1. Autodealer
  2. Automaterialenwinkel
  3. Auto-accessoire winkel
  4. Autoservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Officieel Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SKODA, SEAT en Audi dealer voor Noord-Holland. Wij zijn erkend onderhoud en service dealer!

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

oplichters

oplichters. Ik wacht al 1 maand op mijn bestelling. Ze reageren niet op e-mails...

5 juni 2024

Onvriendelijk en onbetrouwbaar negatieve sterren zou op z'n plaats zijn

Melding gekregen van PostNL dat pakket bezorgd zou zijn op 30-4-2024 bij Heron (postnlpunt). Ik daarheen, gemopper ben er erg druk mee. Kan het nu niet vinden.........Kom morgen maar terug, zeer onvriendelijk allemaal. Persoon schijnt het woord klantvriendelijkheid niet te kennen........Afijn, de volgende dag weer gekomen. Kan het weer niet vinden............ dien maar een klacht in bij PostNL.... Op mijn vraag, wil u mij dan bellen als het pakket wel binnen is....... ook weer op zeer onvriendelijke toon, daar kan ik niet aan beginnen. Eerder bij dat bedrijf een airco laten repareren. Daarna nog slechter dan voorheen................ kan ik niets aan doen, zo heette het, Maar wel een forse rekening. Resumé, verschrikkelijk onbetrouwbaar en zeer onvriendelijk.

Steeds dezelfde persoon............Als ik negatieve sterren kon geven deed ik dat zeker, onbeschoft die kerel

1 mei 2024

Een simpel onderdeel besteld

Een simpel onderdeel besteld, sierstuk van de uitlaat, was OP VOORRAAD en de VOLGENDE DAG verzonden volgens de website.
Dat was inmiddels 9 dagen geleden.
ZET DAT DAN NIET OP JE WEBSITE.

nog niets ontvangen !! Wel betaald !

9 april 2024

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, absoluut niet te vertrouwen. Reageren niet op e-mail, telefonisch slecht bereikbaar. Komen beloftes niet na.

5 februari 2024

Breng nooit meer een auto naar Heron

Breng nooit meer een auto naar Heron, zeer slechte ervaringen,ze konden het niet vinden, maar volgens meneer aan de telefoon,ze deden hun best, van alles besteld, toen we daar kwamen,was er geen auto, maar wel 2 sleutels,na 6 weken, met een beetje dwang, was de auto terug,(maar niets opgelost,wel veel leugens) en de accu stuk.naar een andere garage gebracht,3 dagen later gerepareerd, en een zachte prijs,

15 januari 2024

Spoorloos, I weken

Iets kapot aan auto,geen idee wat aangezien ik een leek ben. Auto gebracht,8 weken zonder gezeten, auto was spoorloos verdwenen. Op de dag dat auto eindelijk terug kwam lag het bijna uit elkaar. Kon er nog mee rijden, alles mee gezegt. Naar andere garage gebracht, had t heel druk. Maar binnen 5 werkdagen auto gerepareerd en aan huis gebracht. 3 uur werk. Meneer heeft elke dag contact gehouden. Van Heron helemaal niks. Nooit nooit meerHeron

24 november 2023

Zeer slecht bedrijf op de website staat…

Zeer slecht bedrijf op de website staat een product op vooraad. Maar blijkt dus na meerdere emails en telefoontjes niet op vooraad...
Als ik mijn geld terug vraag word er moeilijk gedaan.
Als ik aangeef dat ik zeer ontevreden ben en het er niet mee eens ben word de telefoon gewoon opgehangen.
Meerdere malen.
Nu dus geen olie en geen geld terug schandalig bedrijf slechtste klanten service ooit.

24 november 2020

Website klopt niet, geen reactie op mails

Meguairs Smooth Surface Clay kit besteld omdat op de site werd aangegeven dat hij bij hun wel op voorraad zou zijn en de volgende dag geleverd zou worden. Dat gebeurde de dagen erna niet, dus ik mail gestuurd met de vraag wat de status van mijn bestelling is.
Ondertussen 1,5 week verder en geen reactie gehad op mijn mail en ook nog niks mogen ontvangen.
Ik ga er maar vanuit dat hij toch niet voorradig was en dat ik ooit nog mijn bestelling mag ontvangen... De website klopt niet en de communicatie is bagger. Slechte ervaring.

1 oktober 2020

Klant vriendelijkheid van de magazijnman Enkhuizen

Klant vriendelijkheid van de magazijnmedewerker laat erg te wensen over.
Had maar een klein onderdeel nodig voor een auto die stuk staat, moest maar naar Purmerend gaan hij ging zich er in elk geval niet mee bemoeien. Wordt letterlijk afgesnauwd door de telefoon.
Voor mij een reden om in elk geval bij de vestiging Enkhuizen nooit meer terug te komen. Blijkbaar zijn ze niet geïnteresseerd in mijn euro’s. Hier zal ik dus ook geen nieuwe auto komen kopen ( wat wel in de planning zit )

23 oktober 2019

Arrogant, klant onvriendelijk, chantage ...

Mijd deze locatie. Loop, na eindelijk een parkeerplaats voor een klant gevonden te hebben, de showroom in op zoek naar een nieuwe auto en wordt compleet dood genegeerd door de 'account managers'. Sta hier inmiddels een minuut of 10 en de 'verkopers' zijn gezellig met elkaar bezig ipv het helpen van een potentiële klant.

Tijdens het schrijven van deze review wordt ik eindelijk benaderd door de gezellige mobiele telefoon meneer die tijdens zijn mobiele gesprek wel tijd had voor zijn lachende collega . Ik geef te kennen geen interesse meer te hebben daar ik als klant gewoon dood genegeerd wordt maar dat had ik toch echt verkeerd gezien. Waarop ik de andere twee benader met de vraag of ze me niet hebben opgemerkt. In plaats van een sorry lieten ook zij blijken dat ze er echt zijn voor de klant en mij graag zouden helpen. De arrogantie! 3 man sterk gezellig met elkander bezig en een te hoge eigendunk om even sorry tegen een potentiële klant te zeggen.

Ronduit beschamend.

Update, tijdens de koopavond nog langs geweest voor een herkansing. Dit maal werd ik zeer vlot en tevens vriendelijk geholpen. Wellicht was de middag toch een goed leer moment. Edoch na het kenbaar maken van mijn wensen kon ik geholpen worden op voorwaarde dat ik de review zou verwijderen. Vanzelfsprekend had ik bij een andere ervaring mijn beoordeling aangepast, echter de voorwaarde dat die ervaring niet plaats gaat vinden alvorens de review te verwijderen is natuurlijk de omgekeerde wereld. Gemiste kans en zal nu helaas een andere dealer uitzoeken.

22 september 2017
Toon reviews in alle talen. (19 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken