Gundtoft  Reviews

1.047
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid hurtig levering , alt er i orden , og så bliver der endda skrevet personligt / og svaret igen , dersom der skulle være noget med str, farve og lignende.. Utroligt flot service .Stor ros til per... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Søde medarbejdere der springer rundt og finder varer frem. Godt bredt udvalg, eneste lille pip: der er meget vinter overtøj der fylder, knap så megen plads til sommertøjet. Dejligt man kan returnere v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin hjemmeside med gode billeder og oplysninger. Gode tilbud. Meget fin service og hurtig levering. Måtte desværre returnere den købte frakke pga den var for stor. Returnerede frakken i butikken i Køb... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sikke en fantastisk kundeservice, en forsvundet pakke, her op til jul, blev håndteret yderst professionelt med korrespondance og gode råd og til alles held kom pakken frem. SÅ tak for jer :) i fo... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel
  2. Kledingwinkel

Over Gundtoft

Geschreven door het bedrijf

Om Gundtoft

Gundtoft er en multibrand butik, der sælger tøj til kvinder online på www.gundtoft.dk og via vores 7 butikker i Vejle, Kolding, Sønderborg, Odense, København og i Kolding Storcenter samt Rosengårdcentret.

Hos Gundtoft finder du et stort udvalg af eksklusive modebrands, herunder Munthe, Dea Kudibal, Mos Mosh, PBO, Bruuns Bazaar, Culture, Freequent, Soulmate, 2-Biz, Micha, Brax, In Front, Skovhuus, Mansted, Marta Du Chateau og mange flere.

Vi tilbyder fri fragt, når du køber for mere end 300,- og vælger levering til en af landets mange GLS pakkeshops. Der er returlabel med i pakken, så du nemt kan returnere dine varer. Du kan selvfølgelig også bytte dine varer i vores butikker.

Du har altid 14 dages fri retur, når du handler i vores webshop.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.047)

267 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min oplevelse med Gundtoft var upåklagelig.

En god oplevelse. Varen blev leveret hurtigt og jeg var tilfreds med det hele

4 februari 2026

Kære Inger,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at din oplevelse var upåklagelig, og at både levering og vare levede op til dine forventninger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meger hurtig levering og virkelig god service
Jeg kunne ikke få dét til at fungere med de lovede 10 % rabat , men en yderst venlig dame skrev, at dét ville hun sørge for, at de blev trukket fra .

4 februari 2026

Kære Kjeld,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede både hurtig levering og god service, og at vi kunne hjælpe med at få rabatten på plads.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg er meget glad for min nye dunfrakke.

Der var lidt forsendelses bøvl. Det blev løst og jeg er så glad for min lækre varme dunfrakke.

30 januari 2026

Kære Ulla,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi beklager, at der var lidt bøvl med forsendelsen, men det glæder os meget at høre, at det blev løst, og at du er glad for din varme dunfrakke.

Venlig og god ekspedition

Venlig og god ekspedition

2 februari 2026

Kære Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede venlig og god ekspedition.

Den rigtige vare

Den rigtige vare, rimelig pris

2 februari 2026

Kære Ib,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du fik den rigtige vare til en rimelig pris.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Altid godt kvalitet og hurtig levering

Altid godt kvalitet og hurtig levering

10 februari 2026

Kære Lene,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplever god kvalitet og hurtig levering.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte et par lækre skindhandsker

Købte et par lækre skindhandsker, fik pakken inden for 3-4 dage. Alt levede op til forventningen. Super kvalitet på handskerne

30 januari 2026

Kære Mette,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er glad for dine skindhandsker, og at både leveringstid og kvalitet levede op til dine forventninger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fine sko, fin pris, og rigtige mennesker bag det hele

Købte sko til min hustru, og fik et rigtigt menneske i røret, da jeg ringede for at få afklaret noget. Det er jo dejligt. Fine sko, fin pris, og rigtige mennesker bag det hele. Det skal man støtte op om i disse tider!

20 januari 2026

Kære Peter,

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at både skoene, prisen og kontakten med vores kundeservice levede op til dine forventninger. For os er det vigtigt, at der altid er rigtige mennesker bag – også når man ringer for at få afklaret noget.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og fordi du støtter op om os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg synes i har noget dejligt tøj og…

Jeg synes i har noget dejligt tøj og jeg vil handle hos jer igen

7 februari 2026

Kære Else,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du synes om vores tøj, og at du har lyst til at handle hos os igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk flot jakke til en god pris

Fantastisk flot jakke til en god pris. Hurtig levering⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

28 januari 2026

Kære Henriette,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er glad for jakken, prisen og den hurtige levering.

Hurtig og god levering

Hurtig levering. Varerne levede op til forventningerne. Returlabel var medsendt, så varerne var nemme at returnere, hvis det havde været nødvendigt

21 januari 2026

Kære Anne Katrine,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, varerne levede op til forventningerne, og at det var nemt at returnere, hvis behovet opstod.

Super

Hurtig ekspedition og levering efter eget ønske

19 januari 2026

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du oplevede hurtig ekspedition og levering efter dit ønske.

Kære Ib,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du synes, det er et godt sted at handle.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt noget på nettet

Jeg havde bestilt noget på nettet, der ikke var som ventet, fik den bedste service i forretningen i Vejle da jeg kom for at bytte varerne, super service, og jeg kom derfra med nogle fine bukser

26 januari 2026

Kære Elizabeth,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du fik rigtig god hjælp i vores forretning i Vejle, da varen ikke levede op til forventningerne, og at du gik derfra med et par fine bukser. Det glæder os meget.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

100% beklagelse

Jeg er sådan set bare træt af at 10 dage efter et køb på 5.360kr erfarer jeg at jeg kunne have købt varen til 536kr billigere. Da alt udsalg blev sat yderligere 10% ned.
Jeg gjorde opmærksom på skuffelsen og spurgte om De evt. kunne give et plaster på såret/skuffelsen.

Så jeg er ikke en positiv kunde.

12 januari 2026

Kære Lilian,

Tusind tak for din tilbagemelding, og vi beklager naturligvis mange gange, at du er utilfreds med håndteringen af din ordre. Vi ønsker altid at finde den bedste løsning sammen med vores kunder, og vi forstår fuldt ud, at situationen har været frustrerende.

Vores slutspurt-udsalg startede 14 dage efter din ordre – og desværre bliver vi nødt til at følge vores retningslinjer, så vi ikke kan give ekstra tilbagebetalinger til alle, der har købt inden udsalget. Det er udelukkende for at sikre en fair behandling af hele vores kundekreds.

Vi vil altid gå langt for vores kunder og står til rådighed for spørgsmål, også kritiske. Vi håber, du kan forstå baggrunden for vores retningslinjer, og at du føler, at vi har lyttet til dig.

Vi ønsker dig en rigtig god dag og takker igen for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Pænt vest.Hurtig levering.

12 januari 2026

Kære Wanda,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med vesten, og at leveringen var hurtig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service. Hurtig levering.

23 januari 2026

Kære Elin,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede god service og hurtig levering.

Ordentlige varer

Ordentlige varer. Hurtig betjening.

16 januari 2026

Kære Jytte,
Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med varerne og oplevede hurtig betjening.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Skånsom emballeret, så kjolen ikke krøllede under transport

2 januari 2026

Kære Betty,
Tusind tak for din fine tilbagemelding.
Vi er glade for at høre, at både ekspeditionen og emballeringen levede op til forventningerne – det er vigtigt for os, at varerne ankommer pænt og klar til brug.