Goed geholpen door Ralph. Na een loopanalyse en verschillende pasrondes voor een schoen gegaan die uiteindelijk na 3 loopjes toch pijn (door uitzetten) in de voorvoet opleverde, mee teruggegaan en mog... Toon meer
Vandaag wandelschoenen gekocht bij de Hardloopwinkel in Rotterdam. Super goed geholpen door Wouter! Ik had schoenen gezien maar die waren toch te smal voor mijn voeten. Wouter zag gelijk welke goed v... Toon meer
Ik ging naar de fysieke winkel in Rotterdam voor advies over compressiesokken. Ondanks de drukte in de winkel werd er rustig en uittgebreid de tijd voor me genomen. Voor de juiste sokken werd... Toon meer
De Hardloopwinkel Webshop is een online hardloopwinkel gespecialiseerd in hardloopartikelen, schoenen, kleding en accessoires. Met 5 échte De Hardloopwinkels in de randstad en een professionele webshop zijn er meer dan 30 hardloopspecialisten die in de startblokken staan om jou te helpen. De Hardloopwinkel Sinds 1992 'Wat je doel ook is'
Noordbaan 802, 2841MG, Moordrecht, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ilse en Marc, dank jullie wel voor jullie attentie, aandacht bij helpen met hardloopschoenen kiezen. Maar ook met sporthorloge. Nogmaals bedankt. Adam.
Wij waren gister (op een zaterdag) naar de hardloop winkel in Den Haag gegaan. Ik wilde al langer een keer goed advies, en mijn vriend die traint voor de marathon had ook weer nieuwe schoenen nodig. Een zaterdag is druk en we hadden geen afspraak gemaakt. Wij kwamen binnen, zijn even gaan rondkijken en daarna zijn wij geholpen door Sanne. Sanne echt waar, je hebt zo goed je best gedaan! Ze was met meerdere mensen bezig (het was gewoon echt heel druk) & ik zag echt aan der dat ze er soms een klein beetje doorheen zat. (Heb zelf ook in de retail gewerkt dus ik herkende het) Wij hebben ook meerdere keren bij der aangegeven dat we alle tijd hadden (je kan het natuurlijk ook wel verwachten hè drukte op de zaterdag) maar ze heeft echt lopen rennen en vliegen. Niet alleen voor ons maar ook voor de andere mensen waar ze mee bezig was. Ondanks dat super goed advies, geluisterd naar onze wensen. En we hebben vandaag met haar tips (effe inlopen etc) 21 km gerend. Geen pijntjes. Wij komen graag weer terug.
Twee paar dezelfde hardloopschoenen (in dezelfde maat besteld). In eerste instantie maar 1 paar binnen gekregen. Na een kort telefoontje met de klantenservice is de tweede set diezelfde dag nog opgestuurd. Toen ik het tweede paar schoenen binnen kreeg zaten er een paar hardloopsokken bij als bedankje voor mij geduld. Super service en goed opgelost.
Ik kwam niet eens tot een aankoop. Marcel had namelijk geen zin om voor mij de diepte op te meten van enkele hardloopbroekjes. Noodzakelijk voor mijn medicatiepomp (Parkinson). Bijzondere ervaring. Teleurstellend ook.
NB: reactie op Marleen: edoch, ik heb specifiek aangegeven of de maten opgemeten konden worden. Ik vind het jammer dat je het nu op onduidelijkheid van mij schuift. Ik wil met liefde de mail aan je doorsturen.
NB 2: ik heb reeds ergens anders broekjes aangeschaft.

Antwoord van De Hardloopwinkel
Schoenen uitgeprobeerd en terug gestuurd. Helaas de verkeerde maat. Omdat er wat haren op de zool zijn aangetroffen zijn er 15 euro schoonmaakkosten in rekening gebracht. Ik vind dit een goedkope manier om wat centen bij te verdienen. Dit is ook de reden waarom ik deze recensie achterlaat en waarschijnlijk niet weer wat bestel bij deze partij.

Antwoord van De Hardloopwinkel
Super geholpen door Marc in Den Haag! Na een loopanalyse heb ik drie verschillende schoenen getest, waarbij goed en zorgvuldig wordt geholpen. Binnen een halfuur liep ik met de fijnste schoenen naar buiten.
Super geholpen door Jesper! Door de hardloopanalyse wist hij precies wat voor schoenen ik nodig had en er werd ook heel veel rekening gehouden met mijn kleuren voorkeur ;).
Op zoek naar een paar trailrun-schoenen is me door trainingsmaatjes Hoka van harte aanbevolen. Wouter raadde me dringend aan ook een Mizuno's te proberen. Prima om ook Mizuno te proberen, maar Hoka zou volgens Wouter voor mijn trainingslocatie niet geschikt zijn. Vreemd, al mijn hardloopmaatjes met uitgebreide hardloopervaring lopen op Hoka.
De hardloopervaring van Wouter leek me eerder dubieus.
Een te grote maat moest ik volgens Wouter zeker hebben. Ik wilde graag een tussenmaat proberen. Deze kon ik kopen. Echter Wouter was van plan op de nota te schrijven dat de schoenen zonder garantie gekocht moesten worden, omdat ik zijn advies niet opvolg.
Na inmiddels 90 wedstrijden heb ik flink wat hardloopschoenen versleten. Ik weet zelf prima wanneer een schoen lekker zit of niet. Tot nu toe altijd prima geholpen in de Hardloopwinkel, maar dit was een teleurstelling en helaas een lachwekkend tafereel voor andere klanten.
Op deze review ben ik teruggebeld door de Hardloopwinkel. Ondanks deze slechte ervaring rekenen ze op mijn terugkomst. Zal er een nachtje over slapen.

Antwoord van De Hardloopwinkel
Hele snelle levering, eindelijk in het bezit van een super mooi paar ASICS Superblast 2 Paris.
Vivién heeft me super goed geholpen, ik gaf aan dat net begonnen was met hardlopen en dat ik goede schoenen zocht, hierbij heb ik de perfecte schoenen gevonden, en zelf een schema gekregen.
Vlot, professioneel en klantvriendelijk.
Mijn ervaring is buitengewoon positief. Passende schoenen vinden is voor mij een echt probleem. Dit bedrijf doet er alles aan je te helpen en handelt het hele proces, inclusief retouren zeer efficient en betrouwbaar op. Echt om door een ringetje te halen. Complimenten, dik verdiend
Zoals beloofd vandaag besteld en de volgende dag in huis. Had op prijsvergelijk een hardloopschoen bekeken. Een paar partijen waren nog goedkoper maar zag dan op Trustpilot dat dat onbetrouwbare sujetten waren. Ik ben dus uitermate tevreden over Hardloopwinkel.nl

Antwoord van De Hardloopwinkel
Super ervaring gehad. Persoonlijk geholpen door Eva en de volgende dag al mijn aanbevolen spullen in huis. Nu lekker hardlopen.

Antwoord van De Hardloopwinkel
Een week of 2 geleden hardloopschoenen gekocht in de winkel te Rotterdam.
Bijzonder vakkundig geholpen door Vivien, die eerst een looptest met me deed en me vervolgens diverse schoenen liet passen en testen.
Zij ging zeer grondig en geduldig te werk zodat ik de winkel kon verlaten met een voor mij perfect paar schoenen.

Antwoord van De Hardloopwinkel
Vanwege haast een voorradig artikel met 'voor 20u besteld, morgen in huis' juist hier besteld. Dat was dus niet het geval en het duurde maar liefst 4 dagen (incl. een zondag) voordat ik het product ontving. In de tussentijd elders hetzelfde besteld en dat kwam eerder aan. Jammer dat er vervolgens ook retourkosten in rekening worden gebracht. Verder prima, doos netjes ingepakt met zelfs een cadeau erbij.
Loopschoenen besteld, precies ontvangen wat ik besteld heb. Keurig verpakt. Schoenen waren op voorraad, maandag besteld, woensdag bij PostNL punt op kunnen halen.
Een vraag gesteld via de klantenservice over een product en ik kreeg snel antwoord en advies. Mijn bestelde producten werden snel geleverd. Erg blij mee en goede service!
Ik wil graag mijn teleurstelling uiten over mijn recente ervaring met HARDLOOPWINKEL DEN HAAG. Als een toegewijde hardloopster was ik op zoek naar een paar hardloopschoenen van Hoka en besloot ik om langs te gaan bij deze winkel. Helaas kreeg ik schoenen aangeboden die te hoog waren en waarin ik niet kon lopen. Om toch iets te kopen, nam ik op het laatste moment een paar sokken mee zonder goed te kijken.
Thuis ontdekte ik dat het heren wintersokken waren, terwijl ik dames zomersokken nodig had. Ik belde de winkel om de sokken terug te brengen, aangezien ik ze niet had aangeraakt of geopend. Tot mijn verbazing werd mij verteld dat ze niet teruggenomen zouden worden en dat heren sokken ook voor dames zijn. Er werd me aangeboden om ze te ruilen, maar dit was niet wat ik zocht.
Toen ik vandaag opnieuw belde, kreeg ik opnieuw een zeer vermoeide medewerker aan de lijn alhoewel ik kan best begrijpen dat iedereen weleens een slechte dag kan hebben was zijn reactie niet vriendelijk en onbehulpzaam me vertelde dat ze geen dames sokken verkopen en dat ik het ermee moest doen. Deze houding en service hebben mijn vertrouwen in deze winkel volledig vernietigd.
Als een gepassioneerde hardloopster, op zoek naar een vaste hardloopwinkel nadat mijn vaste winkel na 36 jaar gesloten is, ben ik erg teleurgesteld. Deze negatieve ervaring dwingt me om mijn zoektocht naar een betrouwbare winkel elders voort te zetten.
Dit is niet hoe klantenservice eruit zou moeten zien. Ik hoop dat De HARDLOOPWINKEL DEN HAAG deze feedback serieus neemt en hun beleid en houding ten opzichte van klanten heroverweegt.
#SlechteService #Teleurgesteld #Hardlopen #Klachten #Klantenservice #Winkelervaring
Vandaag een loopanalyse gedaan bij De Hardloopwinkel. Het personeel is zeer geduldig met het helpen en adviseren van een passende hardloopschoen. Ik ben super tevreden, zeker een aanrader!