De Golden curl styltang samen met de hair mask no rinse gekocht op de Huishoudbeurs. Wat een waanzinnige combinatie, mijn krullende haar blijft nu dagen lang gestyled I.p.v. dat het na een dag gaa... Toon meer

Ik had op de beurs in Gent de nieuwe styltang met infrarood gekocht. Na 3 weken wou ik deze gebruiken voor de feestdagen. Maar die werkte niet zoals het moest. Heb onmiddellijk contact opgenomen met... Toon meer

1. Kapper
  2. Haarproductenwinkel

Any Hair, Long, Short, Curly Or Straight, Blond, Brunet Or Redhead – Hair Is Your Power. We Know It, And Understand It. We Also Understand The Needs And Lifestyle Of Today’s Modern Woman. That’s Why We Create Tools That Allow You To Style Your Own Hair Quickly, Easily And With Minimum Fuss. Look And Feel Like You’ve Just Stepped Out Of A Salon. Look And Feel Great. It’s Your Right As A Woman!

4,3

Uitstekend

1K reviews

Heeft 76% van zijn negatieve reviews beantwoord

De Golden curl styltang samen met hair mask

Wat een waanzinnige combinatie, mijn krullende haar blijft nu dagen lang gestyled I.p.v. dat het na een dag gaat pluizen.
De pot met hair mask zie ik helaas niet meer als te koop staan.
Ik ben een groot fan😍

20 februari 2026

Ik kocht een krultang op de beurs…

Ik kocht een krultang op de beurs zaterdag 28 feb op de huishoudbeurs.
Ze boden hem aan voor €120,- Lees nu dat andere shampoo en andere dingen erbij kregen.
Maar wel infrarood warmte!
Kijken we naar de inhoud en de beschrijving is het geen infrarood maar gewoon een stijltang Voel me beetje bedrogen
Gekocht bij Tony super aardige man maar ik koop infrarood en geen gewone tang
Graag jullie reactie om dit op te lossen

28 februari 2026

Antwoord van Golden Curl

Dear Client, thanks for your feedback but this platform is for reviews only and not customer service. Please contact our customer service via info@golden-curl.com so they can assist you with your matter. Kind regards

Koop die Golden Curl styltang niet bedrog

Koop die Golden Curl styltang niet. Op een beurs demonstreren ze met een ander apparaat als wat je koopt voor teveel geld. Is het te mooi om waar te zijn? Trap er dan niet in. Het is bedrog. Dit bedrijf gaat langs vele beurzen en zijn verder spoorloos. Oh ja, ik heb al een mail gestuurd naar Golden Curl. Ze zeggen te reageren maar kom maar op met een oplossing.

21 februari 2026

Antwoord van Golden Curl

Dear Client, thanks for your feedback. You can find us or our company details everywhere online, especially on the back side of your products package. Our customer service has contacted you via email. Kind regards

Op de Huishoudbeurs opgelicht

Op de huishoudbeurs werd mij gevraagd te gaan zitten om mijn (pluizige) haren te stijlen (kwam door de regen).
Dit was heel mooi en zacht geworden met die stijltang van hun (er zat een glaasje in met een rood lampje) echter bij thuiskomst heb ik een totaal andere stijltang mee gekregen? Na mailcontact kan ik deze niet meer retour sturen allen die ander kopen voor 600 euro! Echte oplichters KOOP DAAR NIETS!

23 februari 2026

Antwoord van Golden Curl

Dear Client, thanks for your feedback. As our customer service has already explained to you, you have the option of exchanging the device for another one. Kind regards

Koop dit product niet

Koop dit product niet! Op de huishoudbeurs in Amsterdam aangeschaft nadat ze het op mijn eigen haar voordeden. Het ging heel gemakkelijk door de stijltang één keer te draaien en dan naar beneden te glijden. Het resultaat was geweldig. De krul bleef (de hele dag) goed zitten zelfs nadat ze met een borstel door mijn haar gingen. Ze boden een flinke korting aan van €320 naar €150 en daar kreeg je dan nog gratis een krultang en shampoo & conditioner bij. Gekocht maar helaas bleek het te mooi om waar te zijn. De volgende dag thuis zelf geprobeerd en het lukte niet zoals zij beloofden. Met veel moeite lukte het om een krul te maken maar al snel zakte hij uit en bleef er niet veel van over. Ik heb het gevoel dat ik flink ben opgelicht. €150 weggegooid. Wees gewaarschuwd!

22 februari 2026

Antwoord van Golden Curl

Dear Lynette, thanks for your feedback. Kindly contact us via info@golden-curl.com so we can assist you with your matter. Kind regards

Golden Curl I Rossi

Ik heb in 12/2023 een golden curl stijltang gekocht op de countryside in Gent. Vorige week kreeg die problemen met opwarmen. Ik hebGolden curl gecontacteerd om meer info te krijgen over de garantie en omruilingsprocedure. Na het betalen van 25 euro en het terugsturen van mijn defect toestel op eigen kosten (in mijn geval naar Duitsland), heb ik een paar dagen later een gloednieuw toestel thuis ontvangen.
Iets afwijkend van de normale garantievoorwaarden die wij in België kennen, maar ik heb nu voor weinig geld toch opnieuw een nieuw toestel.
Vlotte service en mailverkeer.
Tevreden klant wat betreft de toestellen en de service van het bedrijf.

4 augustus 2025

Geel en dood haar

Vandaag ben ik met mijn zus naar de demonstratie geweest in Luik. Mijn zus werd gezegd dat het niet schadelijk was voor je haar, het zou zelfs beter voor je haar moeten zijn dan een gewone stijl- of krultang. Opeens wilde ze ook mijn haar stijlen zonder dat ik dat überhaupt wou. Wat ik ervoor terug kreeg was heel haar met dode punten we zeiden er wat van en ze deden alsof ze geen verschil zagen met de rest van mijn haar. We gingen door met vragen stellen en ze zeiden je wast alles er zo uit en je ziet geen verschil uiteindelijk. Er werd dus alleen maar gelogen, je kan doden punten er niet uit wassen. Ze zeiden zelf dat de stijltang heel heet is en dan je haar kan beschadigen. Koop dit niet zelfs niet even proberen. Wat je kapper een paar weken geleden heeft gedaan hebben hun verpest.

5 augustus 2025

Garantie

Op de huishoudbeurs in Amsterdam een styletang gekocht heel tevreden erover. Na 5 maanden valt hij alsmaar uit. Contact gezocht per mail met golden curl, filmpje gestuurd wat precies het probleem was. En ik kreeg gelijk een nieuwe op gestuurd nadat ik mijn oude had geregistreerd op de website. Top service’s!

3 juli 2025

Oplichterij van het hoogste niveau

Oplichterij van het hoogste niveau – mijn haar is letterlijk verbrand!

Wat een afschuwelijke ervaring met Golden Curl. Ik heb op vrijdag 4 juli 2025 in Düsseldorf de iRossi 2 gekocht. In de winkel kreeg ik een mooie demonstratie waar ze duidelijk zeiden én lieten zien dat de stylingstang niet warm wordt, niet aan de binnenkant en ook niet aan de buitenkant. Dat was de enige reden waarom ik het ding überhaupt gekocht heb.

Thuis kwam ik er meteen achter dat het allemaal een leugen was. De iRossi 2 werd gloeiend heet, zó heet dat ik mijn hand heb verbrand en mijn haar is beschadigd. Wat mij is verteld in de winkel blijkt dus totaal niet te kloppen. Je wordt gewoon in het gezicht belogen om maar iets verkocht te krijgen.

Ik voel me gescamd. Echt waar, dit is pure misleiding. Golden Curl is geen premium merk, ze zijn die zogenaamde “insider”-reputatie totaal niet waard. Alles is show en mooie praatjes om mensen te laten betalen voor iets dat gevaarlijk is.

Koop dit alsjeblieft niet. Je krijgt een product dat niet doet wat er wordt beloofd, je loopt risico op lichamelijke schade, en je wordt voorgelogen in je gezicht. Dit is echt één van de slechtste aankopen die ik ooit heb gedaan.

4 juli 2025

Antwoord van Golden Curl

Dear Client, thanks for your feedback. We have just contacted you via email. Kind regards

Verbrand afgebroken haar!

Op de Creadoe beurs geweest, tijdens het laatste half uurtje wilde de medewerker graag nog even laten zien hoe goed hun stijltang werkte, met als gevolg dat ze me halve haar in haar handen had, en heel me haar was verbrand, paniek dat ik foto’s ging maken, en uit eindelijk wilde ze me graag weg hebben, ze zou nog contact met me opnemen om dit goed te maken, nog steeds niks gehoord meer van haar, maar wel met een hele pluk afgebrand haar achter gebleven! Koop deze producten niet bagger voor je haar, kan helaas geen foto’s toevoegen

13 april 2025

Antwoord van Golden Curl

Dear Client, thanks for your feedback. We are very sorry for the experience you have made with our product. Kindly contact us via info@golden-curl.com so we can find the best solution for you. Kind regards!

Gisteren op de tuinbeurs in Kruisem de…

Gisteren op de tuinbeurs in Kruisem de iRossi II InfraRed gekocht. De demonstratie en uitleg/ beloftes door professionele verkopers leek erg belovend: mooie waves die dagen zouden houden én niet schadelijk voor het haar. Vanmorgen opgestaan met zeer sluik plakkend haar dat er vet uitziet (ik had mijn haar nochtans gisteren pas gewassen voor ik naar de beurs vertrok gisteren én ik heb van nature erg droog haar en krullen. Zo slecht heeft mijn haar er nog nooit uitgezien). Ik heb de IRossi dan ook onmiddellijk zelf uitgeprobeerd om mijn haar terug in model te krijgen . Maar het werkt NIET. Er komen GEEN krullen of waves in mijn haar. Er gebeurt zelfs gewoon niets , hoe vaak je ook per lok probeert om toch iets of wat golven in uw haar te krijgen. Ik ben als consument erg ontgoocheld en voel me ook erg bedrogen. Het toestel werkt dus totaal niet. Ik heb het bedrijf net ook aangeschreven in de hoop op antwoord én een deftige oplossing voor deze dure aankoop van een apparaat dat totaal niet werkt.

2 juni 2025

Dear Ellen,
thank you for your feedback. Our customer service has already contacted you via Email and will find the best possible solution for you. Kind regards

Op de huishoudbeurs in amsterdam heb de…

Op de huishoudbeurs in amsterdam heb de krultang gekocht. Ik was er erg blij mee en bleven de krullen aanvankelijk goed zitten.
Toe ik het na een paar dagen thuis zelf ging proberen bleven Helaas de krullen niet lang zitten en werd het apparaat warmer dan dat er gezegt werd. De tang kwam perongeluk tegen me oor aan en nu heb ik een brandwond. Het product kan niet meer terug
omdat deze alleen ongebruikt retour mag. Zonde van mijn geld.

2 maart 2025

Ik voel mij belazerd

Ik heb de golden curl tijdens mijn vakantie in barcelona gekocht.
De verkoopster krulde mijn haar en het zat ook super mooi.
Het bijzondere aan de krultang was, dat deze niet heet wordt vertelde ze.
Op dat moment, was dat inderdaad zo! Nu heb ik net mijn haar gekruld en mijn arm verbrand! De tang was zó heet, ik voel mij nogal belazerd!

1 december 2024

Voor mij een miskoop.

Voor mij een miskoop.
Afgelopen vrijdag 22 november2024 op de winterfair geweest. Ik was op dat momen enthousiast,omdat het er leuk uit zag,maar twijfelde wel heel erg om het te kopen,de verkoper bleef maar aan houden,dus toch overstag gegaan. Zondag het zelf geprobeerd, met de video,maar het lukte me niet. Helaas kan je het product,terwijl het kort gebruikt is,niet retouneren omdat hij ongebruikt terug moet.

22 november 2024

Niet tevreden

Niet tevreden !
Kabel al voor de 2 de keer kapot ter hoogte van het toestel . Eerste maal toestel teruggestuurd , kost 20€ . Je krijgt wel snel een nieuw toestel . 2 de maal niet meer teruggestuurd omwille van de 20€ . Binnen het jaar zijn ze telkens kapot gegaan .

16 oktober 2024

Antwoord van Golden Curl

Dear Hilde, thank you for your feedback. Would you kindly contact us via info@golden-curl.com so we can assist you with a suitable solution for you? Thank you and Kind regards

Pot haarmasker

Ik had een pot haarmasker gekocht. Helaas zat het deksel los en was de inhoud in mijn tas gelopen. Een mail naar het bedrijf met uitleg en foto's was genoeg voor Hatice om een nieuwe pot te verzenden.

4 juni 2024

Miskoop

De stijltang tijdens Libelle zomerweek gekocht.
De verkoopster gaf een demonstratie door mijn haar te stijlen. Ik was hierover enthousiast en ze verzekerde dat het gestijlde coupe zeker een paar dagen goed zou zitten.
Eenmaal thuis geprobeerd, na zeker een half uur was niets meer mijn gestijlde coupe over.
Ik vind het echt zonde van mijn geld, was niet goedkoop.

29 mei 2024

Antwoord van Golden Curl

Dear Client, thanks for your feedback. Please contact us via info@golden-curl.com so we can assist your further with your matter. Thanks and Kind regards