Herlufsholm Skole og Gods Reviews 21

TrustScore 3 uit 5

3,2

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

This school has been exposed by danish national television TV2. They abuse children. Google "herlufsholm+abuse". School is horrible. Cannot recommend this school. Our son has been set free from this d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk skole med gode og trygge rammer og smukke omgivelser. Vi har haft fornøjelsen af skolen gennem to år nu og forsætter de næste 4 år i hvert fald.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft 2 børn på Herlufsholm. Fantastisk skole… vi har aldrig fortrudt.. tværtimod burde de have fra børnehaveklassen og op… Af hjertet TAK

Bedrijfsgegevens

1. Privéschool

Geschreven door het bedrijf

På Herlufsholm arbejder vi med det hele menneske, som skal gå foran og tage ansvar – for sig selv, for hinanden og for det fællesskab, vi alle er en del af. Det gør vi gennem personlig udvikling, faglighed og fysisk aktivitet. Vi ønsker at give engagerede og talentfulde unge mulighed for at dygtiggøre sig til deres eget og fællesskabets bedste. Vi er levende interesserede i løbende at blive bedre, at udvikle skolen, vores elever og os selv – menneskeligt såvel som fagligt. Vi har fokus på at se den enkelte elev, fordi hos os skal alle føle sig godt tilpas. Vi støtter og udfordrer vores elever til både faglig og personlig udvikling gennem skolegang, ekstraskolære aktiviteter og en tolerant hjælpende kultur. På Herlufsholm dyrker vi det globale udsyn og den lokale forankring. Vi bidrager til vores lokalsamfund og samarbejder både på nationalt og internationalt plan med uddannelsesinstitutioner, virksomheder og organisationer, som skaber unikke muligheder for læring og personlig udvikling. Herlufsholm er en beslutning om at stræbe efter mere.

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

krænkende adfærd (finger i nums)

Jeg (stine marie Andersen Hørup nosserup nick gurr Diddy) gik på herlufsholm for 6-7 år siden. Jeg havde høje forventninger og glædede mig til at starte, efter jeg havde haft i forvejen et traumatiserede år, på folkeskole. Jeg var klar til en frisk start, og mødte ind i skolen med mit hoved højt.

Minuttet jeg tog et skridt ind a døren vendte alle deres hoveder og gloede på mig, som en masse løver, der gloede på en gazelle. Der var tydeligt hierarkier, folk som var "outcast" og "queen bee" med alle hendes stinkende, ubehøvlede, uopdragede minions.

Jeg tog en dyb indånding og gik ind af døren. Allerede 3 skridt inde begyndte Queen bee at savle og alle hendes små klamme, sultne minions kom gallopende imod mig, med deres specielle finger ude.

Bare fordi jeg har hul i bukserne er ikke en invitation til at få stukket femten 30 cm fingre op. jeg har derefter fået 15 std og en kæmpe hæmoride, udover det har jeg stadig en hudafskrabning i mit numse hul. KUNNE IKKE ANBEFALE

Men udover det alt i alt dejlig oplevelse.

11 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De fortjener ikke en eneste stjerne

De fortjener ikke en eneste stjerne. Tænk at ha svigtet så mange børn i så mange år. Svigt, vold, tæsk og en syg kultur hersker der på Herlufsholm og det fortsætter desværre. Den syge kultur og den fuldstændige uacceptable adfærd hersker stadig på skolen og den sidste sag har endnu ikke set dagens lys.

24 september 2025

Fantastisk skole

Fantastisk skole med gode og trygge rammer og smukke omgivelser.

24 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kun hørt gode erfaringer fra folk i Næstved

Min datter skulle have gået på Herlufsholm, men vi måtte desværre melde fra, fordi vi ikke flytter til Næstved alligevel. Men jeg vil gerne dele mine oplevelser, som udelukkende har været positive:

Jeg har været til to jobsamtaler med menighedsråd i Næstved. I begge menighedsråd har der været søde mennesker, som har haft deres børn på Herlufsholm, og kun haft gode oplevelser. De taler om søde børn og højt fagligt niveau.

Jeg har desuden, i lyset af dokumentarfilm og artikler, kontaktet præstekolleger. Herfra har meldingerne også været positive: De har haft konfirmander, familiemedlemmer og sognebørn, hvis børn gik på Herlufsholm. Og det har været gode oplevelser og en fin skole med søde elever.

Min datter var ude at se skolen, og fik en rundvisning, hvor hun talte med eleverne. Hun oplevede, at de hilste på hinanden - også på hende som ny - og at der var en venlig og imødekommende høflighed, ligesom hun har oplevet, da hun gik på international skole. Det har, kort sagt, bare været fint.

Selvfølgelig er der også bøller - det er der på alle gymnasier. Men det har bestemt ikke været indtrykket, at der skulle være et dårligt skolemiljø. Jeg har desuden talt med flere lærere og ansatte, som selv har haft deres børn på skolen. Jeg synes, det siger en del, at de trygt sender deres børn til Herlufsholm.

Jeg har altså, på den ene side, et indtryk af skolen fra medierne. Og på den anden side fra en hel række af forældre, som jeg betragter som søde, empatiske og pålidelige. Jeg ville absolut ikke være bekymret over at sende mit barn til Herlufsholm. Det er med sorg i hjertet, vi må sige nej til skolepladsen.

Det er en dyr skole - men prisen inkluderer mad og en masse fritidsaktiviteter. Skolen ligger højt fagligt. Og de forældre, jeg har mødt, som har sendt børnene i skole, er ikke nødvendigvis rige, men meget bevidste om børnenes trivsel og vigtigheden af en god skolegang. Samtidig oplevede vi begge en positiv tilgang fra eleverne, hvor de talte sammen stille og roligt, ikke løb rundt, men var venlige og virkede lydhøre og respektfulde over for hinanden og lærerne. Et godt miljø, kort sagt.

Endelig har vi oplevet en helt fantastisk imødekommenhed, hjælpsomhed og et stort engagement fra skolens personale. Vi har haft kontakt med hele seks af de ansatte. En brugte sin friaften på at vise os rundt. Og alle ansatte, vi har haft kontakt med, har været løsningsorienterede, imødekommende, varme og empatiske.

13 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste skole, helt seriøst.

Er så træt af at tv2 og nu også hele landet synes, at skolen er det værste sted i hele Danmark. Alle jer 6 millioner danskere, lad mig lige spørge jer, har i gået der? Er jeres eneste grund til at hade den med hele jeres hjerte, at i så en dokumentar som kun fortæller om de forfærdelige ting, der er sket? Er det fair ikke at lytte til de nuværende elever, når de siger, at de har det godt?

Vi er ikke alle sammen snobbede idioter som voldtager en hver vi ser gå rundt alene. Der er massere af skoler langt værre en Herlufsholm, som ingen gider at tale om. Men alle er ligeglade, det er kun vigtigt for de fleste, at de føler de gør en indsats. At give et dårligt review på trustpilot fordi regeringen siger, at de ikke synes om en ellers fantastisk skole er helt ligegyldigt, selvom du får et boost til din ego af det.

Selve skolen er 10/10, alle eleverne jeg har i min klasse, årgang, hele resten af skolen, er alle dygtige mennesker med stor vilje til at hjælpe hinanden. Aldrig har jeg set så meget som et lille skub fra en elev til en anden. Herlufsholm er lige nu, helt seriøst, den bedste skole jeg har gået på. Jeg er ikke ligeglad med det der skete, selvfølgelig ikke, det var forfærdeligt og ingen af de skyldige elever fortjener at kalde sig selv gammelherlovianere. Ingen af de nuværende folk på skolen er stolte af, at de nogensinde gik der. Men jeg synes altså at det er effed-up at folk stirrer underligt på elever, der nogen gange ikke er ældre end 11-12 stykker, bare fordi de går rundt på tur en gang imellem, eller fordi de har frikvarter imens du går med din hund i parken ved siden af, eller bare fordi at de går rundt uden for skolen i deres fritid med skolebeklædning på. Helt ærgerligt, Danmark, vi er stadig almindelige mennesker selvom vi går på Herluf!

6 juni 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har lige set TV2 dokumentar og jeg…

Jeg har lige set TV2 dokumentar og jeg er fuldstændig rystet Overgreb som er systematiseret og en ledelse som intet ansvar tager Hvor skal de stakkels unger gå hen? Som mor til en 15 årlig datter Jeg håber kongefamilien overvejer om deres datter skal gå et sådan sted

5 mei 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.