Držia na nose, to je fajn, ale je naozaj nutné každých 30 ks baliť do plechovej krabičky? Príde mi to absurdné. Človek nakoniec skončí so samými krabičkami. Pravdepodobne to nepomáha ani životnému pro... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Både jeg selv og vores søn på 5 år har haft stor glæde af tyngdedynerne fra HeavyZleep. De giver os begge mere rolig søvn og vi har fra dag ét oplevet, at vores søn bliver længere i sin seng, frem for... Toon meer
Vi bestilte Hevyzleep 3000 dobbeltdyne, som desværre var for “voldsom” for os. Jeg kontaktede Heavyzleep som straks sendte os en 2250 vi kunne prøve i stedet. Denne fandt vi os desværre heller ik... Toon meer
Firmaet fandt den billigste løsning for mig. Havde bestilt separate dyner/hovedpuder, men leverede dem i sæt som de havde på tilbud, og gav mig den billigste pris. Det er jeg ikke vant til - hurra fo... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
HeavyZleep tilbyder lækre, tunge dyner til den gode søvn og komfort. Vi bruger kun certificerede materialer af højeste kvalitet, og du bliver glad for din HeavyZleep dyne, så snart du har fået den.
Contactgegevens
Soltoften 10B, 1., 7900, Nykøbing Mors, Denemarken
- Kontakt@heavyzleep.dk
- www.heavyzleep.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Excellent products
Excellent products, fast delivery, nice packaging and not least super fast personal customer service. No robotic response. Can be highly recommended. Best regards P.L.🇩🇰

Fantastisk dyne
Fantastisk dyne! Denne gang var det yngste sønnens tur til at sove ekstra godt.

Hurtig levering.
Betaling blev ikke hævet,før varen blev modtaget.
Produktet var nøjagtig som forventet.

Antwoord van Heavyzleep
Alt er perfekt jeg har været 5 år og…
Alt er perfekt jeg har været 5 år og købt 12 dyner om at finde den rigtige og efter jeg har købt en tung voksen dyne hos jer kan jeg sove dejligt, Tak for det.

Vi sover meget bedre
Vi sover meget bedre. Puden har gjort at skuldre smerter bliver stærkt formindsket på grund af varmen, når man har gigt.

Antwoord van Heavyzleep
Jeg har længe været på udkik efter en…
Jeg har længe været på udkik efter en tung dyne som forhåbenlig kunne give mig en bedre nattesøvn . Havde været inde og undersøge tyngde dyner , men valgte faldt på heavyzeep hjemmeside fordi det var en dyner med ægte dun/fjer.
Jeg købte dynen på 2250 g og ekstra længde.
Allerede første nat kunne jeg mærke at dynen var tungere end dem jeg plejede at bruge. Jeg faldt hurtigere i søvn, og vågnede ikke så ofte. Nu har jeg brugt den i snart 4 uger, og jeg bliver mere og mere tilfreds med den. Kan derfor varmt anbefale dyner fra heavyzleep🤗🤗🤗

Fantatisk dyne - hurtig levering
Fantatisk dyne - valgte den tungeste med ekstra længde. Det er SÅ godt. Hurtig og fin levering.

Fin handelsoplevelse
Fin oplevelse med e-handel og levering. Produktet har den lovede kvalitet. Desværre har dynen ikke afgørende forbedret min søvn, men det kan man nok ikke klandre produktet.

Kan kun anbefales!
Super hurtig fragt!
Nu har vi brugt dynen i 1 uge og er virkelig glade for den! Den kan ikke sammenlignes med en kugledyne, som omslutter en, men den er som en skøn dun-dyne, som bare ligger lidt tungere på en end normale dyner.
Kan kun anbefales!

Antwoord van Heavyzleep
En dyne med varme og pragtfuld tyngde
Fin orientering om produktet inden køb.
Hurtig levering.
Har man brug for en tungere omsluttende dyne, så er denne dyne et must. Dynen er aldeles pragtfuld med en tyngde og varme, som giver mig en søvn, jeg ikke har oplevet i mange år.
Min hustru siger, at hun i mange år ikke har oplevet mig ligge så stille en hel nat igennem.
Sammenligner man prisen for en bedre almindelig dyne med prisen for denne dyne og kan man finde de ekstra penge i budgettet, så vil jeg klart anbefale en Heavyzleep dyne.

kvalitetsdyner med tyngde
Dejlige tunge kvalitetsdyner og en ret høj hovedpude, der støtter godt.
Fik forkert levering. Måtte både ringe og maile før jeg modtog en returlabel pr. mail

Antwoord van Heavyzleep
Egentlig går dette mere på leveringen…
Egentlig går dette mere på leveringen (GLS) end på Heavyzleep. Bestiller torsdag omkring kl. 15 (Leveringstid angives til 1-3 hverdage) med håbet om måske at kunne modtage varen mandag eller i værste fald tirsdag. Det er en gave, så tidsfaktoren er lidt vigtig. Via track&trace kan jeg se at varen først afhentes af GLS tirsdag hvorefter jeg modtager den onsdag eftermiddag - altså efter 4 (eller 5 afhængig af om man tæller bestillingsdagen med) hverdage. Det er lidt irriterende, at man ikke kan regne med leveringstiden - specielt når der ikke er en expressmulighed.
Dynen har nogle lettere mørke områder på den ene side, jeg antager at dette kan skyldes lidt fedtudtræk fra fyldet?

God tung dyne
Dejlig tung dyne, den er dog en anelse stiv i det. Regner med at den bliver blødere og smyger sig mere om kroppen når den er “ligget til”
Nem at bestille og Hurtig levering

Ok dejligt produkt
Ok produkt. Havde ønsket at dynen var meget køligere. Dynen kan kun benyttes om vinteren fordi den er så varm.
Man kommer ikke op til tiden mer efter…
Man kommer ikke op til tiden mer efter man har fået ny dyne, alle er meget tilfredse mvh Hans

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.