Pas bon
Une entreprise de confiance offrant un service très professionnel. J'ai été rassuré de faire affaire avec eux car ils sont officiellement agréés et réglementés à Maurice, ce qui garantit sécurité et stabilité à l'investisseur.
Go Wize Capital Markets Ltd is an online forex and CFD brokerage company dedicated to provide the clients the unparalleled trading experience. Leveraging advanced technology and a commitment to excellence, we empower serious traders with a high-tech user interface needed to succeed in the dynamic world of financial markets. At Go Wize Markets, we are committed to providing you with the finest trading conditions on currencies and various other assets. Our aim is to offer you a peace of mind, allowing you to concentrate on the markets with confidence.
Ken Lee Building, 20 Edith Cavell Street, Port Louis, Mauritius
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
L'expérience a été excellente à tous points de vue, de l'inscription au support technique, et le fait d'avoir une licence mauricienne leur donne une grande crédibilité.
Une entreprise respectable offrant un service de très haute qualité. Son atout majeur est qu'elle est agréée et réglementée par l'île Maurice, ce qui renforce ma confiance en elle.
Una piattaforma molto affidabile e il servizio è ottimo. Ho apprezzato il fatto che siano autorizzati e regolamentati da Mauritius, il che mi ha dato molta tranquillità.
Great brokerage company and easy deposit and withdraw

Antwoord van Go Wize Markets
Go Wise ist nicht nur ein Handelsvermittler, sondern ein Erfolgspartner, der den Anleger Schritt für Schritt unterstützt.

Antwoord van Go Wize Markets
Ihre Bildungsangebote haben mir geholfen, meine Handelsstrategie erheblich zu verbessern.

Antwoord van Go Wize Markets
Die Trainer bei Go Wise sind professionell, und ihre Schulungsworkshops haben mir sehr geholfen.

Antwoord van Go Wize Markets
Sie bieten benutzerfreundliche Handelsplattformen und fortschrittliche Tools für Anfänger und Profis.

Antwoord van Go Wize Markets
Die Empfehlungen und Analysen, die sie anbieten, sind sehr präzise und helfen mir, richtige Entscheidungen zu treffen.

Antwoord van Go Wize Markets
Been trading with gowize for few months now.... after few initial miscommunication, was able to have a smooth transition of moving from other broker.... Quick withdrawals and good spreads compared to few other well known brokers.... Thanks to Serah for guiding with account management and other necessary steps initially....