Onrechtmatige verlenging van een abonnement dat slechts voor 12 nummers genomen was op National Geographic Historia. Een duidelijke afbakening dus. Er ging ongewild opnieuw een bedrag van mijn rekenin... Toon meer

Hearst verlengt zonder overleg abonnementen! Als je belt met de klantenservice zeggen ze dat ze dat altijd doen “bij tweede opzegging”. Medewerker geeft toe dat dit misschien wel een beetje onduidelij... Toon meer

Hearst stuurt mij onophoudelijk spam over idiote onderwerpen. De opt-out functie gebruiken helpt niets. Zelfs niet na 5 (!) maal gebruiken. Conclusie: enkel abonnement opzeggen kan helpen, alhoewel... Toon meer

Een abonnement afgesloten in 2020, opgezegd vóór het abonnement afliep, en toch het bedrag afgeschreven van de rekening. Hier over gebeld en gemaild, zonder antwoordt. En nu anno 2023 een dagteken... Toon meer

1. Persbureau
  2. Mediabedrijf
  3. Mediagroep
  4. Krantenuitgever
  5. Uitgever

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hearst owns newspapers, magazines, television channels, and television stations, including the San Francisco Chronicle, the Houston Chronicle, Cosmopolitan and Esquire.

1,4

Zeer slecht

Koop hier nooit wat…

Midden augustus een product geretourneerd (die ze volgens de track en trace ook hebben ontvangen), ik wacht nog steeds op m’n geld. Het zou 4-6 weken duren voordat het geld weer op mn rekening zou staan. Die zijn inmiddels ruim voorbij! Op e-mails wordt niet gereageerd en telefonisch kan ik ze ook niet bereiken. Hearst, waar blijft m’n geld?!

23 oktober 2021

Louche verkopers

Louche types, oneerlijke manier van abonnementen aansmeren. Spijtig, ik las het magazine op zich graag, maar ze van mij krijgen ze geen rosse cent meer. Als je maar op die manier kunt verkopen... echt triestige mensen daar

3 februari 2021

ZE REAGEREN NIET OP EMAILS EN STUREN ONTERECHT AANMANING OM DE FACTUUR BETALEN.

ZE STUREN ONTERECHT FACTUREN DAT IK MOET BETALEN EN REAGEREN ZE NOOIT OP EMAILS.

Beste lezer,

Graag leest u aub mijn email pogingen.U stuurt mij onterecht een aanmaning terwijl ik nooit uw laatste magazines heb ontvangen.
Dat ik vind vervelend.
Ik heb alle moeite gedaan maar u regeerde nooit.
Zie mijn berichten hieronder.

met vriendelijke groet,

Verzonden: maandag 24 augustus 2020 14:44
Aan: klantenservice
Onderwerp: FW: Bevestiging van jouw opzegging

Beste lezer,

Graag een reactie voor onderstande mail van 14 augustus dat ik u gestuurd hebt.
Ik hoor graag van u.

met vr groet,

Verzonden: vrijdag 14 augustus 2020 20:02
Aan: klantenservice
Onderwerp: Re: Bevestiging van jouw opzegging

Beste Mens Health,

Zie hieronder uw bevestiging met betreft mijn opzegging en de brief met factuur ( 11 augustus) dat u mij gestuurd hebt.

Ik had in 2019 voor 11 edities een betaald en deze edities heb ik wel ontvangen. Namelijk:

1-Augustus 2019
8-Maart 2020
9-April 2020
10-Mei 2020
11-Juni 2020 (opgezegd)

12-Juli 2020 (Wel ontvangen maar na mijn opzeggen?)

Nadat u mijn opzegging bevestigd hebt, stuurt u mij een factuur voor twee edities met een acceptgiro en u schrijft dat ik vanaf 12 juni voor twee edities moet nog betalen. Maar dat klopt niet helaas en ik ben met u niet mee eens.
Want ik heb vanaf 12 juni maar een editie ontvangen terwijl ik per juni wel heb opgezegd en niet meer uw magazine wens te ontvangen.
In dit geval hoeft u mij vanaf 12 juni geen edities meer sturen dus ook geen acceptgiro.

Ik verzoek u daarom de acceptgiro/factuurnummer uit uw administratie verwijderen en mijn dossier sluiten.

Mocht u na mijn mail nog vragen hebben hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet

Van: klantenservice
Verzonden: donderdag 18 juni 2020 12:03

Onderwerp: Bevestiging van jouw opzegging

MEN_welkom.jpg
Abonneenummer: 11142165
Abonnementnummer: 105109566

Beste heer

Wij hebben je verzoek tot opzeggen van het abonnement op Men's Health ontvangen. Het laatste nummer van je abonnement ontvang je omstreeks 03-07-2020.

Uiteraard vinden wij het erg jammer dat je je abonnement wilt opzeggen. Omdat de komende edities weer vol mooie artikelen staan, willen we je toch nog een aanbod doen.

Als je nu je abonnement verlengt blijf je Men's Health ontvangen én blijf je profiteren van allerlei abonneevoordelen:
Je kunt als abonnee Men's Health gratis digitaal lezen
Je krijgt een doorlopende korting ten opzichte van de losse verkoopprijs
Ook hebben we regelmatig speciale aanbiedingen voor abonnees
Bekijk hier jouw exclusieve aanbod. Let op: dit aanbod is beperkt geldig.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met onze abonneeservice. Stuur een e-mail naar klantenservice@hearst of bel 085 - 888 2943 (ma t/m vr van 09.00 - 17.00). Kijk hier voor onze algemene voorwaarden.

Olivier Heimel
Hoofdredacteur Men’s Health

18 september 2020
Reviews in alle talen tonen. (54 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken