Hele fijne producten en dankzij de goede begeleiding zowel op de website als persoonlijk van Vera de juiste producten behorende bij mijn problematiek kunnen uitproberen. En het werkt! Haargroei in rap... Toon meer
Slechte service!! Bestelling geplaatst en direct betaald met de belofte "vandaag besteld, morgen in huis". ". Inmiddels wacht ik al een week op mijn product. Volgens DHL is er al een onderz... Toon meer
Bestelling 2 dagen geleden gedaan in de ochtend. 2 dagen verder nog onbekend wanneer de levering plaats vindt. PostNL is zogenaamd druk in email. Wat ik van hgs gekregen heb. Dit staat niet in mijn Po... Toon meer
Goede website met heel heldere uitleg over de werking van de producten met een breed assortiment, dat geeft echt het idee dat ze specialist zijn op het gebied van haargroei. Ook worden de producten ze... Toon meer
Bij Hairgivers vinden wij dat iedereen zich goed moet kunnen voelen in en met zijn of haar eigen lichaam en geloven we in de kracht van geven om dit te realiseren. Onze haren zijn een essentieel onderdeel van deze zelfbeleving. De één heeft moeite met hoofdhuidgezondheid, terwijl de ander kampt met vroegtijdig haarverlies. Onze missie is om voor ieder haar- of hoofdhuidprobleem de juiste oplossing te bieden en zo een positieve verandering te geven aan het leven van onze klanten. Op deze manier willen wij onzekerheid tot het verleden laten behoren en zelfvertrouwen teruggeven.
Tivolilaan 205, 6824 BV, Arnhem, Nederland
- 085 047 1132
- contact@hairgivers.nl
- www.haargroeispecialist.nl
Heeft 14% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goede voorlichting snelle levering en…
Goede voorlichting snelle levering en kwaliteit
eindelijk verlost van de jeuk
Al heel lang vreselijke jeuk van de hoofdhuid. En nu eindelijk iets gevonden wat werkt!! Is wel aan de prijs maar zo blij dat ik verlost ben van de jeuk, dat is onbetaalbaar! En je kunt er lang mee doen! Heb de neofollics shampo en scalp therapy mask in tube besteld. Het heeft bovendien ook een lekker fris, kruidig geurtje.
Snelle bezorging & fijne service
Snelle bezorging & fijne service. Of de producten daadwerkelijk werken valt nog te bezien maar niet geschoten is altijd mis...
Ik ben tevreden
De haargroeispecilist heeft een prettige manier van communiceren. De bestellingen worden snel en goed verpakt geleverd. Of de producten de haargroei inderdaad stimuleren vind ik bij mezelf lastig te zien maar ze zijn fijn in gebruik en ruiken heerlijk.
Goede producten en snelle service!
Te duur en levenslange inname
Komt veel te duur uit en pas na 6mnd effect. Zodra men ermee stopt is deze weg. Wil niet levenslang van dat soort pillen afhangen.

Antwoord van Hairgivers
Binnen 1 werkdag bezorgd!
Binnen 1 werkdag bezorgd! Goede en duidelijke informatie op de website over alle producten en hoe deze op de meest efficiënte manier te combineren zijn.
Haaruitval
Ik gebruik de neofollics shampoo, conditioner en de pillen. Het haaruitval
Is zeker minder . Goed advies gekregen.

Antwoord van Hairgivers
Een Low level laser therapy helm…
Een Low level laser therapy helm gekocht (van €995) en wou terugsturen binnen zes maanden probeer periode, ze hebben er gewoonweg niet op gereageerd. Oplichters in dat opzicht!
Bezorging duurt langer dan dat ze…
Bezorging duurt langer dan dat ze zeggen, wacht inmiddels al 2 weken op 1 pakketje.
Zodoende heb ik gekeken wat er zolang duurde, was er een product niet op voorraad. Dit hadden ze ook makkelijk online kunnen aangeven, voordat ik ging bestellen. Dus oké, product niet op voorraad en 5 dagen later dan maar een andere bestelling extra gedaan, en jahoor men zegt is verzonden hier zit je dan 7dagen later en nog steeds niks!
Uitstekend bedrijf
Duidelijke en overzichtelijke website, Product goed omschreven en snel besteld. Levering de volgende dag. Zo zie ik het graag.