Heavyzleep Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Držia na nose, to je fajn, ale je naozaj nutné každých 30 ks baliť do plechovej krabičky? Príde mi to absurdné. Človek nakoniec skončí so samými krabičkami. Pravdepodobne to nepomáha ani životnému pro... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Både jeg selv og vores søn på 5 år har haft stor glæde af tyngdedynerne fra HeavyZleep. De giver os begge mere rolig søvn og vi har fra dag ét oplevet, at vores søn bliver længere i sin seng, frem for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bestilte Hevyzleep 3000 dobbeltdyne, som desværre var for “voldsom” for os. Jeg kontaktede Heavyzleep som straks sendte os en 2250 vi kunne prøve i stedet. Denne fandt vi os desværre heller ik... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Firmaet fandt den billigste løsning for mig. Havde bestilt separate dyner/hovedpuder, men leverede dem i sæt som de havde på tilbud, og gav mig den billigste pris. Det er jeg ikke vant til - hurra fo... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Internetwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

HeavyZleep tilbyder lækre, tunge dyner til den gode søvn og komfort. Vi bruger kun certificerede materialer af højeste kvalitet, og du bliver glad for din HeavyZleep dyne, så snart du har fået den.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Excellent products

Excellent products, fast delivery, nice packaging and not least super fast personal customer service. No robotic response. Can be highly recommended. Best regards P.L.🇩🇰

25 augustus 2023
Review zonder uitnodiging

Hej Per

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Vi gør alt, hvad vi kan for at skabe den bedste købsoplevelse, og det er dejligt at høre, at det hele har fungeret for dig! Ikke mindst din gode plevelse med vores produkter!

Tak for det 🙂

Hej Steffen

Kongedyne!!! Det er præcis sådan, vi ser det! Det kan ikke siges bedre!

Og godt at høre, at bestilling var nemt!

Tusind tak for at dele din oplevelse - det sætter vi stor pris på!

Hurtigt og godt

Hurtigt, effektivt, gode hjemmesidee

16 april 2023

Hej Johan

Tak for at dele din oplevelse på vores hjemmeside! Vi forsøger hele tiden at tilpasse siden, så det er nemt og hurtigt at få de ting, man ønsker sig, og det er bare fedt, at det også er den oplevelse, du har haft!

Fantastisk dyne

Fantastisk dyne! Denne gang var det yngste sønnens tur til at sove ekstra godt.

19 maart 2023

Hej Susanne 🙂

Tak for, at du giver en anmeldelse!

Det bedste kvalitetsstempel er, når kunderne vender tilbage!

Vi er rigtigt glade for, at I er flere, der synes, dynen er fantastisk 🤩

Hurtig levering.
Betaling blev ikke hævet,før varen blev modtaget.
Produktet var nøjagtig som forventet.

16 februari 2023

Hej Dennis 🙂

Vi er glade for at leve op til de positive forventninger, og vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Tak for det!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt er perfekt jeg har været 5 år og…

Alt er perfekt jeg har været 5 år og købt 12 dyner om at finde den rigtige og efter jeg har købt en tung voksen dyne hos jer kan jeg sove dejligt, Tak for det.

14 februari 2023

Hej Jette

HeavyZleep-dynen skiller sig netop ud fra de andre dyner, og det er dejligt, du endeligt har fundet den rigtige dyne og den gode søvn!

Tak for de meget venlige ord 🙂

Vi sover meget bedre

Vi sover meget bedre. Puden har gjort at skuldre smerter bliver stærkt formindsket på grund af varmen, når man har gigt.

14 februari 2023
Review zonder uitnodiging

Hej Hanne 🙂

Vores puder er af højeste kvalitet udviklet til at give den bedste støtte! Det er dejligt at høre, at du også har glæde af det!

Tusind tak for anmeldelsen!

Sover som en drøm

4 februari 2023

Hej Thomas 🙂

Tusind tak for at dele så kort og præcist! Vores mål er at få så mange som muligt til at sove godt, og vi krydser dig af på listen 😉

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har længe været på udkik efter en…

Jeg har længe været på udkik efter en tung dyne som forhåbenlig kunne give mig en bedre nattesøvn . Havde været inde og undersøge tyngde dyner , men valgte faldt på heavyzeep hjemmeside fordi det var en dyner med ægte dun/fjer.
Jeg købte dynen på 2250 g og ekstra længde.
Allerede første nat kunne jeg mærke at dynen var tungere end dem jeg plejede at bruge. Jeg faldt hurtigere i søvn, og vågnede ikke så ofte. Nu har jeg brugt den i snart 4 uger, og jeg bliver mere og mere tilfreds med den. Kan derfor varmt anbefale dyner fra heavyzleep🤗🤗🤗

1 februari 2023

Hej Heidie 🙂

Tusind tak for din flotte feedback! Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at dele din oplevelse!

Fantatisk dyne - hurtig levering

Fantatisk dyne - valgte den tungeste med ekstra længde. Det er SÅ godt. Hurtig og fin levering.

13 januari 2023

Hej Randi 🙂

Vi er rigtigt glade for at høre, at du også synes, dynen er fantastisk, og at du havde en god oplevelse med købet!

Tak for det!

Fin handelsoplevelse

Fin oplevelse med e-handel og levering. Produktet har den lovede kvalitet. Desværre har dynen ikke afgørende forbedret min søvn, men det kan man nok ikke klandre produktet.

17 januari 2023

Hej Anders 🙂

Tak for din feedback! Vi er glade for, at du har haft en god købsoplevelse, og at kvaliteten lever op til forventningerne!

Søvn er en kompleks størrelse, og den er afhængig af rigtig mange faktorer. Hvis bare dynen kan give et lille skridt i den rigtige retning, så har man bedre forudsætninger, end før man fik den.

Igen tak for din feedback!

Kan kun anbefales!

Super hurtig fragt!

Nu har vi brugt dynen i 1 uge og er virkelig glade for den! Den kan ikke sammenlignes med en kugledyne, som omslutter en, men den er som en skøn dun-dyne, som bare ligger lidt tungere på en end normale dyner.
Kan kun anbefales!

29 december 2022

Hej Debbie 🙂

Tusind tak for din fine feedback! Det sætter vi stor pris på!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En dyne med varme og pragtfuld tyngde

Fin orientering om produktet inden køb.
Hurtig levering.
Har man brug for en tungere omsluttende dyne, så er denne dyne et must. Dynen er aldeles pragtfuld med en tyngde og varme, som giver mig en søvn, jeg ikke har oplevet i mange år.
Min hustru siger, at hun i mange år ikke har oplevet mig ligge så stille en hel nat igennem.
Sammenligner man prisen for en bedre almindelig dyne med prisen for denne dyne og kan man finde de ekstra penge i budgettet, så vil jeg klart anbefale en Heavyzleep dyne.

12 december 2022

Hej Flemming 🙂

Tusind tak for din gode feedback! Det er virkelig en beskrivelse, man kan bruge til noget! Tak for, du tog dig tiden til at dele oplevelsen!

kvalitetsdyner med tyngde

Dejlige tunge kvalitetsdyner og en ret høj hovedpude, der støtter godt.
Fik forkert levering. Måtte både ringe og maile før jeg modtog en returlabel pr. mail

9 december 2022

Hej Ingelise 🙂

Vi er glade for, at du er kan lide vores produkter!

Det er altid ærgerligt, når der sker fejl med leveringen, men vi gør altid, hvad vi kan for at rette op på det. Uanset, om fejlen ligger hos os eller en af vores samarbejdspartnere.

Tak for din feedback!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Egentlig går dette mere på leveringen…

Egentlig går dette mere på leveringen (GLS) end på Heavyzleep. Bestiller torsdag omkring kl. 15 (Leveringstid angives til 1-3 hverdage) med håbet om måske at kunne modtage varen mandag eller i værste fald tirsdag. Det er en gave, så tidsfaktoren er lidt vigtig. Via track&trace kan jeg se at varen først afhentes af GLS tirsdag hvorefter jeg modtager den onsdag eftermiddag - altså efter 4 (eller 5 afhængig af om man tæller bestillingsdagen med) hverdage. Det er lidt irriterende, at man ikke kan regne med leveringstiden - specielt når der ikke er en expressmulighed.

Dynen har nogle lettere mørke områder på den ene side, jeg antager at dette kan skyldes lidt fedtudtræk fra fyldet?

22 november 2022

Hej Lars 🙂

Vi beklager din oplevelse med levering! Vi forsøger altid at levere hurtigst muligt!

De "mørke pletter" er ikke pletter, men skyldes, at naturfyldet kan ses igennem våret, så det er blot dun og fjer, man kan se. For at skåne både fyld og miljøet, så bliver vores naturfyld ikke afbleget.

Mange tak for din feedback! Det sætter vi pris på.

God tung dyne

Dejlig tung dyne, den er dog en anelse stiv i det. Regner med at den bliver blødere og smyger sig mere om kroppen når den er “ligget til”
Nem at bestille og Hurtig levering

17 november 2022

Hej Lene 🙂
Først vil vi gerne sige tak for den meget fine anmeldelse! Og tillykke med din nye dyne!

Som du selv skriver, så bliver dynen hurtigt meget blød og fleksibel. At den er lidt stiv skyldes, at alle materialer er helt nye, og at dynen pakkes tæt, når den fragtes.
Hvis man har mulighed for det, kan man med stor fordel give dynen en tur i tørretumbleren. Så bliver den både blød og luftig meget hurtigere! Alternativt kan man ryste dynen godt, hvilket vi anbefaler, man gør dagligt eller så ofte som muligt.

Tippet med at ryste dynen eller give den en tur i tørretumbleren virker i øvrigt på alle kvalitetsdyner i dun og fjer - ikke kun på HeavyZleeps dyner!

Endnu engang tak for din feedback!

Mvh HeavyZleep-teamet

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ok dejligt produkt

Ok produkt. Havde ønsket at dynen var meget køligere. Dynen kan kun benyttes om vinteren fordi den er så varm.

22 september 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Man kommer ikke op til tiden mer efter…

Man kommer ikke op til tiden mer efter man har fået ny dyne, alle er meget tilfredse mvh Hans

28 september 2022

Kære Hans
Tusind tak for den fine anmeldelse! Som du har opdaget, så sover man bare tungere med en HeavyZleep-dyne, og man har ikke lyst til at komme ud af sengen 😀

Vi er rigtigt glade for, at I er tilfredse med jeres dyner!