Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har netop fået færdigbygget vores hus af HDbolig, og vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet! Hele processen har været en fornøjelse fra start til slut. Fra første møde har HDbolig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse - vi er vilde med resultatet! Efter at have besøgt en del store byggefirmaer, faldt valget på det lokale firma! Og sikke et godt valg. Hele processen var en ren fornøjel... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Aannemersbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Energirigtige boliger til fair priser Vi tilbyder energirigtige og moderne boliger til priser, der er til at forstå. Se vores kampagnemodeller og lad dig inspirere.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fantastisk oplevelse med HDbolig!

Fra første møde har HDbolig været utroligt imødekommende og hjælpsomme. De lyttede til vores ønsker og behov, og vi kunne altid få svar på vores spørgsmål – store som små.
Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og byggeriet forløb som planlagt. Tidsplanen blev fulgt, og der var ikke nogen uventede forsinkelser. Det var tydeligt, at HDbolig har en stor professionalisme og erfaring, som gjorde hele byggeprocessen både smidig og stressfri for os.

Vi har haft en åben og ærlig dialog hele vejen igennem, og vi har følt os forstået og respekteret på alle tidspunkter. HDbolig har virkelig sat en ære i at sikre, at vi blev tilfredse med hver eneste detalje i vores nye hjem.

Vi kan på det varmeste anbefale HDbolig til alle, der overvejer at bygge hus. De har leveret et fantastisk resultat, og vi kunne ikke være gladere for vores valg af byggeselskab. Tak for en super oplevelse!

28 oktober 2024

Et tillidsfuldt byggeforløb

Det bedste byggeforløb vi kunne ønske os har været med HD Bolig i Silkeborg. Vi har i foråret 2024 overtaget vores nye hus i Sejs og vi er yderst tilfredse med resultatet og generelt hele forløbet med HD Bolig. Vi har haft et godt samarbejde undervejs, hvor mindre rettelser og detaljer i projektet er blevet løst meget konstruktivt. Vi har haft en stor grad af fleksibilitet ift. materialevalg og egen-leverancer, og dette er et kæmpe plus ift. valg af HD Bolig som totalentreprenør. De bedste anbefalinger herfra.

19 juni 2024

En virkelig god oplevelse

Vi har netop overtaget vores hus bygget af HD Bolig. Det har været en yderst behagelig oplevelse og vi har følt os trygge og oplyst hele vejen igennem. Vi har undervejs i processen haft utrolig meget indflydelse på huset og vi har mødt en stor fleksibilitet og et højt serviceniveau fra både Henrik, Michael og alle håndværkere, der har været tilknyttet projektet.
Jeg kan klart anbefale HD Bolig!

4 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort Tak til HDbolig og deres meget…

Stort Tak til HDbolig og deres meget dygtige håndværkere og samarbejdspartner, som alle har været yderst behagelige og kompetente.
Vi har netop fået overdraget vores meget smukke hus og det har hele vejen igennem været et yderst behageligt samarbejde med Michael og Henrik.
Det har været en meget professionel og transparent sparring igennem hele forløbet .
Den bedste anbefaling skal lyde herfra.

9 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tvivler på deres findes meget bedre byggefirmaer derude :)

Vi overtog vores nybyggede HD Bolig hus (til tiden) d. 15. December og kunne ikke være mere tilfredse. Hvis vi nogensinde skal bygge igen, vil vi ikke engang undersøge markedet - jeg tvivler på, at det kan gøres meget bedre. Både Henrik og Michael fra HD Bolig er reelle, ærlige, kompetente og yder en god service. Og så hjælper det også, at de har dygtige underleverandører og bruger de samme igen og igen. Hele processen fra start til slut har været absolut gnidningsfri og alt det man håber, når man laver sit livs største investering.

Nogle ting fra processen, der har gjort en forskel for os:

- Under tilbudsprocessen oplevede vi at tilvalg der ved konkurrenterne kostede en hel del ekstra, var en noget lavere pris ved HD Bolig. Samtidig var de noget mere transparente i deres tilbudsgivning og var meget fleksible. Fx. kunne vi vælge køkken fra 4 forskellige leverandører, vi kunne få Polyurethan gulv (egen leverance), vi kunne selv få lov til at købe en biopejs hjem (i stedet for at skulle vælge en model til 80.000) og i det hele taget, kunne langt det meste lade sig gøre på nogle meget fair vilkår. Ved de andre firmaer vi var i dialog med, var i langt højere grad låst fast til valg indenfor bestemte rammer, og deres tilbud var ofte umulige at gennemskue.

- Under byggeriet havde vi byggenøgle og både vi og vores byggesagkyndige havde fri adgang til byggeriet. Vi fik også lov til selv at anlægge indkørsel inden overtagelse, så vi ikke skulle starte med at slæbe sand ind i det nye hus. Det er vist de færreste firmaer, der vil være med til det. De få (og der var meget, meget få) fejl vores byggesagkyndige fandt, blev rettet hurtigt.

- Vi overtog et færdigt hus med meget, meget få fejl og mangler og de der var, var ikke af seriøs karakter. Udelukkende kosmetiske ting det meste af det.

- Fejl og mangler er blevet rettet efter overtagelse og når vi i ny og næ opdager nye småting, er HD Bolig behjælpelig og meget fleksible ift. at få det løst.

Jeg kan faktisk ikke finde en eneste ting, vi ikke har været tilfredse med. Hvis du overvejer at bygge hus med HD Bolig, så lyder der den varmeste anbefaling herfra - vi har ikke fortrudt det et sekund.

14 december 2022

5/5 stjerner til HDbolig og chef Henrik

5/5 stjerner til HDbolig og chef Henrik Dissing. Alt har spillet i processen, og så snart der har været det mindste, er det fundet en løsning herpå med det samme. Vi kan kun anbefalde HDbolig til andre, og vil selv vælge dem igen, såfremt vi skal bygge igen.

22 november 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

For at starte med konklusionen

For at starte med konklusionen. Hvis vi skulle bygge igen, ville der ikke være tvivl om, at det var HD Bolig, der skulle udføre opgaven.
Lige fra første gang man møder gutterne, Henrik og Michael, fornemmer man, at man er i trygge og kompetene hænder. Man fornemmer, at der bliver sat en ære i, at det produkt de har, skal være i orden og være af en hvis standard. Vi er blevet udfordret positiv på plantegning af Michael. Han er kommet med nogle idéer af både praktisk, men også æstetiske karakter som vi er glade for, nu når vi er i huset og kan se, hvad han mente.
Igennem hele processen med at snakke med de forskellige håndværkere i forhold til valg af forskellige materialer, skinner det også igennem, at de har plukket nogle gode samarbejdspartnere. De har alle været en "ekstra mand på holdet". De siger også samstemmende, at HD Bolig er et godt valg. Igennem hele byggeprocessen, har både HD Bolig, men også håndværkerne på pladsen været utrolig flexible. Vi har kunnet ændre ting ret sent i processen. Har vi undervejs haft spørgsmål, blev de altid besvaret hurtigt. Hvis vi har fundet fejl, blev disse rettet med det samme.
Så skal du bruge et byggefirma, hvor tingene bare spiller, så vælg HD-Bolig.

2 december 2021

Topgod proces med HD

Vi byggede med HD Bolig i perioden december 2020 til juni 2021. Vores oprindelige hus var et 1974 parcelhus i et etableret villakvarter i Sejs-Svejbæk - kun to ejendomsmæglerkast fra søerne, og i et skønt kvarter, som vi ikke ønskede at flytte fra. Vi kan starte med konklusionen: Vi har været utrolig tilfredse med HD Bolig gennem hele processen. Vi påbegyndte byggeprocessen midt i corona-krisen, men det har ikke påvirket byggeprocessen (eller materialepriserne) - nærmest tværtimod med den første del. Fra start var det en meget professionel tilgang, som Henrik Dissing (og alle de folk der var tilknyttet) havde. Fagligheden og passionen er i top - og alle de blah blah ting et byggefirma uden selvkritik ville skrive i deres reklamemateriale - men hos HD er det bare sandheden. Det er virkeligt svært at finde noget at brokke sig over i processen, fordi man hele tiden har oplevet en tryghed over at der var styr på alle led i processen. Henrik har koordineret håndværkere (alle lokale, flinke og fagligt pissedygtige), arkitekt, tilladelser og alt omkring byggeproces- og materialer. Og selvom han og firmaet er meget servicemindede og nemme at få fat i - så er de ikke de typer, der snakker kunden efter munden for at få opgaven. Henrik udfordrede os på nogle af vores egne ideer, og skar igennem der, hvor vi havde flere luftige ideer end byggeforstand. Samtidig prakkede han os ikke alt muligt ekstra på. Han var samtidig også god til at give råd om, hvornår vi fx kunne spare på udgifterne, som for eksempel ved nedrivning eller andre ting, hvor det ikke var HD Bolig, der var bedst/mest prisvenlig, Derfor anbefaler vi varmt HD. Og dig, der sidder og læser dette (og vi læste selv mange anmeldelser) husk nu - at selvom der er 2-3 firmaer, der er billigere nu, så tænk hele projektet til ende. For selvom HD muligvis ikke er de billigste i tilbudsrunden, så var det vores oplevelse, at når vi sammenlignede med andre, der havde bygget med nogle af de store kæder (indsæt selv navn på dem, der bruger mange penge på tv-reklamer) så stod vi på en anden side af byggeprocessen uden at at have fået uventede overraskelser, med en kvalitet, der var som den skal være - og vi fik virkeligt vores drømmehus. Og at faktisk alle budgetter er blevet holdt. Alle aftaler er blevet holdt - alle håndværkerne er kommet til den aftalte tid. Efterfølgende er alt blevet løst, som i vores tilfælde, hvor der var en ting med kloakken, der krævede opgravning. To dage senere var det fikset uden nogen ekstra regninger. Så HD er simpelthen det mest professionel firma vi nogensinde har arbejdet med (Det er selvfølgelig også første gang vi har bygget et hus, men skulle vi bygge nyt hus så bliver det også med HD Bolig!)
Disclaimer: Vi er ikke i familie med Henrik, vi har ikke fået rabat (det er vestjydens eneste anke - han er svær at handle med, for han har et godt produkt) og denne anmeldelse er simpelthen helt straight - HD har styr på deres ting.

1 oktober 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kvalitet, tryghed og service fra start til slut.

Vi er netop nået i mål med vores skønne hus sammen med Henrik og Michael fra HDbolig, og vi er mere end tilfredse. Fra første indledende snak til nøgleoverdragelse har det været én lang fornøjelse. De har altid tid til at snakke, svarer hurtigt på mails og sms, og man bliver altid taget alvorligt uanset, hvor 'små' spørgsmål man måtte have. Man får virkelig kvalitet her; udover imødekommenhed og fleksibilitet i forb. med 'last minute' ændinger er de heller ikke blege for at komme med gode ideer til små og store løsninger. De står inde for et højt niveau på æstetik og udførelse, og det afspejles også hos deres lokale håndværkere. Vi besøgte således byggepladsen i alle døgnets vågne timer, og vi mødte kun villighed til at svare på spørgsmål og tid til at sætte os ind i stort og småt, når vi spurgte.
Vi kan kun give HDbolig de allerbedste anbefalinger - hvis der bliver en næste gang, bliver det også med dem!

Jesper og Rikke

12 september 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis man kunne give mere end 5…

Hvis man kunne give mere end 5 stjerner, så fortjener Henrik, Michael og deres sjak af lokale håndværkere det.

Vi har lige afsluttet vores andet byggeri med HD bolig, og har kun endnu engang rosende ord.
Hele processen har været fantastisk, der har været styr på alt - og der er ikke dukket nogle overraskelser op, kun gode idéer, som har været værd at lytte til.
Hvis man ønsker et byggefirma, som ved hvad godt håndværk, fantastisk service og gode idéer, så vælg HD Bolig, det er det hele værd.

Tusind tak for et fantastisk byggeri.

3 mei 2021

Endnu en fantastisk oplevelse

Har nu endnu engang bygget et hus med HD Bolig, og har igen udelukkende roser og positive ord og gode oplevelser at berette om.
Henrik og Michael er et fantastisk team til at styre et byggeri igennem, og man føler sig 100% tryg hele vejen fra opstart af dialog til færdigt byggeri. Lokale håndværkere bruges hele vejen rundt, og altid håndværkere der kan sit kram, og som sætter en stolthed i det slut-produkt der skal leveres.
Hvis du står overfor at skulle bygge et nyt hus, så husk på der er meget mere i det, end blot prisen - det handler om helheds oplevelsen, og tro mig når jeg siger, den halter hos mange andre selskaber (ingen nævnt, ingen glemt). Det handler om hvad der er i prisen, og hvornår i processen du opdager, at dit byggefirma ikke har afsat nok, ikke har fortalt dig at du skal opgradere til en dyrere løsning hvis du efterspørger noget som du troede var implicit osv. - alt dette sker bare ikke med HD. De leverer over det man forventer, og prøver ikke bevidst at afsætte for lidt eller nedgradere på vigtige parametre for at opnå en billig "fra pris...".
Jeg vil altid gerne uddybe ovenstående hvis du har brug for at høre oplevelsen fra en kunde der har bygget med HD af flere omgange, og som også har oplevet en del naboer bygge med andre selskaber med mindre gode oplevelser.

17 februari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kvalitets byggeri med fleksibilitet og tryghed i højsædet...

Vi har netop overtaget vores nye hus i Silkeborg, bygget af HD Bolig - og vi er i den grad tilfredse med det hele - designprocess, byggeprocess og selvfølgelig pris og den afleverede kvalitet.

Vi har haft adgang til huset under hele byggeprocessen og har haft mulighed for direkte dialog med de forskellige håndværkere, hvilket har givet en tryghed for tingene er lavet ordenligt og samtidigt tilladt små tilrettelser igennem forløbet. Generelt har vi oplevet det som en stor fordel at bygge med et firma, der bruger de samme faste/lokale håndværker teams.

Vi har fået nøjagtigt det hus vi havde forestillet os, og det er helt sikkert et resultat af en lang process med tegninger der er blevet ændret og tilrettet mange gange, og løsninger der er blevet diskuteret frem og tilbage... dette har selvsagt kostet en stor portion tålmodighed fra HD/Michael - på trods af en grundig og lang forberedelse, har der selvfølgelig stadigvæk (som i alle andre bygge-processer) været behov for ændringer/tilpasninger undervejs - dette har ikke på noget tidspunkt været et problem og er blevet prismæssigt meget fair behandlet fra HD.

Så hermed vores varmeste anbefalinger til at vælge HD Bolig, hvis I skal i gang med at bygge i Silkeborg og omegn.

23 december 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nu har vi lige haft 1 års gennemgang af…

Nu har vi lige haft 1 års gennemgang af vores hus i Ry. Ingen fejl og mangler er konstaterer. En enkelt håndværker skal lige forbi og lave en ubetydelig fejl. Ikke vores anbefaling, men HD bolig der anbefalede det. Vi kan kun anbefale alle nybyggere at få tegnet og bygget deres nye hus sammen med HD bolig i Silkeborg.
Mvh
Helle og Peter. Ry

4 december 2020

Godt valg af entreprenør

Da vi skulle have bygget hus, brugte vi lang tid på at finde den rette entreprenør med den bedste anbefaling i Silkeborg. Valget faldt hurtigt på HD Bolig. Og vi har ikke på noget tidspunkt fortrudt valget. Begrebet ordentlighed passer 100% til HD Bolig. Hele forløbet før, under og efter byggeriet har fungeret professionelt. Tidsplanen blev fulgt og huset stod klar 1 uge tidligere end deadline.

19 mei 2020

Fantastisk Byggeproces

Efter dialog med flere forskellige husvirksomheder, valgte vi i sidste ende HD Bolig, grundet deres gode ry og anbefaling fra bekendte.

I starten havde vi en super dialog med Henrik, som var god til at forklare de muligheder der forelå, samt hvordan processen ville være. Da vi forespurgte på om huset kunne bygges hurtigere, var svaret nej, da de ikke ville gå på kompromis med kvaliteten! Det vidner om den seriøsitet HD Bolig arbejder med, og det gav os en ro i maven at de ikke prøvede at please os.

Da processen gik i gang, fik vi fra HD Bolig og Michael en tidsplan og alle dokumenter omkring byggeriet udleveret, således at vi kunne følge processen fra ende til anden. Inden vi gik i gang foreslog Michael at vi vendte køkkenet om da det ville åbne rummet meget mere, og give mere lys. Resultatet blev præcis som Michael beskrev, og igennem hele processen var han lige præcis så kreativt tænkende som vi forventede. Vi blev flere gange i processen kontaktet af HD Bolig der blot ville følge op og høre om der var noget vi var i tvivl om, samt blev informeret omkring de ting Michael oplevede på byggepladsen.

Vi havde under hele perioden adgang til byggepladsen, og vores børn kunne dermed følge byggeriet og se hvad der skete. Håndværkerne var altid imødekomne og tog sig tid til at forklare hvad de var i gang med og sige hej til såvel os som børn. I det hele taget var oplevelsen med håndværkerne en stor fornøjelse og der var en fantastisk dialog under hele processen.

Vi endte med at få nøglen 36 dage før aftalt, og på den efterfølgende opgørelse (regning) var alt præcist som aftalt. Ingen overpris på de tilvalgte ting, tværtimod, og alt på regningen stemte overens med det aftalte.

Katja og jeg har kun de allerstørste anbefalinger af HD Bolig, og vi vil til en hver tid bygge med HD Bolig igen.

6 november 2019

Helt fantastisk byggeri

Vi har lige overtaget vores nybyggede hus, som HD bolig i Silkeborg har bygget for os. Fra først møde til slutaflevering har det været en fantastisk oplevelse at bygge med HD bolig. Vi er blevet guidet og vejledt igennem hele byggeriet og er altid blevet spurgt om de mindste beslutninger. Byggeriet er virkelig et kvalitetsbyggeri, hvor kun de bedste materialer er brugt. Vores byggeri er blevet fulgt tæt at Michael som har været vores byggeleder, og i samarbejde med de faste håndværkere har rette småfejl hen af vejen. Deres faste håndværkere har altid budt os velkommen når vi kom forbi og de er alle meget faglig dygtige.
Økonomien har holdt igennem hele byggeriet uden ubehagelige overraskelser. Og gennem hele byggeriet har der været ryddet op og alt byggeaffald har været fjernet.
Vi kan klart anbefale alle at bygge nyt hus med HD bolig, da HD bolig er i en klasse for sig selv med deres BR2020 huse.

Mvh
Helle og Peter, Ry

9 oktober 2019

Kan varmt anbefales!

Kan varmt anbefales!

Vi har bygget vores drømmehus med HD bolig, vi undersøgt naturligvis markedet og fik tilbud fra 4 andre byggefirmaer, men det stod meget klart at det var HD bolig, som vi skulle bygge med, bl.a kunne vi mærke at vi havde en god dialog med Henrik og Michael og at der var en flexibilitet omkring vores ønsker og krav. Vi har gennem hele byggeprocessen følt os trygge og haft en god sparring. Håndværksmæssigt er der stor ros til alle.
Vi overtog huset 1 uge før tid og alle vores ideer og ønsker er blevet indfriet.
De varmeste hilsner fra Majken og Brian fra Hinnerup

1 oktober 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leveret til tiden, prisen og aftalt kvalitet

Vi flyttede ind i vores nye hus ultimo februar 2019. Vi har haft mulighed for at deltage i hele byggeprocessen og det gav os ekstra tilfredshed! Byggeprocessen var delt i antal etaper med detail tidsplan, materiale valg mm, som blev overholdt og leveret til tiden. Aftale med alle underleverandør forløb planmæssigt og problemfrit. Der blev taget hensyn til hverdage hos naboerne, da huset blev bygget i etableret villakvarter. Udbedring af mindre forseelser blev straks taget hånd om. Vi kan give HD Bolig vores stærkeste anbefalinger.
- Hanne og Faruque

24 september 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har bygget med HD Bolig i efteråret…

Vi har bygget med HD Bolig i efteråret og fået hus i foråret. Tilmed 14dage tidligere end aftalt.
Hele processen var meget god og med en god dialog hele tiden. Vores hus var med mange tilpasninger og ønsker.
Håndværksmæssigt er alt super og det er tydeligt at alle faggrupper taler sammen og samarbejder.
Vi giver HD bolig de aller bedste anbefalinger!

15 juni 2019
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.