Bij de Harense Smid een inbouw vaatwasser gekocht. Kreeg uitstekende voorlichting en kon zelfs de goedkoopste gerust nemen!! 5 Dagen later werd de machine bezorgd op de afgesproken tijd! De oude... Toon meer

De keuze voor een espresso-apparaat werd ons heel gemakkelijk gemaakt door de vriendelijke medewerker, die alle tijd voor ons nam. Hij presenteerde ons een kopje koffie uit het apparaat van onze keu... Toon meer

Onze oude MIELE-33 jaar-was kapot,niet meer te repareren. In dezelfde week hebben we een nieuwe wasmachine gekocht. Na deskundig advies kochten we een Siemens. Van de rekening werden de voorr... Toon meer

Uitstekende uitleg en geduld bij veel vragen en advies voor welk toestel het beste bij je past door de mensen van de Harendse Smid in Sittard. Hopelijk blijven ze na de overname door BCC hier act... Toon meer

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

SUPER !!!

Onze aankoop bij de Harense smid-werd na vakkundig advies een DOLCE GUSTO
apparaat met een speciale korting via NESTLE.

10 november 2015

De Harense smid .....tiptop!!!!!

Ik zat verlegen om een scheerblad cassette voor mijn Braun, die ik in april
vorig jaar bij de Harensesmid had gekocht; info bij mij in de buurt: men zou er een bestellen, maar er kwam mooi niets; was niet te krijgen. een tele-
foontje naar de Harensesmid en enige dagen later kreeg ik een mail, dat mijn bestelling klaar lag. Alles zo vlot, vriendelijk en efficient.
Klantvriendelijk, dat woord is hier op z'n plaats.
Ik kom daar weer terug.

21 oktober 2015

vlotte levering en installatie

Artikel (inbouwvaatwasser) was op voorraad en kon snel geleverd worden. De monteur heeft de vaatwasser keurig ingebouwd.

Dat je de beoordeling via facebook dient te verifiëren vind ik een minpunt

7 september 2015

zo blijven we klant.

Je kunt je een hoop gezoek en gehannes met "kleine letters" besparen.
Deze lui verstaan hun vak en wij hebben tot dusver niets om over te klagen.
Groet,
Dethmer

1 september 2015

De goede nazorg die de HS geeft bij een aankoop en de bereikbaarheid v.d. HS-winkel

De HS is goed bereikbaar, ligging iets buiten het centrum is uitstekend
ruime gelegenheid om te parkeren en men hoeft geen parkeergeld te betalen, wat in het centrum dus niet het geval is.
Dit is bij mij ( en nog meerdere vrienden en kennissen ) de doorn in het oog, het hoge parkeergeld.
De kans om iets met alle rust te bekijken, het krijgen van uitleg of advies komt je hierdoor duur te staan.
Ook al koop je een nieuwe tv of wasmachine bij de Media Markt, het parkeergeld vergoeden ze je niet.
Geef mij maar de HS-winkel hier kreeg mijn vrouw bij aanschaf van een Miele wasmachine een
leuke korting en een wasbol gratis, zul je bij de M.M. nooit krijgen.

Beoordelingspunt voor de HS-winkel = vette, dikke 8.

( Benieuwd of ik iets hoor over het in aanmerking komen v.e. koffiemachine )

6 augustus 2015

Ik speel op safe.

Je kunt wel allerlei aanbiedingen nalopen, maar kun je nog terecht als er iets niet klopt? Bij de Harensesmid krijg ik goede voorlichting en als het toch niet helemaal past bij mij thuis, nemen ze mij serieus en zien ze het ook als hun probleem wat opgelost moet en zal worden. Ervaring telt, dat is wat ook hier geldt! Ik heb prima ervaringen opgedaan al meer dan dertig jaren dat ik er kom.

1 juli 2015

Heb nog steeds niet het juiste product ontvangen

Ik heb 2 verschillende koelkast glasplaten besteld en vooraf betaald omdat dat moest. Ze kwamen binnen een paar dagen .De ene was goed d e andere was een foute plaat.
Die is wee r ingenomen en de juiste zou nog geleverd worden. Nu zijn we bijna 2 maanden verder er hij is er nog steeds niet. Ik heb ondertussen nog eens opgebeld. Toen zei men dat ze er op een of andere manier aan zouden proberen te komen . Eigenlijk wil ik nu gewoon mijn geld terug.

10 maart 2015

een zaak met pit

We werden snel geholpen met een goede, duidelijke uitleg. Apparaat was uitverkocht, maar mochten het showmodel meenemen of 3 dagen wachten.

9 maart 2015

Goede service en zeer klantgericht

De Harense Smid waar wij kopen is zeer klantgericht, geeft een goede service en de verkopers luisteren naar wat j zoekt en zullen je niet iets aansmeren wat je niet wilt hebben. Ze geven hun eerlijke mening en denken met je mee.

18 januari 2015

Haresesmid gewoon goed

Altijd goede en perfecte service. Bij een probleem gaat men net zolang door tot je tevreden bent! Goede uitleg en niks opdringend.

12 januari 2015

Prijsgarantie oké na lichte irritatie, nazorg minder

We hebben een apparaat gekocht dat bij BCC 20 euro goedkoper geprijsd was. Toen ik dat aan de verkoopster zei was haar reactie: "Maar hebben ze hem dan ook?". Pas na mijn wedervraag of dit dan een vereiste is voor de goedkoopste prijsgarantie wilde ze gaan controleren. Uiteindelijk ook 20 euro korting gekregen.

Bij thuiskomst bleek een onderdeel te missen. Ik ben teruggegaan naar de Harense Smit. De reactie was vriendelijk, men zou hier achter aan gaan. Na 2 weken echter nog geen reactie gehad, dus zelf met tefal contact opgenomen en na 2 dagen het missende onderdeel in huis.

Al met al denk ik dat de Harense Smit nog veel kan leren.

11 januari 2015

Is dit jouw bedrijf?