Voor mijn terras was ik opzoek naar een goede parasol en dacht als eerste aan de Harense Smid. Helaas werd ik totaal niet serieus genomen. Ik wilde graag verschillende opties bekijken maar werd met... Toon meer
21 december melkschuimer van Philips besteld in de kleur wit. Wordt 2 dagen netjes geleverd in de kleur.... Zwart.... Volgende dag direct retour gezonden met retourformulier. Dag erop gebeld met kla... Toon meer
Ik heb 2 verschillende koelkast glasplaten besteld en vooraf betaald omdat dat moest. Ze kwamen binnen een paar dagen .De ene was goed d e andere was een foute plaat. Die is wee r ingenomen en de... Toon meer
De medewerker van de Harensesmid was niet erg behulpzaam en ongeïnteresseerd bij de aankoop van een tv. Tevens na betaling nog geen dank u wel en / of tot ziens.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
als de Harense Smid er niet was geweest stond ik nu nog met mijn handen de was te doen net als vroeger
Wat ben ik blij de Harense Smid was mijn redder in nood mijn vriend de wasmachine ging na 19 jaar stuk ik heb een paar dagen nog met de hand gewassen net vroegere tijden maar wat een werk met de kokskleding van onze Sjef erbij je kreeg het niet goed schoon en ook niet snel droog dus wij naar de Harense Smid en daar was een aardige mijnheer die hele goede service gaf en alles goed uitlegde tussen verschillende machines
na twee dagen later kwamen ze de nieuwe machine brengen en netjes aansluiten ik was nog nooit zo blij om weer de was te doen dus als er bij jullie zoiets gebeurd meteen naar de Harense Smid en niet wachten echt goede service groetjes Lian
Harense Smid is it....
Dé plek waar je je echt klant voelt. Je bent meteen welkom als je de winkel binnen stapt zonder dat er meteen een verkoper in je nek hijgt. Rustig en deskundig advies. Verkopers met goede oren...ze luisteren echt naar wat jij zoekt en komen met goede alternatieven, tips en suggesties. Al met al een prima service en dienstverlening. Ook de garantie is goed geregeld en mocht je aankoop niet bevallen dan wordt er altijd iets geregeld. Ook de nazorg is goed. Zo ben ik onlangs zeer goed geholpen met mijn wasdroger waar de garantie van verlopen was en het mooie was dat ik helemaal niets hoefde af te rekenen. En dat alles met een big smile. Harense Smid.....verdient een hele warme douche en 10 punten !!!
EEN WARM GEVOEL BJ EEN 'KOUDE' AANKOOP
Wij werden bij de Harensesmid vriendelijk ontvangen en bij onze speurtocht naar een goede koelkast van een zeer deskundig (en vrolijk) commentaar voorzien. Omdat wij ons tevoren goed hadden voorbereid (met dank aan de Consumentenbond) en omdat we na een huwelijk van 50 jaar enige ervaring hebben, konden we dat commentaar zeer waarderen, De volgende dag stond de (en nu dus onze) koelkast al in huis. Service!
Een tien-met-een-griffel.
Paul en Jetty Zoete
Bij de Harense Smid zijn mijn dromen uitgekomen!
De keuze voor een espresso-apparaat werd ons heel gemakkelijk gemaakt door de vriendelijke medewerker, die alle tijd voor ons nam. Hij presenteerde ons een kopje koffie uit het apparaat van onze keuze.
Daarna was het niet meer zo moeilijk. Het leuke was ook nog dat we later 30€ terugkregen van de leverancier van het AEG apparaat.
Inmiddels drinken we ongeveer 60€ per maand van die lekkere koffie.
Een goede service
We zijn naar de Haarense Smid gegaan omdat we daar goede uitleg krijgen, en vriendelijke mensen die je helpt met het goede product uit te zoeken dat je moet hebben.
Voor de prijs hoef je ook niet naar een ander te gaan.
Goede garantie service.
En alles wordt gratis thuis bezorgt en geïnstalleerd.
Heerlijk eerlijke en duidelijke service
Ik heb hier in een actieweekend een nieuwe Philips UHD TV gekocht. Geweldige service en klantvriendelijkheid. Hier kunnen grote organisaties een voorbeeld aan nemen. Klant staat voorop en regels zijn maar regels. Redelijkheid en billijkheid en klantentevredenheid zijn de toverwoorden in deze winkel.
Service in een woord geweldig
Ik had een telefoon gekocht en na 2 dagen deed hij het niet goed meer
Ik terug en wat schets mijn verbazing ze zeiden u krijgt een nieuwe dat vond ik klasse
J v houtum
goede service top product
Laatst kregen wij de folder met daarin de aantrekkelijk geprijste laptop belde de winkel op om tekijken of ze ze nog genoeg op vooraad hadden liggen zodat ik niet mis zou grijpen nou gingen ze best snel maar omdat ik budget beheer heb moest het geld eerst van een andere rekening naar mijne gestort worden en deden daar heel niet moeilijk over en wilde hem zelfs apart leggen voor mij en heel vriendelijk geholpen via telefoon en in de winkel ook
Ik heb een goed product en werd vriendelijk geholpen wat wil je nog meer helemaal toppie voor mij ga zo door harense smid
jullie doen het goed, maar nog puntjes op de i zetten.
toen de wasautomaat geleverd werd, dacht ik zie ik het goed, en jawel een man haalde de wasautomaat uit de auto en liet hem stevig op de grond terecht komen, en ik dacht een beetje aandacht daar het gaat om spullen van een ander. je verwacht zoiets niet, als het om service gaat toch. en ik wilde even zeggen dat u de vracht niet te strak moet inplannen, daar er deze situatie is ontstaan, en dat de heren die de vracht komen leveren wat meer tijd voor de klant heeft. u wil toch uw klanten behouden, en dat bedoel ik met de puntjes op de i zetten. dat de klant zegt de harensesmid heeft echt een goede service ik vertel het mijn familie en kennissen. hopen dat u er iets mee doet.
Snelle service
Ik kan een bestelling bij Harense Smid alleen maar aanbevelen om te doen. Het door mij aangekochte product was vele malen goedkoper dan bij andere winkels/ webshops. Daarnaast is de site overzichtelijk en duidelijk. De bestelling is snel en netjes afgehandeld. Kortom: voor mij een zeer positieve ervaring
In een woord geweldig,in vriendelijkhed en service
Ik heb al reeds vele de weg gewezen naar de HS.
En er volgen er nog meer.
Goed advies en service.
Goede verkoper,met goed advies.
Goede service en behulpzaam.
prima aankoop
de nieuwe scheerkop RQ12 van philips is zeer goed
trouwens de service van de verkoper was formidabel
en de prijs is zeer concurrerend
met dank
cor
Winkelen bij De Harense Smid is net als thuiskomen!
Onlangs weer een tablet gekocht bij De Harense Smid. Als ik daar binnenloop voelt het gelijk als thuiskomen. De service is prima. Het gaat over het gevoel dat je bij een aankoop hebt. Een verkoper moet gelijk snappen wat jij wilt en wat jouw gevoel is bij een aankoop. Het moet "klikken". En die klik heb ik altijd bij de Harense Smid, vanaf dat ik daar binnenloop totdat ik weer naar buiten loop. Echt een TOP-winkel. Ga zo door!
Heel veel pit bij Harensesmid!
Bij Harensesmid wordt je goed en snel geholpen door enthousiaste medewerkers. Je krijgt goede informatie en je kan zelf bepalen op welke dag je aankoop bij je thuis wordt afgeleverd. Een dag van tevoren krijg je het tijdstip via mail/sms te horen. Ideaal! Goede service!
Superaanbieding voor een super TV
Prima voorlichting gekregen in de winkel en ben erg tevreden met de samsung TV die ik uiteindelijk heb gekocht. Kwam de TV elders ook niet goedkoper tegen dus met de super aanbieding zeer tevreden. Kan iedereen een bezoek aan de winkel aanraden.
Rommelig!
Ik kocht enkele weken geleden via het internet een magnetron bij de Harense Smid. Ik kon kiezen bij welke vestiging ik hem zou ophalen en kreeg via de mail een bevestiging dat ik hem direct kon ophalen. Toen ik bij de winkel in Tilburg kwam, wisten ze van niks en er stond er geen voor me klaar. Ik zag dat er in de winkel nog wel 1 stond en vroeg of ik die mee kon nemen. Dat kon, maar ik moest nog wel betalen, zeiden ze. Maar toen ik mijn bestelling plaatste, had ik direct met IDEAL betaald. Daar konden ze in het systeem niets over terugvinden. Toen ik begon te klagen over het systeem wat niet functioneerde en hen duidelijk maakte dat ik echt niet van plan was om nogmaals te betalen, legden ze uit hoe het normaal gesproken moest gaan. Ze wezen naar de printer, waar automatisch een uitdraai van mijn online bestelling uit had moeten komen. Ik wees hen erop dat er een A4-tje in lag. Oh: dat hadden ze niet gezien. Dat was dus mijn bestelling. Uiteindelijk kreeg ik hem mee, maar thuis kwam ik erachter dat de beloofde Eindejaarbonus t.w.v. 30 euro er niet bij zat. Daar heb ik over gebeld, en ze beloofde die direct naar me op te sturen. Ook dat is niet gebeurd!
Harense smid Ten Top meer kan ik er niet van maken
Toen we in de winkel waren voor een nieuwe wasdroger hadden we ons van tevoren al georiënteerd op intranet. De verkoopster die op de afdeling liet ons eerst met rust rondkijken voordat ze ons benaderde voor een verkoop gesprek. Ze wist na een paar korte vragen precies waarnaar we op- zoek waren. Nadat we verteld hadden dat we op zoek waren naar een condens of warmte pompdroger vroeg ze of we het verschil wisten en heeft ons de voor en nadelen van de op voorraad zijnde apparaten verteld.We kwamen uiteindelijk uit op een showmodel wat zij voor ons netjes inpakte met folie en ons wees op de mogelijkheid voor verzekering heeft ze ons netjes geholpen met inladen inde auto en hoe we de droger het beste konden vervoeren. Echt top niet bang voor mee aan te pakken. Bij een volgende koop zullen we echt weer naar de Harense smid in Heerlen gaan.
Klantgericht
Zeer klantgericht en deskundig advies voor een messcherpe prijs.
Uitstekende service
Alles was snel geregeld en ook snel geleverd.