Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Planterade häck i slutet av september med 168 plantor bok och 20 plantor murgröna. Leveransen blev något försenad från fredag til efterföljande måndag men plantorna var ändå i fint skick och kvalitet... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde 200 plantor vintergrön liguster. Transporten tog 4 dagar och Postnord levererar utan avisering. Försändelsen kom i 4 paket och 2 kom på enndag och 2 en annan dag så jag fick sitta hemma och... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

25 blodboksplantor torra alla döda Nätföretaget har hemligt telenr och går inte nå per telefon,plantorna åtföljdes med en fraktsedel från ett företag i Holland som heller inte går att nå deras tel... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mycket fina buxbomsplantor. Över förväntan; stora, kraftiga och frodigt gröna. Ett minus dock för dålig info om ankomsttid. En lastbil dök upp på garageuppfarten tre dagar tidigare än väntat, och efte... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Plantengroothandel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

På Häckväxteronline.se hittar du billiga häckväxter av högsta kvalité - vi har häckplantor för alla smaker!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Fina plantor

Lätt att beställa. Plantorna var fina och stämde med beskrivningen. Bra paketerat och smidig leverans.

12 november 2025

Varning katastrofal hantering

Beställde plantor för leveran Höst-25
Efter muntlig överenskommelse missade man datumet, ingen information.

Efter flera mejl ges detta besked
”-Leverans våren 2026”

Vid frågan ”-Vad hände med utlovat leveransdatum v45.” ges svaret
”-Vi garanterar inget leveransdatum.”

11 november 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bästa priset och snabb leverans.

Bästa priset och snabb leverans.
Beställde 220 barrotade liguster bara 30 st som klarade sej. Misstänker dålig kvalité från början, fick ingen kompensation.
Beställde nya i kruka dom ser ut att klara sig bra. Några av plantorna verkar vara en annan typ av liguster...

23 juni 2025

Pålitlig leverans

Leverans på utsatt dag, och väldigt tydlig kommunikation kring leveransen.
Beställde 100st blodbok 60-80cm på rot. Ska bli väldigt spännande att se när plantorna vaknar till våren om alla ”lever”.

3 oktober 2024

Många växter dog

Beställde 60 plantor från hackvaxteronline.se, men var bara 5 som överlevde. De beställdes i oktober och levererades v 43 då jag planerade dem direkt i ny jord och vattnade regelbundet. Sen till våren såg jag att de inte hade tagit sig, kontaktade deras kundservice som tyckte att jag skulle vänta tills juni för att se om de tog sig, men de gjorde de inte. Nästa gång jag pratade med deras kundservice var de verkligen inte trevliga. De sa att jag får ta för givet att många växter inte tar sig i slutet på säsongen, jag sa att det var mycket märkligt att ca 90% dog och att jag har betalat 4308 kr för detta.
Så det var bara till att slänga växterna och beställa från en annan leverantör istället.
Under all kritik!!!!!

20 juli 2024

Katastrof dålig kundservice

Katastrof dålig kundservice. Av 160 plantor är 100 döda.

Kundservice säger att jag vattnat för lite eller för mycket trots att plantorna varit döda från start… slutat svara på mina mail.

Rekommenderar ingen att beställa här ifrån! Kommer gå vidare till ARN.

12 augustus 2024

Barrotad trubbhagtorn

Beställde 50 stycken barrotade trubbhagtornsplantor. Såg ut som ett påskris som kom i en låda, men visste att de kunde se lite kala ut. Planterade dem 30/5 och nu den 25/7 så har alla plantor fått löv, vuxit lite och ser glada ut. Några var segare än de andra att komma igång med lövproduktionen men alla plantor har överlevt :)

25 juli 2024

Dåligt bemötande

Beställde Blodbok med mycket varierande kvalitet. Av 275 plantor har nu 90st dött. Sattes på våren och blev rådd att avvakta. När jag hör av mig exakt ett år senare har det tydligen gått för lång tid…
Leveransen var dåligt paketerad och kundservicen ganska kass.
Rekommenderar Inte!

3 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställ inte från detta företag

Beställde häck varav 30% inte växer.
Fruktansvärt dålig och otrevlig kundservice som inte godtar reklamation och menar på att det inte kan vara fel på deras plantor.
Riktigt missnöjd!!! Handla aldrig här.

28 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag avråder att köpa från häckonline

Jag avråder att köpa från häckväxtonline

Vi köpte 115 st torra och transportskadade plantor detta är även bekräftat på Mail från kundservice.
När vi kräver kompensation slutar dem att svarar! Känns sjukt att behöva betala 15k för döda växter!

26 mei 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen på företaget har koll

Vi beställde 180 plantor vintergrön liguster, och 1150g rootgrow till det.

Vi ringer upp på onsdagsmorgon och frågar när det ska levereras, vi får infon att de kommer på fredag, men absolut inte idag. 3 timmar senare ringer det en irriterad chaufför på dörren som säger att han har ringt massor av gånger, jag ber om att få se numret han har ringt, det är varken min eller min sambos nummer så är osäker på vart dom har fått det ifrån.

Paketet verkar stämma iallafall, så vi hämtar det, väntar några timmar och ska sedan börja plantera. Vid planteringen så inser vi att dom inte har packat med rootgrow (som bara går att använda vid planteringen) trots att den står med i specifikationen.

Vi ringer kundservice och frågar, där de säger att det inte är deras fel. Vi börjar plantera växterna och hoppas på att dom klarar sig.

25 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stor varning för detta företag.

Stor varning för detta företag.

Vi beställde över 100m bokhäck extra kvalitet. Vilket skämt! När plantorna levereras från deras fryshus är de helt bruna. Du har 14 dagar att reklamera och de vet givetvis att det inte går att avgöra kvalitet på så kort tid. 30-40% av plantorna var döda/döende vid leverans visade det sig och jag undrar om det är samma art på alla plantorna.

Kompensationen som erbjöds var en rabattkupong på att beställa ännu mer skräp.

Köp någonannastans - dwt gär är lurendrejeri

5 september 2023

Har köpt Taxus Hiksi 2018, 2019 och 2020

2018 beställde jag ca 35 Taxus Hiksi, fick jättefina plantor men leveranstiden var katastrof lång och utan information. Plantorna var supertorra och att bara en dog beror på ihärdig och regelbunden vattning. En planta saknades, men för den fick jag tillbaka pengar omgående. 2019 beställde jag 50 st plantor Taxus Hiksi ca 100 cm höga. Jag fick plantor som var 125 cm höga, låter ju bra men de var trattformade och väldigt glesa och smala nertill. Många av dessa tog sig aldrig utan 7 st dog. Fortfarande efter 3 år är minst 11 st fula men har börjat att ta sig. Transporten var lika dålig den, först kom 25 st, Ingen information gavs utan jag fick ringa själv och fråga, efter några dagar kom resterande plantor. 2020 beställde jag 50 st Taxus Hiksi krukodlade av den minsta sorten 60 cm höga. Nu fungerade transporten bättre men man fick ingen trackin cod så att man kunde följa transporten. Av den senaste beställningen i april 2020 har alla överlevt även om de var lite glesare och tanigare än på bild. Jag klipper regelbundet och har installerat automatisk bevattning med droppslang och timer.

25 april 2022

Antwoord van Hackvaxteronline.se

Tack för din reaktion vilken vi använder för att ytterligare förbättra vår tjänst.

Bra bra bra

Bra information hela vägen och ett bra pris! Holländare som kom med plantorna i en stor lastbil med truck. Han ringde från ett holländskt nr innan, mkt trevlig osv.
Plantorna såg bra ut och hoppas de tar sig, skulle absolut beställa plantor igen.

10 oktober 2022

Antwoord van Hackvaxteronline.se

Tack för ditt betyg. Vi önskar dig mycket glädje av din nya häck.

Riktigt uselt

Riktigt uselt! Planterade 50 avenbokplantor, endast 1 var levande. Dom frånsäger sig allt ansvar. Varnar det starkaste från köp här! Om häckväxteronline har mage att svara på det jag skrivit här ber jag er att svara som ni svarar i den personliga kontakten och inte något mambojambo som: oj vilken otur vi ska se över detta kontakta oss igen etc etc….

22 augustus 2022

Avråder starkt från köp

Köpte barrotad avenbok, för leverans i maj. Transporten tog 9 dagar. Trots att alla instruktioner för plantering och skötsel följdes, de fick faktiskt mycket mer vatten än vad de skrev, så blev resultatet att 18 av 50 plantor lever, och vissa lever bara vid basen. Jag är en erfaren odlare och har aldrig misslyckats med någon häck tidigare. Men företaget hänvisar till att jag inte kan bevisa att de skadades under transporten. Och det är ju väldigt svårt när det är själva meningen att de skall sova vid leveransen - de skall se döda ut. Jag är med facit i hand väldigt tveksam till barrotade plantor som transporteras utan kyltransport, särskilt under den varma perioden, och har nu sett att flertalet företag inte levererar barrotat i den perioden och vissa inte barrotad avenbok alls.

Företaget har erbjudit rabatt på nästa köp ”utav artighet” men jag kommer aldrig mer köpa något från dem. Så mycket arbete utan resultat, plus en ”häck” med stora hål, samt en massa negativ energi i samband med kommunikationen med Häckväxteronline.

5 augustus 2022

Antwoord van Hackvaxteronline.se

Vi beklagar att du hade denna upplevelse. Vi gör alltid vårt yttersta för att tillsammans med dig hitta en lösning på eventuella problem. Vi är ledsna att detta inte kunde lösas till din belåtenhet.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.