Banner for GOFO Netherlands

GOFO Netherlands Reviews

10.316
TrustScore 4 uit 5

3,8

Pakket leek niet ontvangen. Echter het was in debrievenbus afgeleverd. Na melding niet ontvangen, gelijk opnieuw gebeld dat het in orde was. Krijg ik aantal weken later alsnog een mail dat het pakket... Toon meer

Ik was op die momenten thuis dan maar het enigste is het komt onverwachts aan de deur zonder voorkennis dat je er aan komt die dag. En 1x was ik op de begrafenis van me vader op 5 augustus toen bleken... Toon meer

Ik moet zeggen dat ik geen enkele slechte ervaring heb met GoFo. Ze zijn zelfs sneller dan DHL, bij DHL blijven mijn pakjes uit china 3 a 4 dagen op het vliegveld liggen; bij GoFo zodra ze zijn... Toon meer

Bezorger belt aan , in 10 sec ben ik camera/deurbel systeem van appartementen complex. Druk op deuropener en zie hem weglopen via camera en krijg melding dat ik niet thuis was . Kan niet even wachten... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

10K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(10.316)

10.315 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Het is prima in goede staat afgeleverd

Het is prima in goede staat afgeleverd, maar zoals gewoonlijk op de waddeneilanden een paar dagen te laat. Je krijgt dus een melding dat het is afgeleverd, waar weet ik niet . Maar niet bij mij. Dat komt een paar dagen later.

Antwoord van GOFO Netherlands

Bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te lezen dat de bezorging goed is gegaan. GOFO Nederland

Antwoord van GOFO Netherlands

Onze excuses dat de aangegeven datum telkens werd uitgesteld. We begrijpen je frustratie en nemen je feedback serieus. We zullen dit intern bespreken om onze dienstverlening te verbeteren.

Prima

Snel verzenden,

Gewoon goed

Gewoon goed

Gewoon goed, geen op of aanmerkingen..

Eén klein minpuntje

Eén klein minpuntje, ik was niet verwittigd dat het pakket door Gofo werd bezorgd. Vrij onbekend bedrijf voor mij. Verder keurig netjes bij de buren bezorgd en verwittigd dat het bij de buren afgegeven was.

Claudia

Dat was heel goed niks aan toe te voegen

Antwoord van GOFO Netherlands

Jullie vragen wat mis is gegaan!!!

Jullie vragen wat mis is gegaan!!!
Dat is wat mis gegaan!!!!
Ik wil graag de producten retourneren en ik ben op zoek naar de verkoper die ik niet heb gevonden, zoude jullie mij kunnen vertellen waar ik die kan vinden?

Mvg Sam H.
Wij begrijpen dat u de Smart HD-camera's en de SD-kaart wilt retourneren omdat u niet tevreden bent over de kwaliteit.

Voor het aanvragen van een retour en het ontvangen van een retourformulier verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met de verkoper bij wie u de bestelling heeft geplaatst. De verkoper kan u verder informeren over de retourprocedure.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd

15 juli 2026

Antwoord van GOFO Netherlands

Bedankt voor je bericht. Voor het aanvragen van een retour en het ontvangen van een retourformulier verzoeken we je vriendelijk contact op te nemen met de verkoper bij wie je de bestelling hebt geplaatst. De verkoper kan je verder informeren over de retourprocedure.

GOFO Onbetrouwbaar !!!

GOFO: DIT IS GEEN BEZORGEN, DIT IS EEN PAKKET ACHTERLATEN EN HOPEN DAT HET GOED GAAT

Als er een mogelijkheid was om nul sterren te geven, zou ik dat zonder enige twijfel doen.

Na mijn eerdere ervaring met Gofo had ik vandaag al weinig vertrouwen toen ik hoorde dat óók een andere bestelling opnieuw via Gofo zou worden bezorgd. En helaas werd mijn wantrouwen volledig bevestigd.

Ik heb vandaag zelfs bewust een briefje bij de deurbel gehangen met een heel duidelijke instructie:

“Bij geen gehoor alleen afgeven bij de buren. NIET onbeheerd neerzetten.”

Dat lijkt mij toch niet voor meerdere uitleg vatbaar.

Bovendien was er gewoon iemand thuis.

Wat doet de bezorger?

Niet aanbellen.
Niet bij de buren aanbellen.
Niet contact opnemen.
Geen bericht achterlaten.
Geen melding van bezorging sturen.

Nee… het pakket wordt simpelweg in een lege bloembak op onze oprit gezet en de bezorger vertrekt.

Mijn man zag de bezorger vervolgens van onze oprit weglopen en is direct naar buiten gegaan om te vragen waar het pakket was. Toen bleek pas waar het was achtergelaten.

Zonder toestemming. Onbeheerd. En zonder enige melding.

En laat ik nog iets BENADRUKKEN: dit was niet een situatie waarin de bezorger voor een dichte deur stond en geen andere mogelijkheid had. Er was iemand thuis. Er hing een duidelijke instructie. Er was een mogelijkheid om aan te bellen.

Toch werd ervoor gekozen om een pakket — waarvoor de klant nota bene heeft betaald — ergens neer te zetten alsof het een krantje was.

Dit is voor mij geen “vergissing” meer. Dit is ONZORGVULDIG en volstrekt ONPROFESSIONEEL handelen.

Het wrange is dat ik eerder vandaag nog contact had met de klantenservice van Gofo over een andere bestelling die volgens hun gegevens bezorgd zou zijn, maar die ik nooit heb ontvangen. Daarbij kreeg ik de indruk dat Gofo ervan uitging dat de bezorging correct was verlopen.

Na wat er vandaag is gebeurd, kan ik daar werkelijk niet meer in meegaan.

Een bezorgdienst draagt verantwoordelijkheid voor een pakket totdat het op een normale en veilige manier aan de klant is overhandigd of, met toestemming van de klant, op een afgesproken plaats is achtergelaten.

Een bloembak is géén afgesproken afleverlocatie.

Ik vraag mij dan ook serieus af hoe Gofo controleert wat zijn bezorgers daadwerkelijk doen. Want als dit de manier is waarop pakketten worden bezorgd, verbaast het mij eerlijk gezegd niet dat er zoveel negatieve ervaringen met deze vervoerder te vinden zijn.

Mijn boodschap aan webwinkels is daarom heel simpel:

Denk goed na voordat je Gofo als bezorgpartner kiest.

Want uiteindelijk is het de klant die de dupe wordt van een slechte bezorgdienst — en het is de webshop die vervolgens de boze klant tegenover zich krijgt.

Mijn vertrouwen in Gofo is inmiddels volledig verdwenen.

Gofo: een pakket ergens neerzetten is niet hetzelfde als een pakket bezorgen.

14 augustus 2026

Antwoord van GOFO Netherlands

Onze excuses voor deze vervelende ervaring. We begrijpen je frustratie dat de bezorger niet heeft aangebeld, niet bij de buren heeft aangebeld, geen contact heeft opgenomen, geen bericht heeft achtergelaten, geen melding van bezorging heeft gestuurd, en het pakket simpelweg in een lege bloembak op de oprit heeft gezet terwijl er iemand thuis was en er een duidelijke instructie hing. We nemen je feedback zeer serieus en zullen dit intern grondig onderzoeken.
GOFO Nederland.

Pakket was opengemaakt en alle stukken…

Pakket was opengemaakt en alle stukken los in de brievenbus gedaan. Aangezien ik op vakantie was kon er geen andere post meer in de bus. Een klacht ingediend maar reactie nooit gekregen.

21 april 2026

Antwoord van GOFO Netherlands

Onze excuses dat het pakket was opengemaakt en alle stukken los in de brievenbus waren gedaan, waardoor er geen andere post meer in de bus kon, en dat je nooit reactie hebt gekregen op je klacht. We begrijpen je frustratie en nemen je feedback zeer serieus. We zullen dit intern bespreken om onze dienstverlening te verbeteren.

Pakket "bezorgd" volgens gofo

Pakket "bezorgd" volgens gofo, vriendin was thuis, werd niet aangebeld of geklopt. Foto van mijn deur gemaakt door de bezorger, bij thuiskomst was er geen pakket.

Bij contact klantenservice werd er na 3 keer aangeven dat ik geen pakket heb aangegeven dat ik inderdaad niet thuis was en dat de chauffeur het pakket mee retour heeft genomen.

Na 2 weken mailen en automatische antwoorden te krijgen zou het pakket nogmaals worden gebracht.
Zoals gevraagd extra afleverinstructies meegegeven, vervolgens krijg ik geen tracking van de nieuwe levering, bij vragen klantenservice wordt mij om de tracking gevraagd terwijl ik juist vraag om de tracking van de nieuwe bezorging.

Na nog 10 keer mailen werd mij verteld dat het op nummer 353 is gebracht, mijn straat gaat tot de 60.....

Bij bellen en aangeven dat ik het niet heb, blijven ze volhouden dat ik het wel heb ontvangen en dat ik zelf maar even camerabeelden moet gaan bekijken. Het lijkt mij toch echt dat dit niet mijn verantwoordelijkheid is en dat ik mag verwachten dat het pakket bij MIJN deur wordt geleverd...

Vervolgens weer mailen en alleen maar automatische antwoorden krijgen. Dus maar weer gebeld.

Opeens is mijn pakket bij de eerste poging al geleverd, en heeft de collega een "typefout" in de mail gemaakt.

2/3 week na levering en ik heb geen pakket, volgens hun is het geleverd en helpen ze mij niet verder.

Waardeloos

14 augustus 2026

Antwoord van GOFO Netherlands

Onze excuses voor deze vervelende ervaring. We begrijpen je frustratie over de tegenstrijdige informatie van de klantenservice, dat het pakket volgens GOFO is bezorgd terwijl je vriendin thuis was en er niet is aangebeld of geklopt, en dat je na 2/3 week nog steeds geen pakket hebt terwijl ze volhouden dat het is geleverd. We nemen je feedback zeer serieus en zullen dit intern grondig onderzoeken.
GOFO Nederland.

Voor de 3e keer op een rij wordt het…

Voor de 3e keer op een rij wordt het dure pakket buiten voor de voordeur gezet!!!
Vlgs mij zet de bezorger het pakket voor de voordeur en belt 1x aan en loopt direct weg. Heel vervelend!!

Antwoord van GOFO Netherlands

Onze excuses dat het dure pakket al voor de 3e keer op een rij buiten voor de voordeur wordt gezet, en dat de bezorger het pakket voor de voordeur zet, 1x aanbelt en direct wegloopt. We begrijpen je frustratie en nemen je feedback zeer serieus. We zullen dit intern bespreken om de bezorging te verbeteren.

Niet thuis mail

Wat besteld en niet wetende dat het via GOFO verzonden zou worden.
Mijn pakket al heel lang verwacht en al tot 3 keer toe werd er via GOFO gezegd dat ik niet thuis was, wat onjuist is, want ik was er wel en niemand heeft aangebeld . ( camera deurbel ook nog eens )
GOFO laten weten waar het pakket neergelegd kon worden, maar weer bericht niet thuis .
Inmiddels is mijn verjaardagskado te laat. . Via telefoon contact opgenomen en die konden helaas niks voor mij betekenen, gingen het bespreken.
Dus kortom waardeloos bedrijf.

13 augustus 2026

Antwoord van GOFO Netherlands

Onze excuses voor deze vervelende ervaring. We begrijpen je frustratie dat er al tot 3 keer toe via GOFO is gezegd dat je niet thuis was terwijl dat onjuist is en niemand heeft aangebeld, dat je hebt laten weten waar het pakket neergelegd kon worden maar weer bericht kreeg dat je niet thuis was, en dat je verjaardagskado te laat is. We nemen je feedback zeer serieus en zullen dit intern grondig onderzoeken.

Snelle levering, goede service

Snelle levering goede service

Antwoord van GOFO Netherlands

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de levering snel is en de service goed is.
GOFO Nederland.

Ik wou helemaal niet iets uit china…

Ik wou helemaal niet iets uit china bestellen. op de site was niet vermeld waar van dan moest mijn bestelling komen en hoe lang zou die onder weg zijn.
En het kwam veel durder uit dan ware prijs.
voortaan ga ik zoals altijd bij Bol. com bestellen.
maar in iedere geval bedankt voor de moeite.

Antwoord van GOFO Netherlands

Bedankt voor je eerlijke feedback. Wat het product en de webwinkel betreft (dat het niet vermeld stond waar de bestelling vandaan kwam, hoe lang het onderweg zou zijn, en dat het veel duurder uitkwam dan de ware prijs): GOFO is alleen verantwoordelijk voor de bezorging, dus voor klachten over de webwinkel raden we je aan contact op te nemen met de verkoper.
GOFO Nederland.

Duidelijke informatie verzending en…

Duidelijke informatie verzending en datum van levering.

Antwoord van GOFO Netherlands

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de informatie over verzending en datum van levering duidelijk is.

Wordt niet bezorgd.

Antwoord van GOFO Netherlands

Onze excuses dat het pakket niet wordt bezorgd. We nemen je feedback serieus en zullen dit intern onderzoeken om erachter te komen waar je pakket is.