Ik kwam niet eens tot een aankoop. Marcel had namelijk geen zin om voor mij de diepte op te meten van enkele hardloopbroekjes. Noodzakelijk voor mijn medicatiepomp (Parkinson). Bijzondere ervaring.... Toon meer
Goed geholpen door Ralph. Na een loopanalyse en verschillende pasrondes voor een schoen gegaan die uiteindelijk na 3 loopjes toch pijn (door uitzetten) in de voorvoet opleverde, mee teruggegaan en mog... Toon meer
Vandaag wandelschoenen gekocht bij de Hardloopwinkel in Rotterdam. Super goed geholpen door Wouter! Ik had schoenen gezien maar die waren toch te smal voor mijn voeten. Wouter zag gelijk welke goed v... Toon meer
Ik ging naar de fysieke winkel in Rotterdam voor advies over compressiesokken. Ondanks de drukte in de winkel werd er rustig en uittgebreid de tijd voor me genomen. Voor de juiste sokken werd... Toon meer
De Hardloopwinkel Webshop is een online hardloopwinkel gespecialiseerd in hardloopartikelen, schoenen, kleding en accessoires. Met 5 échte De Hardloopwinkels in de randstad en een professionele webshop zijn er meer dan 30 hardloopspecialisten die in de startblokken staan om jou te helpen. De Hardloopwinkel Sinds 1992 'Wat je doel ook is'
Noordbaan 802, 2841MG, Moordrecht, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
De Hardloopwinkel is geen officiële partner van Nike, waardoor de 2 jaar productgarantie van Nike niet geldt.
Yanouk Möhle, werkzaam op de Klantenservice van De Hardloopwinkel Webshop, mailde mij (toen ik garantie claimde op een Nike legging met kapotte naden): "Wij houden niet dezelfde garantievoorwaarden aan als Nike. Dit is alleen geldig als het product bij Nike zelf is gekocht.".
Om die reden zal ik nooit meer iets bij De Hardloopwinkel kopen.
Wij zijn erg goed geholpen. Ze waren bereid om ons te tijd te geven die we nodig hadden ondanks ze het druk hadden. Blij met mijn aankoop!
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Geven goed advies
Nette winkel
Snelle levering van de producten
Echte vakmensen die weten waar ze het over hebben. Top service en erg meedenkend! Hier kom ik zeker terug voor een goed paar hardloopschoenen.
Super!!! Hardloopschoenen sneller dan wie dan ook beloofd en geleverd! Leuke attentie erbij en persoonlijk kaartje! Ik bestel volgende keer weer hier!
Schoenen zijn van goede kwaliteit en snel geleverd, deze winkel denk milieubewust door het product duurzaam te verpakken c.q. te verzenden en met een dosis humor ook!
Hele goede service, deskundig advies én mooie producten! Blij mee!
Al jaren goede ervaringen met Hardloopaanbiedingen.nl!
Al vaak schoenen besteld - nooit problemen gehad. Recent problemen gehad met mijn schoenen, nadat ik ze al 2 maanden in huis en gebruikt had. Het was mijn 6de paar van dit merk/type. Ik mocht ze terug sturen en ontvang na controle van de schoenen door hardloopaanbiedingen.nl gratis en voor niets een nieuw paar.
Erg blij mee!
Gemakkelijk besteld en snel geleverd tegen een gunstige prijs.
Top service! al jaren lang klant en nog nooit iets te klagen gehad. Ik blijf hier zeker mijn hardloopproducten bestellen.
Al 40 jaar koop ik hardloopschoenen en heb daar eigenlijk nooit problemen mee gehad. Nu heb ik een paar Brooks Adrenaline gekocht bij deze webshop en is de achterkant van de rechterschoen binnen 3 maanden helemaal kapot. Ik heb niet eens veel gelopen in die tijd. Bij de andere schoenen die ik gebruik is het helemaal niet. Volgens de webshop ligt het aan mijn voeten. Wel heel bijzonder dat die na 40 jaar opeens zo veranderd zijn!

Antwoord van De Hardloopwinkel
Nieuwe hardloopschoenen besteld, 2 dagen later waren ze er al. Goede service en kwaliteit. Een echte aanrader.
Super snelle levering en goed advies gekregen van hardloopaanbiedingen. Erg blij met mijn schoenen, ik zal hier volgende keer zeker weer bestellen.
Goed advies gekregen voor mijn nieuwe hardloopschoenen. Ben zeer tevreden met de snelle en goede service! Aanrader en volgende keer bestel ik mijn schoenen weer hier! :-)
Kocht mijn zoveelste nieuwste versie van Asics Nimbus. Helaas te klein aan linker voet bleek na vijf km. Blauwe dikke teen. Gebeld. Was niet mogelijk te klein, al honderden verkocht zonder klachten (reviews Asics.Com geven ander beeld) maar opsturen kon. Als fabricagefout was dan vergoed. Reactie: na een dag: beide voetzolen even lang, dus geen fout. Kon nog de helft van de nieuwwaarde krijgen. 😳. 90 euro voor vijf km.
Volume van een schoen meet je niet met oppervlaktemaat alleen. Maar duidelijk is dat de klantenservice een 1+ is.
Nooit koop ik er iets weer. Advies: koop alleen iets wat je zeker weet, anders hoog risico dat je genaaid wordt als er iets mis is en je wilt reclameren.

Antwoord van De Hardloopwinkel
Hele fijne en behulpzame webshop en medewerkers. Goed, Snel en Accuraat verzonden. Vriendelijke en goede adviezen.
Wat een geweldige service in deze lockdown tijd
Toch online goed begeleid en nu mijn nieuwe hardloopschoenen binnen
Super blij mee bedankt voor de super geweldige service bij hardloop winkel Bodegraven
Ik heb al vaker bij hardloopaanbiedingen iets besteld. Altijd naar tevredenheid en lekker snel geleverd. Nu had een klein probleem met een led sport vest. De verbinding op de rug ging binnen een maand kapot en niet meer te maken. Gebeld met de klantenservice en ik kreeg meteen een nieuw vest toegestuurd. Vandaag ( gister gebeld) kwam het vest al. Met een handgeschreven sorry Kaart. Wat een geweldige service!!! Helemaal top!!!!!
Mooie aanbieding, simpel bestelproces en snelle levering. Gratis paar sokken is een leuk gebaar!
Ik kan hardloopaanbiedingen.nl aan iedereen die fan is van hardlopen, aanbevelen.
Super service! Er was per ongeluk een verkeerde maat geleverd en meteen werd de goede verstuurd. Die was de volgende dag al binnen met een grappige sorry kaart erbij en persoonlijk geschreven. Kan het helemaal aanraden!