel dat de klantenservice volstrekt langs elkaar heen werkt maar vooral niet bezig is met het oplossen van het probleem namelijk het geluid van de kast en het probleem met de handgreep.

26 december. De volgende episode in deze slapstick. Blijkbaar vinden ze video's van het mankement belangrijk. Tot 2 keer toe heb ik die opgestuurd en op 20 december is deze door GGM Gastro geopend. Krijg ik de 25e wederom het verzoek om een video in te sturen. GGM Gastro is wat mij betreft kampioen in het ontmoedigen van hulp aan de klant. Tijd denk ik voor andere stappen.

3 januari 2025. Ik word knettergek van dit bedrijf. Tot 3 keer toe de film naar ze toegestuurd vragen ze vervolgens of ik wel het juiste emailadres heb gebruikt. Kom op zeg. Jullie hebben nota bene het bestand geopend. Ik ben er klaar mee en ga naar mijn rechtsbijstand.

21 januari. Volgens de technische dienst is de kast een industrieel product die per definitie meer geluid maakt dan een huishoudkoelkast en dat is normaal volgens GGM. Dat zal zo zijn maar bij mij staat de kast in de woonkamer en ik heb ondertussen de stekker uit het stopcontact getrokken. In de productomschrijving wordt aangegeven dat het een product is met een laag geluidsniveau wat dus niet klopt. Ik zit nu met een kast die ik niet gebruik. Wordt vervolgd.

4 februari. GGM Gastro is niet van plan om het probleem op te lossen en blijft zich verschuilen achter het feit dat het geluid van de kast normaal is. Een technische dienst die dit op locatie komt bekijken is er niet. Ondanks dat de eerste klacht binnen de termijn van 14 dagen is geuit is de mogelijkheid om de kast te retourneren er niet. Dit was eens maar nooit meer.

4 december 2024

Bestel hier aub nooit iets

Bestel hier aub nooit iets. Op 15 oktober een ijblokmachine besteld en nog steeds niets ontvangen.
Zeker 30x een mail verstuurd en div malen gebeld met de vraag waar die blijft. Tot op heden niets gehoord alleen dat ze er mee bezig zijn.
Oplichters zijn het!!!!

15 oktober 2024

Beste klant,

bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u zulke ongemakken heeft ervaren bij uw bestelling en dat er zo'n lange vertraging is geweest. We begrijpen dat dit frustrerend voor u is.

We willen echter duidelijk maken dat we nooit bedrieglijke bedoelingen hebben en altijd ons best doen om alle bestellingen op de juiste manier te verwerken.

Onze oprechte excuses voor de ongemakken die zijn ontstaan en bedankt dat u ons op dit probleem heeft gewezen.

Het GGM Gastro Team

Snel geleverd en zeer goed verpakt…

Snel geleverd en zeer goed verpakt Product als omschreven Ik herken me dus in het geheel niet in andere minder positieve reviews Mijn ervaring is top

6 november 2024

Geachte klant,

hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling en het vertrouwen dat u in ons stelt. Het doet ons veel plezier te horen dat u volledig tevreden bent met de snelle levering, de verpakking en de kwaliteit van het product.

Uw feedback is voor ons van grote waarde en laat zien dat onze inzet voor kwaliteit en service wordt gewaardeerd. Het is fijn om te weten dat uw ervaring met ons positief was. Dit motiveert ons om ons best te blijven doen en onze klanten een eersteklas winkelervaring te bieden.

Nogmaals hartelijk dank voor uw tijd en feedback. Mocht u in de toekomst vragen of wensen hebben, dan staan wij altijd graag voor u klaar.

Uw GGM Gastro Team

Donergrill motor besteld 3x retour…

Donergrill motor besteld 3x retour gestuurd omdat het beschadigd binnenkomt! Echt schandalig! Niet 1 niet 2 maar 3 keer zelfde probleem!!!! Rekeningen: 102302084
-Let op de reacties van GGm gastro en de bezorgdheid die ze hebben zijn allemaal onjuist! Ze zijn helemaal niet bezorgd . Ik heb nog geen contact gehad met ze! Ik heb zelf maar klachtformulier in gestuurd via de site van hun . Na aantal weken kreeg reactie dat ik ze terug kan sturen. Dan nog hopen dat je geld terug krijgt!!!

25 oktober 2024

Geachte klant,

Het spijt ons echt dat u al drie keer een beschadigde kebabgrillmotor hebt ontvangen. Dit is erg vervelend en voldoet absoluut niet aan onze kwaliteitsnormen. We willen u graag formeel onze excuses aanbieden.

Uw bezorgdheid is belangrijk voor ons en we zijn er al mee bezig. We verzekeren u dat uw zaak met de hoogste prioriteit zal worden behandeld en dat we er alles aan zullen doen om snel een oplossing voor u te vinden.

Hartelijk dank voor uw geduld en begrip.

Vriendelijke groeten

Uw GGM Gastro International Team

slechte service

Dit voorjaar een nieuwe koel/vries combi gekocht. De vriezer maakt direkt kortsluiting heeft dus nooit gefunctioneerd. Vele malen gemaild, maar het probleem wordt niet opgelost. Ik zal dit bedrijf zeker niet aanraden

17 juni 2024

Beste klant,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met uw nieuwe koel-vriescombinatie met ons. Het spijt ons zeer dat u direct na aankoop te maken kreeg met kortsluiting en dat de vriezer sindsdien niet meer naar behoren werkt. Onze excuses voor het ongemak.

Natuurlijk is dit niet de standaard die wij onze klanten willen bieden en dergelijke problemen komen uiterst zelden voor bij onze apparaten. Uw tevredenheid en vertrouwen in onze producten zijn erg belangrijk voor ons. We nemen uw feedback daarom zeer serieus en zullen uw opmerkingen bekijken om ervoor te zorgen dat we onze processen blijven verbeteren.

Nogmaals hartelijk dank voor uw openheid en feedback.

Nooit meer!!!!

Vriezer 1 maand geleden gekocht voor € 1700,- en binnen 1 maand was hij kapot met spullen ter waarde van € 8000,-. Wat moet ik nu doen? Ik bestel nooit meer bij jullie bedrijf!!!! !!

23 oktober 2024

Geachte klant,

wij danken u voor het delen van uw ervaringen met ons enige tijd geleden. Het spijt ons te horen dat u dergelijke moeilijkheden heeft ondervonden met uw bestelling. We begrijpen uw teleurstelling en bieden onze oprechte excuses aan voor de veroorzaakte ongemakken.

Op dit moment zijn we bezig met het doornemen van oudere beoordelingen. We nemen uw feedback serieus en werken actief aan het verbeteren van onze processen en onze service, zodat dergelijke situaties in de toekomst vermeden kunnen worden.

Onze excuses voor de ontstane problemen!

BESTEL HIER NIET!!

Wat een slecht bedrijf, bestel hier niet!
1,5 jaar geleden een wijnklimaatkast gekocht voor €600,-. binnen 1,5 jaar koelt de kast ineens niet meer.
Melding via de mail gemaakt, antwoord is dat er maar 1 jaar garantie op zit en dat je zelf een monteur moet laten komen en rapport moet laten opstellen en dan kan je onderdelen bij hun halen. thats all! Gezegd dat ik hier niet mee eens ben. Wettelijke Europese garantie is 2 jaar. En dat je van een product a 600,- mag verwachten dat het langer mee gaat dan 1,5 jaar. Ik krijg geen reactie op de mail meer. Als ik bel met klantenservice, kunnen ze mij niet helpen telefonisch, maken ze melding dat de technische afdeling moet reageren, ik heb denk ik wel 10x gebeld maar krijg geen reactie!
SLECHTE SERVICE< BESTEL HIER NIET!!!!

22 oktober 2024

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. We betreuren het ten zeerste dat u niet tevreden bent over uw wijnkast en de daaropvolgende service. Het spijt ons echt dat de situatie zo frustrerend voor u is geweest en we begrijpen volledig dat u meer had verwacht.

Met betrekking tot uw opmerkingen over de garantie, willen we u informeren dat we een garantieperiode van 1 jaar hebben in onze algemene voorwaarden waar we in dit geval naar verwijzen. Deze voorwaarden worden duidelijk vermeld bij elke aankoop. Desalniettemin betreuren we het zeer dat uw apparaat zo kort na het verstrijken van de garantieperiode problemen heeft veroorzaakt. Het feit dat u moeite had om contact met ons op te nemen en de gevraagde ondersteuning te krijgen, is niet in overeenstemming met onze normen en we willen u hiervoor nogmaals onze oprechte excuses aanbieden.

We begrijpen dat dit niet aan uw verwachtingen voldoet en het spijt ons zeer dat we in dit geval geen bevredigendere oplossing kunnen bieden. Onze excuses voor het ongemak.

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf! 2 koelkasten besteld en betaald, verzenden Nederland. Krijg ik een Duitse factuur. Weken aan het bellen mailen geweest maar ze kunnen geen Nederlandse factuur sturen. Werkelijk!!! Zal hier nooit weer bestellen!

17 oktober 2024

Geachte klant,

Bedankt voor uw bericht en uw eerlijke feedback. Wij willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat uw bestelling heeft veroorzaakt.

Helaas kunnen wij u geen factuur in het Nederlands sturen, aangezien deze factuur alleen in het Duits of Engels wordt uitgegeven. Onze oprechte excuses dat dit niet de ideale oplossing voor u is.

Uw GGM Gastro Team

Bedank voor de snelle levering en service

10 oktober 2024

Beste klant,

hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en uw positieve feedback! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en onze service. Bij GGM Gastro streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en uw tevredenheid is een bevestiging van ons werk.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om u te blijven imponeren met onze producten en service.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en uw beoordeling!

Uw GGM Gastro Team

Wat een GRAF bedrijf is dit zeg!!!!

Wat een GRAF bedrijf is dit zeg, ik zou werkelijk niemand maar dan ook zeker niemand adviseren om bij hun zaken te gaan doen!!!!
Dit bedrijf komt zijn afspraken niet na, wij zitten in Spanje en moesten dit ook bestellen via Spanje, dit is blijkbaar alleen maar een doorgeef luik want die verwijzen naar Duitsland, Duitsland op haar beurt naar Nederland en Nederland weer naar Spanje!!
Spanje communiceert überhaupt bijna niet en duitsland verwijst terug naar Nederland voor klachten en updates en Nederland zegt niets te kunnen doen en verwijst terug naar Spanje of Duitsland.
Niemand maar dan ook niemand neemt bij dit graf bedrijf zijn verantwoordelijkheid. Wij hebben hier in April een Saladette besteld en later nog een snijmachine en frituurpannen, duidelijk van te voren aangegeven (naar Spanje) dat dit 3 Juni geleverd zou moeten gaan worden. Dit was volgens Spanje geen probleem, onze zending zou apart zijn gezet en kon zo worden uitgeleverd op ons verzoek. Uiteindelijk is alles pas op 21 juni geleverd!! Met als gevolg dat wij alle vooraf bestelde voorraad hebben kunnen weggooien omdat dit in de saladette bewaard zou moeten worden en wij gelijk met de verkoop zouden gaan beginnen. Dien je een klacht in voor de schade krijg je een tegoedbon die je bij hun mag besteden van € 250,00 nou ik bestel hier nooit meer wat!!

08/10/24
Ik kan werkelijk niets met dit antwoord, excuses heb ik wel genoeg gehoord, ook aan de telefoon, maar niemand kon zeggen wanneer het bezorgd zou gaan worden oja en ik zou wel worden teruggebeld, nou dat moet nog gebeuren zeker!!, ondertussen heb ik ruim 21 dagen omzetderving gehad doordat wij niet open konden met de PokeBowls en de groente en vis die wij vooraf hadden besteld konden wij weggooien. En dan dien je een claim in en dan krijg je weer een bericht terug met excuses en dat het niet aan hun lag, ik wil wel alle mails openbaar gaan zetten hoor als dat helpt!!

22 juni 2024

Beste klant,

bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw eerlijke feedback te geven. Het spijt ons oprecht dat uw ervaring met ons niet aan uw verwachtingen voldeed en dat het tot zo'n onbevredigende situatie heeft geleid. We willen hiervoor onze oprechte excuses aanbieden.

We begrijpen dat u teleurgesteld bent dat onze service niet is geleverd zoals beloofd en het is spijtig dat de verantwoordelijkheden niet duidelijk zijn gecommuniceerd. Het is niet in ons belang om verantwoordelijkheden door te schuiven naar andere locaties of om onze klanten op te zadelen met communicatieproblemen. We nemen uw ontevredenheid op dit punt zeer serieus.

De vertraging in de levering is ook zeer betreurenswaardig. Ook hiervoor willen we onze excuses aanbieden en we verzekeren u dat we deze processen zullen optimaliseren zodat dergelijke incidenten in de toekomst worden voorkomen.

Nogmaals hartelijk dank voor uw feedback en uw geduld.

Uw GGM Gastro Team

Heb een koelwerkbank gekocht !!

Heb een koelwerkbank gekocht !!
Na 24 uur stabilisatie aangesloten, voor de plaats van koeling ging het apparaat 29 tot 31 graden warmte aangeven!! Contact met ze gehad de technische dienst wil video tijdens video maken ging het apparaat helemaal niet meer aan! Ze willen een aan en uit knop sturen , hebben weer gebeld en gemaild dat het probleem niet alleen maar aan en uit knop is! Na 4 weken EN 10 tallen mails ( MET DETAILS ALLES UIT GELEGD)en telefoon hebben WE NOG STEEDS NIKS !! Zaaknummer 03403087!!
WIJ WORDEN OP ZE ZACHTS GEZEGEHT OPGELICHT.

21 september 2024

Geachte klant,

Bedankt voor uw bericht en de gedetailleerde beschrijving van het probleem.

Wij betreuren oprecht het ongemak dat u heeft ondervonden met uw koelwerkbank en verontschuldigen ons voor de vertragingen in het afhandelingsproces. Wij nemen uw bezorgdheid zeer serieus en willen graag samen tot een snelle oplossing komen.

Ik heb het zaaknummer 03403087 gecontroleerd en vastgesteld dat onze technische dienst een video van het apparaat heeft opgevraagd om de storing in detail te analyseren. Deze video is essentieel voor ons om het exacte defect vast te stellen en de nodige stappen te ondernemen.

Omdat we de video nog niet hebben ontvangen, kunnen we de zaak helaas niet afhandelen.

We willen je daarom vragen om ons de gevraagde video zo snel mogelijk te sturen.
Zodra we de video hebben ontvangen, zullen we de zaak direct onderzoeken en je zo snel mogelijk een oplossing bieden. Ons doel is om je koelwerkbank weer volledig functioneel te maken, zodat je hem in je bedrijf kunt gebruiken.

Wij danken u voor uw geduld en begrip en verzekeren u dat wij er alles aan zullen doen om het proces zo snel mogelijk naar uw tevredenheid af te ronden.

Wederom slechte ervaring!

Vorige week op Trustpilot een slechte review achter gelaten over Ggm gastro. Hier is heel snel op gereageerd door hen. Helaas zijn we nu een week verder en is het weer blijven liggen na mijn mail aan hen. Onvoorstelbaar dat dit zo gaat! Zo ga je toch niet met klanten om. Ik zit met een gebruikt product en heb allemaal extra kosten moeten maken door nalatigheid en onverschilligheid van hun kant. Ga hiermee aan de slag en pak dingen op zoals het hoort als er een klacht is!

12 september 2024

Antwoord van GGM Gastro International GmbH

Bedankt voor uw feedback en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over uw aankoop en de daaropvolgende service. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak.

We verzekeren je dat je zaak de hoogste prioriteit heeft en we zullen deze snel behandelen om een bevredigende oplossing te vinden. Onze klantenservice neemt binnenkort contact met u op om alle noodzakelijke stappen te bespreken en u verder te helpen.

Hartelijk dank voor uw geduld en begrip. We stellen je feedback zeer op prijs omdat het ons helpt onze service voortdurend te verbeteren. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen.

Hele slechte service!

Hele slechte service!! Mij pakket konden ze niet bezorgen omdat ik niet thuis was vervolgens sturen ze het terug en hebben ze gezegd dat ik mij geld terug krijg. Dit is 3 weeken geleden nog steeds niks heb al 3 mails gestuurd word niet op gereageerd en bellen word er gezegd we gaan het regelen maar gebeurd niks !!

4 september 2024

Geachte klant,

Onze excuses voor de ontstane problemen!