GGM Gastro International GmbH Reviews

6.540
TrustScore 4 uit 5

4,2

Perfect geholpen in Ochtrup. Ging voor nieuwe deur van een hete lucht verwarming thermo 75 gn1/1. Uiteindelijk 2 nieuwe deuren gekregen onder garantie ( had 2 ovens met zelfde probleem ) Heb ze... Toon meer

We reden langs onderweg naar Munster. We zijn zeer vriendelijk ontvangen. Het proces werd duidelijk uitgelegd. Een mooi systeem met een pieper, zodat je rond kunt lopen terwijl je wacht op een vr... Toon meer

Nadat ik al meerdere losse artikelen bij GGM gastro heb gekocht in het verleden en er tevreden over ben hebben we nu onze volledige keuken gerenoveerd. Ik schrik van de recensies hier. Ik ben altijd e... Toon meer

Wij kopen al jaren onze apparatuur bij GGM Gastro en zijn zeer tevreden over de producten, nu zijn we langs geweest om producten te zien en ervaren en we zijn zeer goed geholpen. Altijd de beste produ... Toon meer

1. Kookwinkel

Wir sind ein deutsches Unternehmen, welches sich zur Aufgabe gemacht hat, Großgastronomie jeden Tag neu zu erfinden. Daher sind wir ununterbrochen weltweit auf der Suche nach den neuesten und besten Produkten für die Gastronomie. Wir bieten seit über 20 Jahren alles von Geschirr über Spülmaschinen bis hin zu Kombidämpfern! Gemeinsam mit unseren Partnern, Kunden und unserem Team konnten wir so unseren Erfolg jährlich vergrößern. Mit über 1000 Mitarbeitern verteilt auf 20 Standorte sind wir nicht nur international, sondern auch regional für unsere Kunden vor Ort. Mit unserem Netzwerk und direkten Kontakten zu Herstellern aus unter anderem Deutschland, Italien und Übersee ist es uns möglich unser Sortiment mit Tiefstpreisgarantie anzubieten.

Goed

TrustScore 4 uit 5

7K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(6.540)

3.754 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Order #2550516058 nog steeds niet geleverd

Order #2550516058 nog steeds niet geleverd (vanaf begin december 2025) Wazige mailtjes dat het alsnog geleverd zou worden 9 januari 2026 maar ondanks de 10 tallen mails en slechte reviews geen behoorlijke reactie.
En de klantenservice/ Nederlandse agent is onbereikbaar (en teruggebeld wordt je ook niet)
Echt nog nooit zo'n dramatische service meegemaakt

9 januari 2026

Traag en lastig bedrijf

Wat een verschrikkelijk traag en lastig bedrijf is dit zeg. Ik ben al vanaf december bezig met een retour. Verpakking is niet geopend geweest, na meerdere keren over en weer mailen moet ik nogmaals een foto sturen met een label op de doos. Vervolgens wordt het pakket opgehaald binnen 2 werkdagen, super fijn, maar nu moet ik wel aanwezig zijn en krijg ik geen tijdsslot voor het ophalen..

Simpele oplossing; stuur mij gewoon een retourlabel en laat mij het pakket langs brengen bij een pakketpunt, zo moeilijk is het toch niet? Nu kost het mij als ondernemer zo ongelooflijk veel tijd en administratieve rompslomp.

Dit is voor mij gelijk ook de laatste keer dat ik hier bestel.

2 februari 2026

Slechte afhandeling verzending

Slecht, er staat 1-2 dagen bezorgtijd of verwerkingstijd, 2 weken later na de bestelling wordt het pas verzonden. Dat alleen omdat ik er op een gegeven moment over heb gebeld. Je krijgt dan doodleuk te horen, was een systeemfout. We leven in 2026, welke systeemfout! Je kan gewoon zeggen dat je het te druk hebt en niet meer aan kan. Ik zal never nooit meer bestellen bij GGM. Ze hadden op zijn minst uit coulance iets aan moeten bieden. Denk 2 keer na voordat je besteld, als je het snel nodig hebt kan je beter ergens anders bestellen waar ze wel tijdig hun spullen versturen.

27 januari 2026

Slecht verpakt waardoor onbruikbaar.

Slecht verpakt waardoor onbruikbaar.
Allereerst werd er veel te laat geleverd waardoor alle bekers die we moesten wassen al best lang vuil stonden. Daarna kwam de machine maar de afwasmachine werd slecht verpakt en vervoerd door GGM Gastro.
Hierdoor was machine bij aankomst volledig krom geplooid en onbruikbaar.
Machine zal waarschijnlijk op het schroot gaan belanden.
Helaas is de klantendienst niet bereikbaar telefonisch.
Klacht neergelegd maar deze draait uit op weinig resultaat. Je moet alles op eigen kosten volledig terug laten inpakken en dergelijke.
Uiteindelijk dan toch willen akkoord gaan met financiele voorstel om slechts 340 euro terug te krijgen van meer dan 2500, maar dat gaat nu niet meer. Waardeloze firma. Ook terugbelverzoeken werken niet.

23 november 2025

Snelle service

Goed geregeld allemaal, onderstel kopen en meteen meenemen, erg vriendelijk koffie aangeboden gekregen.. mooie showroom, top 👍👍

16 januari 2026

Wij zijn geholpen door dhr Firat

Wij zijn geholpen door dhr Firat, een geweldige gast! Staat open voor een praatje en helpt je bij al je vragen! Zojuist een hele aankoop gedaan voor onze nieuwe onderneming, hier komen wij zeker terug!

5 januari 2026

Mooie producten

Mooie producten. Na wat problemen met de bezorging, heb ik de koelkast nog uit Duitsland moeten halen.

Daar was de service goed

30 december 2025