Voor mijn terras was ik opzoek naar een goede parasol en dacht als eerste aan de Harense Smid. Helaas werd ik totaal niet serieus genomen. Ik wilde graag verschillende opties bekijken maar werd met... Toon meer

21 december melkschuimer van Philips besteld in de kleur wit. Wordt 2 dagen netjes geleverd in de kleur.... Zwart.... Volgende dag direct retour gezonden met retourformulier. Dag erop gebeld met kla... Toon meer

Ik heb 2 verschillende koelkast glasplaten besteld en vooraf betaald omdat dat moest. Ze kwamen binnen een paar dagen .De ene was goed d e andere was een foute plaat. Die is wee r ingenomen en de... Toon meer

De medewerker van de Harensesmid was niet erg behulpzaam en ongeïnteresseerd bij de aankoop van een tv. Tevens na betaling nog geen dank u wel en / of tot ziens.

1,0

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,0

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prijsgarantie oké na lichte irritatie, nazorg minder

We hebben een apparaat gekocht dat bij BCC 20 euro goedkoper geprijsd was. Toen ik dat aan de verkoopster zei was haar reactie: "Maar hebben ze hem dan ook?". Pas na mijn wedervraag of dit dan een vereiste is voor de goedkoopste prijsgarantie wilde ze gaan controleren. Uiteindelijk ook 20 euro korting gekregen.

Bij thuiskomst bleek een onderdeel te missen. Ik ben teruggegaan naar de Harense Smit. De reactie was vriendelijk, men zou hier achter aan gaan. Na 2 weken echter nog geen reactie gehad, dus zelf met tefal contact opgenomen en na 2 dagen het missende onderdeel in huis.

Al met al denk ik dat de Harense Smit nog veel kan leren.

11 januari 2015

muziek

ik heb voor Panasonic gekozen. een super geluid zowel de radio ,cd-speler en ook de usb-stick het gaat super goed. ook de prijs mocht er wezen. ik kan het iedereen aan bevelen
groetjes

DIEPVRIESKAST

Alles werd uitgevoerd volgens afspraak,.
Netjes een dag van te voren een email ontvangen met de verwachte leveringstijd. Binnen deze tijd ook geleverd met vriendelijk personeel.
Prima service zoals ik al jaren gewend ben.

babyliss c1000

Was even wennen met gebruiken
maar geen gefrutseld , geen pijn
duidelijke handleiding, filmpjes op YouTube gekeken
en aan de slagroom, 3 apparaten hadden we samen met mijn dochters
dus met oud en nieuw dochters, kleindochters en vriendinnen allemaal in de krul
een mooi kamperskapsel, of Roy donders kapsel zonder al die haarlak
wij zijn er super blij mee
goed apparaat

9 januari 2015

uitmuntend kan niet beter.

je weet via de mail welke dag deel en tijd wanneer de gekochte apparaten komen goed geinstalleerd zeer vriendelijke bezorgers oude apparaten meegenomen alles keurig opgeruimd.geweldig .voor mij alleen nog de harense smid als ik apparatuur nodig heb.

zeer goede service

Wij hebben koelkast besteld bij de Harense smid Rosmalen.
Geleverd volgens afspraak en netjes op de hoogste gesteld van de levertijd! Prima winkel dus, betrouwbaar en komt afspraken correct na!
Fam Huydts

8 januari 2015

Goed advies en goed geholpen

Ik ga altijd naar de Harendse Smit in Sittard bij hun super medewerker Freek, deze is van alle markten thuis en is technisch zeer goed onderlegd. Hij neemt de tijd voor zijn klanten en dat waardeer ik zeer als koper. Dus ik ga weer terug naar Freek bij de volgende aankoop.

Super

Zeer goed en duidelijk geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden van een aanvulling op onze sonos. Werd ook gelijk gekeken of hij op voorraad was en zo niet dan kon hij via vrachtverkeer de volgende dag al geleverd worden. Duidelijke uitleg hoe thuis toe te voegen en te installeren. Kind kan de was doen.

in een woord ' geweldig '

De service bij de Harense Smid is in één woord geweldig!
Ik kocht een Magimix. De witte versie hadden ze niet op voorraad.
Kan 'm gelijk voor u bestellen, is hij er morgen werd me gezegd.
's-avonds besteld, volgende werkdag 's-morgens al daar ;-)
Apparaat zelf is nu twee weken in gebruik en ook top!

Beter dan verwacht

Wij hadden een oude frituur met een dubbelbak. Moeilijk schoon te houden en nam veel ruimte in beslag. We hebben nu een frituur die minder ruimte in beslag neemt. natuurlijk ook lichter maar ook goed geisoleerd. Makkelijk schoon te houden en hij is afsluitbaar. Het meest opvallende is dat deze frituur niet spettert of spattert wanneer we erwat in doen. Er zit een ingeboudw filter in en hij is stil. Normaal moet je een behoorlijke bak olie hebben om olibollen te bakken maar tijdens de jaarwisseling hebben we olibollen gebakken met 2 liter olie erin. Hij heeft een ingebouwd fijn filter waardoor alle overblijfselen van het bakken in 1 keer eruit te halen was. ideaal. Verder is hij licht dus ik kon de gebruikte olie ook zo terug schenken in de verpakking(fles). Door de geringe opwarm tijd kun je hem ook snel gebruiken daardoor geen vervelende gezichten vanwege de wachttijd.
Erg tevreden. (ook omdat ik nu niet de enige ben die er nu gebruik van maakt)

goede uitleg

ik ben goed geholpen en een uitstekende uitleg gehad over een laptop en de goede service die jullie aan bieden.

5 januari 2015

Harensesmid altijd nog een vertrouwd adres

Harensesmid een vertrouwd adres wat er ook gebeurt. Nieuwe aankoop nodig gaan wij als eerste kijken bij de Harensesmid. Goede uitleg en betrouwbare service als dat nodig is. Na aankoop volgt er eerst een mailtje waarin de levertijd vermeld en dan wordt de Aankoop netjes op de afgesproken tijd geleverd. Wat wil je nog meer...

goede service

Op 13 december 2014 heb ik bij de Harense Smid een Tefal Strijksysteem. Ik werd goed en objectief geadviseerd. De verkoper vroeg waar ik naar op zoek was en probeerde me niet een bepaalde richting in te praten. Dus goede en duidelijke uitleg. en ik had er een watefles bij gekocht. Deze gaf na een week roest en dit mocht niet. Zonder problemen werd de fles omgeruild.

Aankoop scheerapparaat

Op 19 december bij de Harense Smid te Weert een Philips scheerapparaat gekocht. Kon rustig rond kijken, zonder dat ik direct een verkoper om mij heen had. Nadat ik uiteindelijk het apparaat van mijn voorkeur had gekozen, werden de vragen hierover op een deskundige manier beantwoord door een uiterst correcte verkoper. Ik was zeer tevreden over de manier waarop ik werd geholpen en werd voorgelicht. Zal zeker in de toekomst weer naar de Harense Smid gaan, waar men nog de tijd neemt voor de klant. Iets wat ik b.v. bij Mediamarkt en BBC erg mis ! Daar mag je het zelf uitzoeken.

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken