GuldKyllingen Grillvogne Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bestilte kylling og chickentenders fra Guldkyllingen, Himmerland. Da de var i Farsø i går. Vi kan kun gi’ ros herfra. Det smagte virkeligt godt, god smag i kyllingen og saftig, sprøde pomfritter m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid en sikker vinder hjemme hos os🤩 Har købt fra Guldkyllingen mange gange (især ved Langenæs i Aarhus), og det er uden tvivl der, man får de bedste nuggets og bedste kylling overhovedet🤩 Det er a... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Afhaalservice

Geschreven door het bedrijf

GuldKyllingen® er et take away grillkoncept. Spydstegte BBQ kyllinger. Kyllingerne steges over flammerne fra gasgrillen. Find os foran førende supermarkeder, året rundt over hele Danmark samt populære campingpladser om sommeren.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

93 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kyllingeburger ved Ajstrup Strandcamping

Jeg bestilte en kyllingeburger ved Guldkyllingen ved Ajstrup Strandcamping. Den var direkte ulækker. Salaten var gammel, bollen var smattet og kyllingen noget ubestemmeligt kød! Herudover forlangte de 100,- selv om der stod 75 på menukortet. Aldrig igen!

4 juli 2026

Hej Anne-Mette
Din oplevelse lyder bestemt ikke som noget GuldKyllingen er kendte for. Det ligner en personlig fejl og det skal der strammes op på. Alle vores udvalgte produkter er i absolut topkvalitet.

Vil du kontakte os på kædekontoret på tlf. 40222333

Fantastisk service fra Nicolai

Fantastisk service fra Nicolai. Det smager som kylling fra Himlen

2 juli 2026

Hej Claus
1000 tak for dine 5 stjerner til GuldKyllingen, og for at dele din gode madoplevelse. Det betyder rigtigt meget ! Vi sørger for at videresende til Nikolaj & GuldKyllingen Daugård

Nikolai

Nikolai! Du laver noget lækkert mad her i bredballe😋 vi glæder os til du kommer tilbage igen i uge 31

29 juni 2026

Hej Silje
1000 tak for dine 5 stjerner til GuldKyllingen i Bredballe, og for at dele din gode madoplevelse. Det betyder rigtigt meget ! Vi sørger for at videresende til Nikolaj & GuldKyllingen Daugård

Lækker lækker mad fra Nicolai

Lækker lækker mad fra Nicolai.
Glæder mig til han kommer tilbage til bredballecentret 365.

29 juni 2026

Hej Jacob

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nikolaj du laver fremragende mad i glud…

Nikolaj du laver fremragende mad i glud - ses i uge 31

27 juni 2026

Hej Emil

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nikolaj du laver fantastisk mad i Glud

Nikolaj du laver fantastisk mad i Glud, glæder os til du kommer i uge 31 igen i Glud

27 juni 2026

Hej Daniel

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nicolai du laver fantastisk mad🤩😍

22 mei 2026

Hej Mathilde
1000 tak for dine 5 stjerner til GuldKyllingen og for at dele din gode madoplevelse. Det betyder rigtigt meget ! Vi sørger for at videresende til Nikolaj & GuldKyllingen Daugård

Stadig lækkert

Stadig lækkert

18 mei 2026

Hej 'The main mand god'

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var perfekt god mad god ekspedition…

Det var perfekt god mad god ekspedition fra guldkyllingen i Daugaard ved Bredballe centeret

11 mei 2026

Hej Mads
1000 tak for dine 5 stjerner til GuldKyllingen Bredballe og for at dele din gode madoplevelse. Det betyder rigtigt meget ! Vi sørger for at videresende til Nikolaj & GuldKyllingen Daugård

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nicolai du laver fantastisk kylling i…

Nicolai du laver fantastisk kylling i Glud!!

10 mei 2026

Hej Rasmus
1000 tak for dine 5 stjerner til GuldKyllingen i Glud og for at dele din gode madoplevelse. Det betyder rigtigt meget ! Vi sørger for at videresende til Nikolaj & GuldKyllingen Daugård

Mad🥄

ekstremt lækker mad på farten og god kundeservice af nicolai.
Tiptop🌞👍

29 april 2026

Hej Rundstyk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5/5 stjerner super mad super flink og…

5/5 stjerner super mad super flink og altid i super humør tak for den gode service

25 april 2026

Hej Morten

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

nicolai laver nogen af det bedste pommes…

nicolai laver nogen af de bedste gode pommes elsker at få dem

23 april 2026

Hej Marie

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og saftig kylling!

Mødte Nicolaj da GuldKyllingen Daugård besøgte Brande 🔥 Helt fantastisk mad og simpelthen den bedste service! Nicolaj skal komme til Brande noget oftere, fik ikke kun den sidste, lækre, saftige kylling men og den hyggeligste samtale imens maden blev klargjort 10/10 🐥🔥

21 april 2026

Hej Caroline
1000 tak for dine 5 stjerner til GuldKyllingen i Brande og for at dele din gode madoplevelse. Det betyder rigtigt meget ! Vi sørger for at videresende til Nikolaj & GuldKyllingen Daugård

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse fra Nikolaj 365 i…

Super god oplevelse fra Nikolaj 365 i bredballe

20 april 2026

Hej FML
1000 tak for dine 5 stjerner til GuldKyllingen i Bredballe og for at dele din gode madoplevelse. Det betyder rigtigt meget ! Vi sørger for at videresende til Nikolaj & GuldKyllingen Daugård

Byens bedste kylling

Byens bedste kylling! Mega lækker mad og super god kundeservice, kan klart anbefales! Coop 365 bredballe

20 april 2026

Hej Clara

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ludvig, du er en sand kulinarisk helt!

Ludvig har skabt noget helt ekstraordinært. Hans gulvkylling er ikke bare mad – det er ren kærlighed på en tallerken. Hvert sprødt skind, hver saftig bid, vidner om hans talent, tålmodighed og ubetingede passion for madlavning. Ludvig formår at løfte en simpel ret til et sandt mesterværk, og man kan mærke hans hjerte i hver eneste detalje. At smage Ludvigs kylling er at opleve, hvordan kærlighed og dygtighed smelter sammen – en oplevelse, man aldrig glemmer.

9 oktober 2025

Hej Felix

Enormt god mad

Enormt god mad - Horsens meny

14 april 2026

Hej Mads
1000 tak for dine 5 stjerner til GuldKyllingen i Horsens og for at dele din gode madoplevelse. Det betyder rigtigt meget ! Vi sørger for at videresende til Nikolaj & GuldKyllingen Daugård

Du laver fantastisk mad Nicolai 😉👍❤️

13 april 2026

Hej Line

Guldkyllingen Daugaard

Guldkyllingen Daugaard laver nogle klasse kyllinger. Kæmpe ros herfra

12 april 2026

Hej Staghøj
GuldKyllingen Danmark

Lees meer over geverifieerde reviews.