Leuk assortiment. Niet altijd even duidelijk te zien hoe je de kaart kunt aanpassen en naar het afrekenen toe is het lastig je kortingscode in te vullen. Regelmatig gebeurd dat je kortingscode toch ni... Toon meer
Het is een heerlijke site waar je kaarten kunt vinden naar je eigen behoefte en smaak. Ze zijn redelijk gemakkelijk aan te maken . Sommige stickers zijn redelijk verouderd, en zouden wel aan vervang... Toon meer
Ik vind Greetz.nl een hele fijne website en gebruik het regelmatig om kaarten te sturen naar mijn familie die in Nederland woont. De website werkt fijn, er is veel keus en leuke opties om foto’s toe... Toon meer
Altijd een leuke breed aanbod en anders nog altijd de optie om een eigen foto (ontwerp) te uploaden. Verzending is eigenlijk altijd goed en pakketten komen netjes aan. Heb alleen nog maar goede ervari... Toon meer
- #4 van de 4 beste bedrijven in Wenskaartenwinkel
- #97 van de 107 beste bedrijven in Cadeauwinkel
Greetz is hét online platform voor persoonlijke verrassingen zoals kaarten, bloemen, ballonnen, taarten, dranken en chocolade. Iemand verrassen of laten weten dat je aan hem of haar denkt? Bij ons zeg je het altijd op jouw manier.
Nederland
- www.greetz.nl
Vraagt klanten om een review
Altijd prima!
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Vriendin's verjaardagskaart
Zelfs een kaart zelf maken, dat ging heel gladjes! Ook de extra kadootjes waren heel leuk.
Greetz for all of you!

Antwoord van Greetz
Ook al is het de laatste keer…goed opgelost
Ook al is het de laatste keer misgegaan, doordat mijn bestelling op een verkeerd adres was bezorgd, is dat probleem door Greetz goed en snel opgelost!
Het is een heerlijke site waar je…
Sommige stickers zijn redelijk verouderd, en zouden wel aan vervanging toe zijn.
Verder kan het wel eens voorkomen dat de kaart niet op de juiste datum wordt gebracht, zoals voor een verjaardag en dat is jammer
Geen gratis postzegel…
Greetz belooft een gratis postzegel maar als je de volgende dag de code wilt gebruiken blijkt de code verlopen. Handig als Greetz er voortaan bij zet dat codes maar één dag geldig zijn.
Ontvanger heeft na een week nog geen…
Ontvanger heeft na een week nog geen kaart gekregen..slechte zaak
Ik vind het belachelijk dat je eerst…
Ik vind het belachelijk dat je eerst door allerlei dingen moet voor je de kaart kan afrekenen. Als ik een condoleance kaart stuur dan krijg je alle kadootjes in beeld die er niet toe doen. En ik wil niet verplicht adressen opslaan! Sommige mensen stuur je eenmalig een kaartje en hoeven niet in mijn account te blijven.
Erg tevreden
Het bedenken, ontwerpen, opslaan, verzenden en betalen werkt prima. Verder wordt je goed op de hoogte gehouden van de weg die de bestelling gaat dus je hoeft je niet af te vragen waar het is. Kwalitatief zijn de kaarten erg mooi en netjes dus erg tevreden.

Antwoord van Greetz
Greetz is greetz nol wel
Greetz is greetz nog wel, kaarten zijn perfect, maar de bezorging duurt veel te lang, de datum klopt niet met wat ze zeggen, dat is het enige minpunt de post
Let op de verzendkosten
Ik had ballonnen, een kaart en een merci chocolade besteld. Hun kiezen ervoor om het in 2x keer te bezorgen en ik moet 2x bezorgkosten betalen. Lekker klantvriendelijk zo. Het is voor dezelfde persoon en op dezelfde dag. Lekker cashen zo
Wat ik echt mis is dat je niet weet…
Wat ik echt mis is dat je niet weet wanneer de kaart is aangekomen bij de persoon. Het zou fijn zijn als je daar ook een melding van krijgt zonder een dure track en trace er bij te moeten doen.
Geen aanrader
Slechte site waarin je veel gestoord wordt met allerlei aanbiedingen die je veelal niet wil. Voor mij geen Greetz meer.
Mijn wensen zijn vervuld!!
Tachtig-plussers
Ik heb mijn ouders, tachtigers, geleerd met Greetz te werken. Dat lukte prima. Het systeem is niet ingewikkeld en daarom voor iedereen toegankelijk.

Antwoord van Greetz
Jullie geven een aanbieding kaart…
Jullie geven een aanbieding kaart gratis, maar dat klopt dus niet. Uiteindelijk moet je gewoon betalen. Erge tegenvaller.
Makkelijk een kaartje sturen!
Weer zo jammer
Al jaren bestel ik al mijn kaarten bij Greetz, maar het gaat steeds vaker mis. Helaas nu alweer een Greetz kaart die niet bezorgd werd. Zó jammer, je wilt mensen laten zien dat je aan hen denkt & vervolgens komt je kaart niet aan. Op het 'niet bezorgd' mailtje aan Greetz, kwam helaas ook geen enkele reactie. Daarom 1* & ik ga es kijken of elders de service beter is