Pakket leek niet ontvangen. Echter het was in debrievenbus afgeleverd. Na melding niet ontvangen, gelijk opnieuw gebeld dat het in orde was. Krijg ik aantal weken later alsnog een mail dat het pakket... Toon meer

Ik was op die momenten thuis dan maar het enigste is het komt onverwachts aan de deur zonder voorkennis dat je er aan komt die dag. En 1x was ik op de begrafenis van me vader op 5 augustus toen bleken... Toon meer
Ik moet zeggen dat ik geen enkele slechte ervaring heb met GoFo. Ze zijn zelfs sneller dan DHL, bij DHL blijven mijn pakjes uit china 3 a 4 dagen op het vliegveld liggen; bij GoFo zodra ze zijn... Toon meer
Bezorger belt aan , in 10 sec ben ik camera/deurbel systeem van appartementen complex. Druk op deuropener en zie hem weglopen via camera en krijg melding dat ik niet thuis was . Kan niet even wachten... Toon meer
Vraagt klanten om een review

Antwoord van GOFO Netherlands
Ze hadden het bij de voordeur get kleine pakketje weggelegd
Die deur gaat nooit open ik kon het dus niet vinden en deed gelijk een melding
Maar het lag eigenlijk aan mijzelf..beter kijken het lag op de grond bij de voordeur en niet in de brievenbus wat ik normaal gewend ben
Dus eigenlijk een goed makertje

Antwoord van GOFO Netherlands
Prima aangegeven wanneer het bezorgd werd en op de aangegeven plek

Antwoord van GOFO Netherlands
Is niet eens een ster waard pakketje ergens afgegeven geen idee waar op de fotos is duidelijk te zien dat het niet bij ons is nu maar afwachten of ik het nog ooit zie ….

Antwoord van GOFO Netherlands
Alles was geweldig, hij fotografeerde mijn deur en zette het pakket in de brievenbus, maar als het bedrijf de locatie ontwikkelt en aankomsttijden verzendt, zullen we je dankbaar zijn, en de volgende keer dat je aankomt was ik niet thuis en was de zending groot om de zon in te gaan In de brievenbus kunt u de zending naast de deur plaatsen, wanneer de kat aan het eten is, achter de airconditionerdoos kunt u deze daar achterlaten. .
En heel erg bedankt..

Antwoord van GOFO Netherlands
Netjes en vriendelijk en houden je goed op de hoogte qua levering

Antwoord van GOFO Netherlands
Bezorger belt aan , in 10 sec ben ik camera/deurbel systeem van appartementen complex. Druk op deuropener en zie hem weglopen via camera en krijg melding dat ik niet thuis was . Kan niet even wachten schijnbaar.
Gelijk gebeld en daar netjes te woord gestaan met excuses

Antwoord van GOFO Netherlands
Afgegeven op onbekend adres waar nu niemand aanwezig is en ik dus geen pakketje heb ontvangen

Antwoord van GOFO Netherlands
Normaal zijn foto’s anders maar bij deze schoenen klopt het perfect en snel geleverd

Antwoord van GOFO Netherlands
We zagen op de camera dat iemand ons terrein op kwam, maar niemand kwam naar de voordeur. 2 verschillende bezorgmomenten, beide werd t pakket in het buiten hokje gezet, dat niet bij ons huis is.

Antwoord van GOFO Netherlands
snel bezorgd naar eerst info over de verzending.